מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ביוץ מתי יהיה אפשר תשובהדוש07/03/2023
אבל הסברתי שהפוסטרגון אצלי לא עולה יותר מ1.9הוא לא מגיע ל3ו4 בביוץ וניסיתי אוביטרול חודש שעבר וביייצתי פעמים אחד טבעי גם ולא היה הריון הפוסטרגון לא גודל אצלי אבל מה ששאלתי אם האסטריודול ירד והפוסטרגון ירד זה לא אומר שבייצתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תמונת המצב אינה ברורה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/03/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור שהקדים בתחילתו של פרוטוקול ארוךרוני07/03/2023
שלום,
בת 38, עם רזרבה בינונית. בטיפולים עקב בעיית זרע.
לפני כחודשיים עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית להוצאת שארית מהפלה ומאז שני המחזורים שהגיעו היו בהפרש של 21 ימים אחד מהשני, ולא 28 כמו שקורה אצלי בד״כ.
לפני 3 ימים התחלתי פרוטוקול ארוך עם נטילת פרוברה פעמיים ביום החל מהיום ה 19 למחזור. אתמול, ביום ה21 הוספתי גם דקפפטיל. הצרה היא שנראה שאני עומדת לקבל מחזור היום (יום 22) או מחר (יום 23).
מה יעלה בגורלו של הפרוטוקול הארוך? האם הסבב ילך לפח? האם אפשר יהיה להתחיל בפרוטוקול קצר במקומו או שמה שכבר לקחתי / הזרקתי מפריע לכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור
פרופ` דוד בידר07/03/2023יהיה אפשר להתחיל פרוטוקול כלשהוא כשתגיע הוסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופ'. בסופו של דבר לא הגיע מחזור
רוני09/03/2023מה המשמעות אם כך של הדימומים שבאו והלכו בשלב הזה של הדיכוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשמעות
פרופ` דוד בידר09/03/2023פעילות הורמונים שונים על רירית הרחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר לקחת כדור שינה טבעי הנקרא טו נייט 4 ימים אחרי החזרה של מוקפא?דנה07/03/2023
ואם לא מה כן אפשר הכדור ללא מרשם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדור
פרופ` דוד בידר07/03/2023אפשר כדור שינה טבעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ מתי היה אתמולדוש07/03/2023
הי אתמול בבדיקת דם היה הפוסטרגון 1.9הוא אצלי לא גודל ל3או4כנראה והיום הוא0.55
אסטריודול 2102
Lh0.8
Fsh5.2
אין לי את הfsh lh של אתמול עשו לי חצי מהבדיקות
אני בת32פוליציסטחת ישתמשתי בגונאל האם ביוץ היה אתמול ולמה פוסטרגון נמוך תמיד שיש ביוץ ואל תרשמו לי מעקב זקיקים כי אין לפי הבדיקות מה זה אומר שהיה פליז תחזרו אליי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ` דוד בידר07/03/2023אם את מטופלת על ידי הורמונים בזריקות לגירוי שחלתי הרי שבחוץ יהיה אחרי אוביטרל.
כל עוד הפרוגסטרון נמוך לא היה ביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות בפרוטוקול ארוךיעל07/03/2023
שלום לכם, תודה מראש על המענה והפורום:)
בפרוטוקול שימור שמתחיל בגלולות האם משמעותי לקיחת הגלולה ביום הדימום הראשון או במידה ונלקחת ביום השני זה עדיין בסדר או שהכל הולך קאפוט?
