מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרוגרסטרון גבוהhope13/08/2013
סבב טבעי של ivf, יום 7 למחזור us 2 זקיקים 15 ו 12 ורירית 9.3
בדיקת דם: פרוג 5.3 וe2= 412.
אני נוטלת dhea בגלל בעית fsh.
זה סבב 4 ומעולם הפרוג לא היה ככ גבוה. מה המשמעויות של מצב כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרוגרסטרון גבוה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/08/2013DHEA עלול לעלות את רמת הפרוגסטרון ללא קשר לטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא יכול להזיק לסבב?
hope13/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקפצה
hope13/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הקפצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/08/2013כן -ע״י הפרעה להתפתחות תקינה של רירית הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית
hope13/08/2013קיבלתי הוראה להפסיק את הdhea...אם הרירית היא 9 ונראית יפה אז ניתן לקוות שלא נגרם נזק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רירית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/08/2013נקווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינוןמנסה13/08/2013
שלום, יום לאחר הזרעה נתבקשתי להתחיל עם קרינון. הבנתי שרצוי להחדירו בבוקר, האם יש מניעה לעשות זאת בערב ? בנוסף, אנחנו מתכננים חופשה בים המלח, האם יש בעיה עם הקרינון בים או בבריכה ? ושאלה אחרונה, האם הקרינון מעלה שכיחות של פטריות בנרתיק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/08/2013אין בעיה עם לקיחת הקרינון בערב בתנאי שמתהלכים מספר דקותלאחר מכן ,אין בעיה עם טבילה בים או בבריכה ,אין יותר שיעור גבוה יותר של פטריה בעת לקיחת הקרינון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מטפורמיןחסוי13/08/2013
שלום אני בת 22 בעלת שחלות פוליציסטיות עוברת טיפולי פוריות ,3 שנים מנסים ללא הצלחה. חודש שעבר היריון כימי. המליצו לי על מטפורמין אשמח לדעת מה זה? אני חייבת לרדת במשקל ולא מצליחה. וכל טיפול יש לי רק 4 ביציות ושלא תמיד שורדות אשמח את עצתכם בנושא..ואם מישהי שמעה על דיאטנית בתחום באזור הדרום אשמח לשמוע פרטים תודה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מטפורמין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/08/2013השימוש במטפורמין נעשה גם בנשים עם הפרעות בביוץ על רקע שחלות פוליציסטיות,מאחר ונשים אלו סובלות לעתים מהפרעה במטבוליזם הסוכר שמתבטא בעמידות לאינסולין,בנשים אלו עם שחלות פוליציסטיות שאינה מבייצת באופן סדיר -מתן מטפורמין מעלה את הסיכוי של האישה לבייץ אפילו באופן עצמוני,ואכן נשים רבות עם עודף משקל יורדות ביתר קלות במשקל בעת נטילת התרופהדבר המסייע גם להצלחת טיפול הפריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטרופין המשך
חסוי13/08/2013תודה על התשובה פרופסור רציתי לדעת מי יכול לתת לי מרשם לתרופה וכל סמך מה.. אני אכן סובלת משחלות פוליסיצטיות והאם השימוש בתרופה לא מפריע בזמן טיפול עם הורמונים וכו׳??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטפורמין
חסוי13/08/2013על סמך מה***שגיאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובתכם
חסוי13/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אשמח לתשובתכם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/08/2013באשר למרשם הוא צריך להינתן לך ע"י הרופא המטפל,התכשיר בהחלט אינו מפריע לטיפול ההורמונלי -אדרבא.הגדרת מצבך כסובלת משחלות פוליציסטיות נעשית על סמך הגדרות ברורות שחזקה על הרופא שלך שהוא מכיר אותן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטפורמין המשך
חסוי13/08/2013רציתי לדעת אם הכדורים עוזרים למה נשים רבות בעלת שחלות פוליציסטיות עדיין מתקשות להקלט להיריון שהן נוטלות את הכדורים?ולמה זה לא טיפול שישר נותנים כאשר מגלים אצל הבחורה שחלות פוליציסטיות.? והאם יש עוד משהו שיכול לעזור ..?תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובתכם
חסוי13/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה אבל
נטע13/08/2013זה לא יפה להקפיץ את השאלה שלך מעל מי ששאלו אחרייך, בעיקר אם את רואה שעדיין לא ענו לאף אחד מאז ששאלת וגם ככה השרשור שלך תופס חצי עמוד. נהוג להמתין בסבלנות ולכבד את כל מי ששואלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחח
חסוי13/08/2013ממי תרגעי יענו לך בסוף לא צריך לריב על פורום..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו באמת
רוית13/08/2013את ממש לא בקו, אה? סיון צודקת, בדיוק מה שכתבת לה היית צריכה להגיד לעצמך, שתרגיעי כי בסוף יענו לך. ואם כבר אז תשאלי את הכל בפעם אחת, אל תטריחי כאן את הרופאים כל פעם בשאלות המשך, תנסחי הכל, תשאלי ותמתיני בסבלנות לתשובה.
