מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהא02/08/2013
בוקר טוב, האם שבוע 12 נחשב טרימסטר ראשון או שני? (בכל מני אתרים שמצאתי יש חלוקות שונות)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/08/2013עד שבוע 13 להריון המצב נחשב כטרימסטר ראשון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרייה?מישהי02/08/2013
שלום רב,
יש לי כבר כמה ימים תחושת צריבה וגירוד בנרתיק (יותר גירוד מאשר צריבה, האמת), שקצת משגעת אותי. עשיתי בדיקה ותרבית שתן שיצאו תקינות. האם פשוט להניח שזאת פטרייה ולהתחיל טיפול או שיש עוד בדיקה לעשות קודם?
אני בשבוע 9
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פטרייה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/08/2013הסיכוי שמדובר ספירת בנרתיק גבוה,בהחלט יש מקום לנסות טיפול במשחה מקומית אנטיפטרייתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקירות ומידי פעם הפרשה- בהריוןנופר02/08/2013
7.7 הזרעה עם רירית 3.9 וזקיקי מעל 23
22.7 בטא 45
25.7 הטא 169
28.7 בטא 557
30.7 בטא 955
1.8 בטא 2243
ביומיים האחרונים פעם ביום יש לי בזמן ניגוב לאחר מתן שתן הפרשה דמית אבל מאד קטנה.
האם לדאוג ?
יש לי בתאריך 8.8.13 בדיקת דופק והריון צעיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דקירות ומידי פעם הפרשה- בהריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/08/2013ניתן לבצע גם בשלב זה אולטרסאונד לאישור קיומו של שק הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאמץ אחרי הזרעה הורמונליתאמילי02/08/2013
שלום רב,
עברתי הזרעה לאחר גונאל , ביום שלישי. עם 4 זקיקים.
יום למחרת היו קצת כאבים והרגשת נפיחות באזור השחלות ובטן תחתונה.
היום בעבודה נאלצתי להרים ילדה בעלת ליקויים התפתחותיים איתה אני עובדת,
לסירוגין במשך שעה כל פעם למספר דקות.
הילדה כבדה יחסית.
לאחר חצי שעה התחלתי להרגיש כאבים מתגברים בשני צידי בטן תחתונה.
התחילו גם כאבי גב וכאבים באזור מותן עליונה.
1. האם יכול להיות שגרמתי נזק לשחלות? שחלה יכולה להיקרע או להתרופף ממאמץ?
אני ממש פוחדת.
2. האם פגעתי בסיכויים של ההזרעה?
זה נכון שאסור מאמץ גופני אחרי הזרעה ?
אם זה משנה- אני עם רזרבה נמוכה, בת 38, הרופאה אמרה בפתיחת תיק שאני לא בקטגוריה של סיכון לגירוי יתר בשל נתונים אלו .
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאמץ אחרי הזרעה הורמונלית - תגובה
פרופ` דוד בידר02/08/2013השחלות לא יכולות להיקרע.
אין שום נזק במאמץ.
אין צורך במנוחה אחרי הזרעה.
בכל אופן הסימנים שאת מתארת הם כן של גירוי שחלתי קל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופסור גקי, מי עושהשיר02/08/2013
זיפט? הרופא פריון או שרופא עם התמחות אחרת? תודה רבה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרופסור גקי, מי עושה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/08/2013רופא המבצע הפריות מבחנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז הרופא פריון שלי יעשה את זה?
שיר02/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אז הרופא פריון שלי יעשה את זה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/08/2013אני מעריך שהוא ישקול גם את האפשרות הזו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי פרוטוקולאורית01/08/2013
היי,
בסבב IVF קודם הפרוטוקול היה מורכב מגונל, צטרוטייד ואח"כ אסטרופם.
לצערי החזרת העובר לא צלחה.
אני לקראת סבב IVF שני והרופא החליט לשנות את הפרוטוקול - לתת גלולות ביום הראשון של המחזור (גינרה) למשך שבועיים ולאחר מכן להתחיל מנופיור ודקפפטיל.
אני בת 39.5, לפני המעבר לIVF נקלטתי להריון אך היתה הפלה טבעית בשבוע 8.
