מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ביוץ אחרי היריון כימיחסוי07/08/2013
שלום אני לאחר 3 טיפולי ivf החודש היה לי היריון כימי וקיבלתי מחזור לפני שבועיים והחלטתי לבדוק את הביוץ בבית כי ביחידה אמרו לחכות למחזור הבא ולהתחיל טיפול בכל אופן כבר יומיים אני עושה בדיקות ביוץ ביתיות ויוצא שני פסים חלשים וכל יום הפס מתחזק האם זה אומר שיש סיכוי להיריון טיבעי החודש? יש לי גם הפרשות כמו ביוץ ויש לציין שאני בעלת שחלות פוליציסטיות ונדיר שהייתי מבייצת ללא הורמונים כמו החודש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביוץ אחרי היריון כימי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/08/2013הכל אפשרי ואפילו תגובה ביוצית ספונטנית לאחר הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות-דיי דחוף תודה ויום טובמנסים להרות:)07/08/2013
צהריים טובים,
התחלתי להזריק דקאפטטיל 0.1 במשך 12 יום לאחר מכן הורידו לי את המינון לחצי מהכמות כבר במשך שבוע.. והוסיפו לי מנוגון לפני 8 ימים..
מאתמול יש לי כאבי בטן תחתון כמו ביוץ.. אבל הפרשות ריריות ממש ללא ריח האם אלו תופעות לוואי מהזריקות?
אודה לתשובה מהירה
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר בבקשה תשובה? תודה
מנסים להרות:)07/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הפרשות-דיי דחוף תודה ויום טוב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/08/2013התסמינים הקליניים מצביעים על תגובה הורמונלית יש לבצע מעקב זקיקים במקביל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאדידי07/08/2013
שלום רב. אני לפני החזרת עובר אחד מוקפא (בלסטוציסט). על פי הפרוטוקול אני מקבלת החל מהיום הראשון של המחזור כדורי פרוגינובה (בתחילה שניים ביום לאחר מכן שלושה). הרירית אמנם התעבתה והגיעה אתמול (יום 15) ל 10 מ"מ אבל אין זקיקים בכלל (רק קטנים), הפרוגסטרון נמוך (קטן מ 0.9) כך שלא היה ביוץ, ו e2 אפילו ירד (היה 110 לפני 4 ימים ואתמול היה 850). למרות זאת קיבלתי הוראות משתהיה החזרה ביום ראשון והחל מאתמול בערב התבקשתי להוסיף נרות אוטרוגסטן שלוש פעמים ביום. אני לא מבינה מדוע התגובה הזו שלי לטיפול. האם יתכן שתהיה החזרה מבלי שהיה ביוץ? האם ההחזרה לא אמורה להיות 5 ימים לאחר ביוץ? ומדוע ה e2 ירד? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת מוקפא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/08/2013את העוברים המוקפאים מחזירים לפי התפתחות רירית הרחם ולביוץ אין חשיבות,בדיקת הדם באה להראות שהפרוגסטרון לא עלה ושיבש את הכנת רירית הרחם,ברגע שמולאו התנאים הראשונים הוחל בהכנת רירית רחם הפרשתית עם הנרות המתאימה להשתרשות .
רמת האסטרוגן הנמוכה בבוקר הבדיקה נובעת מהעובדה שטרם לקחת פרוגינובה באותו הבוקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהעדי07/08/2013
פרופ' שלום,
אני עוברת הזרעות כרגע.
הייתי בבדיקה אצל רופא אנדומטריוזיס. הוא כתב: "גרגור קל באזור PV " .
רציתי לדעת מה זה- PV?
זה יכול להשליך לרעה על ההצלחה של הזרעות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/08/2013PV= per vagina הכוונה היא בדיקה דרך הנרתיק.
לאנדומטריוזיס יש השלכות לגבי הסיכויים להרות-הנושא מחייב דיון עם הרופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגוף לא מגיב לטיפולענת07/08/2013
אני עם שחלות פוליציסטיות.
אני ביום ה-11 אחרי 7 ימי הזרקות של מנופור 75 מ"ג אמורה לעבור הזרעה רביעית החודש.
אבל אין זקיקים!!!!!
הרירית דווקא מצויינת 7 מ"מ
מה אתם ממליצים לעשות?
אני כבר בנסיונות יותר משנה ודבר כזה לא קרה לי. בשלב הזה כל חודש אני עם זקיק 13-15.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הגוף לא מגיב לטיפול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/08/2013הטיפול במצבים אלו הוא התאמת המינון לתגובה,כך שיש להעלות את המינון כדי להגיע לתגובה הולמת של זקיק של 18 מ״מ לפחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל אם ה-LH כבר בעלייה?