והשטות הזו של חחחחחחח ממש מזלזלת, לא ראויה ומראה כמה שאת ילדותית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחח
חסוי13/08/2013בכיף:) אשתדל לא להגיב על שטות זו כולנו פה הורמונליות .. יום נפלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתירגעו
חסוי13/08/2013בנות תירגעו זכותה של כל אחת לשאול כמה ומתי שהיא רוצה זה לא לעיניין להתעצבן כל בחורה והמקרה שלה גם לי זה קרה וכעסו עליי ולא הבינו את המצב שלי אז אל תשפטו אף אחת . גם אתן הייתן רוצות לדעת משהו אם זה היה דחוף מאוד!! ערב נפלא ופורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחח
רוית13/08/2013את יודעת מה יפה בפורום הזה? שכאשר את עונה לעצמך וכאילו מחליפה שם זה מחליף את השם של ההודעות הקודמות שכתבת...אז מקודם היית "אני" ועכשיו כתבת בשם "נופר" אבל מאותו מחשב אז המערכת שינתה את השם שלך בכל השרשור. בקיצור פאדיחה. אל תכתבי הודעות תמיכה לעצמך, זה מביך, או במילים שלך חחחחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוית, נראה לי שהיא כבר לא תכתוב פה
מנסה13/08/2013מבינה את הצורך בקבלת מענה מהיר אבל צריך גם לזכור שיש פה לא מעט בנות שממתינות למענה, קצת התחשבות וכולן תקבלנה תשובה, גם בלי צורך בהקפצות ושאלות נוספות ונוספות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפני לולי ומנסה לה... הגזמת נופר
שרית14/08/2013די עברת לגור כאן תישאלי כולנו שואלות אבל את חופפרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מטפורמין המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/08/2013כל שיקול לסוג הטיפול והמאפיינים שלו תלוי במדדים שונים שע הרופא המטפל לקחת בחשבון,והטיפול עדיין אינו ערובה להצלחה ולעיתים נדרש טיפול מסיבי יותר בזריקות ואפילו הפריה חוץ גופית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיהמיכל13/08/2013
שלום ,
האם ביצוע בדיקת היסטרוסקופיה אבחנתית פעמיים באותה השנה יכול לגרום נזק לרחם ? ...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היסטרוסקופיה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/08/2013סיכוני הבדיקה קטנים ביותר והסיכוי שיגרם נזק קטן ביותר גם אם ה בדיקה נעשית יותר מפעם אחד-לטווח הזמן אין חשיבות במיוחד אם קיימת הוראה רפואית לביצוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבה וצוםמנסים להרות:)13/08/2013
בוקר טוב...
ביום חמישי שאיבה.. הרופא אמר לי להיות בצום מוחלט ממחר ב 12 בלילה זה כולל גם איסור של צחצוח שיניים???
תודה רבה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאיבה וצום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/08/2013לא ,אולם יש להמנע משתיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה! יום טוב
מנסים להרות:)13/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניסיון
עדנוש2913/08/2013שבוע שעבר עברתי את השאיבה ה 6 שלי בחיי ומותר לצחצח שיניים כי הריי את לא שותה את המים נכון? או בולעת את המשחה...מה שאסור זה שתיה כול שהי ואוכל אסור שמשהו יהיה בקיבע בזמן ההרדמה הכללית זה מסוכן..בהצלחה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה ייעוץ- איקקלומיןרוית13/08/2013
שלום לכולן,
אני ובעלי מנסים כבר שנה להיכנס להריון. בהתחלה המחזור הגיע כל 30-32 יום... ובזמן האחרון הוא מופיע כל 40 יום בממוצע.. בפעמים האחרונות שהגענו לרופאה ואמרתי לה את זה היא אמרה שזה בגלל שאני בלחץ, אז הביוץ מתעכב...
