מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החזרת עובריםשירן30/08/2013
שתי שאלות
א. אם נתנו לי צטרוטייד שלושה ימים הביוץ מתרחש ברגע שאני מפסיקה לקחת אותו?
ב. אם תכנננו להחזיר לי בלוציסטים זה חייב להיות מדוייק מועד הביוץ או פחות קריטי כיוון שלא לקחתי אוביטרל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר30/08/2013לא מבין את הפרוטוקול שקיבלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרתכם בבקשהעמית30/08/2013
בוקר טוב רופאים, אתמול (חמישי) היה לי טיפה דימום אז התקשרתי לאחות לקבל הוראות לפרוטוקול חדש ונמסר לי להתחיל להזריק היום (היום השני למחזור). הבעיה שמאז הדימום של אתמול אני נקיה ואין סימנים למחזור והמחלקה לא עובדת היום ככה שאין לי עם מי לדבר. מה לעשות? האם בכל זאת להתחיל להזריק גונאל? ואם אקבל בערב או מחר? אשמח לעזרה. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרתכם בבקשה - תגובה
פרופ` דוד בידר30/08/2013צריך לחכות לברר מדוע הדימום לא הגיע.
תעשי ביום א בדיקות דם לאסטרוגן ופרוגסטרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרתכם-מעדכנת
עמית30/08/2013קבלתי ממש עכשיו אז להתחיל להזריק מחר נכון? אני לא מתייחסת לטיפת דימום שהייתה אתמול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עזרתכם-מעדכנת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/08/2013אכן ,את יכולה להתחיל להזריק ממחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פמינטחסוי29/08/2013
שלום אני לפני טיפול שותה גלולות פמינט כל יום בשעה 19:00 והיום שכחתי ושתיתי בשעה 23:00 האם זה קריטי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פמינט - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/08/2013כלל וכלל לא!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוסידקס בזמן טיפולי פוריותקרן29/08/2013
שלום,
האם יש מניעה ליטול נוסידקס במהלך טיפולי פוריות, היום התחלתי להזריק פיורגון
במהלך פרוטוקול ארוך, ואם כבר לקחתי כדור נוסידקס אחד האם הוא יכול להזיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נוסידקס בזמן טיפולי פוריות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/08/2013אין מניעה בלקיחת נוסידס במהלך טיפולי פוריות הייתי נוהג בזהירות גדולה יותר לאחר הביוץ לקראת כניסה להריון,נטילת נוסידקס פעמים ספורות במהלך הריון לאחר הטרימסטר הראשון אינה כרוכה בסיכון נוסף לעובר. בין התכונות של התרופה הינה לכווץ כלי דם ,לפיכך שימוש עודף עלול לגרום לכיווצן של כלי דם שלייתים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקום צואר רחםאינגה29/08/2013
בבדיקה ידנית שעשיתי 10 ימים אחרי ביוץ, צואר הרחם עדיין רך ומיקומו למעלה יחסית.... האם זה יכול לתת לי אינדקציה להריון? במידה ואין הפריה באיזה שלב אחרי ביוץ צואר הרחם חוזר להיות קשה ויורד למטה? שבוע אחרי ביוץ אסטרדיול היה 2600 ופרוגסטרין 29... ז" א שביוץ כן היה... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיקום צואר רחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/08/2013שלום אינגה ,לא הייתי מתייחס בשלב זה למצב צוואר הרחם כמדד להריון או לא ,זהו סימן מוקדם בשלב מאוחר יותר,אולם גם הוא סימן עם מובהקות קטנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםשי29/08/2013
שלום,
אני צריכה לעבור בשבוע הבא החזרת עוברים מוקפאים התוכנית לבצע בהם הנצה.
אני לוקחת 3 פעמים ביום אסטרופם.
השאלה האם זה בסדר שההחזרה תהייה ביום ה-18 של כדורי האסטרופם וביום ה-20 של המחזור?
זה לא מאוחר מדי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/08/2013אין קשר ליום המחזור בקשר להחזרת עוברים מוקפאים ,אלא למוכנות הרים והכנתו התואמת עם תכשירי האסטרוגן בשלב ראשון ,והאסטרוגן והפרוגסטרון בשלב שני לפי יום הקפאת העוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Dhea-SO4קרן29/08/2013
מנסה להיכנס להריון (אחרי 2 הפלות בשנה האחרונה)
מתכננים הפריה, לשם כך קיבלתי רשימה של בדיקות דם.