ענת07/08/2013בדיקות דם מהיום-
E2-468.7
LH-11.43
Prog-2.34
חלק מהפקת הלקחים מחודשים קודמים היתה לקחת דיכוי כשהזקיק מגיע ל-13 כדי שה-LH לא יעבור את 8-9. בגלל שהזקיקים לא גדלים, לא לקחתי אורגלוטרן וה-LH בעלייה.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אבל אם ה-LH כבר בעלייה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/08/2013בשחלות פוליציסטיות ה-LH גבוה ממילא ,למרות זאת ניתן להגיע להשראת ביוץ הולמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!
ענת07/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טוב,רום07/08/2013
אני בת 39 בעבר 4 הריונות רגילים, 2 לידות. בדיקת FSH 12.8 חודש לאחר מכן FSH 9. בדיקת זרע תקינה.
2 טיפולים עם מונפור והזרעה לא הצליחו החודש אנסה פעם שלישית.
הרופא אמר כי לא עושים יותר מ3 נסיונות ועוברים להפריות.
אני לא מעוניינת כרבע לעבור להפריות ורוצה להמשיך לנסות הזרעות.האם אין סיכוי להקלט אחרי יותר מ3 נסיונות? האם רופא פרטי יסכים לעשות לי?
ושאלה נוספת הרופא עושה לי רק הזרעה 1 כל פעם ואומר שאם אין בעיית זרע אין צורך ב2 הזרעות, האם כדאי להתעקש על 2?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בוקר טוב, - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/08/2013הגישה הטיפולית העכשווית היא חבצע 3טיפולים כם מנוטרופינים לפני המלצה לביצוע הפריה חוץ גופית,אולם אין הדבר פוסל נסיונות נוספים ללא הפריה למרות שהסיכויים פוחתים באופן משמעותי ,בכל מקרה זוהי החלטה שלך.
באשר ל 2 הזרעות-מרבית העבודות מוצאות יתרון בביצוע שתי הזרעות על פני הזרעה אחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיה07/08/2013
בוקר טוב, אני בשבוע 12, ובגלל חיידק שנראה בתרבית שתן רופאת המשפחה שלי רשמה לי זינט למשך חמישה ימים. האם זה בסדר לקחת זינט? אני קצת מפחדת, האם זה לא מסוכן בהריון, האם זה יכול להזיק במשהו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר07/08/2013בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר07/08/2013לא מזיק.
יכולה לקחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה דחופהאני07/08/2013
יש לי שאיבה עוד כשעתיים. הרגשתי שאני חייבת לצחצח שיניים ולא חשבתי שאני בצום. כשהתחלתי..נזכרתי והקפדתי שאפילו גרגיר אחד של משחת שיניים לא אבלע....האם סיכנתי את התהליך? לחוצה ברמות....
מייד ניגבתי היטב את השיניים במגבת כדי שלא שאבלע כלום....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה דחופה דחופה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/08/2013להערכתי לא נגרם כל נזק או סיכון להרדמה ,בכל מקרה ידעי את הרופא המרדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה, אסור לצחצח שיניים לפני שאיבה???
שירה07/08/2013אני תמיד מצחצחת ומגיעה להרדמה.......
אוי ואבוי אם אסור לצחצח שיניים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מה, אסור לצחצח שיניים לפני שאיבה??? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/08/2013לפעמים הדבר מעורר הפרשת מיצים בקיבה,לכן גם לעיסת מסתיק לא מומלצת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץגילה07/08/2013
1. האם יכול להיות מצב עם איקקלומין שנראה זקיק בגודל 20.7 מ"מ ובסופו של דבר לא היה ביוץ??
2. אם כן, במה שונה דימום של מחזור רגיל לדימום של מחזור לא מבייץ?
3. אם יש דימום מאד חלש ולסירוגן זה לא נחשב עדיין מחזור רגיל נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/08/2013יכולה להיות התפתחות זקיק לגודל המדובר ללא ביוץ או עם לוטאיניזציה -עליה ב-LH שאינה גורמת לביוץ אלא עליה בפרוגסטרון שעשויה אף לגרום להופעת דמם ויסתי מבלי שהתרחש ביוץ-הדמם יכול להיות שונה באופיו מדמם ויסתי רגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם הכתמות
אריאלה07/08/2013האם גם דמם מינימלי כוהכתמות ובעיקר חומות יכול להיחשב כוסת ללא ביוץ?
אני עושה בדיקות מחר אבל בינתיים יוצאת מדעתי מהשערות...