חודש שעבר , לאחר שלחצנו עליה, היא שלחה אותנו להתחלת בדיקות לבדוק מה הבעיה... אני משערת שאתן מכירות את הבדיקות: פרופיל הורמנלי, מעקב זקיקים, צילום רחם, בדיקת זרע, בדיקת אסטרדיול ופרוגסטרון שבוע אחרי ביוץ...בקיצור... הכל יצא תקין, והביוץ יצא ביו"מ 28.
פתאום! היא אמרה שזו הבעיה.. שהביוץ מאוחר ושאולי הביצית כבר לא איכותית .... (מה שעד עכשיו היא לא אמרה, אלא שזה נובע מלחץ שלי)....
ואז היא נתנה לי איקקלומין.... אמרה לי שזה אמור ליצור יותר זקיקים וליצור יותר סיכוי להריון (וגם אמרה שיכול להיות הריון מרובה עוברים). בעקבות הקריאה שלי פה בפורום שאלתי אותה אם זו תרופה שנותנים רק אם לא מבייצים באופן טבעי... והיא מיד קפצה על זה ואמרה שאני צודקת! שאני בהחלט לא חייבת לקחת את זה.
התחושה שלי הייתה שהיא רק רוצה לתת לנו משהו כדי שלא נצא ממנה "בלי כלום"... ויש לציין שהיא גם "מומחית לפריון".
לא נתנה אפשרויות אחרות... או את האיקקלומין או בלי כלום....
לא יודעת מה לעשות... לקחת את זה? לא לקחת??
צריכה ייעוץ- איקקלומין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/08/2013אכן למרות שאת מבייצת -הביוץ שלך אינו סדיר ואחרי שנה של נסיונות להרות יש מקופ לשקול טיפול להשראת ביוץ מלווה בהזרעות תוך רחמיות במועד הביוץ.הרופאה שלך צודקת יש מקום להתחיל עם איקכלומין מלווה במעקב זקיקים וזריקת אוביטרל כאשר הזקיקים יבשילו וביצוע הזרע תוך רחמית במועד הביוץ -טיפול כזה עשוי לשפר את סיכוייך להרות פי 3,למרות שיתכן גם הריון מרובה עוברים בשיעור קצת יותר גבוה מבאוכלוסיה הכללית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ועוד משהו..
רוית13/08/2013היא כרגע אמרה שננסה רק עם איקקלומין ללא הזרעות...
ללא אוביטרל...
זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התשובה ועוד משהו.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/08/2013כל אחד וטעמיו עמו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי... תודה
רוית13/08/2013אבל עדיין, לדעתך זה יועיל?
הבנתי... תודה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/08/2013יותר טוב מכלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!
רוית13/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרוגסטן 200 תופעות לוואייעל13/08/2013
לאחר פיוריגון , אוביטרל והזרעה , התחלתי ליטול אוטרוגסטן 200 , 3 פעמים ביום. בינתיים במשך 3 ימים (וצריכה למשך שבועיים). רציתי לשאול בנוגע לתופעות לוואי – בטן נפוחה. האם זה שכיח? או שאולי זה לא מהאוסטרוגן?
כמו כן – בפעמים הראשונמות ששמתי את האוסטרוגן – כנראה שלא הכנסתי טוב את הכדור ורובו יצא החוצה...האם עליי לדאוג מכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוטרוגסטן 200 תופעות לוואי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/08/2013אכן תפיחות מסויימת של הבטן לאחר שימוש בתכשירים המכילםים פרוגסטרון הינה תופעה נפוצה,אין מקום לדאגה בגלל שהכדור נפלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטרואידים ו ivfקרין12/08/2013
שלום. בן זוגי אמור לקחת סטרואידים( בגלל דלקת בגב) במקביל לטיפול ivf שאנחנו אמורים לעבור. הבעיה היא חוסר תנועתיות בזרע. האם יכולה להיות השפעה שלילית של הסטרואידים על הזרע? האם כדאי לדחות את הטיפול עד שיסיים את הכדורים? כמה זמן לאחר הטיפול שלו בסטרואידים ניתן יהייה להתחיל טיפול ivf?? תודה רבה על המענה. אנחנו ממש אוטוטו לפני טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטרואידים ו ivf - תגובה
פרופ` דוד בידר13/08/2013יכול לעשות טיפול תחת סטרואידים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
קרין13/08/2013האם אין הסטרואידים משפיעים כלל על איכות הזרע? אני פוחדת שאצטרך לעבור את התהליך והשאיבה לשווא.
