מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ביוץ לאחר הריון כימישרון17/09/2013
שלום
אני כ12 יום לאחר הריון כימי, בדכ מבייצת ביום 11-12 למחזור כלומר עכשיו. אך אין זכר לביוץ ובדיקת ביוץ ביתית גם מראה תוצרה שלילית.
ההריון הכימי נגמר בשלב מוקדם, מספר ימים לאחר האיחור, כנראה שבוע 4.
האם יצכן שהבטא לא התאפסה? היה דימום של 5 ימים. האם יצכן שלא אבייץ החודש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביוץ לאחר הריון כימי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/09/2013לאחר הריון כימי יכול להיות עיכוב בשיבה להליך ההורמונלי המחזורי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יודעת מה לעשות , עזרתכםעמל17/09/2013
רופאים יקרים
קצת רקע בת 23 עם שחלות פוליציסטיות , זרע של בעלי תקין
לא מבייצת כלל
אני לקראת ההזרעה הראשונה שלי
האם נהוג ומקובל שאני אתחיל בגונל- אף 150IUI למשך 4 ימים ולאחר מכן ל 75 יחידות
עד שיצפו בזקיק מוביל ?
האם זה מקובל ??
חג שמח רופאים מקסימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא יודעת מה לעשות , עזרתכם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/09/2013בהחלט אפשרות סבירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' אשכנזי
עמל17/09/2013תודה רבה אתה לא מאמין כמה הרגעתה אותי
שיהיה לך ולבני משפחתך חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/09/2013תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרנטאלאור17/09/2013
שבוע 7 (+4) הריון תאומים
הרופא שלי אמר לי לקחת פרנטאל קראתי שזה מכיל חומצה פולית, בנוסף אני לוקחת חומצה פולית האם זה בסדר או שזה יותר מדי?
הרופא שלי בחו"ל ולכן אני שואלת פה
תודה רבה לכל הרופאים המדהימים על התשובות המהירות והמעולות
חג שמח ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרנטאל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/09/2013המינון הנדרש בהריון של ח.פולית הינו 400 מכל המקורות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אז מה לעשות ?
אור17/09/2013לוותר על הפרנאטאל הוא מכיל גם חומצה פולית מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה, אז מה לעשות ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/09/2013תבדקי בתווית את כמות הי.הפולית שפרינטל מכיל ,ומלבד זאת התכשיר מכיל קומפלקס רחב של ויטמינים שונים,וגם ברזל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטרא סאונדמיה17/09/2013
שלום, כשעשיתי אולטרא סאונד בסיכום רשמו שראו עובר חיוני עם דופק.
מה הכוונה חיוני?
ועוד שאלה, הרופא בהתחלה ראה דופק, אבל לא ממש תנועות, וכאשר קצת הזיז לי את הבטן, ראה תנועות ואמר שהן בסדר גמור.
בפעמים קודמות אמרו שהעובר זז הרבה. האם זה בסדר שעכשיו ראו תנועות רק אחרי שהזיזו את העובר? למה זה יכול לקרות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אולטרא סאונד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/09/2013ממצאי האולטרסאונד בודקים דופק עוברי ,תנועות עובר,מצב הגפיים,כמות מי שפיר כדי להגדיר את מצבו של העובר ,במקרה שלך נאמר לך שהעובר חיוני -הכוונה שכל המדדים האלו היו תקינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולשי17/09/2013
שלום
אני בת 34 ומנסה להכנס להריון שני כחצי שנה. במהלך חצי השנה 2 הריונות כימיים. הרופא המטפל (מומחה לפריון) הציע לתת איקקלומין ועוד זריקה לאחר כמה ימים (איני זוכרת את שמה). האם זה טיפול מקובל? אמר שהסיכון היחידי בשבילי הוא תאומים...
לא נשלחתי לאף בדיקה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/09/2013שלום שרון
הטיפול שהוצע לך בשלב ראשון ע"י הרופא המטפל מצוין וראוי ,הזריקה קרויה אוביטרל,ועדיף הריון בודד ותקין על פני הריון תאומים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה שלא נשלחתי לאף בירור
שרון17/09/2013זה לא קצת מוזר?
