מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שבוע 26טלי26/08/2013
שלום לכם אני נמצאת בשבוע 26 זה הריון ראשון אחרי טיפול ivf אני לפעמים מרגישה שיש לי רטיבות בתחתונים מה זות אומרת וגם לפעמים אם אני משתעלת מרגישה שיש לי פריחת שתן האם זה מסוכן תודה יש לי תור אצל הרופא ביום שני הבא תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שבוע 26 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/08/2013תופעות שכיחות בהריון במיוחד שיש גם ריבוי הפרשה בנרתיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה נכון שאסורשיר26/08/2013
לשכב אלא רק לשבת - אחרי שנוטלים פרדניזון ודוקסילין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם זה נכון שאסור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/08/2013הדבר אינו נכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם זה נכון שאסור - תגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/08/2013הדבר אינו נכון אולם כדאי לקחת אותם אחרי האוכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם זה נכון שאסור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/08/2013הדבר לא מדויק ,יש לקחת אותם אחרי האוכל ולפיכך יש להמתין כ-20 דקות לאחר הבליעה לפני שנשכבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרזניזוןקרן26/08/2013
שלום,
שבוע 7+5 מתרומת ביצית. בגלל השימוטו קיבלתי כחלק מהפרוטוקול פרדניזון 10 מ"ג
כשבוע לאחר בדיקות בטא נתבקשתי להתחיל להוריד מינון על מנת להפסיק לגמרי.
בחמישי שעבר נצפה דופק - הכל תקין תודה לאל. היום אני אמורה כבר להפסיק לגמרי את הפרדניזון. האם להערכתכם זה בטוח להפסיק? או שכדאי להמשיך לקחת עוד מספר שבועות, במינון נמון יותר או משהו כזה, הרופא שלי אמר שאם זה נקלט אין בעיה להפסיק אבל אני עדיין חוששת.
אשמח לעצתכם, המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרזניזון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/08/2013מאחר והשימוטו קשורה בשיעור הפלות גבוה יותר ,הייתי שוקל להמשיך את הטיפול לפרק זמן נוסף לפי מצב המחלה הבסיסית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכמה זמן
קרן27/08/2013היית ממליץ להמשיך?
לדעתך יש לעשות בדיקה של נוגדנים שוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לכמה זמן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/08/2013הייתי מציע לעשות את הערכה בשיתוף עם האנדוקרינולוג המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת היסטרוסקופיה ניתוחיתטליה26/08/2013
אחרי אבחון נאמר לי שיש לי שליש מחיצה ברחם. בצילום תלת מימד אובחן רחם מחיצתי על גבול הקשתי.
כיום אני 6 שבועות אחרי הפלה עם ציטוטק (טרם קיבלתי וסת אני PCO) ,אני מחכה לקבל ע"מ לעשות את הניתוח במידה וזה יפול בחגים אז זה יתעכב לוסת הבאה.
האם כדאי לחכות לקבל מחזור אחרי הפלה ואז לנתח ?
ואם אני מחליטה לחכות וסת אחת ,הייתכן שאני יצטרך לחכות המון זמן למחזור הבא (PCO)
האם ניתן לקחת גלולות או כדורים להבאת המחזור לפני ההיסטרוסקופיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקראת היסטרוסקופיה ניתוחית - תגובה
פרופ' שחר קול27/08/2013יש לשקול הצורך והתועלת שבניתוח.
לא בטוח שחיוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית בכלל על מה ששאלתי
טליה27/08/2013לקרוא עד הסוף בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית בכלל על מה ששאלתי - תגובה
פרופ' שחר קול27/08/2013אפשר לשלוט בצורה מלאה על מועד המחזור על ידי שימו שבגלולות נגד הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תהליךדנה26/08/2013
לאחר שאיבה, אני עוברת החזרה השבוע. אשמח לפירוט: איך מתבצע תהליך ההחזרה? מה קורה בחדר, כלומר כאשר מוציאים את העוברים מן המעבדה איזה מידע אקבל על העוברים באופן כללי ועל ואיכותן? האם יש אולטראסאונד ומה רואים באולטראסאונד? מה קורה ברמה הפיזית? אשמח לפירוט בהקדם. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תהליך - תגובה
פרופ' שחר קול27/08/2013ראי
מקבלים מידע על האיכות המורפולוגית של העוברים.
