מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כדור לטרוזול בפרוטוקול IVFאור09/03/2023
פרופסור שלום, למה משמש כדור לטרוזול בפרוטוקול IVF יחד עם פרגובריס וצטרוצייד ? יש לציין שאין לי שחלות פוליציסטיות או כל בעיות ביוץ אחרות. בטיפולי IVF מסיבה שהנני יחידנית. תודה מראש, אור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדור
פרופ` דוד בידר09/03/2023יש המשתמשים בכדור זה כדי לגרום ליותר הפרשת ההורמון FSH שלך כדי לגרום ליותר גירוי שחלה עקב גילך או תגובה נמוכה לזריקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדור לטרזול בפרוטוקול IVF
אור09/03/2023פרופסור תודה על תגובתך.
דווקא הגירוי של השחלות שלי די טוב, בין 10-16 ביציות עם פרגובריס/מונופור 225. לדעתך עדיין כדאי לי לקחת את הכדור לטרוזול ?
תודה,
אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדור
פרופ` דוד בידר10/03/2023אני לא ממליץ לקחת כדורים אילו כאשר התגובה טובה על ידי הזריקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב חד בצד ימין לאחר הזרעהרותם09/03/2023
שלום, ביצעתי בתאריך 5/3 הזרעה בפעם השנייה ללא תמיכה על פי מחזור ספונטני
כבר 4 ימים שאני חשה כאב חד בצד ימין כמו תחושת ביוץ
הכאב לאורך כל היום ומידי פעם אני נעזרת במשככי כאבים
אשמח לדעת אם זה תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לטעמי כדאי לידע את הרופא ואם יופיע חום ידרש טיפול
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/03/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרת עובר טריתמירה09/03/2023
שלום רב. לפני כשבןע עברתי החזרת עובר טרי בן יומיים. הבוקר בחוסר תדומת לב קיבלתי בטעות מכה ממש חזקה באזור הגב העליון )שזעזעה את כל הגוף באותו רגע) וחשתי אף כאב חזק כרבע שעה לאחר מכן.
האם הסיטואציה יכולה להרע עימי? אני ממש חושדת ומתבעסת מהסיטואציה. אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא פוגע בעובר שהשתרש
פרופ` דוד בידר09/03/2023לא פוגע בעובר שהשתרש, ואם מתפתח גם לא יפגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובר מוקפא ועובי ריריתשלי08/03/2023
שלום. הבנתי שיחזירו לי עובר יום ג הבא 14/3.
על בסיס הורמונלי. אסטרופם 3 ליום וגם ואגינאלי 1 ליום . (ב 1/2 הזרקתי דקפפטיל ) עובי הרירית היום הוא על 9.5
אני חוששת שאולי אפספס החזרה .. נאמר לי שרמת האסטרודיול טיפה ירדה וממשיכה עם התמיכה
שאלתי היא א. מה עובי הרירית המקסימלי שניתן להחזיר?
ב. זה לא מאוחר מידי? כי לפי עובי עכשיו שהוא 9.5 אפשר להחזיר .
מה הזמן האולטימטיבי להחזרה. (עובר מוקפא מתרומה כפולה) אוד לתשובתכם מצ" ערכים מאתמול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית מעל 7 מ"מ
פרופ` דוד בידר08/03/2023רירית מעל 7 מ״מ היא בסדר להחזרה.
בדיקות הדם טובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובר מוקפא ועובי ריריתשלי08/03/2023
שלום. הבנתי שיחזירו לי עובר יום ג הבא 14/3.
על בסיס הורמונלי. אסטרופם 3 ליום וגם ואגינאלי 1 ליום . (ב 1/2 הזרקתי דקפפטיל ) עובי הרירית היום הוא על 9.5
אני חוששת שאולי אפספס החזרה .. נאמר לי שרמת האסטרודיול טיפה ירדה וממשיכה עם התמיכה
שאלתי היא א. מה עובי הרירית המקסימלי שניתן להחזיר?
ב. זה לא מאוחר מידי? כי לפי עובי עכשיו שהוא 9.5 אפשר להחזיר .
