מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החזרה התנהלות והשרשהדנה29/08/2013
שלום רב, ברצוני לשאול כיצד להתנהל ביומיים שלושה לאחר החזרת העוברים? מלבד ההנחייה לא לסחוב דברים כבדים וכו' האם אפשר לחזור לעבודה במשרד או מומלץ לנוח? האם ההשרשה מתרחשת בשלושה ימים לאחר החזרת העוברים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה התנהלות והשרשה - תגובה
פרופ` דוד בידר29/08/2013פרט להמלצה של להימנע מיחסים 3 ימים אפשר להתנהג רגיל.
מה הכוונה לא לסחוב דברים כבדים? בדרך כלל את סוחבת דברים כבדים?
אין קשר בין סחיבה של דברים כבדים להשרשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהאלה29/08/2013
מה ההבדל בין החזרת עוברים לאחר יומיים או לאחר 3 ימים? מתי עדיף להחזיר לאחר יומיים? מתי לאחר 3 ימים? האם זה תלוי בכמות העוברים? (מעט עוברים או הרבה עוברים) האם עדיף יותר מוקדם כך שהעובר יהיה במקומו הטבעי או מאוחר יותר בצורה מבוקרת במבחנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר29/08/2013ביום 3 אפשר לבחור את העובר שיותר מתקדם אך בעיקרון אין הבדל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגונדוטרופיניםאלה28/08/2013
האם ככל שכמות הגונדוטרופינים שאני מזריקה (גונל F, פיורגון, מנוגון, מנופיור) גבוהה יותר כך גם כמות הזקיקים שמייצרת השחלה? האם זה תלוי בסוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגונדוטרופינים - תגובה
פרופ' שחר קול28/08/20131. לא.יש רוויה.
2. לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה אחרי אוביטרלmikey28/08/2013
שלום
עשיתי היום אולטרסאונד והיה זקיק של 20
בדיקות דם:
ESTRADIOL (E-2) 1133
LH 46
PROGESTERONE 2.5
הרופא אמר לי להזריק היום בשעה 16:00 אוביטרל
ומחר לבוא לעשות הזרעה
האם זה מספיק?
האם לא צריך לעשות הזרעה גם ביום שישי?
מתי זה אומר שיהיה ביוץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה אחרי אוביטרל - תגובה
פרופ' שחר קול28/08/2013הביוץ יהיה הלילה- מחר בבוקר, שכן נחשול LH כבר היה קרוב לשיאו הבוקר.
הזרעה בשישי - מיותרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מספיק
mikey28/08/2013והאם מספיק לעשות הזרעה אחת מחר אחרי האוביטרל ללא קיום יחסים בשביל להיכנס להריון?
או האם כדאי לקיים גם היום יחסים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מספיק - תגובה
פרופ' שחר קול29/08/2013כדאי לקיים יחסים בנוסף להזרעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה להכוונהגלי28/08/2013
שלום רופאים יקרים,
בחודש שעבר התחלתי טיפול במנופור, גדל זקיק לגודל 20 רירית 11 וקיבלתי אורביטל.
14 יום לאחר הביוץ קיבלתי מחזור עם דימום מאוד חלש וביצעתי בדיקות לקראת טיפול נוסף ביום השלישי של המחזור (היום).
התוצאות: 2 זקיקים בשמאל בגודל 18 ו-13. רירית 3.6.
אסטרודיול 971 ופרוגסטרון 1.7 .
ברור לי כי אין טעם להזריק מנופור אך מה בעצם צפוי לקרות מנסיונכם? האם ייתכן שיתפתח ביוץ תקין? מדוע הופיעו זקיקים גדולים כל כך מוקדם? האם החודש אבוד?
תודה מראש על התשובה ועל כך שאתם נמצאים בשבילנו ברגעים בהם אנו זקוקים לתמיכה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
גלי28/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון מהיום
גלי29/08/2013הזקיק גדל ל19 והרירית ל5.6. אשמח להתייחסות, תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה, תודה!
גלי29/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זקוקה להכוונה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/08/2013מדובר בתוצאות המושפעות מהטיפול הקודם חיזרי על הבדיקה עוד יומיים וקרוב לודאי שהתהליך יהיה בנסיגה ותוכלי להתחיל טיפול חדש לפי הצורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות המשך מעקב-
גלי01/09/2013כאמור ביום השלישי למחזור: זקיק 13,18 , רירית 3.6 אסטרודיול 971
יום רביעי למחזור: זקיק 13,19 , רירית 6
יום שביעי למחזור: גופיף צהוב CL14 רירית 7.6 , הטכנאית אומרת שהיה ביוץ.
יש לציין שביום השישי למחזור ראיתי 2 פסים בערכת הביוץ.
