מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תופעות בהריוןרוית10/08/2013
פרופסור שלום,
אני נכנסת לשבוע חמישי,
חוץ מעייפות והאוכל קצת עולה לי , אני לא מרגישה כלום, אין בחילות, הקאות, רגישות בחזה.
הדבר קצת מטריד אותי, האם זה מראה על תקינות ההריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תופעות בהריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/08/2013כ50% מהנשים אינן חשות בתסמיני הריון בהיותן בהריון,לכן אין להסיק מכך לגבי תקינות ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין דיאני09/08/2013
האם לקיחת תוסף של ויטמין די יכולה להזיק? עד אשר אעשה בדיקות דם ואקבל תשובה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ויטמין די - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/08/2013גם בארצנו שטופת השמש יכל להיווצר מצב של חוסר בויטמין D
ויטמין D חיוני לתקינות מערכות הגוף, הוא נוצר מכולסטרול בעקבות חשיפת העור לקרינת השמש, ממקור תזונתי,או מתוספי תזונה.
מחסור בוויטמין D בהריון יכול לגרום נזקים לעובר, במיוחד למערכת החיסון ולמוח, ולהפריע להתקדמות תקינה של ההריון,נשים עםרמת ויטמין D נמוכה מ-15 נ"ג/מ"ל הינן עם סיכון לפתח רעלת הריון בשיעור גבוה פי 5
בנשים הרות ננדרש מינון יומי בסביבות 600 יחידות בינלאומיות.
אין בעיה של לקיחת התוסף עד לביצוע הבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לקחתי בזמן ההיריון
שלי15/08/2013עוד לפני שהגיעו תוצאות הבדיקות שגם אישרו שאני צריכה לקחת, לקחתי ויטמין D של סופהרב, כמוסות ג'ל כאלה, הן נספגות יותר מהר ונוח לבלוע אותן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- TSHאני09/08/2013
שלום רב
עשיתי כמה פעמים בדיקות של בלוטות התריס. מתוך כמה בדיקות שנעשו ב-9 שנים האחרונות, ה-TSH היה קטן מ-2.5 (למעט בחודש נובמבר 2012 שהערך היה 3.97), אך בבדיקה שעשיתי לפני חודשיים וחצי (בחודש בו היה סבב של פירוגון והבדיקה למעשה נעשתה לאחר כמה ימי הזרקות וביום הביוץ) הערך של ה-TSH יצא 3.14. ייתכן וזה היה מושפע מההורמונים?
האם זה ערך שיכול לפגוע בניסיון להרות?
האם הקטנת הערך לוקחת הרבה זמן?
באותה בדיקה שבה ה-TSH יצא 3.14, ה-FREE T4 יצא 13.41 וה- TOTAL T3 יצא 2.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
TSH - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/08/2013כל הערכים שציינת בטווח הנורמה,ועוד יותר ה-T4 לכן לא הייתי במקומך מוטרד מהשינויים בערך ה-TSH
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
אני10/08/2013הייתי בלחץ!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית רחםעדי09/08/2013
שלום רב
קראתי שד"ר סוריאנו כתב שלסובלות מאנדו' הרירית ברחם אינה אותה רירית כשל מי שלא סובלת מהמחלה.
אז בעצם יכול להיות שההשתרשות נכשלת אצלי בגלל הבעיה הזו ?
אני בהזרעות כרגע.
אני תמיד מגיעה לרירית ממש יפה בלי שום עזרה חיצונית- סביב 11 - 10 מ"מ.
אבל יכול להיות שזה לא משנה בכלל בגלל המחלה?
איך אני יכולה לדעת אם הבעיה היא ברירית שלי שפוגעת בהשתרשות?
מייאש,
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רירית רחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/08/2013בחלק קטן מהמצבים של אנדומטריוזיס יש גם אדנומיוזיס של הרחם במידה והרירית עם מאפיינים מורפולוגים תקינים,עובי מתאים,זרימת דם תקינה,וסת תקינה,היסטרוסקופיה תקינה ,הרי שהכל בסדר,לעיתים נדירות ניתן לדגום את רירית הרחם להתאמתה לשלב המיזור-על פניו נראה שאין לך בעיה עם רירית הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותאני09/08/2013
ביום רביעי שאבו לי 16 ביציות. הופרו 10. בסך הכל הרגשתי טוב עד אתמול בלילה. התחלתי להרגיש כאבים בצד ליד הסרעפת. הייתי בבוקר אצל הרופא המטפל שבדק ומצא ששחלה אחת קצת מוגדלת בערך כ-6 ס"מ ואחת כ-5 ס"מ עם קצת נוזל מועט באגן. הוא לא מצא נוזל בבטן. ליתר בטחון שלח אותי למיון. במיון עשו לי בדיקות 'דם. הכל יצא תקין ואמרו שהכאב שאני מראה שכואב לי זה אולי צרבת. הסברתי שאיני חשה שום צרבת. אשמח להבין אם ישר קשר בין הטיפולים למקום הכאב אפיגסטרי.
