מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שחלות פוליציסטיותענת27/07/2013
ד"ר שלום,
מתנצלת על אורך וכמות השאלות אך פשוט אני מבולבלת מכל כמות המידע שקראתי באינטרנט וכנראה שאני צריכה קצת סדר בדברים, מקווה שתוכל לעזור לי בעניין.
אני בת 28 ולפני מספר חודשים אובחנו אצלי שחלות פוליצסטיות (באמצעות בדיקות דם ואולטרסאונד) (אני במשקל תקין אפילו מעט נמוך מהנורמה כך שאיננני סובת ממשקל עודף כמו כן יתר הבדיקות ההורמונליות שעשיתי היו תקינות לחלוטין כמו גם יתר ממצאי האולטרסאונד - הרחם ורירית הרחם)
אני ובעלי מנסים להכנס להריון כ 5 חודשים וללא הצלחה ..
אני די מתלבטת אם להמשיך לנסות בדרך טבעית או לפנות להתחלת טיפול רפואי, ממידע שקראתי (שוב כמובן באמצעות האינטרנט בלבד) הבנתי שהטיפול הראשוני שניתן לאישה עם שחלות פוליצסטיות זה כדורים בשם איקקלומין שאמורים לגרום לביוץ.
בעניין האיקקלומין קראתי שנעשו כל מיני מחקרים שהראו עליה בהסתברות ללקות בסרטן השד כתוצאה מהטיפול, אני מציינת זאת משום שבנוסף על השחלות הפוליצסטיות יש לי גם פיברואדנומות בשד (שאני כמובן במעקב עליהן מזה 8 שנים- ללא שינויים לאורך כל התקופה).
האם במקרה שלי תחילת טיפול באמצעות איקקלומין יעלה את ההסתברות ללקות בסרטן השד בגלל הגושים שקיימים ממילא אצלי ? (אין היסטוריה של סרטן השד במשפחה)
או שקיים טיפול אחר שאולי יותר מומלץ שאתחיל ממנו?
האם בכלל עניין הקשר לסרטן נכון גם ליתר הטיפולים?
ושאלה אחרונה האם ללא תחילת טיפול פוריות אני יכולה לבקש מהרופא שיבצע לי מעקב זקיקים (ברור לי שזה מעקב יומי) על מנת לראות אם יש לי ביוץ באופן טבעי? (לפי מה שהבנתי שערכות הביוץ הנמכרות אינן מדוייקות כ"כ).
שוב מתנצלת מכמות השאלות פשוט אלו שאלות שהרופא שלי מעט "נפנף" אותי בתשובות ולא נתן לי בטחון שאכן הקשיב בכלל למקרה הספציפי שלי.
מודה מאוד מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות פוליציסטיות - תגובה
פרופ` דוד בידר28/07/2013לא ציינת האם הוסת סדיר והאם בדיקת הזרע תקינה.
טיפולי פיריון לא גורמים לסרטן והאיקכלומין לא גורם לסרטן השד.
ערכות הביוץ מדויקות ואת יכולה לבקש מהרופא שיעשה לך מעקב לראות איך הביוץ שלך לפני שמתחילים טיפולים כלשהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים מוקפאיםתותית27/07/2013
שלום,
אני פולציסיטית ועברתי החזרת עוברים מוקפאים.
קיבלתי טיפול הורמונלי. במידה והיתה לי רירית עבה (8) האם עדיין אני נדרשת לעבור בדיקות דם לבדיקת רמת האסטרוגן בדם? או שמא רירית עבה משמעותה שרמת האסטורגן בדם בהכרח גבוה מספיק בשביל לעבור לשלב הבא והוא קבלת פרוגסטרון ו-5 ימים אחרי זה החזרה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת עוברים מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/07/2013הרירית הינה מדד להשפעת האסטרוגן ,ורירית 8 הינה רירית בעלת עובי מספק,בשלב זה ניתן להתחיל טיפול בפרוגסטרון כדי להכשיר את הרחם לקליטת העוברים שיופשרו.
