מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה בקליטת הריוןאינגה12/09/2013
היתכן שמי שסובלת מעצירות, ישיבה מרובה בשרותים גורמת לה לא להקלט להריון?או להפיל במידה ונקלט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בקליטת הריון - תגובה
פרופ' שחר קול12/09/2013לא, אין קשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוחנטלי12/09/2013
היי....רציתי לדעת האם תאומים שנולדים בשבוע 37+3 בניתוח קיסרי הם בשלים מספיק ? האם יצטרכו להיות באינקובטור ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתוח - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/2013בשבוע זה התינקות שיוולדו הינם בשלים מבחינה ריאתית וקרוב לודאי שלא יזדקקו לאינקובטור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ מוקדםקרן12/09/2013
בלילה של יום 10 למחזור ! היה ביוץ עם זקיק 17.
מבייצת בדרך כלל ביום 11.
האם בהזרעות יש סיכוי להריון מזקיק בגודל כזה 17 שבייץ באופן טבעי וללא הורמונים וביום מוקדם שכזה למחזור - לילה של יום 10 למחזור? כאשר כל שאר הפרמטרים תקינים כולל רירית 8 מ"מ וזמן הזרעה מתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביוץ מוקדם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/09/2013בהחלט שיש סיכוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהאני12/09/2013
זרע של שותף שהוקפא בבנק הזרע לפי הסבר, כל מנה תספיק ל 4 הזרעות, כל אחת 12 מיליון + 60% מורפולוגיה.
לפי סטטיסטיקה לגבי כמות כזו - מהי לדעתכם הכמות בערך של זרע טוב שתישאר אחרי ההפשרה להזרעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/09/2013מספיק כדי לספק סיכוי סביר על מנת להרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה יש בבנק
רותם13/09/2013כמה מליוני זרע טובים יש במבחנה של תורם מבנק הזרע עצמו? בערך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כמה יש בבנק - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/2013מעל 10 מיליון תאי זרע לסמ"ק לאחר ההפשרה וההשבחה של הזרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממש לא מבינה.
רותם13/09/2013אני ממש לא מבינה את זה.
אחרי מתן זרע של השותף להקפאה מחלקים למספר מבחנות ואז בפגישה אומרים שהזרע הספיק נאמר ל 3 מבחנות שכל אחת עם 12 מליון+55% מורפולוגיה
אבל ברגע כשאני מגיעה להזרעה מפשירים את הזרע אז כבר אחרי הפשרה הכל משתנה? לא? כבר לא 12 מיליון ייתכן שיהיו הרבה פחות.. אם ישארו רק 6 מליון.. מה דעתך בבקשה.. חוששת שלא נשאר הרבה אחרי ההפשרה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני ממש לא מבינה. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/09/2013כל דגימה המכילה לאחר השבחה 4,000,000 מיליון תאי זרע פעילים נחשבת כדגימה ברת פוטנציאל סביר להפרות,כאשר מדובר בתורמי זרע נבחרים תורמי זרע עם איכות זרע מירבית שגם שרידות הזרע לאחר ההפשרה גבוה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליציסטיותעמל12/09/2013
שלום רב
אני בעלת שחלות פוליציסטיות בת 23 , לקראת ההזרעה הראשונה שלי .
אני עם מחזור קצר יחסית של 20-23 יום ,,, סדיר מאוד , אך ללא ביוץ כלל , אך יתכן?
ויש לי תופעה שאני מזה 8 חודשיים , לפני המחזור ב 4-5 ימים יש לי המון גזים בערך 5 פעמיים בשעה ואז אני מקבלת מחזור (סליחה על התיאור) , וזות תופעה שחוזרת על עצמה כבר 8 חודשים .
השאילה שלי , האם התופעה מעידה על משו לא תקין ?
ואם כן איזו בדיקות אני צריכה לבצע ?
תודה רבה והמשך יום טוב
בברכה
עמל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שחלות פוליציסטיות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/09/2013כדאי שתשני את הדייטה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי ??!!
עמל12/09/2013לא הבנתי ??!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שחלות פוליציסטיות - תגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/2013כדאי שתשני אתה דייטה שלך שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלההילה בכר12/09/2013
שלום לכם רופאים יקרים .
אני אחרי החזרת עוברים החזירו לי שלושה עוברים אחד התחלק ל7 השני ל5 והשלישי ל4 אחרי 48 שעות בערך השאלה שלי היא כזאת האם זה בסדר ומה הסיכויים להריון ?
האם אני צריכה לנוח זה יועיל לקליטת העוברים או שזה לא קשור ואני יכולה להתנהג כרגיל . לא ציינתי את גילי .אני בת 26 ואני אחרי 4 טיפולים כושלים לצערי .הטיפול הזה התברכתי שפרופסור עמי עמית גם עשה לי את השאיבה וגם את החזרת העוברים .תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/2013סיכוייך להרות טובים ועלייך להתנהג ולהתנהל כרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי תהיה השאיבה?!!וולא11/09/2013
שלום לכם רופאים יקרים
אני התחלתי בטיפול רביעי ב IVF עם פרוטוקול ארוך הפעם
קיבלתי מחזור לאחרונה ב 28/8 והיום כשעשיתי בדיקת US ,, נראה שיש לי 3 זקיקים בגודל 10,12,14 ,, ותמיד לקחתי Gonal 150mg והיום ביקשו שאעלה במינון לקחת 175 mg ,,, לפי שיקולכם מתי תצא השאיבה שלי??? ואם עושים שאיבות בערב חג או בכל מועד חג סוכות?? אני לא רוצה לפספס את הטיפול הזה ,, בבקשה תענו לי !! כי אני מפחדת שאפספס את הטיפול!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא עניתם לי!!