העוברים מועברים לרחם בתוך צינורית פלסטיק דקה.
החזרת העוברים אינה כואבת.
כדי לראות היטב בא.ס. רצוי להיות עם שלפוחית מלאה.
ההליך נראה כך:
https://www.youtube.com/watch?v=-Vp_axN7E5g&list=TLyjn28J29bENYVmMBzRxs-BlccX9l7Br3* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם לא ברור!!עמל26/08/2013
אתמול כנראה קיבלתי וסת ב 12:00 בצהריים , אבל אין ממש דימום , היה לי נקודה אחד בלבד !!(סליחה על התיאור)
בהמשך היום אין כלום , וגם היום אין כלום זה היום ה 20 למחזור , ואני מקבלת מחזור סדיר בערך כל 20-23 יום .
אז אני לא יודעת אם זה מחזור או לא?
אני בעלת שחלות פוליציסטיות ללא טיפולים .
החודש אני צריכה להתחיל עם גונל אף ואביטרל , ואני צריכה לגשת ליחידה ביום ה 3 לווסת לבצע בדיקת דם ו US .
השאלה שלי , ממתי מתחילים לחשב את הוסת ? ולמה היה לי אתמול נקודת דם מה זה אומר ? לא עברתי שום טיפול החודש !!!!
איך בכלל סופרים נכון את ימי הוסת? מרגע דימום של ממש או מסימנים ראשונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דם לא ברור!! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/08/2013הופעת דמם של ממש תחשב כהופעת מחזור ,ולא הכתמה דמית בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקירהא'26/08/2013
בוקר טוב, האם סקירה מוקדמת עושים בד"כ דרך הבטן או וואגינלית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סקירה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/08/2013לפעמים הפעולה צריכה להעשות בשילוב בין הגישה הוגינלית לגישה האבדומינלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועדים וכאלהמנסה26/08/2013
מתנצלת מראש על החפירה. שלום, שבועיים לאחר הזרעה עם גונאל ואוביטרל ולאחר מכן קרינון. הבוקר בדיקת דם בטא קטנה מ 3 אסטרדיול קטן מ 76.5 ו׳ פרוגסטרון 36.7. המחזור עדיין לא הגיע (כנראה בגלל הקרינון). נקבע לי תור לרופא רק לשבוע הבא כשהתוכנית היא לא לעשות הזרעה החודש ולקבל ממנו הפניה לצילום רחם. קודם כל, אם הקרינון האחרון היה אתמול בערב, מתי צפוי המחזור להגיע? האם הביוצים (טבעי) לאחר חודש הטיפול יהיו כפי שהיו לי לפני הטיפול ? בגלל החגים יש לי חשש שלא נוכל לנסות להרות טבעי החודש בגלל שעד שייקבע תור לצילום הרחם כבר נפספס את מועד הביוץ, חשש נוסף הוא שהמחזור הבא יגיע בזמן חוה״מ סוכות כשהמרפאה לא עובדת וכך גם אפספס את מחזור הטיפול שלאחר הצילום. האם כדאי לטעמך לדחות את הצילום לאחר המחזור הבא והחודש לנסות טבעי? האם הסיכויים להיכנס להריון זהים בין אם הגוף קיבל הורמונים בחודש שקדם ובין אם לאו ? סליחה על המבול והמון תודה מראש
מועדים וכאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/08/2013שלום,יש להניח שלאחר הפסקת הקרינון תקבלי ווסת תוך 1-3 ימים,הייתי ממליץ לפעול בהמלצתו של הרופא המטפל ולבצע את צילום הרחם,לא אחת מתרחש הריון בעקבות צילום רחם ,באשר לתזמון החגים ,תמיד נשארת האופציה לקיים יחסים ללא צורך בהזרעות או עזרה אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה
