מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חולשת שריריםטל15/08/2013
הי אני בשבוע 33 ממר עם תאומים תודה לאל. אני בשמירת הריון משבוע 25 ערב קיצור צוואר. המצב יציב תוד לאל. מה שממשיכ להטריד אותי וכל הזמן הוא וירוס הcmv שאין לי אליו נוגדנים ומהצעת את הבדעקה כל שבועיים כי כל פעם יש משהו אחר כולל ילד קטן בבית בן שנתיים שיהיה בריא כל הזנן עם וירוסים מהגן. אני כבר שבוע עם חולשת שרירים כזה שרירים עייפים רגליים וידיים, ופעם אחרונה שביצעמ את הבדעקה ויצא תודה לאל שלילי היה שבוע 31 וארבעה ימים לפני שבוע פלוס. האם שוב טצטרכ כעת לבצע את הבדעקה כל פעם משבועיים לשבועיים לא חיה וזה מטריפ אותי שהחיים חוזרים למסלולם רק לאחר תוצאות שליליות בעה בבדיקה הזו. האם יש טעם? מה בכלל אומר לא משמעותח בשלב זה? כי ראיתי שעניתם מה המשמעות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין ללא חןם תודה לאל
טל15/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חולשת שרירים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/08/2013בשבוע מתקדם כל כך הסכנה פחתה לאין ערוך ,ואין צורך לבצע יותר את הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות דחוףףףףשירלי15/08/2013
שלום,
יום 13 למחזור לקראת החזרת מוקפאים(סבב שני)
הפרשות חומות מהמחזור...
תוצאות בדיקות:
אסטרדיול:1222.4
פרוגסטרון:1.1
רירית עובי:4
+זקיקים קטנים...
מה זה אומר?
מה לגבי ההפרשות?
האם יש סיכוי שההחזרה תיהיה החודש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי
שירלי15/08/2013פרוגינובה 3פעמים ביום מהיום השלישמ למחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תוצאות בדיקות דחוףףףף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/08/2013יש צורך להעלות את המינון של הפרוגינובה,ולהמשיך במעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריצת דיסק והריוןשירלי15/08/2013
האם פריצת דיסק בצוואר עלולה להחמיר בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פריצת דיסק והריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/08/2013העומס על החוליות רב יותר ולכן יכולה להיות הרעה במצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיטי לפני הריוןגילה15/08/2013
אני סובלת כבר המון זמן מכאבי תופת בחגורת הכתפיים והצוואר למרות פילאטיס פעמיים בשבוע. האורטופד נתן לי לקחת ברקסין שהתחלתי היום והמליץ לי לעשות סיטי לצוואר ועמוד השדרה.
אני מנסה להכנס להריון בטיפוחי פוריות והניסיון הבא בעוד כשבועיים.
האם כדאי לבצע בשבוע הבא את הסיטי או שזו תקופה רגישה ולא כדאי את עצמי לקרינה בשלב הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סיטי לפני הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/08/2013בצעי זאת עם קבלת המחזור,עדיף להרות שבעייתי מאובחנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותרונן14/08/2013
שלום רב.
בן 33, בריא בד"כ, ללא מחלות רקע. לראשונה בצעתי בדיקת זרע לאחר 3 ימי התנזרות. אני ואשתי מנסים להכנס להריון.
מצ"ב התוצאות:
ריכוז 74*10^6
מספר זרעונים כללי 222 * 10^6
אחוז תנועה :56
% תנועה טובה:33 % תנועה בינונית: 23 % תנועה איטית: 0
תאי דם לבנים-0 תאי דם זרע לא בשלים 0
58%<) % VIABILITY)
מורפולוגיה:
%תאי זרע תקינים: 2
ראש 60% צוואר 0% זנב 0% Multiple-38%
סיכום: Teratozoospermia
מה אומרות תוצאות הבדיקה? האם ניתן להשיג בצורה זו הריון ספונטני?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות - תגובה
פרופ` דוד בידר15/08/2013הזרע תקין וצריך לתת הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא ואוביטרלא.14/08/2013
שלום,
ב-8.8 עברתי שאיבה
ב-11.8 עברתי החזרה של עובר אחד וב-13.8 החזרה נוספת.
ב-13.8 הזרקתי חצי זריקת אוביטרל ואני אמורה להזריק מחר (15.8) עוד חצי זריקת אוביטרל.
מתי אוכל לעשות בדיקת בטא מבלי שהאוביטרל ישפיע על התוצאה?
תודה-רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא ואוביטרל - תגובה
פרופ` דוד בידר15/08/2013ב22 לחודש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל זקיקאינגה14/08/2013
ביום ה4 של אקקלומין ( מחר הכדורים האחרונים) נצפה זקיק בגודל 11 ממ.. הרופא טוען שאעשה מעקב זקיקים ביום רביעי הבא. כלומר עוד שבוע. האם בתקופה שעד יטם רביעי לא יתרחש ביוץ ואפספס אותו? כמה ממ גודל הזקיק בכל יום? תודה מראש על המענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודל זקיק - תגובה
פרופ` דוד בידר15/08/2013זקיק גודל 1 מ״מ ליום וזה בסדר לבדוק עוד שבוע.
צריך להגיע לזקיקים של 20-22 מ״מ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה מומלץ בבקשהרעות14/08/2013
שלום,
החודש אני מתחילה פעם ראשונה לקחת הורמונים (גונל F ואוביטרל),
האם מומלץ לעשות צילום רחם לפני שמתחילים לקחת את הורמונים ?