ומה ניתן לעשות עם הכאב הזה שגם כעת אני חשה אותו, אולם בעוצמה קצת יותר נמוכה ממה שהיה בלילה ובבוקר.
מחר אני אמורה לעבור החזרה. רציתי לשאול אם ההחזרה נעשית באמצעות מכשיר הספקטרום? אני ממש רגישה להכנסת המכשיר...
האם ניתן לקחת רסקיו לפני ההחזרה?
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/08/2013כל התופעות שייכות לגירוי שחלתי קל עד בינוני ,כאבים מהסוג הזה אינם חריגים-ומקרינים לאזור האפיגסטרום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה להבין עוד משהו....
אני09/08/2013תודה על המענה המהיר, 2 הרופאים בבית החולים אמרו שכרגע אין גירוי יתר אבל לי מאוד מסתדר מה שאתה אומר כי גם אני חושבת כך.
האם יש מה לעשות עם הנתון הזה מלבד לשתות הרבה מים?
למה לא הציעו לי לקחת דוסטינקס כדי למנוע את התגובה וההרגשה הנ"ל.
לא קיבלתי מענה אם זה בסדר לקחת רסקיו לפני ההחזרה ואם תמיד משתמשים בספקטלום כדי להחדיר את העוברים?
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רוצה להבין עוד משהו.... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/08/2013דוסטינקס נלקח במקרים שיש חשש לגירוי יתר שחלתי חמור,אין בעיה לקחת רסקיו,ההחזרה נעשית לאחר חשיפת צוואר הרחם באמצעות ספקולום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- cmv וטיפול הפריהליאת09/08/2013
שלום רב,
מהו משך הזמן הנדרש להמתנה בטרם טיפול IVF, אם נתגלה כי נדבקתי ב CMV לפני פחות מ 3 חודשים (בדיקת AVIDITY הינה 22%)?
האם בתקופת ההמתנה כדאי לנסות באופן טבעי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר cmv וטיפול הפריה - תגובה
פרופ' שלמה משיח09/08/2013הייתי מחכה עד שה-Avidity תהיה 40% או עד שה-Igm יהיה שלילי. בכל תקופת ההמתנה לא כדאי להרות גם טבעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 12 יום אחרי החזרה - בטא 8.9 שלילי?יעל09/08/2013
שלום רב,
לפני 12 יום הוחזרו 2 עוברים. היום בטא יצא 8.9 . במעבדה אמרו ש- 10 + זה חיובי ומתחת ל- 5 שלילי.
מה המשמעות של 8.9 ?
תודה,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 12 יום אחרי החזרה - בטא 8.9 שלילי? - תגובה
פרופ' שלמה משיח09/08/2013לצערי זה שלילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת דימום לאחר שאיבהעדנוש2909/08/2013
שלום רב..אני לאחר שאיבה (אתמול) ויש לי דימום חום על המוליך של הקרינון כשאני מחדירה אותו העם זה בסדר? זה יעבור עד יום ראשון כי ביום ראשון ההחזרה של העוברים..נשאבו לי רק 6
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלת דימום לאחר שאיבה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/08/2013אין לכך משמעות ,מקור הדמם מגירו של צוואר הרחם,או מהפצע שנוצר לאחר השאיבה,אין מקום לדאגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברכות לפרופסור שחר קולטלי09/08/2013
שפע של ברכות לפרופסור שחר קול על קבלת התואר
הרבה הצלחה בהמשך דרכך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ברכות לפרופסור שחר קול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/08/2013מצטרף לברכות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא מקסים! תיקצר היריעה....
אנונימית10/08/2013מקצועי וסובלני. בגובה העיניים. נוסך תקווה, אם יש לאן לטפס מפרופסורה... הוא יגיע גם לשם! :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמות הזקיקיםשואלת09/08/2013
שלום לרופאים הנכבדים,
אני לקראת שאיבה ראשונה מזריקה 7 ימים (היום הוא יום 8 להזרקה) פיוריגון 200 וב3 ימים האחרונים גם צטרוטייד, אתמול בUS: שנים עשר זקיקים בגודל 12 מ"מ, 4 זקיקים בגודל 14 ממ ועוד 4 בגודל 16-17 ממ. כמה זקיקים לדעתכם יבשילו עד השאיבה אשר מתוכננת ביום שני?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כמות הזקיקים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/08/2013כ60% מהזקיקים שלך יבשילו לקראת יום ב(8-9זקיקים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמות הזקיקים - תגובה
פרופ' שחר קול09/08/2013יש פוטנציאל ל- 20 זקיקים שיניבו ביציות בשלות.
יש להיזהר מגירוי יתר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה פרופ' קול ופרופ' אשכנזי!