עובדת היותך פוליציסטית וקרוב לודאי ללא ביוץ סדיר מאפשרת הכוונת הטיפול ללא חשש מביוץ מוקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןדנה27/07/2013
אנו מנסים כחמישה חודשים להרות, ולצערי ללא הצלחה. המחזור שלי סדיר ולא לקחתי גלולות מעולם, (יש לי בעייה בקרישיות דם). הייתי אצל רופא נשים, עשיתי אולטראסאונד זקיקים, בדקתי פרוגסטרון ביום 21 של מחזור. יש ביוץ, רירית תקינה. האם יכול להיות שהבעיה היא עם הזרע?שאצלי הכל בסדר אך אצל בעלי לא? אולי זה קשור לקרישיות דם? ( אני הומו זיגוט).
מה עליי לעשות ע"מ להרות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון- תענו לי פליז
דנה27/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון - תגובה
פרופ` דוד בידר28/07/2013לעשות בדיקת זרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיאמה!מזה הומו זוגוט????????
אביבהי28/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתכתבי בכבוד לפרופסורים פה
שירה28/07/2013מה זה צריך להיות = יאמה???
איזה חוצפניות יש, שלא מעריכות כלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/07/2013ההמלצה היא שבעלך יבצע בדיקת זרע ואם הכל תקין יש להתאזר בסבלנות לפרק זמן נוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןטלי27/07/2013
שלום דר יש לי שאלה שבוע 22 אזה חודש נחשב 5 או 6 כי כל אחד אומר לי משהו ועוד שאלה מתי אני אמורה להרגיש ממש בתנועות של העובר אני מרגישה עכשיו כמו פרפרים זה הריון ראשון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/07/2013שבוע 22 הינו סוף חודש חמישי,התחושות שאת חשה הינן התחושות הראשוניות של תנועות עובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיכויים?צילי27/07/2013
שב"ש... פעם ראשונה סבב של הורמונים. עד כה - הזרעות ע"ב ביוץ טבעי רק של אוביטרל. יש לי ביוץ טבעי מצויין ורמות הורמונים מצויינות גם ללא כל הורמונים חיצוניים... אבל מאחר ולא נקלט שום דבר התחלנו טיפולים מינימלים.
14.7 וסת אחרונה.
18-21.7 הזרקתי 75 יח' פיורגון.
22.7 במעקב זקיקים נצפו 3 זקיקים אבל אחד מהם היה מוביל גדול והבדיקות דם הראו כי E2 = 2989/LH=2.82/PROGESTERON=3.7
23.7 הזרקתי אוביטרל 250
24+25.7 הזרעות.
ומאז כל 3 ימים לתמיכה אוביטרל 125 יח'...
מה הסיכויים הפעם שזה יצליח?....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה הסיכויים? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/07/2013טיפול משולב בזריקות להשראת ביוץ+הזרעות תוך רחמיות מגלם בתוכו סיכוי של כ-20% לכל מחזור טיפולי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכתמות במהלך הטיפולא.27/07/2013
שלום,
אני באמצע טיפול בפרוטוקול ארוך (בפעם הראשונה) ואני מזריקה דקפפטיל 0.1.
ב-20.7 (שבת שעברה) קבלתי וסת.
ב-22.7 (יום 3 לוסת) עשיתי בדיקות דם לאחר 10 ימים בהם הזרקתי דקפפטיל 0.1 ואלה התוצאות שהתקבלו:
e2 - 118.5
P-1.9
במעקב זקיקים: רירית בגודל 3 וזקיקים קטנים.
בהתאם להנחיות שקבלתי החל מאותו ערב התחלתי להזריק חצי זריקה של דקפפטיל.
הבעיה, שהחל מיום רביעי ועד היום יש לי הכתמות רבות, כאשר לפני כן חשבתי שהוסת פסקה לחלוטין.
האם יכול להיות שהפחתת מינון זריקת הדקפפטיל פגעה באופן כלשהו בדיכוי?
אציין שמאתמול (26.7) התחלתי להזריק במקביל לדקפפטיל גונאל.
תודה-רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הכתמות במהלך הטיפול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/07/2013ההכתמות הן בעקבות הדיכוי -עם הטיפול בגונאל ההכתמות יעלמו תוך פרק זמן קצר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים מוקפאיםתותית27/07/2013
שלום,
עשיתי 2 סבבים של החזרות של 2 עוברים מוקפאים בכל החזרה, לצערי לא נקלטתי על אף שהרירית היתה 8 והעוברים היו באיכות טובה. ההחזרות שעשו לי הן הורמונליות ולא טבעיות מאחר ואני מאוד פוליציסטית ואינני מקבלת מחזור קבוע. טרם ההחזרות חוץ מבדיקת עובי הרירית ונטילת אסטרוגן ופרוגסטרון לא התבקשתי לעשות בדיקות דם כלל.