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר14/08/2013לא ישפיע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת שתן - שבוע 17נונה1012/08/2013
אני בת 43 בהריון ראשון שבוע 17. עקב בחילות, כאבי בטן, לחץ בבטן התחתונה ותכיפות במתן שתן, הופניתי לבדיקת תרבית שתן. לא ראיתי דם בשתן, ולא היו לי כאבי מותניים או גב. בבדיקת א. סאונד נמצא שיש דופק עוברי. בתרבית התקבלה התוצאה: 30,000 b/cc (+)צמחו גרם. נרשמה לי אנטביוטיקה zinnat ל-10 ימים פעמיים ביום. לאחר טיפול של יום עדיין אין שיפור. אני מוטרדת כיוון שהתחלתי לקחת את האנטיביטיקה רק 3 ימים לאחר הופעת סימני הדלקת. ייתכן שהעיכוב בטיפול גרם לנזק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת שתן - שבוע 17 - תגובה
פרופ` דוד בידר13/08/2013לא יהיה שום נזק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טופס הפנייה לטיפול IVFyaris12/08/2013
שלום רב,
אני בת 40 ללא הריונות, נמצאת בסבב השלישי לטיפולי הזרעה,לאחר 2 הזרעות שלא צלחו.
בסבב השלישי הרופא המטפל הגביר את מינון מנופיור(מ-150 ל-300) ובמשך שבוע של הזרקות ללא כל השפעה או תגובה שחלתית(רירית דקה- 2.2) הפסקנו הטיפול באמצע. כעת אני ביום ה-26 מהמחזור ועדיין לא הגיע. במקביל קיבלתי טפסי הפנייה ל-IVF בכדי לעבור שלב ולהתקדם.
1.האם יש סבירות גדולה לאישור וועדה רפואית(של מכבי) לאחר 2 סבבי IUI.?
2. ביקשתי מהרופא בדיקות לפרופיל הורמונלי כללי כולל FSH ו LH- האם יכולה לעשות אותם כרגע?(המחזור טרם הגיע) עד כמה שידוע לי רצוי לעשותם ביום ה-3 למחזור...
3.האם בכדי לזרז את בואו של המחזור כדאי לקחת גלולות?
אודה לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טופס הפנייה לטיפול IVF - תגובה
פרופ` דוד בידר12/08/2013כדאי לעשות כעת בדיקת פרופיל הורמונלי כי לפי התגובה שלך יתכן שיש בעיה ברזרבה ה׳ שחלתית.
בלי לעשות מיד פרופיל לא כדאי לעשות כלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טופס הפנייה לטיפול IVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/08/2013את הפרופיל ההורמונלי יש לבצע ביום 3-5 למחזור.
בהתחשב בנתונים שהועלו וגילך קרוב לודאי שלא יקשה לשכנע את הועדה לאשר לך טיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לפנייתי לאישור וועדה IVF
yaris19/08/2013שלום רב,
בהמשך לפנייתי, אני ביום ה-33 מהמחזור וטרם הוא הגיע...
ממתינה לעשות פרופיל הורמונלי עדכני לפני מעבר לטיפולי IVF.
מה עלי לעשות אם המחזור לא מגיע?
יש בידי מרשם לגלולות האם עלי לקחת בכדי לזרז את בואו של המחזור?
אודה מאד לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהמשך לפנייתי לאישור וועדה IVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/08/2013לא לקחת גלולות כל עוד המחזור לא הגיע ,עלייך להמתין עוד מספר ימים לקבלת המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וד וזקיק עכורקרן12/08/2013
שלום,
כל חודש במעקב זקיקים יש בנוסף זקיק עכור שבתחילת המעקב הוא בגודל נאמר 16 ואז בבדיקה נוספת אחרי יומיים הוא גודל ל 18. כך זה כל חודש וכאשר אני מקבלת אוביטרל הוא גודל אפילו ל 24.
פרט לזקיק העכור יש תמיד גם זקיק אחד מוביל - צלול.