בתוצאות שנתקבלו מצויין Dhea-SO4 - נמוך מהרגיל (הסקלה בין 0.95 ל-11.67, והערך שנתקבל הינו 0.5).
לציין שיש לי גם דלקת פרקים, ונוטלת כל יום כדור פרדניזון (סטרואיד) אחד (5 מ"ג).
מקריאה באינטרנט - מצויין שעלולה להיות בעיית פריון כשהערך הוא גבוה מדי, אך כשהוא נמוך מצויין ש"נוטים לא להתייחס".
האם אכן כך?
האם אפשר להתקדם עם הרצון להריון והפריה או שיש פה בעיה?
האם יש סיבה לדאגה באופן כללי בנושא הבריאות וזה יכול להעיד על משהו בריאותי אחר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה שאלה. תודה
קרן29/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
Dhea-SO4 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/08/2013אין מקום כלל לדאגה את יכולה להתקדם לטיפול פריון,הירידה ברמתו של ההורמון כנראה בעקבות לקיחת סטרואידים,בכל מקרה זה לא מהווה מקור לבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה דר. ושבת שלום.
קרן30/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירוראני29/08/2013
ביום ה 11 למחזור ,ביום רביעי בערב בשעה 23:00 הזרקתי זריקת אוביטרל , אחרי שבבוקר עשיתי מעקב זקיקים שם נצפה זקיק בגודל 20 . ביום שישי בשעה 10:00 בבוקר בוצע לי הזרעה .. מאז אני לוקחת נרות אנדומטרין למשך שבועיים , כשמחר זה היום האחרון .. לבנתיים יש לי קצת כאבי גב , וכאבים בחזה , מה שמזכיר לי סימפומים של כמו לפני מחזור ..
הייתי שמחה לדעת אם יכול להיות הריון? הכל תקין אצלנו , ואנחנו מהבלתי מוסברים , בנוסף לזריקת אוביטרל אני גם הייתי עם איקקלומין .. מאוד חוששת לעשות בדיקת הריון שמה לא להתאכזב, אך מאידך אם הכל תקין ,ולקחתי איקקלומין+אוביטרל+הזרעה , למה שזה לא ייצא בעצם?
וכמה זמן אחרי אנדומטרין אמור (בתקווה שלא) להופיע מחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בירור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/08/2013בצעי בדיקת דם להריון ביום א הקרוב ,אין לסמוך על תסמינים שונים כמדד להריון או לא-סיכוייך להרות הינם בגבולות ה-20%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוב הפלה? הריון כימי?קרן29/08/2013
האמת שאני די מיואשת, אז אשמח אם תוכל להאיר את עיני.
בת 37- 2 הפלות (הראשונה גרידה השניה ציטוטק שק הריון ריק) ואחרי ההפלות – 3 חודשים של הריונות הריונות כימיים קצרים.(אין לי קרישיות יתר והיסטרוסקופיה חזרה תקינה, ויש לי גם 2 ילדים ככה שהקרי וטיפ כנראה תקין)
החלטתי ל"תעד" את ההריונות הכימיים כי לדעתי הריונות כימיים אחרי 3 הפלות רצופות זה לא תקין.
מחזור אחרון 27.7- שבוע 4+5
יואב 11- 21.8- בטא 43
25.8- בטא 180 ( הכפלה יפה אבל כשהיה הריון תקין הבטא יותר הוכפלה)
29.8 (היום) - בטא 500- הבטא לא הוכפלה כמו מקודם- האם ההריון החל שוב לסגת?( בהריונות התקינים שלי הבטא הייתה ממש גבוהה והכפילה את עצמה הרבה פעמים תוך 24 שעות )
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שוב הפלה? הריון כימי? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/08/2013בין הבדיקות שכדאי לבצע הייתי מוסיף צילום רחם לשלול פתולוגיה חצוצרתית (הידרוסלפינגס-במקרה הנדון חד צדדית)העלולה להוות רקע להפלות ולבעיות השתרשות ברחם,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה פרופ...שאלה קטנה
קרן30/08/2013אכן ב2 הפלות היה ביוץ מהשחלה הימנית....
משום מה תמיד היא מבייצת...ההפלה הנוכחית אין לי מושג עעדיין.לפני כל הסיפור היה לי אפנדיציט נמקי והיה לי באלגן בבטן בגלל זה. יש מצב שהדבר פגע לי בחצוצרה.?