כמו כן לספור יום ראשון מהדימום או מהניגוב הדמי הקל של יום לפני?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות
פרופ` דוד בידר07/03/2023זה בסדר לקחת גם ביום ראשון , גם שני וגם שלישי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה בשחלה מה זהשילה06/03/2023
שלום, לאחר 2 שאיבות, 2 החזרות כושלות, טיפול שהתבטל לאחר נטילת אסטרופם 3 שבועות ואז הנחיה של הרופאה לקחת דופסטון במשך 10 ימים, לקבל וסת ואז להתחיל טיפול, התברר שיש לי ציסטה , נאמר לי לקחת שבועיים גלולה ואז לעשות אולטסרסאונד ורק אז אפשר להתחיל טיפול חדש, מה זה הציסטה הזאת ואחרי כמה זמן היא נעלמת? האם זה מהכדורים והטיפולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה בשחלה מה זה
שילה09/03/2023שלום, לאחר 2 שאיבות, 2 החזרות כושלות, טיפול שהתבטל לאחר נטילת אסטרופם 3 שבועות ואז הנחיה של הרופאה לקחת דופסטון במשך 10 ימים, לקבל וסת ואז להתחיל טיפול, התברר שיש לי ציסטה , נאמר לי לקחת שבועיים גלולה ואז לעשות אולטסרסאונד ורק אז אפשר להתחיל טיפול חדש, מה זה הציסטה הזאת ואחרי כמה זמן היא נעלמת? האם זה מהכדורים והטיפולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתוצאה מהגירוי השחלתי
פרופ` דוד בידר09/03/2023כתוצאה מהגירוי השחלתי.
תיעלם לבד או בעזרת גלולות שמדכאות גירוי הציסטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הציסטה הנה תוצאה של הטיפול ועשויה להתאפס תחת הטיפול בגלולה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/03/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום אחרי החזרהאני06/03/2023
שלום,
ביום 7-8 אחרי החזרה מתחיל דימום שמתחזק (אחרי החזרת עוברים בלסטוציסטים).
בדיקת הריון שלילית
13 ימים אחרי אוביטרל
האם מדובר על כשל כלשהו בתגובה הורמנאלית ?
עד עכשיו בכל הטיפולים קבלתי אותה תמיכה וגם כשהסבב נכשל לא קבלתי מחזור עד שהפסקתי תמיכה.
מה הסיבה שהמחזור מתחיל הרבה לפני בדיקת בטא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
פרופ` דוד בידר06/03/2023כאשר מחזירים עובר יום 5 ,והוא לא השתרש, הוסת יכולה להופיע בין יום 11-14 אחרי אוביטרל, וזה מה שקרה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה. המשך שאלה
אני06/03/2023תודה רבה על תשובה מהירה.
האם יש טעם לדעתך להמשיך לקחת אנדומיטרין?
קבלתי ממש מחזור..
בדיקה ביתית עדיין שלילית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת שאלה…דחופהסיוון05/03/2023
יש לי שאלה לגבי התזמון הזה לפרופסור אשכנזי.
ביום 19 של המחזור יום חמישי שאנאבל עשתה את הבדיקת זקיקים והדם זה הראה שהיא לפני ביוץ לפי הערכים, אזי למה ההחזרה תוכננה ל5 ימים אחרי ליום שלישי?
כביכול לפני הבדיקות הביוץ היה ביום 20 יום שישי אז ההחזרה של עובר בן 5 ימים הייתה צריכה להיות ביום רביעי ולא ביום שלישי ?
יש הגיון להחזיר עובר 5 יום לפני?
אשמח הסבר בבקשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצרפת פה את השאלה שנשאלה פה בפורום:
סיוון05/03/2023שלום, היום הוחזרו לי שני עוברים מוקפאים שהוקפאו לאחר שאיבה שנערכה לפני חודשיים. לאחר החזרה אחת שלא צלחה לפני חודשיים, היו לי מעט דימומים והוחלט לדחות את ההחזרה לחודש הבא. לא ברור לי אם היה ביוץ בחודש שעבר אך המחזור היה סדיר כתמיד והגיע לאחר 28 יום כרגיל. התחלתי מעקב זקיקים ודם ללא הורמונים לקראת ההחזרה ביום העשירי למחזור, ורק ביום 19 המדדים הראו כי הביוץ קרב( רירית 13, זקיק מוביל 23, E2 1721 progestrone 2.1.) נאמר לי להזריק באותו ערב (חמישי) אוביטרל וההחזרה בוצעה 5 ימים אחכ- ביום שלישי. שתי שאלות-1. בהתאם לכך שהמחזור שלי סדיר כל 28 יום גם ללא הורמונים אני אמורה לקבל בעוד ארבעה ימים - האם זה לא בעייתי שההחזרה בוצעה היום? מה דעתך על התזמון של ההחזרה? 2. הטיפול שניתן לי הוא אוביטרל 250 מג בערב ההחזרה, למחרת להתחיל אנדומטרין 3 פעמים ביום וארבעה ימים לאחר ההחזרה דקה פפטיל 0.1 מג. האם לדעתך לאור הפרוגסטרון היחסית נמוך מדובר בתמיכה מספקת? (2.1 כאמור כפי שנמדד ביום ה19 למחזור, חמישה ימים לפני ההחזרה ולפני מתן אוביטרל). תודה רבה מראש!