כגון בדיקות הורמונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זה שלא נשלחתי לאף בירור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/09/2013רצוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון כימימיטל17/09/2013
היי
בת 26 לאחר 2 הפלות טבעיות בשבוע 9 שלעובר הפסיק הדופק ,הריון אחד ספונטני והריון אחד מטיפולי Ivf ראשון.
כעת לאחר טיפול Ivf שני אחר החזרת 2 עוברים מוקפאים ביום ה-15 הבטא הייתה 80+ ובבדיקה לאחר שבוע התוצאה הייתה 10 ,כלומר הבנתי שההיריון היה כימי.
השאלה האם יש קשר בין 2 ההפלות שהיו שהיה שק הריון עם עובר ודופק,לבין ההיריון הכימי שלא ראו כלום,וזו סיבה מוצדקת לקבל בדיקות מקיפות ולבדוק לעומק מה הסיבה להפלות?י
ש לציין שהפרופיל הורמונלי תקין ועשיתי לפני חודש בדיקת קרישות יתר שיצאה תקינה גם.
הופנינו לטיפולי ivf בגלל בעיית זרע אצל בעלי.
אודה לתשובתכם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון כימי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/09/2013תמיד יש אפשרות שקיים רקע משותף לבעיה של ההפלות החוזרות,בהחלט יש לקחת זאת בחשבון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מיטל17/09/2013תודה פרופ' על התשובה אך הרופא המטפל טוען שההיריון הכימי שונה מההפלות הטבעיות ואין קשר בניהם לכן אין טעם לפנות לבדיקות נוספות לבירור ההפלות רק לאחר 3 הפלות טבעיות עושים בירור מקיף,האם נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/09/2013אכן ההגדרה של הפלות נרגלות הינה 4הפלות חוזרות,אולם רופא רופא לגישתו בהתמודדות מול הבעיה ורצון להגיע לחקר התופעה,לאף אחד לא נגרם מביצוע בדיקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקהטאטי17/09/2013
שלום רופאים יקרים,
רציתי לדעת מתי אני אוכל לבצע בדיקת הריון ביתית(החזרה ב6/9)
ואם הבדיקה מראה חיובי זה יכול להיות הריון כימי?
תודה על התייחסותכם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה - תגובה
פרופ` דוד בידר17/09/2013היום.
הבדיקה הביתית מראה על הריון ללא קשר האם הוא כימי או כל סוג אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםמירי16/09/2013
1.האם זה משנה מתי לעשות צילום רחם?
אחרי מחזור או לפני או שזה לא משנה?
2.האם אפשר לקחת איקקלומין ובמקביל לעשות צילום
רחם?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צילום רחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/09/2013רצוי לבצע צילום רחם אחרי מחזור לפני הביוץ ואז עוד ניתן לנצל את מועד הביוץ על מנת להרות,כנ״ל גם לאחר לקיחת איקכלומין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד משהו
מירי17/09/2013מחזור התחיל ב16.9
ביום שישי ה20.9 מתחילה לקחת איקקלומין למשך 5ימים
קבעתי תור ב30.9 לצילום רחם האם זה לא מאוחר מדי
כי עד אז יכול להיות ביוץ
מה דעתך?
למרות שאני מבייצת עם איקקלומין די מאוחר
האם כדאי לוותר החודש על צילום רחם
או כדאי לוותר על הטיפול
ולהתחיל אחרי צילום רחם?
יש לציין שעשיתי בעבר צילום רחם
מאז ילדתי פעמיים לידה ראשונה קיסרי
ושניה לידה רגילה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ועוד משהו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/09/2013אני חייב לציין שבמידה מסויימת זה הימור,כדאי לבצע אולטרסאונד לפני כדי לאשר שטרם בייצת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרון
מירי17/09/2013אם אראה שאין ביוץ האם בסדר לעשות צילום
לפני הזרעה זה לא יפגע בקליטה כי לפעמים יש דימום אחרי הצילום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אחרון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/09/2013ההתאוששות מהירה והסיכוי שההליך יפגע קטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צטרוטייד . למסירהחסוי16/09/2013
אני מקרית גת שבדרום מי שמעוניינת אשמח לעזור
תשלחו הודעות עם מספר פלאפון ואחזור אליכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל עד מתי את צריכה צטרוטייד?