מה דעתך על הפרוטוקול? למה הגלולות? ומה יתרונו של מנופיור על פני הגונל?
במקביל ביקש ממני לבצע היסטרוסקופיה שכן נמצא שרירן ברחמי בגודל של 3 ס"מ (עשיתי צילום רחם לפני כ-9 חודשים והכל תקין).
תודה מקרב לב,
אתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שינוי פרוטוקול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/08/2013במקרה הנדון מתן הגלולה לפני הטיפול נועד יצור מירווח בין הטיפול שעברת לטיפול השני כמתבקש לפי הנחיות משרד הבריאות ויותר מכל בזמן לקיחת הגלולות המשיגות אפקט דיכוי רצוי מבוצעת היסטרוסקופיה המספקת מידע רב לגבי הסטטוס של הרחם,ולבסוף ניתן לך פרוטוקול המשלב דקפפטיל עם מנופור שהוא פרוטוקול מצויין עם יתרון מובנה במצב הנדון וכולל שתי מרכיבים הורמונליים(המנופור) -LH,ו-FSHשעשויים להניב תגובה הורמונלית טובה ופוטנתית יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקררותטל01/08/2013
הי אני בשבוע 30 פלוס 6 הריון תאומים תןדה לאל. אני כבר עשרה ימים מקוררת, עם שורף בגרון, לילה מרובה צרידות ושיעןל רב, ללאנחום תודה לאל. משטח גרון שלילי ואין מוגלהי. היות ואין לי נוגדנים לסי אמ וי ביצעתי את הבדיקה שוב פעמים, פעם ראשונ יומיים לאחר תחילת כאב הגרון ופעם שניה אתמול 9 ימים אחרי התחלת כאב הגרון, בשניהם תודה לאל שלילי igg, igm שלילי. האם זה מהימן ואוכל להרגע מהוירוס הזה ? אני בחרדןת ממנן של ממש, האם זה מהימן 9 ימים אחרי ההתחלה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקררות - תגובה
פרופ` דוד בידר02/08/2013כן.
יכולה להירגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקותשירלי01/08/2013
שלום,
ב24/7 עברתי החזרה של מוקפאים...
ביום ה12 בוצעה בדיקת דם להריון שיצאה שלילית...
הפסקתי את הפרוגינובה והאנדומיטרין.
היום הוא היום ה6 להפסקה וטרם קיבלתי מחזור
תוצאות בדיקות מהיום:
E2: <70
פרוגסטרון: 1.7 >
מה זה אומר?האם יכולה להיות בעייה?
מתי להערכתם יגיע מחזור??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקות - תגובה
פרופ` דוד בידר02/08/2013בעיקרון היום מחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונאל - מינוןמנסה01/08/2013
שלום, בת 35 אירי 5 חודשי נסיונות להרות, פרופיל הורמונלי גילה FSH14. מחזורים סדירים, מזהה ביוצים מידי חודש. רופא פוריות המליץ לוותר על נסיונות הזרעה ללא הורמונים והמליץ ישר להתחיל עם גונאל 100 ליום. האם סביר ? האם לא כדאי לנסות הזרעות טבעיות קודם (ידוע על ספירה מעט נמוכה). בנוסף אבקש לדעת האם נהוג לבצע הזרעה אחת במחזור טיפול או שתיים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גונאל - מינון - תגובה
פרופ' שלמה משיח01/08/2013היות וה-FSH שלך גבוה, מומלץ מאד להזדרז. מסכים עם רופאך שכדאי להתחיל בטיפול הורמונלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ומה לגבי הזרעה אחת או שתיים
מנסה01/08/2013במחזור טיפול אחד האם יש עליה בסיכויים להיקלטות כאשר מבצעים הזרעה יום אחרי יום ? האם להתעקש על כך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלכוהול וזריקות-דחוף!מנסים להרות:)01/08/2013
אני מזריקה חצי מהכמות של דקפפטיל והוספתי היום מונוגון האם מותר לשתות אלכוהול בארועים משפחתיים או עדיף שלא???
אודה לתשובה מהירה כי יש לי ארוע היום וזה חשוב לי!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אלכוהול וזריקות-דחוף! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/08/2013אין כל בעיה עם שתיה סבירה תוך כדי הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
מנסים להרות:)01/08/2013מה זה שתיה סבירה מבחינתך?