רופסור אשכנזי רשמת שההחזרה תוזמנה היטב והמשך השאלה שלי היא למעלה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה….
סיוון05/03/2023מקפיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם האוביטרל ניתן ביום ה'
פרופ` דוד בידר05/03/2023אם האוביטרל ניתן ביום ה אזי הביוץ היה ביום שבת ועובר יום 5 יש להחזיר ביום ה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אני לא מבינה למה כל אחד אומר משהו אחר…אשכנזי
סיווו05/03/2023פרופסור אשכנזי אמרת שההחזרה תוזמנה היטב ליום שלישי
ואילו פרופסור בידר אומר שההחזרה צריכה להיות בחמישי
אז מה הזמן הנכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי ביוץ לפי הערכים + בדיקה ביתית?ליבי05/03/2023
היי, בת 38 +2
4.3 ערב בדיקת ביוץ ביתית חיובית
5.3 בוקר בדיקת דם. E2- 342
Lh - 12.30
Pro- 2
איך יצאה בדיקה ביתית חיובית וה lh כזה נמוך עם פרוגסטרון נמוך?
עוד כמה זמן יהיה ביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה....
ליבי07/03/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
פרופ` דוד בידר07/03/2023יתכן והיה ביוץ
תחזרי מחר על הבדיקה ואז נדע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא עולה איטי האם תקין ?לילו05/03/2023
ב14.2 הוחזרו 2 עוברים יום 5
23.2 בטא 92
26.2 בטא 168 פרוג 136
28.2 בטא 219 פרוג 159
2.3 בטא 325 פרוג 186
נאמר לעשות שוב בטא לאחר 4 ימים
האם יכול להיות תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
לילו05/03/2023מקפיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה
לילו05/03/2023?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההיריון לא תקין ויש לשלול היריון חוץ רחמי
פרופ` דוד בידר05/03/2023ההריון לא תקין ויש לשלול הריון חוץ רחמי. בשלב זה,זה נכון לעקוב אחרי הבטא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא תקין
לילו06/03/2023היום הבטא היתה 536 אחרי 4 ימים שבוע 5+3 לא ראו כלום ברחם
והרופאה אמרה לחזור שוב על הבטא בעוד 4 ימים ולהפסיק תמיכה לראות אם ירד לבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא יורדת
לילן09/03/2023היום 9.3 בטא ירדה ל482 ויש כמו כאבי מחזור .. האם זה ימשיך לרדת לבד או יש צורך בבדיקה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הריון לא תקין יש לבצע אולטרסאונד כדי חקבוע את טיב ההיריון ומיקומו
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/03/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא תקין נדרש בירור על טיב ההיריון ומיקומו
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/03/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ מתמשך לאחר קלומיפןמלי05/03/2023
ב 11.2 קבלתי מחזור לאחר 5 ימים התחלתי קלומיפן 2 כדורים ביום למשך 5 ימים .לאחר יומיים בדיקות הביוץ מראות רק חיובי.ב 22.2 הייתי אצל הרופאה ואמרה שיש זקיק 22 מ"מ ושהביוץ בשיא.