כל ההריונות לא היו מחוץ לרחם. האם פגיעה כמו שרשמת בחצוצרה יכולה לגרום להפלות.?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד תוספת
קרן30/08/2013בהפלה ה3 לא הספקתי ללכת לרופא כי היא הייתה טבעית אז אין לי מושג מאיזה שחלה.
לגבי הנוכחי אני אברר.
גם הריון כימי אחד היה מהשחלה הימנית ןהשאר אני לא יודעת.
אחרי 2 הפלות עברתי גם היסטרוסקופיה-אי אפשר לראות את הבעיה בהיסטרוסקופיה?
תודה לך. אני ממש מיואשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה פרופ...שאלה קטנה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/08/2013אכן קיומה של חצוצרה חולה המכילה נוזל בתוכה מגביר במידה משמעותית את הסכנה להפלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלות חוזרותשירה29/08/2013
היי , אני בת 31 לאחר 4 הפלות טבעיות מהריונות טבעיים, בשתי ההפלות האחרונות ניתן לראות הריון חוץ רחמי חצוצרתי כלם בשבוע5-6 , חצוצרה אחת סתומה וההריונות בטובה כביכול, לאחר צילום רחם, הסטרוסקופיה, בדיקה גנטית והכל טוב ברוך השם, האם הדבר הבא זה כריתת חצוצרה וטיפולי הפריה? האם יש רופא מכבי שיוכל לעזור לי למצא פתרון אחר?
הפלות חוזרות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/08/2013ההמלצה שקיבלת בדבר הצורך האפשרי של כריתת החצוצרה הנגועה ופניה לטיפול הפריה חוץ גופית נראים לי ראויים ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטאמנסים להרות:)29/08/2013
שאיבה בתאריך 15.8
החזרה בתאריך 18.8
היום עשיתי בטא אחרי 10 ימים יצא 135..
איזה שבוע אני?
איך סופרים?
תודה, ובשורות טובות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי לפני שיענו לך..
עדנוש2929/08/2013מתי לכחת אוביטרל פעם אחרונה? כי אוביטרל מראה תשובה חיובית בדם ובשתן למשך שבועיים.. תחכי עוד יומיים ותבדקי שוב בטא עם היא מכפילה את עצמה.. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
מנסים להרות:)29/08/2013לקחתי אוביטרל יומיים לפניי ההחזרה ב 16.8..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
עדנוש2929/08/2013הכי בטוח תבדקי שוב ביום ה 12 לפחות אחרי ההחזרה..אבל לפי השרשורים שלך הבנתי שיש לך גירוי יתר אז טוב שבדקת עכשו על ההריון.. עם יש אפשרות לחכות עוד יומיים והגירוי לא משמעותי אז תבצעי בטא ופרוגסטרון ואסטרדיול מחרותיים..
מנסים להרות:)29/08/2013יש לי בכל מקרה בדיקת דם נוספת ביום ראשון הקרוב.. כמה זה צריך להכפיל את עצמו.. ולמה הרופא לא אמר שרואים הריון בגלל אוביטרל???
הכנסת אותי קצת ללחץ חחחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב
מנסה29/08/2013הזרקת אוביטרל ב 16, היום אנחנו ב 29. המחמירים אומרים שאוביטרל יוצא אחרי 12 ימים, את כבר אחרי וההוא שלך גבוהה ויפה. קחי נשימה עמוקה, תהני מה סופ״ש ותראי הכפלה מהממת בראשון. מזל טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה-למנסה..
מנסים להרות:)29/08/2013תודה רבה על התשובה הרגעת אותי!!!
נכנסתי כבר למין לחץ.. חחחח שיהיה לך סופ"ש מהנה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב מיום הראשון לוסת יש מחשבון
שרית29/08/2013הריון בהצלחה ביום ראשון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקת בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/08/2013שבוע 4
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרלאלה29/08/2013
למה מזריקים אוביטרל (בהנחיית הרופא) לאחר השאיבה, לפני ואחרי ההחזרה?
אוביטרל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/08/2013האוביטרל תומך בגופיפים הצהובים שנווצרים לאחר השאיבה של הזקיקים דבר המגביר את ההפרשה הפנימית של פרוגסטרון ממקור שחלתי ומהווה תמיכה הורמונלית אנדוגנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות מהיום...עדנוש2929/08/2013
לפני יומיים אסטרדיול 639 pg/ml , פרוגסטרון 21.44 ng/ml, בטא 1288 ...