2-3 כוסות?
ומבחינת השתוללות? ריצות? זומבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תשובה??!?!!
מנסים להרות:)01/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מגזימה!
רוית01/08/2013את ממש ממש מגזימה עם הדרישות שלך ועם צורת ההתבטאות שלך. אם היית היום ועשית בדיקות למה לא שאלת את הרופא???? את מתייחסת מאוד לא יפה לרופאים כאן בפורום שעונים לך פעם אחרי פעם על שאלות שרובן ממש טיפשיות, ותסלחי לי על ההתבטאות אבל הגיעו מים עד נפש.
נראה לך שרופאי פוריות בעלי השמות הגדולים ביותר בארץ עומדים לרשותך 24 שעות ביממה בשביל שתשאלי אם אפשר לרקוד זומבה? או אם מותר לך לשתות קצת באירוע?
תפעילי שיקול דעת, או שתשאלי את כל השאלות בבת אחת, אבל את משתלטת על הפורום, מקפיצה כל היום את השאלות שלך, כמו "כמה זה חצי"? חצי זה חצי! מה לא ברור? מודדים כמה יש בדקפפטיל ומזריקים חצי. ושתייה סבירה זה אומר כוס או שתיים, זהו.
על זה צריכים לענות לך בכירי הפרופסורים ועוד בטון הדרשני שלך? הגזמת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוית, צודקת לגמרי!!!!
עמית01/08/2013באמת מגזימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרווית- צודקת בכל מילה!
אמילי02/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוית צודקת כל הדף לולי לולי
אביבהי04/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדנה,אמילי
מנסים להרות:)04/08/2013דנה,אמילי,עמית,ורווית אתם לא חייבות לקרוא את כל השאלות שלי אם זה לא מעניין אז לא הייתם רואות!!!!
אני רק בתחילת התהליך וזה פעם ראשונה וזה לגיטמי לשאול כאן מה שבא לי בגלל זה פורום של פוריות ואני מרגישה נוח לשאול מה שבא לי במקום כל פעם להתקקר ולפעמים בשעת לחץ השאלות לא באות..
אז שיהיה לנו רק בהצלחה!!!!!
ויום טוב:(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשזו תיהיה גם האחרונה שלך אמן ואמן ב
אביבהי04/08/2013הצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמן.. ושיהיה בהצלחה לכולכן!!"
מנסים להרות:)04/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האםתמי01/08/2013
התוצאות מראות על ביוץ שמתקרב?
e2 624
פרוגסטרון קטן 0.8
LH7.4* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין שזקיק 17.5
תמי01/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לי
מירי02/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לי - תגובה
פרופ` דוד בידר02/08/2013כן.
הביוץ יכול להיות כל יום בזקיק בגודל כזה אך יכול גם להתביית עד גודל20.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפרחת בעור-שבוע 8.אני01/08/2013
שלום.
אני שבוע 8 בהריון ויש לי כבר משהו כמו שבוע-שבוע וחצי תפרחת על מקומות שונות בעור. מתחת לחזה (שגדל מאד) יש לי מלא פצעים אדומים שחלקם כבר אפילו אפחו לפצעים לבנים עם בועות. בידיים, בבית השחי, בגב ובחלק האחורי של הצוואר (קרוב לשיער) יש לי תפרחת ומלא פצעים כמו חררה. אני כל כמה שעות מרטיבה את גופי במים כוון שאני ממש סובלת מגירודים. מה לעשות? האם זה נורמלי? דרך אגב הפסקתי להשתמש בסבוני רחצה ומורחת רק שמן רחצה. האם בסדר? זקוקה לעזרה ויעוץ. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תפרחת בעור-שבוע 8. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/08/2013מדובר כנראה בתגובה אלרגית לתכשיר או תרופה שלקחת עלייך לפנות לרופא לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמון FSH גבוה ו AMH נמוךשני01/08/2013
שלום רב'
אני בת 33 עושה PGD עקב איקס שביר.
הורמון FSH- 11.33
LH-5.32
AMH- 0.99
האם המצב גרוע?
מה זה אומר?