אין שום דרך כרגע לדעת אם זה וסת ללא ביוץ או משהו אחר ללא בדיקת דם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב
אריאלה07/08/2013ההכתמות האלה נמשכות כבר 4 ימים... לפני 17 יום נצפה גודל זקיק 20.7 מ"מ עם מעט נוזל באגן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גם הכתמות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/08/2013קרוב לודאי שמדובר בדמם (הכתמות)המדמה מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור של ביוץ או ללא ביוץ
גילה07/08/2013אתה מאמין שהיה ביוץ או לא? ואיך אדע מתי נחשב היום הראשון בשבילך להמשיך בטיפולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מחזור של ביוץ או ללא ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/08/2013הערכתי היא שלא התרחש ביוץ נורמלי ואיכותי,מבחינת ״מחזור היום הראשון של הדמם (ההכתמה)יחשב כתחילת מחזור ,ניתן לאשר זאת באולטרסאונד ולצפות ברירית הדקה המאפיינת מחזור עכשווי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהמיכל07/08/2013
שחלות פוליצסטיות לאחר גונאל אף+אוביטרל בתרום בדיקות הדם הזרקתיעפ"י ההנחיות 7 בבוקר יום שני אוביטרל
יום שלישי 18 בערב נעשתה הזרעה -אין בעיות זרע
אני עשיתי הזרעה אחת הבנתי שיש כאלו שעשו שניים , הרופא אמר שלא צריך שניים מדוע?
כמה זמן הביצית ניתנת להפריה .?? האם עלי לקיים חיסי מין להגדיל סיכויים??מתי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/08/2013מרבית העבודות מצביעות על יתרון בשתי הזרעות על פני הזרעה אחת ,מאחר ואינך מבצעת הזרעה היום רצוי לטעמי לקיים היום יחסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלום רחםליה07/08/2013
שלום רב,
האם ניתן לקחת גונאל במשך 5 ימים שבמהלכם אני צריכה
ללכת לעשות צילום רחם ? האם הצילום לא פוגע בתהליך שלשמו
אני צריכה להזריק את זה ? האם לא ייהרס לי הביוץ ? או הזקיקים
לא יינזקו מהצילום או מהיוד שמוזרק?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צלום רחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/08/2013אם צילום הרחם הוא בטווח של שבוע או יותר ממועד הביוץ כל הסיכויים שהפעולה לא תפריע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לאחר הזרקת האוביטרל הזקיקים ממשיכים לגדול?פרופ` דוד בידר07/08/2013
בוקר טוב,
האם לאחר הזרקת האוביטרל הזקיקים ממשיכים לגדול?
תודה-רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גדילת זקיקים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/08/2013בהחלט ל-HCG יש גם אפקט כמו ה-FSH הגורם להמשך התפתחות הזקיקים ,בו זמנית ישנה גם הבשלה של הביצית לקראת הביוץ וההפריה הצפויה ע"י הזרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקבמנסים להרות:)07/08/2013
בוקר טוב ..
יש לי מעקב זקיקים ובדיקות דם פעם בכמה ימים..
האם אפשר לעשות את זה בקופת חולים שלי (מכבי,לצורך העיניין)
ולא לנסוע כל פעם לאסף הרופא .????
אודה לתשובה.. תודה רבה,יום טוב וחודש טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מעקב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/08/2013אפשרות זו קיימת ועלייך לסכם אותה עם הרופא המטפל שצריך להיות מודע לתוצאות ולתאם את המשך הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעות וטיסהמנסה07/08/2013
שלום, האם יש מניעה לטוס לטיול מספר ימים לאחר הזרעות עם הורמונים ? זה עלול לפגוע ? להפריע להשתרשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעות וטיסה - תגובה
פרופ` דוד בידר07/08/2013אין מניעה מטיסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת האוביטרלעדנוש2907/08/2013
שלום אמרו לי להזריק אוביטרל אתמול בשעה 20 כי מחר בבוקר השאיבה..ואיחרתי את הזריקה ב 15 דק' העם זה קריטי שהזרקתי ב 20:15? ברח לי מהראש כי הרדמתי את הילדה ואז שניזכרתי רצתי כמו משוגעת למקרר וישר הזרקתי (אפילו יצא לי הרבה דם מהזריקה)..והעם זה אמור להיות ככה שבאוביטרל המזרק עצמו יש רק חצי מהמזרק (יעני המזרק חצי מלא ואפילו כשהוצאתי את בועות האוויר נישאר בכלל רבי מהנוזל)
שאלת האוביטרל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/08/2013אין כל בעיה עם האיחור בהזרקת האוביטרל גם אם היה מדובר בפרק זמן ארוך יותר,באשר להזרקה הערכתי היא שהכל תקין ואת מצוייה בחרדה ומתח המעצימים כל אירוע ומפחידים אותך ללא כל סיבה-בהצלחה בטיפול
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)