נ.29/12/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצטרוטייד
טל29/12/2013אני מתחילה טיפול בעוד שבועיים, אמצע ינואר עד סוף ינואר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת צריכה עוד זריקות? או נרות?
נ.29/12/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזריקות. יש לך?
טל29/12/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן יש לי
נ.29/12/2013גונאל 600,מנופור 75 7 אמפולות עם אבקה,מנופור מולטידוז 600 ,אוביטרל 250, דקהפפטיל 0.1, וצורוטייד 0.25 6 מזרקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 17OH PROGESTERONEאורלי16/09/2013
שלום,
בפרופיל הורמונלי ביום 4 לווסת יצא הפרוגסטרון 17 הידרוקסי = 5.1.
רציתי לדעת אם זה תקין או מחשיד ל- CAH ?
כדאי לעשות את התבחין שבודק זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
17OH PROGESTERONE - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/09/201317OH PROGESTERONE - ערכי נורמה: 5.5- 0.5 ,כך שנראה לי שאת בטווח התקין במידה ונמצא ערך גבוה יותר מ-5.5 בבדיקה חוזרת יהיה צורך לשלול CAH ולבצע את התבחינים הנדרשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל- מתי?חנית16/09/2013
שלום,
16/9/2013- היום יום 9 למחזור- נצפה זקיק 14 ו- 9. החל מהיום החמישי למחזור אני מזריקה גונל 75 בערב בשעה 18:00.
הנחיות שקיבלתי הן להעלות את מינון הגונל ל- 100 למשך 4 ימים כלומר החל מיום 16/9/2013 עד ליום 18/9 (כולל) וביום 19/9 להזריק אוביטרל וביום 20/9 לבצע הזרעה וביום 21/9 יחסי מין.
שאלתי היא באיזה שעה להזריק את האוביטרל ביום 19/9 כאשר למחרת היום בשעות הבוקר עליי לבצע הזרעה. האם יש בכלל חשיבות לתזמון?
הנני מודה על עזרתכם האדיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוביטרל- מתי? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/09/2013להזריק לקראת שעות הבוקר המאוחרות10-11 בבוקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול שינייםשני16/09/2013
שלום רב, האם אפשר לעשות טיפולי שיניים( טיפול שורש, סתימה) במהל טיפולי פוריות?
כלומר בזמן הזריקות או אחרי החזרה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפול שיניים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/09/2013אין עם זה כל בעיה כולל הרדמה מקומית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות פרופיל הורמונלי-עזרה בפיענוחקרן8516/09/2013
הדם נלקח ביום הרביעי למחזור, לאיר מעל 8 שעות צום ומעל 3 שעות ערות.
האם תקין? תודה
מצורף קובץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות פרופיל הורמונלי-עזרה בפיענוח - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/09/2013הצום מיותר ,הבדיקות תקינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריןמנסים להרות:)16/09/2013
בשבוע 6+4 לוקחת תמיכה של אנדומטרין 3 פעמים בשבוע
עד איזה שבוע ממשיכים לקחת ובמה זה תלוי?
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטרין - תגובה
פרופ` דוד בידר16/09/2013אם זה טיפול הפריה אז עד שבוע 9.
אם זה כל טיפול אחר אז להפסיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מנסים להרות:)16/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חדשהאני16/09/2013
שלום, קיבלנו הפניה למרפאת פוריות, המורפולוגיה של בעלי אינה תקינה אך במצב בינוני,רופא הנשים שלי הסביר שלדעתו יומלץ על הזרעה, הפגישה הראשונה שנקבעה לנו מאוד רחוקה, האם תוכלו להסביר לי מעט מהו התהליך של ההזרעה? ואילו בדיקות עושים תוך כדי? האם עלי לקבל זריקות ? מאוד דואגת ומקווה שזה יעבוד מהר יחדיו:) תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)