מנסה26/08/2013ברור שהדרך הטבעית קיימת ואהובה. ההתלבטות פה התעוררה מאחר והביוץ שלי (הטבעי) טרום הטיפול האחרון היה ביום מחזור 14, עם ההמתנה לתור לרופא והמתנה לצור לצילום בשילוב החג, נראה לי שהצילום יהיה רק לאחר מועד הביוץ כך שהחודש למעשה יירד לטימיון, בגלל זה סברתי שכדאי לדחות הצילום לחודש שאחרי. האם הביוץ עתיד להשתנות החודש נוכח ההורמונים של הטיפול הקודם והאם להורמונים שנלקחו יכוחה להיות השפעה גם על החודש הזה ? תודה
תודה ושאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/08/2013התגובות של כל מטופלת הינם אינדיווידואליות ,אולם מדובר בסה"כ בחודש יותר או פחות ,לכןטוב תעשי לפי התחושות שלך ,כי אין בכך היבט רפואי מהותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמות בטאקרן26/08/2013
עברתי 2 הפלות ו4 הריונות כימיים רצופים.
נכנסתי להריון כרגע ועשיתי בדיקת בטא-הבטא הייתה נורמאלית ליום זה ואפילו הכפילה את עצמה( טוב אני עוד בהתחלה)
אבל שמתי לב שב2 ההריונות שהיו תקינים( יש לי 2 ילדים) הבטא הייתה הרבה יותר גבוהה מהבטא העכשווית( למרות שהיא הכפילה את עצמה ונורמאלית ליוא"ב שלי)
האם זה רמז לכך שההריון גם יפול כי בהריון תקין אני מייצרת בטא גבוהה או שאין קשר וכל הריון זה משהו אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רמות בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/08/2013כל עוד ערכי הביטה שלך עולים בקצב ראוי ,אין מקום לדאגה וחשש,אין קשר בין רמות הביטה בהריונות קודמים שלך למצב ההריון הנוכחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 9ב26/08/2013
שלום,
אני בשבוע 9+2 ולפי מה שאנשים אומרים שעד חודש שלישי אסור לצבוע את השיער האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שבוע 9 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/08/2013בד"כ אין בעיה עם צביעת השיער ,יש לברר את סוג חומר הצבע ,כי ישנם כאלה שהשימוש בהם לא מומלץ בשלב הריון ראשוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה---- דחוףףףףף
ב26/08/2013ביררתי את סוג הצבע לשיער...ואזהרות שניתנות שהוא מכיל:
resorcinol, ammonia, alpha, phenyldiamine, naphtol
האם מותר להישתמש בצבע זה בשבוע 9+2...?ואם לא אני ישמח לדעת איזה חומר אסור להישתמש כדי שאני יקנה צבע בלי אותו חומר שאסור..?
ועד איזה שבוע זה נקרא התחלת היריון ראשוני..?
תודה רבה {הוספתי גם תמונה בתקווה שתצליח לראות}
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוףףףףף
ב26/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דחוףףףףף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/08/2013נראה לי להמרכיבים אינם ראויים להריון בטרימסטר הראשון בכל מקרה ניתן לפנות ליחידה לטרטולוגיה של פרופ אור נוי הנותנת שירות לציבור בקשר עם חומרים המסוכנים בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירוראני26/08/2013
אני אחרי איקקלומין+הזרעה+זריקת אוביטרל +כרגע עם נרות אנדומטרין .. התחילו לי מאתמול כאבים בחזה כמו שתמיד יש לי לפני בוא המחזור...האם גם עכשיו זה מסמל שזהו הלך החודש??
