מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלת גסטון וקרינוןעדנוש2925/08/2013
בגלל פרוגסטרון 12 ואני בתחילת ההריון הרופא נתן לי היום מרשם לזריקות גסטון 50 ml ליום..לפני כן מאז ההחזרה קיבלתי 2 קרינון ליום השאלה היא העם להמשיך עם קרינון (שלא מועיל בכלל) או מספיק רק גסטון פעם ביום? ... ועוד שאלה הבטא בתאריך 22/8 היה 147 והיום 25/8 היא 455 העם בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה דחוף לי מאודדדדדד
עדנוש2926/08/2013דחוף לי לדעת העם לשים קרינון בנוסף או לא? קצת מפחיד אותי לא לשים שם למטה כלום שלא יהיה דימום חלילה או שהזריקת גסטון פעם ביום מספיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת גסטון וקרינון - תגובה
פרופ' שחר קול26/08/2013אם את מקבלת גסטון, המשך הקרינון מיותר.
הבטא עולה יפה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי אז.....עוד שאלה
עדנוש2926/08/2013פשוט חבל נישארה לי קופסא שלמה של קרינון ממש חדשה העם מותר לשים פעם ביום קרינון זה יכול להזיק עם אני שמה גם קרינון וגם זריקה של גסטון או שזה ההפך מועיל? ושאלה אחרונה להיום העם הליכה או עמידה ממושכת למשך חצי שעה (כשמרגישים כבר כאבים ברגליים והגב התחתון) זה מסוכן לעובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה..
עדנוש2926/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי אז.....עוד שאלה - תגובה
פרופ' שחר קול27/08/20131. מותר אך מיותר.
2. לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דופקענת25/08/2013
אני בהריון שבוע 6 + 4 ימים..אחרי טיפול הפרייה זומנתי היום לבדיקת דופק...נמצא שק הריון + חלבון בשק אך לא נמצא דופק...זומנתי לבדיקה חוזרת בעוד כשבוע....אני מעט בלחץ.. האם סביר שבשבוע זה לא נמצא דופק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דופק - תגובה
פרופ` דוד בידר25/08/2013בדרך כלל צריך להיות דופק אך הסיבה שאנחנו מבקשים לחזור על הבדיקה היא כי יכול להיות שבעוד מספר ימים כן נראה דופק ביחוד כשרואים שק חלמון ושק הריון.
לפעמים לא בטוחים שיש דופק או השרשה קצת מאוחרת ולכן חייבים לעשות בדיקה חוזרת ונקווה לטוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה..
ענת25/08/2013תודה רבה על התשובה..ובהחלט נקווה לטוב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםמירי25/08/2013
לקחתי איקקלומין 5ימים כדור וחצי ליום
ביום חמישי סיימתי כדור אחרון
יום שישי עשיתי בדיקות דם
E2 570
Lh5.4
פרוגסטרון פחות מ0.8
באולראסאטנד ניצפו זקיקים שהיו קטנים מ 10
היום עשיתי ב.דם
E2 270
Lh6.4
פרוגסטרון פחות מ0.8
באולטראסאונד ניצפו זקיקים 11,12,11.ועוד כמה יותר קטנים
אני לא מבינה איך הזקיקים גדלו
ולעומת זאת ה e2 צנח
האם זה בסדר?