האם זה אומר שיש לי קושי בלהיכנס להיריון?
אני ממש בלחץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך...
שני01/08/2013עברתי 4 טיפולי PGD בכל מחזור טיפול יצאו לי בין 8 ל- 11 ביציות מתוכם הופרו בין 5-7.
האם זה תואם את הרזרבה השחלתית? האם יש קשר בכלל?
השחלה הימנית, במחזור הטיפול הראשון ייצרה ביציות במחזור השני לא ייצרה כמעט בכלל ובשני מחזורים האחרונים מייצרת פחות ?
מה יכולה להיות הסיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תשובה
שני01/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורמון FSH גבוה ו AMH נמוך - תגובה
פרופ` דוד בידר01/08/2013במצבים של x-שביר התוצאות בהפריות פחות טובות.
צריך להחלײט לפי תוצאות המעבדה לאחר השאיבה ובתגובה שחלתית עד מתי לטפל .
רמת ה -FSH היא מעט מוגברת ואילו רמת ה -AMH מראה שהרזברה השחלתית שלך ירודה.
היות ואין בידנו תוצאות הטיפולים ב -PGD-אז קשה לומר לך האם להמשיך בטיפולים או לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה כוונתך בתוצאות טיפולים??
שני03/08/2013לאיזה תוצאות אתה מתכוון?
מה שאתה בעצם אומר זה שאולי במקרה שלי עיכול להיות שעדיף לנסות טבעי?
אגב להיריון טבעי אין בעיה להיכנס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הורמון FSH גבוה ו AMH נמוך - תגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/08/2013הכוונה לנתונים שהתקבלו במעבדת ה-IVF איכות ותקינות העוברים לאחר PGD
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקות אוביטרלא.01/08/2013
שלום,
האם קיים חשש שזריקות האוביטרל המצויות במקרר יתקלקלו מאחר שהיתה הפסקת חשמל, להערכתי, למשך 40 דקות? (הפסקת החשמל היתה בלילה ולפי חישוב שעשינו מהשעון במיקרוגל כנראה ההפסקה היתה למשך 40 דקות, אך איננו יודעים באופן ודאי כמה זמן היתה הפסקת החשמל)
האם כדאי לא לקחת סיכון ולרכוש זריקות חדשות?
אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקות אוביטרל - תגובה
פרופ' שלמה משיח01/08/2013רוב הסיכויים שהפסקת המשמל לא הזיקה לאוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון נמוךאורית01/08/2013
רקע בת 38 (אוטוטו 39). יש לי ילד בן שנה ו-10 חודשים לאחר הריון ספונטני (אך לאחר צילום רחם). פרופיל הורמונלי תקין, מבייצת טבעי לפי מעקב זקיקים ללא הורמונים., בדיקת זרע תקינה, צילום רחם: חסימה קלה בימין ובשמאל פיזור, אך לא מלא.
חודש קודם - הזרקתי פיוריגון 50 החל מיום 4 במשך כ-6 ימים (יום 4-9) כאשר:
ביום 9 - E2- 668 ופרוגסטרון 0.8
ביום 10 בו אמרו לי להזריק אוביטרל E2-971 ופרוגסטרון 0.8 (לא השתנה מיום קודם)
עשו 2 הזרעות יום אחר יום ללא הצלחה.
החודש - הזרקה של פיוריגון 75 החל מיום 4 למחזור במשך 7 ימים (ימים 4-10 כולל), כאשר:
ביום 8 - E2-294 ופרוגסטרון 1.2
ביום 10 - E2-541 ופוגסטרון 1.8
ביום 11 בו אמרו לי להזריק אוביטרל - E2-829 ופרוגסטרון נמוך מ-0.8.
שאלתי את הרופא שלי מה משמעות הפרוגסטרון הנמוך ואמר שאין משמעות. האם נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון נמוך - תגובה
פרופ' שלמה משיח01/08/2013פרוגסטרון צריך להיות נמוך עד הביוץ. אם הוא עולה זה לא טוב כי מעיד על ביוץ שהקדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולירידה בערך?
אורית01/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אורית01/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/08/2013כל עוד שהיא מתרחשת לפני הביוץ(לפני מתן האוביטרל)-אין לה משמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)