בירור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/08/2013אין לסמוך על תסמינים כמנבאי הריון או לא יש להמתין ולבצע בדיקת הריון כדי לאשר או לשלול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך שאלה לבדיקת דופקענת26/08/2013
אתמול בבדיקת דופק (שבוע 6 + 4 ימים) לא נמצא דופק בינתיים...
בבדיקה שנעשתה לי לפני שבוע לפני כדי לבדוק שק הריון נמצא כי יש שק הריון
טפולה ימנית: 41X29 טפולה שמאלית 37X25
ואתמול בבדיקה שלא מצאו דופק (בינתים..)
נמצא כי: טפולה ימנית 47X32 טאפולה שמאלית 41X31
זה מראה כי שק ההריון גדל...אז אני מניחה שאם לא היה דופק שק ההריון לא היה גדל..האם אני צודקת..?? פשוט אני מנסה לשכנע את עצמי שבבדיקה השניה יהיה דופק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המשך שאלה לבדיקת דופק - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/08/2013אין קשר בין גודל הטפולה ושק ההריון,העדר דופק בשבוע שבו את נמצאת מחשיד לגבי אפשרות של הפלה נדחית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה ז"א הפלת נדחית???
ענת26/08/2013מה ז"א הפלת נדחית???
מה ז"א הפלת נדחית??? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/08/2013הריון שהעובר הפסיק להתפתח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמות בטאקרן26/08/2013
עברתי 2 הפלות ו4 הריונות כימיים רצופים.
נכנסתי להריון כרגע ועשיתי בדיקת בטא-הבטא הייתה נורמאלית ליום זה ואפילו הכפילה את עצמה( טוב אני עוד בהתחלה)
אבל שמתי לב שב2 ההריונות שהיו תקינים( יש לי 2 ילדים) הבטא הייתה הרבה יותר גבוהה מהבטא העכשווית( למרות שהיא הכפילה את עצמה ונורמאלית ליוא"ב שלי)
האם זה רמז לכך שההריון גם יפול כי בהריון תקין אני מייצרת בטא גבוהה או שאין קשר וכל הריון זה משהו אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רמות בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/08/2013כל עוד ערכי הביטה מתנהגים כמצופה אין בסיס למחשבה והשוואה בין ההריונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופם ואוטרוגסטןתותית26/08/2013
שלום,
אני אחרי החזרת עוברים מוקפאים , מקבלת תמיכה של 3 אסטרופם ו-5 אוטרוגסטן וגינלי. א. האם יש המלצה כיצד לחלק את הכדורים ביממה? כלומר כמה לקחת בבוקר, צהריים וערב? ב. האם יש חשיבות לנטילת הכדורים בשעות קבועות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרופם ואוטרוגסטן - תגובה
פרופ' שחר קול26/08/20131. לא עקרוני.
2. עדיף להיצמד לרוטינת נטילה יומית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטא לאחר הזרעהשרה25/08/2013
החודש טופלתי בגונל אף ב9.11 אוביטרל ב11.8 עברנו השבחה והזרעה אח"כ התחלתי אוטרוגסטן היום עשיתי בדיקת בטא כפי שהבנתי התוצאה שלילית
HCG QUANT.(S) 0.60 IU/L
(HCG < 3 IU/L = NEGATIVE)
(HCG > 25 IU/L = POSITIVE)
האם להפסיק את התמיכה בנוסף אני גם מזריקה קלקסן האם להפסיק?
האם יש סיכוי עדיין להריון ולתשובה חיובית בהמשך השבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת בטא לאחר הזרעה - תגובה
פרופ' שחר קול26/08/2013ניתן להפסיק אוטרוגסטן.
התשובה שלילית, כך שלצערי אין הריון.
לגבי קלקסן - יש לברר ההוריה הרפואית שבעטיה ניתנה התרופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)