אשמח להסבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
פרופ' שחר קול26/08/2013יש להמשיך לעקוב. מוקדם לקבוע האם יהיה ביוץ במחזור טיפול זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך מעקב שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/08/2013במידב ובבדיקות החוזרות בטווח של עד שבועיים מהפסקת האיקכלומין עדיין לא נצפה זקיק דומיננטי אינני רואה תועלת בהמשך המעקב,יהיה צורך לשקול כיצד לשפר במחזזור הבא את התוצאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה אחרונה
מירי28/08/2013הכדור האחרון היה ביום חמישי
זאת אומרת שעבר פחות משבוע
האם יש סיכוי שהעניין יסתדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ועוד שאלה אחרונה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/08/2013עדיין קיים סיכוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב שאלה
מירי29/08/2013הייתי בבדיקה היום והזקירים גדלו ממש מעט
הרופא הציע לקחת עוד כמה כדורים של איקקלומין כדי לעודד צמיחה של
הזקיקים האם זה נשמע הגיוני ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
מירי29/08/2013חייבת תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/08/2013התחלת האיקכלומין המחודשת מיועדת להתחיל נסיון חדש ולא להשפיע על הקודם ,לצורך הענין לא חייבים להתחיל את הטיפול במחזור ווסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפתחות זקיקיםשירה25/08/2013
היי אני בת 25 עוד מעט...לפני כחודשיים התחלתי טיפולים של הזרקת מונופר מולטידוז התחלתי במינון 75 יחי' ולאחר מכן לא הייתה שום תגובה העלו לי ל150...לאחר בדיקות אולטראסאונד ודם הסתבר שהזקיקים גדלו יתר על המידה וכמה מהם התפתחו והרופא ביקש ממני לעשות הפסקה עם הזריקות כדי שהזקיקים יחזרו לעצמם להיות קטנים והרמת הורמונים תפחת.לאחר חודש באמת ירדו הזקיקים...יום ראשון שעבר התחלתי שוב להזריק 75 יח' והיום לאחר שבוע עשיתי בדיקות ומסתבר ששוב הגוף לא הגיב והזקיקים עדיין קטנים.הרופא הורה לי להזריק למשך 4 ימים שוב 112 יחי' ...אני נורא פוחדת ששוב לאחר 4 ימים אלו יגידו לי שהזקיקים שוב התפתחו יתר על המידה ויהיה צריך להפסיק את הטיפולים שוב לזמן מה...האם זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התפתחות זקיקים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/08/2013הרופא הוריד את המינון ונקווה שהפעם התגובה תהיה הולמת,אם כי ניתן היה לתתמינון של 100 יחידות לטווח קצר יותר מטעמי זהירות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי IVF בגיל 45ע'25/08/2013
אני בת 45, נשואה כשנה ו-9 חודשים. בעלי צעיר ממני ב-8 שנים. לפני הנישואין ניסיתי מספר פעמים טיפולי הפרייה חוץ גופית מתורם זרע אנונימי בבית-החולים. היו מספר הריונות שלא הגיעו לשבוע ה-10. כ-4 חודשים לאחר הנישואין, גיליתי שאני בהריון באופן טבעי. ההריון לא עבר את השבוע ה-8 ונאלצתי לבצע הפלה בבית החולים. מאז ועד היום אני לא מצליחה להיכנס להריון באופן טבעי. עלי לציין כי המחזור שלי סדיר, כל 28 ימים, ולבעלי ילדה (בת 6) מנישואיו הקודמים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי IVF בגיל 45 - תגובה
פרופ` דוד בידר25/08/2013לא מבצעים הפריה חוץ גופית מגיל 45 ומעלה כי אין הריונות.
תנסי לבד אך גם כאן הסיכויים ללידה נמוכים ביותר.
ישנה אפשרות לבצע הפריה מכספך אך לא הייתי ממליץ לך לעשות זאת.