שאלתי היא האם בתנאים אלה יכולה להתקיים הפריה תקינה (בהנחה שבדיקת פרוגסטרון עוד שבוע תאמת ביוץ) ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תוצאות המשך מעקב- - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/09/2013הערכתי שסדר האירועים אינו מתיישב עם הליך תקין וסיכוי להרות במחזור ספונטני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי עושים פיפל ממש לפני המחזור?ד``ר אליעזר גירש28/08/2013
מתי עושים פיפל.? ממש לפני המחזור? כדאי יום יומיים לפני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיפל - תגובה
פרופ` דוד בידר28/08/2013בשני מועדים במהלך הזמן שלפני המחזור שיופיע,נגיד שבועיים אחרי תחילת הוסת ו21 יום מתחילת הוסת כדי לטפל מהוסת הבאה.
לא יומיים שלוש לפני וסת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה ותודה פרופסור בידר
שיר28/08/2013אני לוקחת גלולות כי לא היה ביוץ ואני אלך לעשות פיפל ביום התשיעי של הגלולות, זה בסדר? מבולבלת מהרופאה שלי. כי היא בחו"ל.
בכלל כמה זמן צריך לקחת גלולות, הרופאה אמרה שבועיים. שבועיים זה 12 או 14 ימים? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירה
חסוי28/08/2013גם אני באותו הסרט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם את עם גלולות
שיר28/08/2013וצריכה לעשות פיפל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן קבעו לי ל8.9 אני
חסוי28/08/2013מעט מתלבטת אמרו שזה יכול לגרום לזיהומים אני חייבת עצה של רופא...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה יום של
שיר29/08/2013הגלולות תהיי?
הרופאה שלי אמרה שאפשר אחר כך לקחת אנטיביוטיקה שלא יהיה זיהום.. אבל היא אמרה שזה נדיר שיש זיהום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אהיה ביום ה17 של הגלולות
חסוי29/08/2013ובקשר לזיהום את צודקת אבל גם קראתי והתייעצתי ולא הרבה רופאים מאמינים בשיטה הזו אבל בגדול אעשה אותה כי מה שצריך לעשות ואולי יעזור אז עושים לא? :)
ובקשר לגלולות אני אהיה היום ה20 למחזור הבנתי שזה בסדר..ומה החששות שלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחששות שלי
שירה29/08/2013הם האם אני עושה את הפיפל ביום הנכון והמתאים.
מה לא נעשה בשביל להיות בהיריון? :)
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקת בהחלט
חסוי29/08/2013בעזרת ה׳ רק בשורות טובות :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה ותודה פרופסור בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר29/08/2013אפשר.
שבועיים גלולות זה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה ותודה פרופסור בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר29/08/2013כתבתי ששבועיים זה בסדר.
פיפל אפשר לעשות ביום 9 אך אל תבני על פיפל כאילו שזה ממש הפעולה שתעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור בידר היקר שלנו
שירה29/08/2013האמת שאני דווקא כן בונה על הפיפל באיזה שהוא מובן כי הריתי בעבר מיד אחרי פיפל.
השאלה שלי הייתה האם לעשות ביום 9 זה בסדר? אולי לעשות ביום אחר של הגלולות?
חוץ מזה, מה לא נעשה כדי להיאחז בתקווה, לא?!
תודה לך שאתה עונה כאן במסירות וגם מצחיק אותנו לא מעט. חג שמח לך :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור בידר היקר שלנו - תגובה
פרופ` דוד בידר30/08/2013ביום 9 זה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום אחרי שאיבהשני28/08/2013
שלום רב,
רציתי לדעת אם זה נורמלי שיום אחרי שאיבה יופיע קצת דימום.
האם יש חשש שהדימום הנ"ל קשור ברירית ועכשיו תהיה דקה יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום אחרי שאיבה - תגובה
פרופ` דוד בידר28/08/2013הדימום זה שאריות של השאיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום אחרי שאיבה - תגובה
פרופ` דוד בידר28/08/2013לא קשור ברירית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רעלת הריוןנטלי28/08/2013
היי...אני בשבוע 35 עם תאומים וכבר יומיים יש לי כאבי ראש נוראיים אבל לחץ דם ושתן תקינים...האם יכולה להתפתח רעלת בשבוע זה ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעלת הריון - תגובה
פרופ` דוד בידר28/08/2013כן.
אבל אם לחץ דם תקין אין רעלת הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה עם גונל Fשני28/08/2013
שלום לכל מי שיכול/יכולה לעזור.
עד כה עברתי הזרעות עם אוביטרל וכעת אני אמורה להתחיל שימוש עם גונל F ואוביטרל מיום 5 למחזור להזריק 5 ימים גונל 75 ואוביטרל לביוץ).