מה הזמן האולטימטיבי להחזרה. (עובר מוקפא מתרומה כפולה) אוד לתשובתכם מצ" ערכים מאתמול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
העובי תואם ומצויין לקראת הליך החזרה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/03/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוסטרגון יורד ואסטריודוךדוש08/03/2023
למה האסטריודול ירד יום 10למחזור מ28000ל2000
ופוסטרגון מ1.9ל0.55 הפוסטרגון אמור לעלות לא לרדת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא ברור פרוטוקול הטיפול,עליך לקבל הסבר מהרופא המטפל בהתחשב במקרה הספיציפי שלך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/03/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ אתם לא עוניםדוש08/03/2023
אם האסטריודול היה 2800ויום אחרי 2000 היה ביוץ אני מעדכנת שלא היה מעקב זקיקים הפוסטרגון שלי בביוץ לא מגיע ל3או4 למה הוא רק 1.9 ככה מגיע מה אפשר לעשות שיגדל וגם הוא ירד מ1.9ל 0.55 מה זה אומר שבייצתי
Lh 0.8 fsh 5 ואל תרשמו לי אוביטרול אני שאלתי משהו אחר אם היה ביוץ או לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי שצריך לחזור על הבדיקה
פרופ` דוד בידר08/03/2023עניתי שצריך ליזור על הבדיקה כדי לראות ביוץ באופן סופי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ מתי יהיה אפשר תשובהדוש07/03/2023
אבל הסברתי שהפוסטרגון אצלי לא עולה יותר מ1.9הוא לא מגיע ל3ו4 בביוץ וניסיתי אוביטרול חודש שעבר וביייצתי פעמים אחד טבעי גם ולא היה הריון הפוסטרגון לא גודל אצלי אבל מה ששאלתי אם האסטריודול ירד והפוסטרגון ירד זה לא אומר שבייצתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תמונת המצב אינה ברורה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/03/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור שהקדים בתחילתו של פרוטוקול ארוךרוני07/03/2023
שלום,
בת 38, עם רזרבה בינונית. בטיפולים עקב בעיית זרע.
לפני כחודשיים עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית להוצאת שארית מהפלה ומאז שני המחזורים שהגיעו היו בהפרש של 21 ימים אחד מהשני, ולא 28 כמו שקורה אצלי בד״כ.
לפני 3 ימים התחלתי פרוטוקול ארוך עם נטילת פרוברה פעמיים ביום החל מהיום ה 19 למחזור. אתמול, ביום ה21 הוספתי גם דקפפטיל. הצרה היא שנראה שאני עומדת לקבל מחזור היום (יום 22) או מחר (יום 23).
מה יעלה בגורלו של הפרוטוקול הארוך? האם הסבב ילך לפח? האם אפשר יהיה להתחיל בפרוטוקול קצר במקומו או שמה שכבר לקחתי / הזרקתי מפריע לכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור
פרופ` דוד בידר07/03/2023יהיה אפשר להתחיל פרוטוקול כלשהוא כשתגיע הוסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופ'. בסופו של דבר לא הגיע מחזור
רוני09/03/2023מה המשמעות אם כך של הדימומים שבאו והלכו בשלב הזה של הדיכוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשמעות
פרופ` דוד בידר09/03/2023פעילות הורמונים שונים על רירית הרחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר לקחת כדור שינה טבעי הנקרא טו נייט 4 ימים אחרי החזרה של מוקפא?דנה07/03/2023
ואם לא מה כן אפשר הכדור ללא מרשם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדור
פרופ` דוד בידר07/03/2023אפשר כדור שינה טבעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ מתי היה אתמולדוש07/03/2023
הי אתמול בבדיקת דם היה הפוסטרגון 1.9הוא אצלי לא גודל ל3או4כנראה והיום הוא0.55
אסטריודול 2102
Lh0.8
Fsh5.2
אין לי את הfsh lh של אתמול עשו לי חצי מהבדיקות
אני בת32פוליציסטחת ישתמשתי בגונאל האם ביוץ היה אתמול ולמה פוסטרגון נמוך תמיד שיש ביוץ ואל תרשמו לי מעקב זקיקים כי אין לפי הבדיקות מה זה אומר שהיה פליז תחזרו אליי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ` דוד בידר07/03/2023אם את מטופלת על ידי הורמונים בזריקות לגירוי שחלתי הרי שבחוץ יהיה אחרי אוביטרל.
כל עוד הפרוגסטרון נמוך לא היה ביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות בפרוטוקול ארוךיעל07/03/2023
שלום לכם, תודה מראש על המענה והפורום:)
בפרוטוקול שימור שמתחיל בגלולות האם משמעותי לקיחת הגלולה ביום הדימום הראשון או במידה ונלקחת ביום השני זה עדיין בסדר או שהכל הולך קאפוט?
כמו כן לספור יום ראשון מהדימום או מהניגוב הדמי הקל של יום לפני?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות
פרופ` דוד בידר07/03/2023זה בסדר לקחת גם ביום ראשון , גם שני וגם שלישי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה בשחלה מה זהשילה06/03/2023
שלום, לאחר 2 שאיבות, 2 החזרות כושלות, טיפול שהתבטל לאחר נטילת אסטרופם 3 שבועות ואז הנחיה של הרופאה לקחת דופסטון במשך 10 ימים, לקבל וסת ואז להתחיל טיפול, התברר שיש לי ציסטה , נאמר לי לקחת שבועיים גלולה ואז לעשות אולטסרסאונד ורק אז אפשר להתחיל טיפול חדש, מה זה הציסטה הזאת ואחרי כמה זמן היא נעלמת? האם זה מהכדורים והטיפולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה בשחלה מה זה
שילה09/03/2023שלום, לאחר 2 שאיבות, 2 החזרות כושלות, טיפול שהתבטל לאחר נטילת אסטרופם 3 שבועות ואז הנחיה של הרופאה לקחת דופסטון במשך 10 ימים, לקבל וסת ואז להתחיל טיפול, התברר שיש לי ציסטה , נאמר לי לקחת שבועיים גלולה ואז לעשות אולטסרסאונד ורק אז אפשר להתחיל טיפול חדש, מה זה הציסטה הזאת ואחרי כמה זמן היא נעלמת? האם זה מהכדורים והטיפולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתוצאה מהגירוי השחלתי
פרופ` דוד בידר09/03/2023כתוצאה מהגירוי השחלתי.