המומלץ על ידנו זה תרומת ביציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליצסטיותמיכל25/08/2013
בת 30 +2 ילדים בספונטני
אין ביוץ ולכן לאחרגונל אף+הזרעה לפני חודש קבלתי מחזור 12 יום לאחר ההזרעה
כרגע שוב הזרעה עם גונאל קבלתי מחזור 10 ימים לאחר ההזרעה
האם המחזור לא אמור להופיע לאחר 14 יום?? ומדוע לאחר פעמים לא נקלט הריון לפי כל הבדיקות אין שום בעיה חוץ מחוסר ביוץ??כמה טיפולים כאלה מומלץ??האם אפשר לעשות עוד משהו על מנת להצליח??הרופא אמר אולי להוסיף קרינון מה זה ??האם אני צריכה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שחלות פוליצסטיות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/08/2013שלום ,לדאבוננו למרות הטיפול המשולב בהשראת ביוץ והזרעות תוך רחמיות סיכויי ההצלחה למחזור טיפולי אינם עולים על 20% ,בד"כ יש להשלים שלושה מחזורי טיפול כאלו לפני מעבר להפריה חוץ גופית,טווח הזמן לקבלת מחזור לאחר הזרקת האוביטרל הינו בין12-14 יום ,לכן הרופא הציע לך תמיכה הורמונלית באמצעות קרינון שהינו תכשיר פרוגסטטיבי העשוי לתמוך בתהליך ההשתרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון ביתיתהדר25/08/2013
עשיתי החזרת 4 עוברים ב8.8
אוביטרל אחרון ב16.8
הייתי אמורה לעשות בדיקת דם ב22.8 ומהפחד מהתוצאה לא עשיתי
ביום שישי ה23.8 עשיתי בדיקת ביתית ויצאו לי שני פסים ממש חזקים
ואז עשיתי עוד בדיקה של חברה אחרת וגם יצאו פסים ממש כהים
על מה פס חלש או חזק מעיד בבדיקות הריון ביתיות?
האם הן ודאיות?
עשיתי דם היום ואני במתח...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת הריון ביתית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/08/2013בהחלט קיים סיכוי שאת בהריון -בדיקת הדם תאשר כנראה את היותך בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...
הדר25/08/2013תודה רבה על התשובות המעולות והמהירות
שבוע טוב ומבורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרך אגב שכחתי מחזור אחרון ב26.7
אור25/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר בבקשה תגובה?
אור25/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אור25/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/08/2013התשובה תקינה ואת בשבוע 4+ 4 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיטל25/08/2013
שלום לכולם
אני לאחר החזרת 2 עוברים מוקפאים היום, וכשהתפניתי לאחר ההחזרה שהשלפוחית שתן הייתה מלאה ראיתי מן נקודה קטנה נראית לעין,יש סיכוי חלילה שהעוברים יכולים לצאת החוצה עקב הלחץ על שלפוחית השתן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ' שלמה משיח25/08/2013לא!!! העוברים אינם נשפכים החוצה. הנקודה היא פשוט הפרשה. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מיטל25/08/2013תודה על התשובה וסתם בשביל הסקרנות ניתן לראות למראית עין עובר בן 3 ימים?
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/08/2013נדרשת עזרת מיקרוסקופ על מנת לזהות עובר בשלב זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרום25/08/2013
שלום רב,
אני אחרי 6 ימים של מונפור 200.
בדיקות דם מהיום: LH2.0
ESTRADIL 2335
PROGES 2.7
בדיקת א.ס רירית 6.9 זקיקים 2 של 18 , 1 של 17
האם מתאים היום אוביטרול ומחר הזרעה?
אסטרדיל גבוהה מאוד מה זה אומר?
אודה להסבר על 3 הנתונים מבדיקת הדם
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/08/2013הזקיקים שלך הבשילו היטב והתגובה ההורמונלית שלך הולמת ומתאימה למתן אוביטרל והזרעות מחר ומחרתיים.רמת ההורמונים בטיפול להשראת ביוץ בנוכחות שני זקיקים בשלים אינה חריגה וגבוה במיוחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
רום25/08/2013תודה רבה על התשובה המהירה.
יש לי שאלה נוספת בשני הסיבובים הקודמים הE2 היה 1500
ופחות מ900 והזקיקים בערך כמו הסיבוב הנוכחי.
האם הE2 גבוהה כמו עכשיו משפר את הסיכוי להקלטות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף
רום25/08/2013עכשיו האחות הודיעה לי להמשיך להזריק עוד 200 היום ולבוא מחר לבדיקות שוב.
אני מאוד חוששת מגירוי יתר?