אם לא אספיק לעשות צילום לפני כן זה לא עלול להיות לחינם כל ההורמונים האלה אם יש איזו בעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה מומלץ בבקשה - תגובה
פרופ' שחר קול14/08/2013רצוי לבצע צילום רחם.
סביר כי הכל יהיה תקין, אבל אם החצוצרות שלך חסומות (נניח) , הרי הטיפול יהיה לחינם, שכן יש צורך בהפריה חוץ גופית.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצוצרות
רעות15/08/2013ואם רק חצוצרה אחת סתומה, האם ניתן להיכנס להריון עם הורמונים אלה?
איך יודעים אם חצוצרה סתומה? אם כן היו הפריות אבל לא השתרשות זה מרמז על חצוצרה אחת לפחות שלא סתומה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצוצרות - תגובה
פרופ' שחר קול15/08/2013אם רק חצוצרה אחת חסומה אפשר להרות בזכות החצוצרה השניה.
ניתן לאבחן על ידי צילום רחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הזרעהשני14/08/2013
שלום, האם אחרי הזרעה עדיף לא להרים תינוק ששוקל 10 ק"ג??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי הזרעה - תגובה
פרופ' שלמה משיח14/08/2013אין שום בעיה להרים תינוק של 10 ק"ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלקסןשיר14/08/2013
אני שוקלת 90 קילו והרופא נתן לי קלקסן באופן נסיוני כי אין בעיית קרישיות אבל מינון של 40 מ"ג כי בכל זאת לא הוכחה בעיית קרישיות. חברה שלי שעוברת גם טיפולים שוקלת פחות ומקבלת 80 מ"ג. למה זה כך? זה לא אמור לפי משקל או שהמחשבה של הרופא היא מינון נמוך כי זאת פעם ראשונה ומתחילים תמיד ממינון נמוך??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלקסן - תגובה
פרופ' שחר קול14/08/2013מדובר בטיפול אמפירי שאין לו תמיכה בספרות המדעית.
כיוון שכך, המינון של 40 מ"ג הוא סביר.
אם כי, כמובן, מיותר לחלוטין.
איו היגיון רפואי לתת טיפול לבעיה שלא קיימת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשר כמה שאלות?עדנוש2914/08/2013
השאיבה הייתה ב 8/8 וההחזרה ב 11/8 הוחזרו 2 עוברים בני 4 ו 6 תאים מתי הם אמורים להישתרש?והעם מרגישים את ההשתרשות? ועוד שאלה בשלב כזה של לפני השתרשותם מה יכול לפגוע בהם? העם עמידה ממושכת או הליכה ממושכת פוגעת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אפשר כמה שאלות? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/08/2013ההשתרשות אמורה להיות כעבור יומיים שלושה,מה שקובע זה איכות העוברים ולא דפוסי התנהגות חיצוניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמונים וטיפוליםרווית14/08/2013
שלום,
בת 37, יש לי פרופיל הורמונלי תקין, מנסה להרות מתרומת זרע מבנק הזרע.
עד כה עברתי מספר הזרעות עם אוביטרל בלבד, עם הריון כימי אחד.
הרופא המליץ לי כעת בכדי להעלות סיכויים להתחיל לקחת הורמונים - גונל אף 75
מהיום החמישי של המחזור למשך 5 ימים + אוביטרל להשראת הביוץ.
מהי דעתכם על טיפול כזה? האם אכן יכול להעלות את הסיכויים להריון?
איזו עוד תכנית טיפול הייתם יכולים למשל להמליץ שדומה לתוכנית זו?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הורמונים וטיפולים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/08/2013אני בדעה אחת עם הרופא שלך שצריך לשדרג את הטיפול שלך לטיפול בהשראת ביוץ+הזרעה,ניתן היה לשקול לעשות זאת בשלב ראשון עם כדורי איקכלומין,אולם גם בעיני הטיפול המוצע יעיל יותר ובעל סיכויים טובים להשיג את התוצאה המיוחלת בטווח זמן קצר יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם
שני14/08/2013האם לדעתך אני חייבת לעשות צילום רחם לפני לקיחת הגונל F?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
צילום רחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/08/2013ניתן לשקול מחזור אחד או שניים עם גונל לפני ביצוע צילום רחם,במיוחד אם מדובר בהיסטוריה רפואית ללא מעורבות ניתוחית ברחם או האגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל בין USרווית14/08/2013
שלום,
מה ההבדל בין US (כמו שעושים במעקב זקיקים) לבין אולטראסאונד וגינלי דופלר?
באיזו מהן רואים טוב יותר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה ההבדל בין US - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/08/2013דופלר אולטרסאונד מיועד לבחון את זרימת הדם לאיבר והתנגודת לזרימה זו,בעוד שאולטרה אוהד רגיל מבצע הדמיה של האיברים על סמך החזר גלי הקול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףליאנה14/08/2013
עשיתי בדיקת הריון ביתית ביום עשירי ויצא שלילי האם זה נחשב תשובה סופית שאין הריון.. אני אחרי הזרעת 3 עוברים לא מוקפאים
דחוף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/08/2013במידה ולא תקבלי וסת עוד מספר ימים בצעי בדיקה חוזרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עשיתי בטא ביום ה 13 יצא 10.5שירה14/08/2013
זה היריון?
עשיתי בטא ביום ה 13 יצא 10.5 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/08/2013קיימת אפשרות של הריון כימי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן
שמחה20/08/2013ספרי לי בבקשה מה היו התוצאות שלך בסוף??
מקווה שהריון!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)