שואלת09/08/2013פרופ' קול, ברכות על התואר החדש :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לאחר צילום רחםמיכל09/08/2013
עברתי אתמול בבוקר צילום רחם שהיה קשה וארוך עם פתיחה של חסימת חצוצרה מימין.
קיבלתי מרשם לזינאט לחמישה ימים אותה אני לוקחת.
מאז הצילום יש לי כל הזמן כאבים בבטן התחתונה דמויי כאבי מחזור (שמופיעים גם כשאני סטטית וגם בשינוי תנוחה, בהליכה וכו') וגם דימום וגינאלי בכמות לא גדולה.
מקריאת הודעות קודמות בפורומים אני יודעת שאתם אומרים שאם הכאב מחמיר אז לפנות לבדיקת רופא. אבל מה לגבי כאב סטטי שלא מתגבר בעוצמתו? כמה זמן מותר שיהיה את הכאב הזה (בהתחשב שאין עליית חום, עליה בדימום וכו')?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים לאחר צילום רחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/08/2013הכאב צפוי להיות במשך 3-4 ימים כל עוד ימשך הדימום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מיכל09/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'ל תמיכה קרינוןעדנוש2909/08/2013
שלום לכם אני אתמול עברתי שאיבה ואמרו לי מהיום להתחיל פעמיים ביום קרינון השאלה היא כזאת :לא משנה באילו שעות היום אני מחדירה אותו? או שחייב לעמוד בזמנים קבועים? והעם חייב להיתהלך אחרי ההחדרה למשך 20 דק'? או שאפשר סתם לעמוד? תודה מראש זה חדש לי הג'ל..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ג'ל תמיכה קרינון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/08/2013אין חשיבות לשעות החדרת הקרינון,רצוי להתהלך במשך מספר דקות למנוע התקשות החומר הדבוק לדפנות הנרתיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סיכויימיואשת08/08/2013
אני אחרי החזרת 2 עוברים שהוחזרו ב21.7.13 מטופלת עם 3 פעמיים אנדורמנטין ו3 אסטרופם..כעבור 14 יום בוצעה בדיקת בטא שיצאה 129 וכעבור יומיים הוכפלה והגיעה ל277 אין לתאר כמה אושר מילא את ליבנו ואמרנו שהפעם זאת הפעם! (עברתי 7 החזרות מהפרייה אחת שמתוכם 2 היו הריון כימי שנפל ..) אתמול בבוקר הרגשתי קצת לחץ בבטן התחתונה וכעבור חצי שעה ראיתי את הכתמים החומים-אדומים שכל כך פחדתי מהם!! יש לציין כי הדימום ממש ממש היה חלש נמשך עד לשעות הצהריים ונפסק לחלוטין. היום עשיתי שוב בדיקת בטא יצא206 מה זה אומר???? ששוב זה נופל?? הריון לא תקין??? עובר אחד שנפל והשני בע"ה שרד???? אני כבר לא יודעת מה לחשוב והחשש להתחיל הכל מהתחלה עם הזריקות ... הכאב... מאוד מלחיץ אותי!
מה הסיכויי שזה הריון תקין? הרופא שלי אמר לי להמתין ליום ראשון ולעשות שוב בדיקת בטא אבל להפסיק את התמיכה של האנדרומנטים ולהמשיך רק עם האסטרופם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך..
מיואשת08/08/2013פרט ששכחתי להוסיף בבטא הראשונה הפרוגסטרון היה 28.7 בבטא השנייה ירד ל18.8 ואז הרופא שלי החליט שאני צריכה לקבל תמיכה נוספת דרך זריקה אחת לשבוע של פרוגסטרון 500 ...שקיבלתי אותה 6.8
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם יש סיכויי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/08/2013לטעמי התרחשה הפלה כימית ואיני רואה סיכוי גדול להריון הנוכחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקותמירי08/08/2013
1. האם זה בסדר להזריק בשעה 9 בערב?
2. האם זה בסדר להזריק דקהפפטיל, גונאל אף בזה אחר זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרקות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/08/2013אין בעיה עם הזרקב ב-9 בערב,ואין כל בעיה להזריק גונל ודקפפטיל באותה עת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת בדיקת הריוןרונה08/08/2013
שלום רב,
אני12- ( 28.7 ) יום אחרי החזרת עוברים . אמורה לעשות בדיקת דם יום ראשון 11.8
כבר יומיים אני מרגישה בחילות שבאות והולכות במהלך היום .
היום אני רואה שיש הפרשות חומות.
האם זה מראה שאולי ההריון לא נקלט או מה ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקראת בדיקת הריון - תגובה
פרופ' שלמה משיח08/08/2013אי אפשר לקבוע בשלב זה. אם את מחק 12 יום לאחר ההחזרה את יכולה לעשות מחר בדיקת בטה להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)