האם זה הגיוני להמשיך ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה
רום25/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מחכה לתשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/08/2013אין סיכוי לגירוי יתר בנוכחות 2 זקיקים בשלים,במקומך לא הייתי דואג ומקווה שהתוצאות המשופרות יתבטאו בסיכומו של דבר גם בתוצאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבהמיה25/08/2013
האם ייתכן שתהייה בהריון קצת צריבה במתן שתן למרות שהבדיקה והתרבית היו תקינות? למה זה יכול להיות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צריבה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/08/2013יתכן ומדובר בגירוי מסויים של הנרתיק היוצר תחושת צריבה במתן שתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF או רק הורמוניםעדי25/08/2013
לאחר בדיקות נמצאה אנדומטריומה שחלה שמאלית 20 מ"מ ואני בתהליך ניסיונות כניסה להריון, עד כה רק הזרעות.
2 הריוניות כימיים לפני חודשים הסתיימו לבד בשבוע 4 בטיפולי הזרעות בלבד.
פרופיל הורמונלי תקין. מחזור וביוץ סדיר. לאחרונה צילום רחם תקין לגמרי (ופיזור מיידי).
מה לדעתך הטיפול שמעלה את הסיכוי להריון במהרה? האם עדיף הזרעות + הורמונים? או עדיף מיד הפריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IVF או רק הורמונים - תגובה
פרופ' שחר קול25/08/2013סטטיסטית טיפול בהפריה חוץ גופית מניב שיעור הריונות גבוה יותר, בהשוואה לטיפולים המבוססים על גירוי שחלות והזרעה תוך רחמית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה טיפולים לערך צריך?
עדי25/08/2013כמה מחזורי טיפולי הפריה לשיעורך צריך לפי התנאים שציינתי? סטטיסטית כמובן בתנאים כאלה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה טיפולים לערך צריך? - תגובה
פרופ' שחר קול26/08/2013אם הכוונה לסיכוי להשיג הריון בטיפולי הפריה חוץ גופית - תלוי במשתנים רבים, ובעיקר - גיל המטופלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף שבוע 8ב25/08/2013
שלום רב,
אני בשבוע 8+6 ואני מקבלת 3 פעמים ביום אוטרגסטן, היום בבוקר כאשר שמתי את הכדור אני לא בטוחה שהוא נכנס פנימה מהסיבוצ הבאות הרגשתי משהו עף לי על היד, ואחרי מצאתי על הריצפה כדור זרוק.
אני לא יודעת אם הכדור נכנס פנימה ולכן שמתי כדור נוסף, אני צריכה להשים עוד 2 אחד בצהרים ואחד בלילה.
השאלה אם זה בסדר להשים את הכדורים האחרים בשעות שלהם? או שצריך לוותר על כדור אחד כי אני לא יודעת כמה כדורים באמת נכנסו מהבוקר?
מחכה לתשובה דחוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף שבוע 8 - תגובה
פרופ` דוד בידר25/08/2013את יכולה להמשיך בשקט לשים כמו שכתבת.
בשבוע ההריון שבו את נמצאת את גם יכולה כבר להפסיק לקחת את התרופות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובה
ב25/08/2013פרופסור דוד
לא הבנתי את התשובה כי בשאלה רשמתי אם לקחת עוד 2 כדורים שנישארו שצריך לקחת להיום או להוריד אחד?בגלל שיש מצב ששמתי 2 בבוקר ולפי ההוראות תרופה רשום שאסור יותר מ3 ביום...שזה לא יסכן לי את העובר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוףףףףף
ב25/08/2013אני צריכה לדעת תשובה דחופה לשאלה שלי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובה - תגובה
פרופ` דוד בידר25/08/2013כדורים של פרוגסטרון לא פוגעים בעובר וגם אם שכחת או לא או לקחת 4 ביום לא יקרה כלום
כמו כן את יכולה בכלל להפסיק לקחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בהריון לאחר קיום יחסי מיןמיכל25/08/2013
מהן הסיבות שיכולות להיות לדימום לאחר קיום יחסי מין?