רציתי לדעת אם במידה ואעשה אולטראסאונד מיד בסיום המחזור, יום 6 למחזור למשל, עוד לפני תקופת הביוץ על מנת לראות האם הזקיק העכור הזה קיים ובאיזה גודל, האם זה יכול לעזור להבין אם אינו פוגע בהשתרשות?
אודה לכם לכל עזרה והסבר בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
וד וזקיק עכור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/08/2013באשר לזקיק העכור ,יתכן והוא תוצר של גופיף צהוב ששרד ממחזור קודם ,יתכן ומדובר במוקד של אנדומטריוזיס עלייך לדון בכך עם הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה ענו לי
קרן14/08/2013אז באיזה יום של המחזור הכי כדאי לעשות US לראות האם קיים? האם ממש איך שמסתיים הדימום ויש רק הכתמות?
בבקשה ענו לי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/08/2013יום 5-6 למחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרת עובריםעדנוש2912/08/2013
שלום ביום חמישי ה 8/8 שאבו לי 6 בייציות ואתמול 11/8 הוחזרו לי 2 עוברים בני 6 ו 4 תאים העם הם טובים בכלל במיוחד זה של ה 4 תאים.? הם לא אמורים היו להיות עם יותר תאים כבר? ועוד 2 שאלות:
1) היום הלכתי לחנות בבוקר לסחבתי 2 שקיות שבממוצע הן שוקלות יחד 8-9 קילו העם פגע בעוברים?
2) לגביי הקרינון הזה, אמרו לי אני צריכה ללכת למשך 10-20 דק' אחרי שאני מחדירה אותו זה קצת מקשה על חיי היום יום שלי אני אשכרה שמה וחייבת לצאת בחוץ להיסתובב? הדירה שלי קטנה בשביל להיתהלך בה הלוך חזור הרבה..ואיך בדיוק ההליכה עוזרת לג'ל להיתמוסס? הריי ההליכה זה רגליים בכלל ולא איפה שנימצא הג'ל זז?
מצטערת יל כמות השאלות ותודה רבה לכם אין עלייכם מה הינו עושות בלעדיכם..
שוב תודה מראש על התשובות שיבואו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי???
עדנוש2913/08/2013דילגתם עליי אני מאתמול בבוקר מחכה לתשובות..אשמח עם תענו..תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושוב דילגו עליי גם אחרי שהקפצתי???
עדנוש2913/08/2013מה הקטע?? זה כי המצב לא טוב נכון ואין לכם מה להגיד לי? העוברים לא טובים נכון?? או שפגעתי בהם כי הרמתי שקיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבינתיים
רוית13/08/2013עד שיענו לך אני אענה מנסיון- לי החזירו 2 עוברים ביום שלוש בדיוק כמו שאצלך, אחד עם 9 תאים ואחד עם 6 תאים, ואני כבר בסוף הריון תאומים משני העוברים שהוחזרו.
בנוגע לשקיות ממש את לא פגעת בהם, אי אפשר לפגוע בהם כי הם מוגנים ברחם, המשקל שהרמת הוא זניח, לא עשית פעילות פיזית מאומצת לא אלא בסך הכל עשית קניות והכל בסדר...
בקשר לקרינון- הוא נספג בכל מקרה גם אם לא תעשי שום הליכה, אבל אז במהלך היום ייצאו ממך גושים של החומר, אם תחדירי את הקרינון ואז תתהלכי כמה דקות (לא הליכה מהירה, סתם להזיז) אז החומר מתפזר ויהיו לך פחות גושים, כשמזיזים את הרגליים אז התנועה מתחילה מהגב התחתון, מהאגן, ואז הקרינון מתמוסס טוב יותר, זה לא פוגע באפקטיביות שלו אלא זה עניין של נוחות, שלא ידלפו ממך גושים.
בקיצור, למרות שכל דבר מפחיד צריך להתאזר בסבלנות עד הבטא, בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוית תודה רבה לך
עדנוש2913/08/2013ואי לפחות מישהו הרגיע אותי אבל לגביי האיכות העוברים אני עדיין מודעגת כי ביום השלישי הם אמורים להיות יותר מ 6 תאים ואחד מהם בכלל רק 4 תאים אבל הרופאים אמרו שהוא "טוב מאוד"..אוף כול דבר מלחיץ אותי למרות שזה הטיפול ה 6 שלי כבר ואני עדיין בלחץ שאני יכולה לפגוע בהם איך שהו..הנה אתמול אכלתי דג סלומון ואכלתי הרבה ורק אחרי זה ניתקלתי פה באיזה שאלה שאומרת שזה אסור אז גם מזה אני בסרטים כרגע..