האם יכול להיות שהטיפול לא צלח מאחר ולא נעשו בדיקות דם שהעידו שאני מבייצת ותזמון ההחזרה לא היה בהתאם לביוץ אלא רק בהתאם ללקיחת התרופות ועובי הרירית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת עוברים מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/07/2013חזקה על הרופא שלך שתכנן את הטיפול ההורמונלי לעיבוי הרירית לטווח זמן שסביר להניח שלא התרחש ביוץ לאור הנתונים ההורמונלים שלך והתגובה בהיוצית שלך בעבר,ובאופן זה מנע ממך בדיקות דם לאשרור אי קיומו של ביוץ בעת הטיפול ההורמונלי עד ללקיחת תכשיר פרוגסטרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילול עובריםאורנה27/07/2013
בוקר טוב
אני ברהיון עם שלישיה ועומדת לעבור דילול עוברים. מה הפרוצדורה ? יש לי תאריך כבר לשקיפות עורפית ובאותו יום דילול . האם זה השפוז יום או צריך להשאר ללילה ? האים זה מסוכן ?עושים את זה בהרדמה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דילול עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/07/2013הפעולה כרוכה בדיקור העובר במיועד להפחתה (בד"כ דרך הבטן) ללא צורך בהרדמה כללית לכל היותר בהרדמה מקומית,הפעולה נעשית באפוז יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילול עוברים - המשך
אורנה27/07/2013תודה רבה על התשובה
האם צריך תמיכה תרופטית לפני ואחרי דילול ?
לוקחת כרגע אולטרוגסטן
האם צריך לשכב כמה ימים בבית או להתנההג רגיל ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דילול עוברים - המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/07/2013אכן כן יש מקום לתת תמיכה פרוגסטטיבית לפרק זמן של שבוע -שבועיים(זריקות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילול עוברים- תשובה לאורנה
ב28/07/2013הבדיקה בכלל לא כואבת...אותי השאירו לאישפוז יום אחד...אני הייתי ממליצה לך לנוח הרבה אחרי הדילול אני גם עשיתי דילול וחזרתי לשגרה יום למחרת ואחרי שבוע כל ההריון נפל..ממליצה לך הרבה מנוחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילול עוברים = המשך
אורנה28/07/2013תודה רבה על הכול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ל- ב
אורנה28/07/2013המון תודה לך על ההמלצה , אשתדל לנוח כמה שיותר.
תגידי בבקשה נתנו לך תרופות או זריקות לפני דילול לעשות בבית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאורנה
ב28/07/2013לא נתנו לי תרופות לפני כי זה היה הריון רגיל לא בטיפולים..אחרי אישפזו אותי נתנו לי מלא נוזלים ויום למחר היית בבית...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ל - ב
אורנה28/07/2013הבנתי תודה רבה לך על הכול
ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש חשש לגירוי יתר והאם הסבביונית26/07/2013
אחרי טיפול 6 ימים עם פיורגון 66 יחידות
יום 10 למחזור - ניצפו 3 זקיקים : 22, 16,14
e2 - 4370
p- 1.7
הנוחתי לקחת היום בערב אוביטרל וביום ראשון הזרעה.
האם יש חשש שאסבול מגירוי יתר?
בפעם הקודמת הגעתי להזרעה עם אסטרוגן 2100 ועדיין היו לי בחילות....
האם הסבב אופטימלי ?
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם יש חשש לגירוי יתר והאם הסבב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/07/2013תנאי הסף בהם ישנו זקיק דומיננטי אחד ועוד שני זקיקים יותר קטנים אינם צופנים בחובם סכנה לגירוי יתר שחלתי גם ברמת אסטרוגן יותר גבוהה מהמחזור הקודם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת אדמתא.26/07/2013
שלום,
מה המשמעות של ערך 26.5 בבדיקת Rubella?
האם הערך תקין? אם לא, מה עליי לעשות?
תודה-רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות בדיקת אדמת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/07/2013הערך הזה מורה על חיסון מוחלש לאדמת,יש מקום למתן זריקת דחף חיסונית לפני כניסה להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי הזרעהנופר26/07/2013
הזרעה ב 7.7 עם 2 סדרות איקקלומין.
