מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחזור לאחר החזרהשירלי05/08/2013
שלום,
עברתי טיפול החזרת מוקפאים שלא נקלט.
הפסקתי את התרופות ואחרי שבוע התחיל לי דימום קל ליום אחד והפסיק...
היום היום השלישי לדימום(עשיתי בדיקות כי לא ידעתי אם זה מחזור)
תוצאות:אולטרסאונד רירית:5 מ"מ
E2: 136
פרוגסטרון: 1.8
אני אמורה להתחיל ביום 3 פרוגינובה ואמרו לי לחכות עד לתוצאות...
מה זה אומר?אני במחזור?
והאם זה תקין שאחרי החזרה שכזלה היה לי מיעוט של דם במחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחזור לאחר החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/08/2013את בהחלט במחזור ויכולה להתחיל בטיפול שנדבקשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך פרופסור!!
שירלי05/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם במקום דיקור מי שפירשירית05/08/2013
שלום רב,
שבוע 12+ כמה ימים (כתוצאה מהזרעה ופיורגון).
האם מומלץ לבצע את בדיקת הדם המהווה תחליף לדיקור מי שפיר?
במידה וכן- החל מאיזה שבוע ועד איזה שבוע ניתן לעשותה?
תודה לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת דם במקום דיקור מי שפיר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/08/2013כל מקרה לגופו של עניין ,בדיקת הדם בודקת רק 7 כרומוזומים ואינה תחליף אבסולוטי לבדיקת מי השפיר ,ובכל מקרה צריך להעריך את הסיכונים מול הסיכונים וכדאי שיעשו בעזרת הרופא המטפל ולא באמצעות הפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שירית05/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון צעיר לאחר הזרעהנופר05/08/2013
הזרעה 7.7.13 [ אמורה להיות שבוע 6 ]
שק הריון 1 והודגם שק תוך רחמי.
גודל השק 8*4 מ"מ מתאים לשבוע 5
מבנה שק הריון- הילה אקוגנית - מה זה אומר ??????????
שק חלמון ודופק- לא הודגם.
שחלה ימנית- ממצא היכול להעיד על גופיף צהוב - בגדול 28*24 מ"מ בתוכה 2 ממצאים ציסטיין צלולים- הגדול 21*23 - האם יש מה לפחד ???????
שחלה שמאלית- ממצא היכול להתאים לגופיף צהוב במימדים 22*12
אמרו לי לחזור על הבדיקה בעוד 10 ימים.
מה נראה לך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון צעיר לאחר הזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר05/08/2013היה צריך לראות שק חלמון.
אם בעוד שבוע לא רואים דופק אז ההריון לא תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
נופר05/08/2013איך שרואים שק הריון צריך לראות שק חלמון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון צעיר לאחר הזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר05/08/2013היה צריך לראות שק חלמון.
אם בעוד שבוע לא רואים דופק אז ההריון לא תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
נופר05/08/2013מה זה הילה אקוגנית ?
ומה לגבי הממצאים של הגופיף הצהוב ?
האם זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר05/08/2013הגופיף הצהוב זה הזקיק ממנו יצאה הביצית וזה בסדר.
הילה אקוגנית זה מבנה לא ברור בשק ההריון ולא צריך להיות ככה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיפלחסוי04/08/2013
היי רציתי לדעת אם עושים פיפל גם שעובי הרירית תקינה לחלוטין או שאין קשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיפל - תגובה
פרופ` דוד בידר05/08/2013אין קשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיפל
חסוי05/08/2013האם הבדיקה כואבת ? ומה מטרת הבדיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיפל - תגובה
פרופ` דוד בידר05/08/2013מחדירים קשית לרחם ומבצעים פעולת שאיבה במטרה לגרות את רירית הרחם ובכך לגרום בטיפול שיגיע אחרי הוסת לסיכויי קליטה טובים יותר.
הפעולה לא נעימה אך לא נוראה,אפשר לסבול אותה.
השאלה האם היא יעילה זה בספק רב.
אני לא חסיד שלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה על הפיפל..
מנסים להרות:)06/08/2013בדיקת הפיפל דומה לצילום רחם?
אותה רמת כאב?
ומתי עושים את הבדיקה הזאת? האם היא הכרחית בטיפולי ivf?
פרוטוקול ארוך!?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה על הפיפל.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/08/2013הבדיקה מבוצעת כ-7 ימים לאחר הביוץ ולקראת המחזור הטיפולי,כאמור מטרתה להעצים את סיכויי ההשתרשות,מידת הנחיצות צריכה להקבע ע"י הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה על הפיפל.. - תגובה
פרופ` דוד בידר07/08/2013הבדיקה כמעט לא כואבת והרבה יותר קלה מצילום.
