מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דלקת גרון וחום גבוה וההשפעה על איכות הביציותהילה02/03/2023
שלום פרופסור,
בהמשך לשאלתי מלפני חודש (לא מצליחה להגיב לפוסט המקורי), הייתה לי שאיבה ביום ראשון האחרון, למטרת שימור פוריות, נשאבו והוקפאו 9 ביציות :)
זאת השאיבה ה 3 שלי, לאחר 2 שאיבות קודמות לא מוצלחות
(בראשונה נשאבו 4 אך הוקפאו 0, לא ידעו להסביר מה השתבש. בשאיבה השנייה, למרות שהיה נראה סבב מוצלח- בשאיבה עצמה נתגלה כי כבר היה ביוץ, חצי שעה קודם לכן הרגשתי כאבים והתכווצויות).
*בת 35, המדדים שלי נראים תקינים
שאלתי היא לגבי איכות 9 הביציות שנשאבו ביום ראשון האחרון:
כמה ימים לפני מועד השאיבה- ביום רביעי אחה"צ התחיל לי חום גבוה כתוצאה מדלקת גרון, למחרת התחלתי טיפול אנטיביוטי (מוקסיפן 500, פעמיים ביום), ביום שבת כבר לא היה חום, וביום ראשון הגעתי לשאיבה בתחושה כללית טובה מאוד וללא חום.
בימים של תחילת המחלה נראתה עצירה בעליית ההורמונים אך בשישי נראתה שוב עלייה יפה, ובמעמד זה ולאחר 12 יום של הזרקת הורמונים- הרופאים בבית החולים המליצו לי לוותר על הסבב הנוכחי ועל השאיבה (בהנחה שביום השאיבה לא יהיה חום).
הם הסבירו כי למחלה ולחום יש השפעה על התהליך וכנראה גם על איכות הביציות, ולכן גם במידה וישאבו ויקפיאו- לא יהיה ניתן לאמוד את האיכות, אלא רק כאשר יהיה ניסיון להשתמש בהן.
כאמור, החלטתי בכל זאת כן להמשיך לשאיבה והוקפאו 9 ביציות.
רציתי לשמוע את דעתך בנושא הזה של חום/דלקת גרון במהלך סבב והשפעתו על איכות הביציות, האם יש חשש שהביציות שהקפיאו לא איכותיות. לא הצלחתי למצוא מידע בנושא.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כפי שרופאי על ציינו בפניך כל סטטוס של מחלה עלול חהשפיע לרעה,חא ניתן לאמוד את הנזק עם בכלל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/03/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין לאחר גרידהא02/03/2023
שלום, אשמח לייעוץ, לפני שבועיים עברתי גרידה עקב הריון מולרי. לאחר יחסי מין (שבועיים לאחר הגרידה) מעט דם חום. מה הסיבה?תודה ......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסים
פרופ` דוד בידר03/03/2023דם חום הוא דם ישן שקיים בנרתיק. זה דם בעקבות הגרידה.
התופעה תעבור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה, לפרופסור בידר ואשכנזיעדן02/03/2023
היי, לאחר בדיקת דם וזקיקים אתמול 26.2 נמצא זקיק בגודל 23
פרוגסטרון 2.8
אסטרדיול 1041
נאמר לי ב20:00 להזריק אוביטרל ושההחזרה תתוכנן ליום ראשון 5.3.
לפני שהזרקתי את האוביטרל התחילו כאבי ביוץ
לכן עשיתי גם היום בדיקה
אסטרדיול 484
פרוגסטרון 5.5
Lh 20.2
פרופסור אשכנזי ענית לי שביום הבדיקה הייתי בהליך ביוץ אקטיבי
לאיזה יום בדיקה התכוונת הבדיקה הראשונה או השנייה?
אשמח לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
מקפיצה02/03/2023אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בבדיקה האחרונה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/03/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיום ביוץ
עדן04/03/2023תודה על התשובה.
שהפרוגסטרון עולה והאסטרדיול יורד לא אומר שכבר היה היום?
הביקה הראשונה נעשה ביום א 26.2
הבדיקה השנייה ביום ב 27.2
מתי זה אומר שהיו צריכים להחזיר לי עובר יום 5?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי עושים בדיקת בטא - בלסטויעל02/03/2023
ביום 21.2.23 החזרת בלסטו מתרומה
באיזה יום לעשות בטא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי
פרופ` דוד בידר03/03/2023אחרי 10 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלירות01/03/2023
שלום. בת 38, מחזורים של 24 יום. ביצעתי פרופיל הורמונלי ביום ה2 למחזור והתוצאות היו:
אסטרדיול 376
Lh 3.8
Fsh 13.2
האם אפשרי להרות באופן טבעי או שמומלץ לפנות ישר לטיפולים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא פרופיל הורמונלי מלא
פרופ` דוד בידר02/03/2023זה לא פרופיל הורמונלי מלא אך רמות ה FSh גבוהה וכמו כן רמת באסטרוגן גבוהה .
