מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דופסטוןליאורה04/08/2013
קיבלתי לקחת2כדורי דופסטון כליום למטרת דחיית המחזור .עד כמה ימים אפשר לדחות?האם מותר לקחת דופסטון 3שבועות למטרת דחיית מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופסטון - תגובה
פרופ' שחר קול04/08/2013לא יגרם נזק, אך גם לא בטוח שזה יעבוד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בתחילת הריוןהילי04/08/2013
שלום רב,
בת 30 בהריון ראשון אחרי טיפולי ivf.
ההחזרה הייתה ב15.7. בטא בראשון שעבר-380,אחרי יומיים- 780.
בימים האחרונים כאבי גב תחתון הולכים ובאים ומאתמול בלילה כאבים קלים בבטן התחתונה( מעין לחצים כאלה).
אולטרסאונד נקבע ליום רביעי הבא.
מאד מודאגת מהכאבים.האם יכול לקרות ומתי מצריך בדיקת רופא?
תודה רבה על התייחסותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש בסדר!
tzipi904/08/2013הי ,
אני אחרי החזרה ב11.7 וגם לי יש כאבים קלים בבטן התחתונה.
מה שאני זוכרת מהריון קודם זה אמור להיות ככה.( גם קראתי על זה קצת)
אם זה חזק אז אולי כדאי כן לבדוק.
שיהיה המון בהצלחה, ושהבטא תמשיך לעלות מהר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כאבים בתחילת הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/08/2013כאבים המדמים כאבי מחזור מאוד שכיחים בתחילת הריון כחלק מתגובת הרחם להריון המתפתח בתוכו ,אולם אם הכאבים גוברים הדבר מצדיק ביקורת אולטרסאונד לשלול ממצא חריג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פוריותא04/08/2013
לפני 4 ימים החזירו לי שני עוברים טריים. רציתי לשאול אחרי כמה ימים העוברים אמורים להשתרש?
יש בעיה לצבוע שיער?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפולי פוריות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/08/2013תוך שלושה ימים אמורה להתרחש ההשתרשות-ישנן צבעי שיער העלולים להזיק להריון ,הייתי נמנע בשלב מוקדם זה של הריון אפשרי לצבוע את השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהא04/08/2013
בוקר טוב, אני בשבוע 12 אחרי IVF. הייה לי דימום שהרופא במיון הגדיר כ"הפרשה דמית קלה שחלפה", והיא באמת חלפה די מהר, וכרגע אין דימום. כמו כן הרופא ראה שצואר הרחם סגור רחם לא רגיש ובאולטרא סאונד ראה עובר עם דופק ותנועות תואם.
אני מאוד לחוצה, האם יש סיכוי שההריון ימשיך ויהייה תקין? האם זה משהו נפוץ? האם בשבוע 12 יש עדיין סיכון גבוה להפלה?
וגם, שכחתי לשאול את הרופא, האם כדאי לי שוב לקחת תמיכה שהפסקתי בשבוע 10 (לקחתי אוטרוגסטן) או שזה מיותר?
סליחה על כל השאלות, אני פשוט ממש נבהלתי, ותודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
א04/08/2013שכחתי לציין שזה הריון שהייה בו vanishing twin ויש עדיין שק שלא נספג, אז אולי זה גם קשור.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/08/2013חזקה על הרופא שלםך שאחרי שבחן את הדברים הוא אישר שהכל תקין ,לפיכך איני רואה בשלב זה מקום לדאגה ונקיטת צעדים נוספים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
א04/08/2013פרופ' אשכנזי, קודם כל תודה רבה רבה!
רציתי לדעת, באיזה שבוע הסכנה להפלה פוחתת?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/08/2013לקראת גמר הטרימסטר הראשון-שבוע 13
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה על כל העזרה!