וכבר כתבתי שאני לא חסיד של הפיפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכהא.04/08/2013
מותר לשים אנדומטרין אחרי כמה ימי שימוש באוטרוגסטן?
כלומר,
מותר לערבב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה - תגובה
פרופ` דוד בידר05/08/2013כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלתנאוה04/08/2013
פעם קודמת אחרי איקקלומין שבועיים בדיוק לאחר הביוץ הגיע מחזור חלש שבדיעבד התברר כהריון. בגלל שלא ידעתי לקחתי בטעות איקקלומין בזמן ההריון הזה. עברתי הפלה.
עכשיו לאחר איקקלומין כמעט שבועיים ממועד הביוץ הבוקר בדיקת הריון ביתית שלילית ויש מיחושים ברחם וכתמי הכתמה חומים אדמדמים כאילו המחזור בפתח. מכיוון שהתור לרפואה רק בעוד שבוע היא אמרה להתחיל אסטרופם ברגע שיגיע הוסת. לא אוכל לקבל הפניה ולעשות בדיקות דם אלא רק בעוד יומיים. אם הוסת יגיע בינתיים האם יש סכנה בכך שאקח אסטרופם עד תוצאות הבדיקה במקרה ובאופן ממש מוזר מדובר בהריון וזה שוב דימום של השרשה ולא של וסת?
כלומר האם יש סכנה לקחת אסטרופם בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מבולבלת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/08/2013האסטרופם לא יזיק אם מדובר במחזור או בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכנה לטיפולי פריוןשגית04/08/2013
1. האם מותר לבצע בדיקת הליקובקטר לפני טיפולי פריון או תרומת ביצית?כמה זמן לפני?
2. כמה זמן לפני ניתן לקחת חומצה פולית ובאיזה מינון? ( לקחתי במשך כשנתיים והפסקתי)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכנה לטיפולי פריון - תגובה
פרופ' שלמה משיח04/08/2013אפשר בודאי לעשות בדיקה הליקובקטר לפני הריון וגם בהריון.
כדאי מאד לקחת חומצה פולית ברצף מספר שבועות לפני ההריון ורצוי 5 מ״ג ליום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לרופאים היקרים!טלי04/08/2013
אני בהריון שבוע 4 פלוס2 וכבר מרגישה חולשה וכאבי אגן חזקים.
יש לצייין ברקע הפלות חוזרות ואנדומטריוזיס (לפני חודשיים וחצי עשיתי ניתוח לפרסקופיה)
זה תקין?זה מלחיץ אותי ומכאיב! הבטא נכון להיום 270.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום לרופאים היקרים! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/08/2013על פניו תחושת לחצים וכאבים המדמים כאבי מחזור אופייניים מאוד לשלב זה של ההריון ,יש להמשיך במעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש קשר לזה שיש לי חום 37.4 ?
טלי05/08/2013לפני 4 חודשים היה לי דלקת באגן. וזה דיי מזכיר אותם כאבים
יש מצב כזה בהריון?
בנוסף כאבי ראש וחולש חזקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לכם תשובהבשביל החום עלה ל-
טלי05/08/201337.7 זה בסדר?
מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יש לכם תשובהבשביל החום עלה ל- - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/08/2013עלייה מסויימת בחום עשויה להיות גם בגלל ההריון,אולם חום של 37.7 לא סביר ,כדאי לפנות לרופא ולהיוועץ בגלל הרקע שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץמיה04/08/2013
שלום יש לי עוד שאלה איך זה שביוץ קורה פעם אחת בחודש 24 שעות, ונשים ניכנסות להריון בימים אחרים ולב דווקה ביום של הביוץ?
אומרים גם שהביוץ הוא 14 ימים או 12 אחרי תחילת המחזור ואם המחזור לא סדיר איך אני ידע מתי הביוץ שלי? אם ליפני שלושה חודשים הוא התחיל ב28 ליפני חודשיים ב20 וחודש שעבר ב18 בכלל..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/08/2013צריך לזכור שלזרע יכולה להיות תקופת הישרדות ממושכת שבה הוא יכול להפרות בעת שימצא את הביצית שחרגה בזמן הביוץ,באשר למחזורים לא סדירים המלצתי שתשקלי קיום יחסים כל יומיים בתקופה שקיימת סבירות מקסימלית להתרחשות הביוץ שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ודקירות בבטן התחתונה-שירית04/08/2013
שלום,
שבוע 12
משעות אחרה"צ יש לי דקירות בבטן התחתונה. כשאני מתעטשת זה כואב ומידיי פעם לחץ בבטן.