וולא12/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מתי תהיה השאיבה?!! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/2013הנתונים אינם מספקים כדי לתת הערכה על מועד השאיבה הצפוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע הריוןמיט11/09/2013
היי ב25/8 החזרת 2 עוברים מוקפאים בני 3 ימים.. איזה שבוע אני נמצאת? ומתי ניתן לראות שק הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה
מיטל12/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שבוע הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/09/2013שבוע חמישי -ניתן לצפות בשק הריון כבר בשבוע הבא ביום ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת את עזרתם!!חסוי11/09/2013
שלום פרופסורים יקרים אני מחר מתחילה סבב שלישי של ivf ודי מתוסכלת יש לי פחדים נוראיים מהבדיקות דם וזה בגלל שיש לי בעיית ורידים ותמיד דוקרים אותי לפחות 5 פעמים בשתי הידיים עד שמוצאים וריד זה יותר קשה לי מהטיפול עצמו ואני שותה המון מים ב7 בבוקר שמעתי זה עוזר אך לא לי.. האם נתקלתם במצב כזה או שיש לכם איזה פיתרון לבעיה זו ? אני אעשה הכל רק שימצאו ורידים!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתינה לתשובתכם תודה רבה
חסוי11/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה בבקשההה
חסוי12/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חייבת את עזרתם!! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/09/2013איו ברירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המוגלוביןנטלי11/09/2013
היי...האם המוגלובין 10.1 מספיק לניתוח קיסרי אי שעדיין אצטרך לקבל מנת דם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המוגלובין
נטלי12/09/2013הקפצת שאלה
המוגלובין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/2013ניתן לבצע ניתוח קיסרי גם בערכים גבויים אלו,אולם בכל מקרה השיקול למתן דם או לא הינו עניין של הרופא המנתח בהתאם להתפתחויות במהלך הניתוח והלידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקרוגינוןשיר11/09/2013
שלום רב לפני כמה זמן קיבלתי את התרופא מיקרוגינון בגלל שכמעט 4חודשים לא קיבלתי מחזור לקחתי את התרופא אתמול והגוף מגרד אחרי שאני ממגרדת מופיע נקודות אדומות האם אני צריכה להפסיק לקחת את התרופא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיקרוגינון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/09/2013להערכתי כן ,אולם עלייך לפנות לרופא המטפל ולדווח לו על התופעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח קיסרינטלי11/09/2013
היי....רציתי לדעת האם תאומים שנולדים בשבוע 37+3 בניתוח קיסרי הם בשלים מספיק ? האם יצטרכו להיות באינקובטור ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח
נטלי12/09/2013הקפצת שאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח קיסרי - תגובה
פרופ` דוד בידר12/09/2013בשלים בדרך כלל ולא חייבים להיות באינקובטור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסים לפני שאיבהלולה 2611/09/2013
שלום
אני עוברת ביום שישי או ראשון שאיבה.. אבל לרוב זה ביום ראשון.. והבעיה אצלנו היא שיש כמות זרע טובה אבל כמעט ואין תנועה.. וקיימנו יחסים ביום שישי שעבר ואח"כ לא קיימנו כי לא ידעתי מתי השאיבה.. אז השאלה שלי היא אם אנחנו לא מקיימים יחסים עד יום שישי או ראשון זה יהיה טוב .. או שאנחנו צריכים לקיים יחסים היום?מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
לולה 2611/09/2013מה הכי טוב לשאיבה.. לקיים או לא?
עזרה בבקשה
ותודה לכם מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיום יחסים לפני שאיבה - תגובה
פרופ` דוד בידר11/09/2013אין מניעה מקיום יחסים לפני הפריה וזה לא משנה אם מחכים תקופה או מקיימים כל יום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמירי11/09/2013
ביום שני לפני שבוע עשיתי הזרעה
ביום שני הזה היה לי דימום קטן קטן בניגוב בגלחו עשיתי
היום על דעת עצמי ב.דם
היום עשיתי ב.דם
E2 323
פרוגסטרון 39.4
Lh2.9
האם לפי התוצאות האלה אפשר לדעת
אם יש הריון או לא?
או שהבדיקות האלה לא מעידות על כלום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד דבר
מירי11/09/2013האם זה אומר שצריך תמיכה
בפעם הבאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד דבר - תגובה
פרופ` דוד בידר11/09/2013לא צריך תמיכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר11/09/2013לא מעידות על שום דבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המוגלוביןנטלי11/09/2013
היי...האם המוגלובין 10.1 מספיק לניתוח קיסרי אי שעדיין אצטרך לקבל מנת דם ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המוגלובין
נטלי11/09/2013הקפצץ שאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמוגלובין - תגובה
פרופ` דוד בידר12/09/2013מספיק.
לא צריך דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)