היום אסטרדיול 657.59 pg8ml , פרוגסטרון 23.63 ng/ml , בטא 3318.2 ... אני לא מרוצה מרמות הפרוגסטרון זה לא עולה מספיק טוב ואני עם זריקת גסטון פעם ביום 50 מ''ל.. והבטא שוב יותר מהכפילה את עצמה..אולי עדיף להמשיך עם הקרינון בכול זאת? כי מיום ראשון ועד יום שלישי עדיין לכחתי קרינון בנוסף לגסטון והערך עלה ב 9 יחידות ופה ביומיים האחרונים הפסקתי עם קרינון והוא עלה רק ב 2 יחידות? אני מפחדת לאבד את ההריון הזה מצדי להוסיף עוד גסטון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות מהיום... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/08/2013רמות הפרוגסטרון מצוינות ואין צורך יותר לחזור עליהם,תמשיכי לפי הטיפול שהומלץ לך הוא די ויותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך רמות הפרוגסטרון מצויינות??
עדנוש2930/08/2013עם פה בכול ההודעות של נשים שרק נקלטו לכולן הפרוגסטרון מעל 60 ואפילו מגיעות ל 160 ואצלי רק 23 ועולה ממש לאט... יש לצין שבפברואר נפל לי ההריון אחרי שבוע שבו גם הכפילה הבטא מאוד יפה אך הפרוגסטרון הגיע עד 28 וזהו פטעום כאביי גב תחתון ודימום מאסיבי...ופה רק 23...מצטערת אני כולי בפחדים מפחדת לאבד גם את ההריון הזה..
איך רמות הפרוגסטרון מצויינות?? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/08/2013אחה הם ערכים רצויים ופיסיולוגים,מה שציינת בהערתך מדובר בכרכים מוגזמים הרבה מעל הערכים הפיזיולוגים הנחוצים להתפתחותו של הריון תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליצסטיתמיכל29/08/2013
2 הריונות ספונטנים בת 30 שחלות פוליצסטיות עוד לפני ההריניות היו מחזורים של חודש וצי
שמתי התקן נובה טי והסרתי אותו לפני שנה וחצי כי רציתי הריון שמתי לב שבמהלך שהיה ההתקן לא היו מחזורים בכלל.
זרע+פרופיל הורמונלי+צילום רחם -תקין
פוליצסטית שכנראה המצב הוחמר ולכן אין מחזורים וגם לא ביוצים .
6 טיפולי איקוקלומין 3 מתוכם לא היה ביוץ , 3 נקלט הריון
התחלתי גונאל+אוביטרל+הזרעה
מחזור התקבל בהזרעה ראשונה לאחר 12 ימים, בהזרעה שניה 10 ימים
השאלות:
אם הבעיה בביוץ וכן הושגו ביוצים למה אין הריון??
כמה טיפולי הזרעה אני צריכה לעשות??
האם יש לי סיכוי בפרוטוקל כזה להשיג הריון?? מתי?
האם מחזור לאחר 10 ימים מהעזרה זה לא מעט??
האם יש המלצה לבדיקות או לתוכנית אחרת על מנת לעלות את הסיכויים ?
מה ניתן לעשות על מנת להחזיר את המחזור והביוץ ולהפסיק להיות פוליצסטית ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליצסטית - תגובה
פרופ' שחר קול29/08/20131. ביוץ נותן כ - 20% הריון.
2. עוד אחד ויושג הריון. בהצלחה.
3. כנראה שהזרעה מיותרת שכן הרית באופן ספונטני.
4. שלב לוטאלי קצר אופייני לטיפולים אלו.
5. לא, רצוי לחזור על הטיפול שהניב ביוץ של זקיק אחד.
6. אם יש עודף משקל - לשאוף למשקל תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על האדיבות והמענה המקצועי
רויטל29/08/2013עזרת לי מאוד מאוד ישר כוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטןאור29/08/2013
שלום,
היום אני בשבוע חמישי אחרי ivf
האם זה הגיוני שכואבת לי הבטן כמו כאבי מחזור אבל כמעט כל הזמן.
הבטן שלי ממש נפוחה שאני לא יכולה לסגור את המכנסיים.
האם יכול להיות שזה מהקרינון שאני לוקחת פעמיים ביום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן - תגובה
פרופ' שחר קול29/08/2013קרינון אינו גורם לבטן נפוחה.
בכל מקרה, יתכן מאוד שבשלב זה הקרינון מיותר.
רצוי לשוחח עם הגורם המטפל המכיר את ההיסטוריה שלך היטב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)