א04/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגרה בבתי חוליםעמית04/08/2013
רציתי לדעת מתי יוצאים לפגרה בבית חולים ציבורי ו פרטי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פגרה בבתי חולים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/08/2013כל בית חולים בוחר לעצמו את המועד הרצוי לו,באסותא הפגרה תהייה במהלך חודש אוקטובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונאל אףמיכל04/08/2013
שחלות פולצסטיות מיום חמישי בדיקות דם פרו' 2.50
E2-500
ביום שישי מעקב זקיקים 10*10 14*13 14*14
שחלה שניה 10*10 13*14
התבקשתי להמשיך להזריק עד יום ראשון, בשני ב7 בבוקר אוביטרל שלישי הזרעה
האם נראה בסדר ??לא הבנתי האם כל הזקיקים מגיעים לביוץ?איך זה עובד ??כמה שעות לפני ההזרעה מזריקים אוביטרל??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גונאל אף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/08/2013ההנחה היא שחלק מהזקיקים יבשיל עד יום ב ואז ינתן האוביטרל שישלים את התהליך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקטרופיון מדמם במגע וכניסה להיריוןיפית04/08/2013
שלום רב,
בת 32. לאחר ביצוע קולפוסקופיה (PAP עם ASCUS) נאמר לי שהבדיקה תקינה ללא ממצאים חריגים. כן אובחן אקטרופיון (נדמה לי מפושט) - דימם במגע והרופא ציין שצרב בחנקת הכסף.
24 שעות לאחר קיום יחסי מין החל דימום.
אני מעוניינת להיכנס להיריון - האם הדימום מהאקטרופיון לא יפריע?
(בעבר קראתי איפשהו שלא, אבל זה נשמע לי מוזר - כי הבנתי שהזרע אינו יכול לעבור דרך נוזל לא שקוף...).
אודה מאוד להסבר ועצה.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה
יפית04/08/2013הדימום שבא אחרי יחסי המין לא היה אחרי הצריבה, אלא חודש לאחר מכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אקטרופיון מדמם במגע וכניסה להיריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/08/2013רירית רחם המתפשטת עד לצוואר הרחם, קרויה "אקטרופיון". –התפשטות הרירית אל מעבר לרחם, מכסה את צוואר הרחם באופן שלם או חלקי.נהוג להבחין בין אקטרופיון קטן לגדול.
תאי האקטרופיון יכולים להשתנות ולהפוך לטרום סרטניים או סרטניים. במידה ואקטרופיון מדמם לעיתים קרובות, בדרך כלל בעקבות מגע מיני, ניתן לצרוב אותו. לעומת זאת, מצבים, בהם האקטרופיון אינו מדמם, לא נדרשת כל
באופן כללי האקטרופיון נחשב נורמלי אצל נשים בתקופת הפוריות ולפני גיל המעבר..
במהלך הריונות תופעת האקטרופיון מאוד שכיחה,גם המצאותו של אקטרופיון בעל מבנה פוליפואידי יש להתייחס אליה כממצא שפיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכה ביתית שליליתאריאלה04/08/2013
ביוץ היה ב - 22/7/13 (ב - 21/7/13 היה זקיק בגודל 21 מ"מ לפני ביוץ).
היום, 4/8/13 בבוקר בדיקת ביתית של "מקלון הזהב" שלילית.
האם עוד יש סיכוי שיש הריון או שסביר להניח שלא?