ומהן ההשלכות של אותו דימום?,
נמצאת בשבוע עשר, (הריום IVF עובר אחד) אתמול כארבע שעות לאחר קיום יחסי מין הופיע דימום, פניתי למיון נשים לבדיקה
דופק ועובר תקינים. נעשתה גם בדיקת דם ההמוגלובין, 12.2.
הדימום פסק למעט שהמשיכו הפרשות קלות מאוד לאורך היום..
חשוב לציין כי מקבלת פעמים ביום אנדומטרין.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בהריון לאחר קיום יחסי מין - תגובה
פרופ` דוד בידר25/08/2013קודם כל את יכולה כבר להפסיק עם האנדומטרין.
בהריון הצואר רגיש יותר לדימומים עקב המצב ההורמונלי ויתכנו דימומים לאחר מגע אך בכל אופן חייבת להיות בדיקת משטח צואר רחם עדכנית.
אין השפעה על העובר בדמם מצואר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופם לעיבוי ריריתמיכל24/08/2013
שלום רב ,
האם גם במחזור טבעי מומלץ לקחת אסטרופם לעיבוי הרירית ? ואם כן מאיזה יום ? ...
אני מתכונת במחזור שאני לא בטיפול אבל מנסה בכל זאת את מזלי להיכנס טבעי להיריון אבל הרירית שלי לא עוברת את ה- 6.5 .....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרופם לעיבוי רירית - תגובה
פרופ` דוד בידר25/08/2013לא ניתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי עוד כמה שאלות ברשותכם..עדנוש2924/08/2013
1) בזמן המקלחת (סליחה על הביטוי) אני מוציאה ממש חתיכות של קרינון שלא נספג טוב בפנים והחתיכות הן עם לכלוך שחור כזה ממש כמו נקודות שחורות בגודל קצת קטן יותר מאפונה...מה זה השחור הזה מאיפה זה בא בכלל?
2) עם בתאריך 22/8 הבטא הראשונה הייתה 147 מה הבטא הצפוייה למחר ה 25/8 כדיי שתהיה מספקת?
3)העם בגלל פרוגסטרון נמוך יכולה להיות הפלה? בטיפול הקודם גם נקלטתי והפרוגסטרון היה נמוך כמו בהריון הנוכחי למרות שבהריון הקודם לכחתי 4 אנדומטרין וההריון נפל (לא ידוע למה הוא הכפיל מעולה, הגיע ל 1312 ופיטעום התחילו כאבי גב תחתון ודימום)
4)אין לי שום תופעות של הריון לא בחילות לא סחרחורת ממש כלום רק החזה כואב קצת וזהו.. זה מראה על בעיה.?
5) האסטרדיול שלי 377 לוכחת פעמיים ביום אסטרופם העם להוסיף עוד אחד?
תודה מראש על התשובות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש לי עוד כמה שאלות ברשותכם.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/08/2013אין מקום לדאגה בקשר לצבעם וצורתם של שאריות הקרינון ,ביטה צפויה ב-25/8 אמורה להיות בסביבות 400 יחידות,באשר לרמת הפרוגסטרון היא צריכה להשמר בערכים רצויים באמצעות תכשירי הפרוגסטרון בהתאם לבחירתו של הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקניתי גסטון יש לי שאלה..
עדנוש2925/08/2013אז ככה הרופא המטפל ביחידה אמר שעם אני לוכחת גסטון פעם ביום 50 מל אז לבטל את הקרינון לגמריי זה הגיוני? מה הרמה הרצוייה של פרוגסטרון שאליה אני שואפת? כול השבוע אני יעשה אצל אחות בבקרים אך בשבת רק בערב אני יוכל אין אחות בבוקר זה בסדר?
קניתי גסטון יש לי שאלה.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/08/2013ההנחיה שקיבלת מצוינת ואין צורך לבצע בדיקת פרוגסטרון כל יום,רמה רצויה מעל 20 ננוגרם
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)