רק לפי זה הרזרבה השחלתית ירדה.
יש לפנות ליעוץ בהקדם.
תמיד כדאי לנסות להרות אם מעונינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה לאחר החזרת טרייםרונית01/03/2023
לאחר שאיבה עם טריגר אוביטרל והחזרת עוברים טריים, האם צריך תמיכה רק של פרוגסטרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה
פרופ` דוד בידר02/03/2023כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה ונוגדנים לאינסוליןוואלאבלה01/03/2023
היי, בת 40, המוגלובין מסוכרר 6.1%, לכן אנדו' שלח לבדיקות נוגדנים, GAD וIA2 תקין ורק נוגדנים לאינסולין 14.5 U/ML (בטווח 0 עד 12). סוכר תקין אך לפעמים 106. במשפחה מחלות אוטואימיונית, אח עם קושינג, אמא מחלת קולגן. האם נוגדנים בטווח גבולי כזה יכול להפריע לי בטיפולי פוריות לקליטה והשתרשות? האם כדאי ליתר ביטחון לקבל סטרואידים בתמיכה לאחר החזרה? (אגב, כל הנוגדנים לבלוטת התריס, לופוס, פוספולפידים וכיוב תקין)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא צריך לקחת סטרואידים והדברים לא מפריעים להשרשה
פרופ` דוד בידר01/03/2023לא צריך לקחת סטרואידים והדברים לא מפריעים להשרשה.
מה שמפריע להשרשה זה גיל הביציות, וטיב העובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סליחה תיקון לשאלהחנה חורי01/03/2023
בבקשה עזרה.החזרתי עוברים מוקפאים יום 5 בתאריך 20/2.באותו יום לקחתי חצי מזרק אוביטרל וחצי מזרק אוביטרל בתאריך 23/2 האם אני יכולה לעשות בדיקת דם להריון ב2/3? שזה 7 ימים או 8 אחרי הזריקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יכולה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/03/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה יצא תשובה
חנה חורי02/03/2023עשיתי היום ויצא חיובי בטה 14 . האם זה שאריות של אוביטרל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האפשרות קיימת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/03/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי אפשר לעשות בדיקהחנה חורי01/03/2023
בבקשה עזרה.החזרתי עוברים מוקפאים יום 5 בתאריך 20/2.אני לקחתי חצי מזרק אוביטרל בתאריך 23/2 האם אני יכולה לעשות בדיקת דם להריון ב2/3? שזה 7 ימים או 8 אחרי הזריקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי
פרופ` דוד בידר01/03/2023יכולה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לרשום
חנה חורי01/03/2023ולקחתי חצי ביום ההחזרה. סליחה לא רשמתי.זה משנה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשנה
פרופ` דוד בידר01/03/2023לא משנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפליז תגיד לי שיש סיכווי
חנה חורי02/03/2023עשיתי היום ויצא חיובי בטה 14 . האם זה שאריות של אוביטרל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה פרופ תענה לי
חנה חורי02/03/2023היום עשיתי בדיקה יצא 14 האם זה שאריות של אוביטרל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
פרופ` דוד בידר03/03/2023רמת הורמון ההריון נמוכה מאוד וברוב המקרים זה הריון כימי ולא הריון תקין.
תחזרי על הבדיקה ואז נדע סופית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית לאחר ביוץעדן01/03/2023
היי, ביום הביוץ הרירית הייתה 7.7
יום לאחר הביוץ הרירית הייתה 6.6
זה תקין?
למה הרירית יורדת ואם זה פוגע בהחזרה?
מחזירה עובר 5 ימים אחרי ביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בגבול התקין,רירית הפרשתית הנה בעלת עובי קטן יותר מרירית משגשגת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/03/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם לפני טיפוליםשני01/03/2023
שלום רב ! לפני טיפולי פוריות נתבקשתי לבצע בדיקות דם. ראיתי שהכל היה תקין חוץ מבדיקה אחת. האם זה מעיד על כשלון לאחר החזרת עוברים? מצרפת קובץ. הבדיקה נקראת ptt
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חסר משמעות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/03/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטיל כתמיכה לאחר החזרהA28/02/2023
שלום,
קבלתי 2 זריקות של דקפפטיל 0.1 כתמיכה לאחר החזרת עוברים.
האם שתי הזריקות הללו ידכאו את המערכת ההורמונלית לחודש הקרוב והביוץ ייאחר (במידה והריון לא ייקלט)?
או שהדיכוי של מערכת ההורמנלית נעשה במינון גבוהה יותר וכאשר מביאים את הדקפפטיל כמבייץ?