יש מקום לדאגה? לבצע בדיקת טולטרהסאונד היום או שזה לא דחוף?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים ודקירות בבטן התחתונה- - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/08/2013במידה והכאבים ימשכו יש לשקול ביצוע אולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת פרגניל על תוצאת בטא ?יעל04/08/2013
שלום רב,
החזרת עוברים ב-28.7 . אמורה לבדוק בטא ב- 9.8 (12 יום).
התבקשתי להזריק 2/3 פרגניל ביום ההחזרה, 0.5 פרגניל ב- 1.8 ו - 0.5 היום (4.8)
האם זה ישפיע על תוצאות בדיקת הבטא ?
תודה,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השפעת פרגניל על תוצאת בטא ? - תגובה
פרופ' שחר קול04/08/2013כן.
פרגניל מכיל את הורמון ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מתי להיבדק לקבלת תוצאה מהימנה?
יעל04/08/2013תודה על התגובה המהירה.
אם כך מתי עלי להיבדק על מנת שתוצאת הבדיקה תהיה מהימנה? לוקחת היום חצי פרגניל (בפעם האחרונה)
תודה,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מתי להיבדק לקבלת תוצאה מהימנה? - תגובה
פרופ' שחר קול04/08/201311.8
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
יעל04/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע הריוןהילי04/08/2013
אני מקבלת תשובות שונות בנוגע לשבוע ההריון.
מחזור אחרון היה ב30/6.שאיבה ב12/7 והחזרה ב15/7.
באיזה שבוע אני?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע הריון - תגובה
פרופ' שחר קול04/08/2013יש לחשב וסת אחרון כשבועים לפני השאיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקות מהיוםאני04/08/2013
שלום רב, היום ה-11 למחזור. אשמח לשמוע את דעתכם על תוצאות הבדיקות מהיום:
e2- 6254
prog- 3.1
זקקים צד ימין:16,14,13,11
זקיקים צד שמאל: 20,15,15, 3*14, 13,13,10
רירית-9.3
מה דעתכם? מתי שאיבה? והאם הe2 לא גבוה? מה נחשב גבוה?
מפחדת מגירוי יתר....
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח בדיקות מהיום - תגובה
פרופ' שחר קול04/08/2013שאיבה כנראה יום רביעי.
אולי חמישי.
יש מקום למעקב נוסף מחר.
אם ניתן, עדיף לגרום לביוץ עם אגוניסט כדי להימנע מסיכון לגירוי יתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלתי מרשם לאובירטל?זה לא טוב?
אני04/08/2013האם יש הבדל בין שניהם?
אודה לתשובתך, שכן מפחדת מאוד מהאפשרות לסיכון גירוי יתר עם כל הסיפורים הזוועיתים ששומעת על כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלתי מרשם לאובירטל?זה לא טוב? - תגובה
פרופ' שחר קול04/08/2013יש הבדל גדול מאוד!
מתן אגוניסט לביוץ מונע לחלוטין הסיכון לגירוי יתר.
השימוש באגוניסט לביוץ אפשרי רק אם קיבלת פרוטוקול המבוסס על אנטגוניסט (ציטרוטייד או אורגלוטרן) למניעת ביוץ מוקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נרותמיה04/08/2013
האם מותר להשתמש בנרות גליצרין בהריון? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נרות - תגובה
פרופ' שחר קול04/08/2013כן, אם אין גורם סיכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הכוונה גורם סיכון?
מיה04/08/2013תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הכוונה גורם סיכון? - תגובה
פרופ' שחר קול04/08/2013סיכון ללידה מוקדמת.
צירים.
אי ספיקת צוואר הרחם.
אנומליה של הרחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום 13 אחרי החזרת עובריםחגית04/08/2013
שלום, ביום שלישי 23/7/13 הוחזרו 3 עוברים.
ביום שלישי לאחר מכן 30/7/13 בדיקת פרוגסטרון בדם 25.5
נאמר לי לעשות בדיקת בטא ביום שלישי 6/8/13
כמובן, המתח "הרג אותי" והיום 4/8/13 עשיתי בדיקת דם והבטא יצאה 5> מה זה אומר? האם יש טעם לעשות את הבדיקה ביום שנאמר לי 6/8/13? האם התשובה היא חד משמעית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יום 13 אחרי החזרת עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר04/08/2013התשובה להריון שלילית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)