ב28.2 הייתי אצל רופאה אחרת אמרה שהיה כבר ביוץ ויש קופיף צהוב 14 מ"מ בשחלה שמאלית ללא נוזל בדוגלס.
בתאריך 1.3 בטא יצא 7 .
המקלונים ממשיכים להיות חיובים .4.3 בדיקת הריון שלילית .
מחזור שלי בדרך כלל בין 28 עד 30 יום.
עוד שבוע לכל היותר אצורה לקבל מחזור.
יש סיכוי להריון?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
מלי05/03/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי בדיקת הבטא אין היריון
פרופ` דוד בידר05/03/2023לפי בדיקת הבטא אין הריון . לכן לדעתי הסיכויים שקוטב לודאי אין הריון.
היות ולא עדית בדיקות דם, כמקובל בטיפולים, יתכן והביוץ היה כאשר הזקיק היה 22 ולכן יש לחזור על בדיקת הדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעשוץ שוב בדיקת בטא?.
מלי05/03/2023לא שלחו אותי לבדיקות דם נוספות.
אציין שנתנו לי אץ הקלומיפן בגלל ביוץ לפני טבילה..
מיום שהיה זקיק 22 אפשר לחשב שזה ביוץ ולספור 14 יום ואז אני אמורה לקבל מחזור?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמקלונים ביוץ עדיין חיוביים,מה יכולה להיות הסיבה?.
מחי05/03/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה בבקשה
מלי05/03/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם וסת לא מגיע יש לעשות בדיקות דם לאסטרוגן
פרופ` דוד בידר05/03/2023אם וסת לא מגיע יש לעשות בדיקות דם לאסטרוגן, פרוגסטרון ובטא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההביוץ היה יומיים אחרי זקיק 22 שנמדד
פרופ` דוד בידר05/03/2023הביוץ היה יומיים אחרי זקיק 22 שנמדד.
כ 14 יום אחרי זה צריך להגיע דימום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דמום אחרי החזרהK04/03/2023
חוויתי התקף חרדה ביום 9 לאחר החזרה, שאיבה התבצעה 4 ימים טרם ההחזרה
ביום העשירי להחזרה , בבקר שאחרי ההתקף החל דימום שבשעות אחהצ התגבר והרגיש כמחזור קשה מלווה במיגרנות.
האם הדימום קרה בגלל ההתקף חרדה ( מלווה בקושי נשימתי נימול בגפיים וכאבים בחזה)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לאחר הלזרה
K07/03/2023מקפיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פחות סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/03/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי היה ביוץ? החזרה מוקדמת או תקינהתשובה דחופה.04/03/2023
שלום,
ביום 26.2 בוצעו בדיקת דם והתוצאות:
פרוגסטרון 2.8
אסטרדיול 1041
ביום 27.2 בוצעו בדיקת דם והתוצאות:
פרוגסטרון 5.5
אסטרדיול 484
Lh 20.2
עובר יום 5
ההחזרה בוצעה ב3.3 מה שנראה כרגע מוקדם מידי כי הביוץ היה ביום שני ? או שהיה ביום ראשון? אשמח לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה בבקשה…
ירדן05/03/2023מקפיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאות עם הביצית שליאנונימית03/03/2023
האם בת הזוג שלי יכול להיות פונדקאית עם הביצית שלי? האם יש דבר כזה בישראל? מה הפרוצדורה? מאוד מעוניינות בילד לי יש בעיות ואנחנו משתוקקות לילד האם זה אפשרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צרי קשר עם עו״ד העוסק בנושא(עו״ד גלעד שדר)
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/03/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נרות פרוקטו אחרי החזרהגלית03/03/2023
היי עברתי היום החזרההשל מופשר בן 5
יש לציין שסובלת מטחורים ומשתמשת בנרות פרוקטו ובמשחה האם מותר להשתמש בנר היום או מחר שעשיתי את ההחזרה היום זה לא יזיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא מומלץ בשחב כל כל מוקדם של העובר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/03/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)