איך עובד התהליך הזה? מיום 5 למחזור כל ערב להזריק גונל עד היום ה 10 למחזור וביום 11 בערב להזריק אוביטרל? ומה לגבי מעקב זקיקים בדיקות דם?
אודה למי שעברה את זה או מכירה איך זה אמור לעבוד שאהיה מוכנה לזה.
יש לי מרשמים אבל הרופא אמר לי פשוט מהיום ה 5 להזריק גונל לחמישה ימים.. רוצה להיות מוכנה נפשית.
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי זה הרופא הזה?
מנסה28/08/2013לא שמעתי על הזרקת גונאל ללא מעקב זקיקים הכולל US ובדיקות דם. חייבים לראות איך המינון משפיע על הזקיקים שלך ורק לאחר שהגודל ותוצאות בדיקות הדם מתאימות מקבל הרופא החלטה על תזמון הביוץ בעזרת האוביטרל. אני הייתי יוצאת קשר עם הרופא בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן עם מעקב זקיקים ו US
שני28/08/2013רציתי לשאול אותך אם את עברת את זה, לגבי הזריקות, חמישה ימים ברצף זה לא כואב? מה מרגישים עם גונל F
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תדאגי
מנסה28/08/2013ממש לא כואב, ה״עט״ של הגונאל מאוד ידידותית וקל להסתדר איתה והמחט ממש עדינה. אני הזרקתי 6 ימים (אם אני לא טועה) וביום השביעי אוביטרל ולמחרת הזרעה. שיהיה המון בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקב זקיקים ואיקקלומין
שירית14/12/2013שלום
אני בת 34, אמא לילד בן 3 מהריון טבעי (עם איקקלומין בלבד במחזור השני), כעת 10 חוד' של נסיונות להריון שני ללא הצלחה מתוכם 4 מחזורים בהם נטלתי איקקלומין ועשיתי מעקב זקיקים. ע"פ הרופא המטפל- פרופיל הורמונלי תקין, מחזור ביוצי תקין לפי המעקבים.. הרופא ממליץ כעת על זריקות 5 ימים והזרעה.. חוששת קצת מכל הנושא. האם יש שלב נוסף לנסות לפני? האם הזרעה יעילה ללא הזריקות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
צריכה עזרה עם גונל F - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/08/2013שני שלום
כוונת הרופא שאחרי חמישה ימי הזרקה יש לעקוב באמצעות אולטרסאונד ולעיתים גם בדיקת דם אחרי התגובה השחלתית שלך ובהתאם להתאים לך את הטיפול עד להתפתחותו/תם של זקיקים בשלים ואז תינתן לך זריקת אוביטרל שתשרה את הביוץ המיוחל ,והרופא יכוון אותך למועדי קיום יחסים או הזרעה על מנת למקסם את סיכוייך להרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעונה
מנסה15/12/2013את אמורה להתחיל להזריק רק בהוראת רופא ורק אחרי ביצוע בדיקות דם, לאחר מכן עושים מעקבים על מספר ימים ובהתאם לתוצאות אולטראסאונד ובדיקות דם יורו לך עד מתי להמשיך ומתי יגיע הזמן להזריק אוביטרל ולבצע הזרעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם רמת E2 נשאר גבוה אחרי ביוץאינגה28/08/2013
והאם רמת E2 נשאר גבוה עד קבלת וסת ועולה בהדרגה בתקופת ההריון או שתיכף אחרי ביוץ הוא אמור לרדת? תודה רבה רבה לכם על המענה (וסליחה על הרבה שאלות) :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם רמת E2 נשאר גבוה אחרי ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/08/2013רמת האסטרוגן מותנית כמו הפרוגסטרון ותפקוד הגופיף הצהוב הנוצר לאחר הביוץ,ומטפסת ונשארת גבוה עד לשבוע לאחר הביוץ ומכאן והילך היא מתחילה לרדת אם לא מתרחשת השתרשות לערכים נמוכים מאוד לקראת קבלת המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם יש הריון רמתו עולה גם?
אינגה28/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנועות עוברטלי28/08/2013
בוקר טוב לכם אני נמצאת בשבוע 26 הריון ראשון אחרי טיפול ivf יש לי שאלה בקשר לתנועות עובר לפעמים אני מרגיש הרבה תנועות וימים פחות האם זה נורמלי בשבוע שלי או אני צריכה להרגיש לכל היום תנועות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תנועות עובר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/08/2013יש לשים לב לתנועות עובר במיוחד לאחר ארוחה,או אכילת דבר מתוק.
לעובר קיימים מעגלי ערנות ושינה שבהם הוא שקט ובלתי פעיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת מחיצה רחמיתעדיה28/08/2013
שלום,
בת 35 , אחרי 6 IVF, הריון ראשון הסתיים בשבוע 13.