תודה רבה על כל התשובות והסברים
הפורום הזה מבורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש הנותנים דקפפטיל כתמיכה
פרופ` דוד בידר01/03/2023יש הנותנים דקפפטיל כתמיכה. הזריקה אמורה לגרום להפרשת הורמון LH,וסה יגרום להפרשת פרוגסטרון מהשחלה.
זה לא מדכא כלום.
לגבי השאלה השניה, מה שכתוב לא ברור ולא קשור לאיך לגרום ביוץ כי אצלך זה לא שימש לביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי בהחדרת האנדומטריןאביטל28/02/2023
ביום שישי האחרון ה- 24/2 היתה לי החזרה. לאחר ההחזרה הרופא הורה לי לקחת 3 אנדומטרין ביום.
שאלותיי הן:
1. האם מינון של 3 נרות אנדומטרין נחשב למינון מקובל? כי בנסיון ההחזרה הקודם השאירו אותי על 2 נרות...
2. ביומיים האחרונים ישנו מעט קושי בהחדרה של האנדומטרין. האם נחשב לתקין? האם ניתן לעשות משהו כדי להקל על ההחדרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
1.סביר2.שטיפת הנרתיק תסייע להוציא שאריות חומר קודמות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/03/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי בהחדרת האנדומטריןאביטל28/02/2023
ביום שישי האחרון ה- 24/2 היתה לי החזרה. לאחר ההחזרה הרופא הורה לי לקחת 3 אנדומטרין ביום.
שאלותיי הן:
1. האם מינון של 3 נרות אנדומטרין נחשב למינון מקובל? כי בנסיון ההחזרה הקודם השאירו אותי על 2 נרות...
2. ביומיים האחרונים ישנו מעט קושי בהחדרה של האנדומטרין. האם נחשב לתקין? האם ניתן לעשות משהו כדי להקל על ההחדרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
1.סביר 2.לשטוף את הנרתיק עמוק יותר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/03/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי לבצע החזרת מוקפאעדן28/02/2023
היי,לפני החזרת מוקפא יום 5
לאחר בדיקת דם וזקיקים לפני יומיים 26.2 נמצא זקיק בגודל 23
פרוגסטרון 2.8
אסטרדיול 1041
נאמר לי ב20:00 להזריק אוביטרל ושההחזרה תתוכנן ליום ראשון 5.3.
לפני שהזרקתי את האוביטרל התחילו כאבי ביוץ
לכן עשיתי גם אתמול 27.2 בדיקה
אסטרדיול 484
פרוגסטרון 5.5
Lh 20.2
האם ייתכן שהביוץ כבר קרה?
מה לגבי ההחזרה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי
פרופ` דוד בידר28/02/2023לפי מה שאת אומרת ולפי הבדיקות הביוץ היה ב 26 וכן ההחזרה ב 3.3
תראי לרופא שלך את התוצאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכים לאחר ביוץ- המשך שאלה פרופסור בידר
עדן05/03/2023לפי הבדיקות ב27.2 זה לא אומר שאני לפני ביוץ?
אני לא כל כך מבינה
לפי הבדיקות שאתה רואה כאן ההחזרה בוצעה ביום הנכון ב3.3?
או שהייתה אמורה להיות ביום 5.3?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיזרה
פרופ` דוד בידר05/03/2023ב 3.3
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשהאסטרדיול יורד זה לא אומר שיהיה ביוץ ב24 שעות הקרובות
עדן05/03/2023תודה על המענה המהיר
אתה יכול בבקשה להסביר לי?
שהאסטרדיול יורד זה לא אומר שיהיה ביוץ ב24 שעות הקרובות וזה אומר שבייצתי ביום שני 27.2?
אם כן מה ההגיון מאחורי עובר יום 5 להחזיר ביום 4* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר בבקשה
עדן05/03/2023מקפיצה.. פרופסור תסביר לי בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה.מקפיצה
עדן05/03/2023תשובה בבקשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור בידר..
עדן06/03/2023תענה לי בבקשה…
אני חושבת שההחזרה הייתה לא ביום הנכון
אם האסטרדיול ירד ב27.2 אז הביוץ היה באותו יום ב27.2
אז למה ההחזרה טובה ליום 3.3?
לא הייתה אמורה להתבצע ב5.3?
אמנם באחור של יום אבל עדיף?
תסביר לי בבקשה
תודב!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני טעיתי כי חישבתי את פברואר
פרופ` דוד בידר07/03/2023אני טעיתי כי חישבתי את פברוא כ 30 יום.
אם הזרקת אוביטרל ב 27.2 אזי הביוץ היה ב 1.3
ולכן ההחזרה צריכה להיות אחרי 5 ימים שזה יוצא , למעשה בב6.3 אך אםשר גם ב 5.3* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)