תיעלם לבד או בעזרת גלולות שמדכאות גירוי הציסטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הציסטה הנה תוצאה של הטיפול ועשויה להתאפס תחת הטיפול בגלולה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/03/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום אחרי החזרהאני06/03/2023
שלום,
ביום 7-8 אחרי החזרה מתחיל דימום שמתחזק (אחרי החזרת עוברים בלסטוציסטים).
בדיקת הריון שלילית
13 ימים אחרי אוביטרל
האם מדובר על כשל כלשהו בתגובה הורמנאלית ?
עד עכשיו בכל הטיפולים קבלתי אותה תמיכה וגם כשהסבב נכשל לא קבלתי מחזור עד שהפסקתי תמיכה.
מה הסיבה שהמחזור מתחיל הרבה לפני בדיקת בטא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
פרופ` דוד בידר06/03/2023כאשר מחזירים עובר יום 5 ,והוא לא השתרש, הוסת יכולה להופיע בין יום 11-14 אחרי אוביטרל, וזה מה שקרה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה. המשך שאלה
אני06/03/2023תודה רבה על תשובה מהירה.
האם יש טעם לדעתך להמשיך לקחת אנדומיטרין?
קבלתי ממש מחזור..
בדיקה ביתית עדיין שלילית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת שאלה…דחופהסיוון05/03/2023
יש לי שאלה לגבי התזמון הזה לפרופסור אשכנזי.
ביום 19 של המחזור יום חמישי שאנאבל עשתה את הבדיקת זקיקים והדם זה הראה שהיא לפני ביוץ לפי הערכים, אזי למה ההחזרה תוכננה ל5 ימים אחרי ליום שלישי?
כביכול לפני הבדיקות הביוץ היה ביום 20 יום שישי אז ההחזרה של עובר בן 5 ימים הייתה צריכה להיות ביום רביעי ולא ביום שלישי ?
יש הגיון להחזיר עובר 5 יום לפני?
אשמח הסבר בבקשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצרפת פה את השאלה שנשאלה פה בפורום:
סיוון05/03/2023שלום, היום הוחזרו לי שני עוברים מוקפאים שהוקפאו לאחר שאיבה שנערכה לפני חודשיים. לאחר החזרה אחת שלא צלחה לפני חודשיים, היו לי מעט דימומים והוחלט לדחות את ההחזרה לחודש הבא. לא ברור לי אם היה ביוץ בחודש שעבר אך המחזור היה סדיר כתמיד והגיע לאחר 28 יום כרגיל. התחלתי מעקב זקיקים ודם ללא הורמונים לקראת ההחזרה ביום העשירי למחזור, ורק ביום 19 המדדים הראו כי הביוץ קרב( רירית 13, זקיק מוביל 23, E2 1721 progestrone 2.1.) נאמר לי להזריק באותו ערב (חמישי) אוביטרל וההחזרה בוצעה 5 ימים אחכ- ביום שלישי. שתי שאלות-1. בהתאם לכך שהמחזור שלי סדיר כל 28 יום גם ללא הורמונים אני אמורה לקבל בעוד ארבעה ימים - האם זה לא בעייתי שההחזרה בוצעה היום? מה דעתך על התזמון של ההחזרה? 2. הטיפול שניתן לי הוא אוביטרל 250 מג בערב ההחזרה, למחרת להתחיל אנדומטרין 3 פעמים ביום וארבעה ימים לאחר ההחזרה דקה פפטיל 0.1 מג. האם לדעתך לאור הפרוגסטרון היחסית נמוך מדובר בתמיכה מספקת? (2.1 כאמור כפי שנמדד ביום ה19 למחזור, חמישה ימים לפני ההחזרה ולפני מתן אוביטרל). תודה רבה מראש!
רופסור אשכנזי רשמת שההחזרה תוזמנה היטב והמשך השאלה שלי היא למעלה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה….
סיוון05/03/2023מקפיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם האוביטרל ניתן ביום ה'
פרופ` דוד בידר05/03/2023אם האוביטרל ניתן ביום ה אזי הביוץ היה ביום שבת ועובר יום 5 יש להחזיר ביום ה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אני לא מבינה למה כל אחד אומר משהו אחר…אשכנזי
סיווו05/03/2023פרופסור אשכנזי אמרת שההחזרה תוזמנה היטב ליום שלישי
ואילו פרופסור בידר אומר שההחזרה צריכה להיות בחמישי
אז מה הזמן הנכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)