מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתי ביוץ לפי הערכים + בדיקה ביתית?ליבי05/03/2023
היי, בת 38 +2
4.3 ערב בדיקת ביוץ ביתית חיובית
5.3 בוקר בדיקת דם. E2- 342
Lh - 12.30
Pro- 2
איך יצאה בדיקה ביתית חיובית וה lh כזה נמוך עם פרוגסטרון נמוך?
עוד כמה זמן יהיה ביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה....
ליבי07/03/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
פרופ` דוד בידר07/03/2023יתכן והיה ביוץ
תחזרי מחר על הבדיקה ואז נדע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא עולה איטי האם תקין ?לילו05/03/2023
ב14.2 הוחזרו 2 עוברים יום 5
23.2 בטא 92
26.2 בטא 168 פרוג 136
28.2 בטא 219 פרוג 159
2.3 בטא 325 פרוג 186
נאמר לעשות שוב בטא לאחר 4 ימים
האם יכול להיות תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
לילו05/03/2023מקפיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה
לילו05/03/2023?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההיריון לא תקין ויש לשלול היריון חוץ רחמי
פרופ` דוד בידר05/03/2023ההריון לא תקין ויש לשלול הריון חוץ רחמי. בשלב זה,זה נכון לעקוב אחרי הבטא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא תקין
לילו06/03/2023היום הבטא היתה 536 אחרי 4 ימים שבוע 5+3 לא ראו כלום ברחם
והרופאה אמרה לחזור שוב על הבטא בעוד 4 ימים ולהפסיק תמיכה לראות אם ירד לבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא יורדת
לילן09/03/2023היום 9.3 בטא ירדה ל482 ויש כמו כאבי מחזור .. האם זה ימשיך לרדת לבד או יש צורך בבדיקה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הריון לא תקין יש לבצע אולטרסאונד כדי חקבוע את טיב ההיריון ומיקומו
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/03/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא תקין נדרש בירור על טיב ההיריון ומיקומו
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/03/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ מתמשך לאחר קלומיפןמלי05/03/2023
ב 11.2 קבלתי מחזור לאחר 5 ימים התחלתי קלומיפן 2 כדורים ביום למשך 5 ימים .לאחר יומיים בדיקות הביוץ מראות רק חיובי.ב 22.2 הייתי אצל הרופאה ואמרה שיש זקיק 22 מ"מ ושהביוץ בשיא.
ב28.2 הייתי אצל רופאה אחרת אמרה שהיה כבר ביוץ ויש קופיף צהוב 14 מ"מ בשחלה שמאלית ללא נוזל בדוגלס.
בתאריך 1.3 בטא יצא 7 .
המקלונים ממשיכים להיות חיובים .4.3 בדיקת הריון שלילית .
מחזור שלי בדרך כלל בין 28 עד 30 יום.
עוד שבוע לכל היותר אצורה לקבל מחזור.
יש סיכוי להריון?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
מלי05/03/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי בדיקת הבטא אין היריון
פרופ` דוד בידר05/03/2023לפי בדיקת הבטא אין הריון . לכן לדעתי הסיכויים שקוטב לודאי אין הריון.
היות ולא עדית בדיקות דם, כמקובל בטיפולים, יתכן והביוץ היה כאשר הזקיק היה 22 ולכן יש לחזור על בדיקת הדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעשוץ שוב בדיקת בטא?.
מלי05/03/2023לא שלחו אותי לבדיקות דם נוספות.
אציין שנתנו לי אץ הקלומיפן בגלל ביוץ לפני טבילה..
מיום שהיה זקיק 22 אפשר לחשב שזה ביוץ ולספור 14 יום ואז אני אמורה לקבל מחזור?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמקלונים ביוץ עדיין חיוביים,מה יכולה להיות הסיבה?.
מחי05/03/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה בבקשה
מלי05/03/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם וסת לא מגיע יש לעשות בדיקות דם לאסטרוגן
פרופ` דוד בידר05/03/2023אם וסת לא מגיע יש לעשות בדיקות דם לאסטרוגן, פרוגסטרון ובטא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההביוץ היה יומיים אחרי זקיק 22 שנמדד
פרופ` דוד בידר05/03/2023הביוץ היה יומיים אחרי זקיק 22 שנמדד.