נראתה מחיצה רחמית בגודל של כ- 35% בהיסטרוסקופיה אבחנתית ובתלת מימד.
האם ההמלצה להסירה?
מה הסיכונים בהליך שכזה?
האם מחיצה פוגעת גם בפוריות ובקליטה להריון ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הסרת מחיצה רחמית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/08/2013עדיה שלום
קיומה של מחיצה בסדרי הגודל שציינת יכולה להסביר את כשלונך החוזר בטיפולי הפריה,ואת ההפלה שהתרחשה.
ללא ספק שהסרת מחיצה בהיסטרוסקופיה ניתוחית עשויה להגדיל את סיכויי ההשתרשות של העוברים,ולהקטין את הסכנה של הפלה ולהגדיל את הסיכוי של ההולדה של ילד חי במועד.לטעמי בנסיבות שציינת התערבות ניתוחית מתבקשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצטערת יש לי עוד שאלה קטנה...עדנוש2928/08/2013
איך אני יודעת באיזה שבוע אני היום? השאיבה הייתה ב 8/8 וההחזרה ב 11/8 איך אני מחשבת? הבנתי שצריך שבועיים אחורה וכולי התבלבלתי..תוכלו להגיד לי בבקשה איזה שבוע אני היום בול?
מצטערת יש לי עוד שאלה קטנה... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/08/20134 שבועות ו 4 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי אז יש לי שאלה
עדנוש2928/08/2013אז ב 2/9 מה אמור לראות הרופא נשים ברחם כדיי שיחשב לתקין? לפי החישוב איהיה בשבוע 5 לא? והעם זה בסדר שאין לי שום סימפטומים להריון לא בחילות לא הקאות לא סחרחורת כלוםםםםם רק גודש בשדיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדנוש שלום
מירי28/08/2013האם תופעת גודש הייתה לך עוד לפני תוצאת ההיריון או רק אחרי? תודה על המענה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מירי
עדנוש2929/08/2013הגודש בחזה הופיע ביום ה 5 אחרי ההחזרה משהו כזה אך שיארתי שזה בגלל הפרוגסטרון ושאר ההורמונים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אוקי אז יש לי שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/08/2013אין לסמוך על תסמינים כמדד להריון תקין או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל אני שאלתי משהו אחר...
עדנוש2930/08/2013עם בתאריך 8/8 הייתה השאיבה וההחזרה ב 11/8 מה אמור לראות רופא נשים באולטרסאונד בתאריך 2/9? ואיך אני מחשבת מה הוסת האחרונה?יש לציין שהבטא אתמול הייתה 3300 שזה אומר שב 2/9 כבר אמור להיות מעל 10000 מה ניתן לראות עם בטא כזו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אבל אני שאלתי משהו אחר... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/08/2013במועד הבדיקה אמורים לזהות שק הריון ברחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין ללא דופק נכון?
עדנוש2931/08/2013תוכל להגיד לי מה תאריך הוסת האחרונה שלי עם השאיבה הייתה ב 8/8? אז בעצם רק שק הריון ריק אמורים לראות ב 2/9 ללא תוכן עדין נכון?
עדיין ללא דופק נכון? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/09/2013אמורים לראות רק שק הריון ללא שק חלמון ,קוטב עוברי,או דופק עוברי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב באגן בעקבות ציסטת הגופיףאינגה28/08/2013
האם כאבים באגן כבר שבוע מיומיים אחרי ביוץ מצביע על כך שלא הושג הריון החודש? לפי בדיקת דם כו היה ביוץ ויש ציסטת גופיף הצהוב.. הכאב עמום וקבוע... יש איזשהיא בעיה בקליטת הריון? תודה מראש
כאב באגן בעקבות ציסטת הגופיף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/08/2013במידה וקויומו יחסים או נעשתה הזרעה במועד הביוץ יש קיים סיכוי להרות גם בנסיבות שאת מתארת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמות הורמונים סבירהבת 37 פלוס28/08/2013
יש לי fsh ברמה טובה , אבל ב- 3 הזרעות לא נכנסתי להריון.
הרופא המליץ על ivf ומתן הורמונים 150 , האם זה יותר מדי?
בעבר הזרקתי גונאל 75 והיו לי זקיקים שהתפתחו יפה. אבל לא היה הריון.
אשמח לקבל תגובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כמות הורמונים סבירה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/08/2013המינון הראשוני שהוצע לך על ידי הרופא המטפל בהחלט סבירה,היות והכוונה בטייפול IVF היא להפיק מספר אופטימלי של זקיקים -ביציות כדי למקסם את סיכויי ההצלחה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)