מחזור ב 6.6 [ לקח לי חודש להגיע לביוץ ]
ביום 15 בטא 40
ביום 18 בטא 169
האם העליה נורמלית ? לא עליה נמוכה מידי ?
באיזה שבוע אני ואיך מחשבים ? לא מחשבים ממועד ההזרעה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי הזרעה - תגובה
פרופ' שלמה משיח26/07/2013העליה אמנם קצת איטית אבל יש סיכוי רב שהכל בסדר.
תחזרי עח הבדיקה ביום א.
את גיל ההריון מחשבים החל משבועיים לפני ההזרעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אולטרסאנדב26/07/2013
שלום היום אני 15 יום אחרי ההחזרה ולאחר תשובה חיויבת הייתי אצל הרופאת משפחה שלי כי היו קצת כאבים והיא עשתה לי אולטרסאונד וגינלי זה בסדר או שזה מסוכן ומוקדם מידי...?אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת אולטרסאנד - תגובה
פרופ' שלמה משיח26/07/2013אולטראסאונד וגינלי אינו מסוכן וניתן לבצעו ללא נזק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהא26/07/2013
שלום, אני בשבוע 11, באולטרא סאונד לפני שבוע ראו שהעובר גדל ונצפו תנועות גוף. הבדיקה הבאה שלי היא בעוד שבוע.
האם זה בסדר שיש מרווח של כשבועיים בין הבדיקות?
אני מרגישה טוב בלי שום תופעות חוץ מבחילות, האם אני יכולה להירגע קצת עד הבדיקה הבאה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/07/2013אין כל מקום לשאגה הכל מתנהל באופן תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמות בדםמיה26/07/2013
מה טווח הרמה בטפולי פוריות בתחילת שבוע שישי
ביום 26 לביוץ
של אסרדיול פרוגסטרון HCG
אני לוקחת רק תמיכת קרינון 8% אחד ביום
והתוצאות ESTRADIOL 1470 PMOLE/LITER
PROGESTERONE 72
HCG-B 27,065
הוחזרו 3 עוברים האם יתכך תאומים
והאם ערכים תקינים
קשה לי עם פרוגסטרון מתי אפשר להפסיק תמיכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רמות בדם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/07/2013אכן קיימת אפשרות של הריון תאומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהhormons
lio26/07/2013מה טווח הרמה בטפולי פוריות בתחילת שבוע שישי
ביום 26 לביוץ
של אסרדיול פרוגסטרון HCG* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
hormons - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/07/2013טווח ההורמונים שלך תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורמונים
lio26/07/2013מתי אפשר להפסיק תמיכת פרוגסטרון קרינון פעם ביום קודם טעיתי זה 26 יום להחזרת עוברים ביום שליש
1.איזה שבוע אני
2.מתי הכי מוקדם מותר להסיק תמיכה לא מרגישה טוב מפרוגסטרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הורמונים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/07/2013שבוע 7
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורמונים
lio26/07/2013אני בשבוע שביעי או תמיכת הורמונים ניתן להפסיק בשביעי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הורמונים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/07/2013כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסת ביום שישי ותחילת טיפולהדר26/07/2013
אני בת 41 אחרי 3 טיפולי IVF ללא הריון
הרופא נתן לי פרוטוקול חדש לאחר חודשיים הפסקה בטיפולים מכיוון שהטיפול האחרון הפיק רק 2 ביציות ללא החזרה הוא אמר שצריך לתת לשחלות לנוח.
הוא ביקש שבווסת של החודש אני יעשה בדיקת זקיקים ודם. מה שקרה זה שאני מרגישה שאני אקבל היום או מחר ( שישי או שבת) ואין לי אפשרות לעשות בדיקות.
ההורמון הראשון אותו אני צריכה להזריק הוא 2 אמפולות של פרוגרביס מה לעשות? להתחיל להזריק היום? או לחכות לתחילת שבוע? אני פוחדת לפספס את הטיפול הנוכחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ווסת ביום שישי ותחילת טיפול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/07/2013אם בינתיים לא קיבלת ווסת -בצעי את הבדיקה ביום א,וניתן להתחיל את הטיפול ביום א
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)