כ 14 יום אחרי זה צריך להגיע דימום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דמום אחרי החזרהK04/03/2023
חוויתי התקף חרדה ביום 9 לאחר החזרה, שאיבה התבצעה 4 ימים טרם ההחזרה
ביום העשירי להחזרה , בבקר שאחרי ההתקף החל דימום שבשעות אחהצ התגבר והרגיש כמחזור קשה מלווה במיגרנות.
האם הדימום קרה בגלל ההתקף חרדה ( מלווה בקושי נשימתי נימול בגפיים וכאבים בחזה)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לאחר הלזרה
K07/03/2023מקפיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פחות סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/03/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי היה ביוץ? החזרה מוקדמת או תקינהתשובה דחופה.04/03/2023
שלום,
ביום 26.2 בוצעו בדיקת דם והתוצאות:
פרוגסטרון 2.8
אסטרדיול 1041
ביום 27.2 בוצעו בדיקת דם והתוצאות:
פרוגסטרון 5.5
אסטרדיול 484
Lh 20.2
עובר יום 5
ההחזרה בוצעה ב3.3 מה שנראה כרגע מוקדם מידי כי הביוץ היה ביום שני ? או שהיה ביום ראשון? אשמח לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה בבקשה…
ירדן05/03/2023מקפיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאות עם הביצית שליאנונימית03/03/2023
האם בת הזוג שלי יכול להיות פונדקאית עם הביצית שלי? האם יש דבר כזה בישראל? מה הפרוצדורה? מאוד מעוניינות בילד לי יש בעיות ואנחנו משתוקקות לילד האם זה אפשרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צרי קשר עם עו״ד העוסק בנושא(עו״ד גלעד שדר)
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/03/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נרות פרוקטו אחרי החזרהגלית03/03/2023
היי עברתי היום החזרההשל מופשר בן 5
יש לציין שסובלת מטחורים ומשתמשת בנרות פרוקטו ובמשחה האם מותר להשתמש בנר היום או מחר שעשיתי את ההחזרה היום זה לא יזיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא מומלץ בשחב כל כל מוקדם של העובר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/03/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבטא עלתה וירדהשני03/03/2023
בדיקת בטא ראשונה היתה חיובית 113
ולאחר יומיים ירדה ל- 104
הנחו אותי להפסיק תמיכה
עדיין לא קיבלתי מחזור, אין לי שום דימום
מה זה אומר? ההריון לא מתפתח?
אני צפויה לעבור הפלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עליך להבדק כדי לראות שלא מדובר באפשרות של היריון מחוץ חרחם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/03/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פליטת עובר מוקפא מהרחםשירן03/03/2023
היום בבוקר עברתי החזרה ראשונה של עובר בן 5 ימים שעבר הפשרה ) ההחזרה התבצעה היום שזה חודשיים לאחה השאיבה(
יצאתי מבית החולים לאחר הפעולה ונהגתי יצאתי לקנות משהו קל ושחזרתי לאוטו עשיתי תנועה שאני לא זוכרת בדיוק מהי והרגשתי פליטה קטנה של משהו מהנרתיק (אין צבע על התחתונית)
הגעתי הביתה וישר שכבתי ונטלתי אנדומטרין לפי ההוראה של 3 פעמים ביום האם יש סיכוי שמה שהרגשתי בגלל התנועה שעשיתי היה העובר והוא נפלט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/03/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות pms לאחר החזרות אודה למענהשירי03/03/2023
שלום פרופ'
יש לי שאלה שמעניינת אותי כי זה קורה לי אחרי כל החזרה כושלת.