אחרי החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/08/2013עובר בין 4 תאים ביום 3 הינו בעל איכות פחותה מעובר המתחלק בקצב מהיר יותר,לסחיבה אין כל משמעות לגבי הכניסה להריון,ולגבי הקרינון אכן רצוי להתהלך מספר דקות כדי למנוע הדבקות של החומר לדפנות הנרתיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך פרופ' אשכנזי
עדנוש2913/08/2013אז בעצם מה שהבנתי זה שלעובר בן ה 4 תאים אין הרבה סיכויים לשרוד בתוכי נכון? אז למה בכלל מחזירים אותו עם הוא לא טוב? ומה עם ההוא בן ה 6 תאים יש לו סיכויי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום!אנטיב וחזרת עוברים ת.ביצשרית12/08/2013
ית האם זה אפשרי תודה ההחזרה היא ביום ב'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטיביוטיקה
שרית12/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שלום!אנטיב וחזרת עוברים ת.ביצ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/08/2013ישנם אנטיביוטיקה המותרים ללקיחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוגמנטין האם מותר
שרית14/08/2013875 מ"ג תודה רבה
אוגמנטין האם מותר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/08/2013אין בעיה עם אוגמנטין בטיפול לאחר החזרת עוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאחלת לך בריאות פרופ' אשכנזי
שרית14/08/2013תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםשירה12/08/2013
שלום.
אנחנו זוג שהכול תקין אצלו. ממש עוברים נחמדים ללא שברים והכול טוב בבדיקות.
אנחנו בני 35. עברנו לא מעט הפריות והחזרנו מידי פעם מוקפאים וגם עובר גדול בן 5 ימים.
1. האם מניסיונך נצליח להיקלט מפרוטוקול שכבר עשינו בעבר?
2. זה באמת רק עניין של לזרוק את הקוביות כמו שהרופא אומר?
3. או שצריך קצת לחדש?
4.האם תמיד צריך לחדש או שחבל להעמיס אם הכל תקין?
5. האם כל המוסיף גורע גם בטיפולי פוריות?
אני מתה כבר להצליח . זה מאד קשה הטיפולים והאכזבות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/08/2013שאלת הכניסה להריון מותנית בהרבה גורמים ולא רק באיכות העוברים המתקבלת,בין הגורמים-חלל הרחם,רירית הרחם,מצב החצוצרות,קרישיות הדם,שיעור השברים ב-DNA של הזרע,קיומם של זיהומים סמויים,הפרעות הורמונליות גבוליות בבלוטת התריס ואחרות,ומעבר לזה יש מקום לשקול ביצוע פיפל והנצה כדי לשפר את שיעור ההשתרשות
ולבסוף נדרש כאמור גם עיתוי ומזל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופסור אשכנזי היקר מאד!
שירה12/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב, הכל תקין כל הבדיקות
שירה12/08/2013היסטקרוסקוטפיה וצילום רחם, הרופא אמר שהכל מושלם.
החצוצרות, הכל תקין...
זרע תקין וחזק.
באמת אציע אציע לרופא הנצה ופיפל .
והלוואי שאלוהים ישמע את תפילותיי ואת בקשותיי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אגב, הכל תקין כל הבדיקות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/08/2013בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיהטלי12/08/2013
שלום רב
אני בת 28 בעלי בן 30 כבר שנה מנסים להיכנס להריון ללא הצלחה
בעלי עשה בדיקת זרע ויצא לו מורפולוגיה 4% וכדוריות לבנות 3 מיליון
הרופא אומר שהכל תקין ובסוף זה יקרה
כמה אני עוד יכולה לחכות ?
הייתי רוצה להתחיל בטיפולים האם אני צריכה הפנייה מיוחדת ?
או פשוט ללכת למרפאת פריון?
האם כדי להמתין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה - תגובה
פרופ` דוד בידר13/08/2013הרופא שלך אמר שבסוף זה יקרה ככה שאת צריכה לחכות עד הסוף,
אבל עכשיו ברצינות , צריך לפנות למי שיודע לטפל בבעיות פיריון.
4% צורות זה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)