אני עוברת החזרות של עוברים מוקפאים על בסיס הורמונים. כמה ימים אחרי ההחזרה (כשאני כמובן עם תמיכה) יש לי תמיד תחושות הריון
לאחר כשבוע ממועד ההחזרה מתחילות לי תופעות כמו שיש לפני מחזור (ממש אחד לאחד) ותמיד נגמר לצערי בבטא שלילית. מה שאני לא מבינה זה איך עם כל התמיכה כשרמות הפרטגסטרון שלי מרקיעות שחקים אני מרגישה תופעות pms? הרי ככל הידוע לי הפרוגסטרון בביוץ עולה לשיא ואז יורד בהתמדה עד המחזור. אצלי איך הוא יורד עם כל התמיכה שאני מקבלת? אשמח גם למחקרים אם יש בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח למענה תופעות pms אחרי החזרההה
שירי03/03/2023?
התופעות שאת מציינת הנן הורמונליות ונובעות מנטילת התרופות ההורמונליות והנסיגה המהירה שלהם בעקבות הפסקת הנטילה עם קבלת התשובה השלילית מייצרת את תופעות ה-PMS
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/03/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לתשובה
שירי04/03/2023זהו שהכוונה שלי שהתופעות מתרחשות תוך כדי נטילת ההורמונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אופטלגין פוגע בכניסה להריוןנטלי02/03/2023
היי יש לי כאבי מחזור ממש חזקים ואני חיבת לקחת אופטלגין... האם אופטלגין פוגע בכניסה להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם
פרופ` דוד בידר02/03/2023לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם פרוג 3 יומיים לפני שאיבה נחשב גבוהחני02/03/2023
שלום וברכהבנתי שאם הפרוג לפני השאיבה גהוה לא כדאי לעשות החזרה באותו סבב.
האם פרוג 3 זה נחשב גבוה שלא כדאי להחזיר? אציין כי בסבב זה היו זקיקים שבייצו לפני השאיבה אז יש סכוי שהפרוג עלה עןד יותר. אז האם כדאי להקפיא ולחכות או להחזיר עכשיו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם
פרופ` דוד בידר02/03/2023אין דבר כזה שיחק מהביציות ביתו וחלק נשאבו.
אם היה ביוץ אז אף ביצית לא תימצא.
גם לא הבנצי מה זה 3 לפני השאיבה. האם זה יומיים לפני השאיבה? מה רמות האסטרוגן והפרוגסטרון המדוייקות.?
אם נשאבו ביציות אז אפשר להחזיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חני02/03/2023הפרוג היה 3
אסטרידול 4200.
זקיק אחד היה ריק וכנראה ביצית ברחה לפני השאיבה.
או ברגע השאיבה. נשאבו 2 נוספים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר03/03/2023אין דבר כזה ביצית ברחה מזקיק.
לא בכל זקיק יש תמיד ביצית ואם היה ביוץ אז לא היו מוצאים בכלל ביציות.
ושוב לא כתבת האם הבדיקות היו יומיים לפני השאיבה או יום לפני השאיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתוצאות הן מיומיים לפני
אני03/03/2023יומיים לפני כמובן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתוצאות הן מיומיים לפני
אני03/03/2023יומיים לפני כמובן. כתבתי בכותרת שזה יומיים לפני השאיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי אפשר לעשות בדיקה? פליזזיעל02/03/2023
החזרתי עובר מוקפא יום 5 בתאריך 21.2.23?
אפשר לעשות בדיקת דם מחר 3/3? משום מה נאמר לי לעשות רק ביום ראשון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר02/03/2023אפשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם טווח המחזורים תקין?מאיה02/03/2023
שלום טווח המחזורים שלי הם בין 27-32 הם הטווח תקין? איך ניתן לדעת אם יש ביוץ חלש? לא נקלטת שנה והפרופיל הורמונלי צילום רחם תקין וגם אצל בן הזוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גם במחזור לא סדיר עשוי חהתרחש ביוץ,לא הייתי מבסס אבחנה על סמך נתון זה בלבד
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/03/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח דליפת גז בהריוןמודאגת להריון02/03/2023
אני בשבוע 7 להריון טכנאי גז הגיע לתקן את מכשיר החימום בדירה חדשה ובמשך כמה דקות היה ריח גז חריף וקשה לנשום.
אני מוטרדת שמא האירוע יכול לפגוע בעובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/03/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)