אני יודעת שיש לאשש בבדיקת דם אבל האם בכלל קיימת אפשרות סבירה שיש הריון או סיכויים קלושים (אני פשוט לא רוצה לפתח ציפיות סתם)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ערכה ביתית שלילית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/08/2013אם לא תקבלי עוד יומיים בצעי בדיקת דם להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיפלחסוי03/08/2013
אני בעלת שחלות פוליציסטיות עברתי 3 מחזורי ivf לפני שבועיים היה לי היריון כימי . בטיפול עצמו כל חודש מוציאים בין 3-5 ביציות שלא תמיד מופרות או שלא בשלות מספיק.. שמעתי על הבדיקה שנקראת פיפל מה זה והאם אתם ממליצים לי בשלב זה לעשות ואם כן איפה ומי מפנה אותי? אני ובעלי מנסים להרות 3 שנים כל הבדיקות טובות חוץ מתת פעילות של בלוטת התריס וכרגע היא מאוזנת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיפל - תגובה
פרופ' שלמה משיח04/08/2013הפיפל זו פעולה בה מכניסים צינורית דקה לתוך הרחם ושואבים רירית. עצם הפעולה משעפלת ברירית גנים שתומכים בהשרשה. מבצעים את הפעולה לפני תחילת הטיפול בתרופות. אני מאד מאמין בחשיבות השיטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיפל
חסוי04/08/2013תודה רבה על התשובה רציתי לדעת היכן מבצעים פעולה זו ומי מפנה אותי? האם בית חולים ציבורי עושה את הבדיקה הזאת!??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לתשובתכם פרופסורים
חסוי04/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פיפל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/08/2013תפני ליחידה שאת מטופלת והם אמורים למצוא את הפתרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקרופיריןשיר03/08/2013
שלום רופאים
יש לי רגישות ל G6PD וכשהרופא נתן לי קרטייה אחרי החזרת העוברים, זה השפיע עליי לא טוב
והדעות לא היו אחידות האם להשתמש בזה.
הרוקח אמר שזה מסוכן אבל הרופא אמר שבמינון נמוך זה לא יזיק.
אבל בגלל שלא הרגשתי טוב אז הוא הפסיק לי את השימוש בו.
השאלה שלי האם המיקרופירין זה אותו דבר כמו קרטיה?
זה מותר עם ה G6PD שלי?
תודה ושבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיקרופירין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/08/2013קרטיה או אספירין אסורים לשימוש במקרים של חסר ב-G6PD
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםשי02/08/2013
שלום,
אני בת 33 ורציתי לברר האם יש קשר לכישלונות שלי בטיפולי IVF (אף פעם לא הייתה בטא חיובית).
לתוצאות בדיקות הדם הבאות:
המוגלובין -10.4
ברזל-15
פרטנין-8
בנוסף עשיתי בדיקת AMH והתוצאה שהתקבלה היא ng/ml1.61 מה זה אומר מבחינת הרזרבה השחלתית. עברתי 6 שאיבות ו-18 החזרות האם בגלל זה הרזרבה שלי ירדה ?
אני סובלת מאנדומטריוזיס ועברתי לפני כשנה ניתוח קשה שבו הסירו לי חצוצרה והדבקיות.
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקות דם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/08/2013אין בנתוני הבדיקות שלך סימוכין לסיבה לכשלון החוזר שלך,יתכן והדבר קשור ברקע הרופאי שלך והניתוח שעברת.בכל מקרה מאחר והנושא קשור בפקטורים רבים החייבים להיבדק ולספק תשובה לגבי רקע אפשרי,לחלק מהמצבים ישנן גם אופציות טיפוליות-חזקה על הרופאים שלך שהנתונים עומדים לנגד עינהם והדברים נלקחים בחשבון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות דם
שי03/08/2013תודה רבה על המענה.
תוכל בבקשה להסביר לי למה כוונתך בקרע?
ומה אומרת התשובה של ה-AMH שקיבלתי-1.61?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקות דם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/08/2013מצטער המילה השתבשה הכוונה הייתה לרק אפשרי.
לגבי רמת ה-AMH -הרמה תקינה ומצביעה על רזרבה שחלתית תקינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כישלון טיפולשיר02/08/2013
למה לא עושים אולטרסאונד אחרי שהטיפול ניכשל? לא חייבים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כישלון טיפול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/08/2013לאחר כשלון הטיפול ולקראת הטיפול הבא חייבים לבצע אולטרסאונד במיוחד אם ניתנו תרופות להשראת ביוץ,וזאת על מנת לשלול ציסטות שחלתיות בתחילת הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה אחת או שתיים בטיפול אחדמנסה02/08/2013
רופא הפוריות, עוד לפני תחילת הטיפול אמר שעושים רק הזרעה אחת במחזור טיפול (גונאל). האם הזרעה יום אחרי יום לא מעלה את הסיכויים ? בנוסף, אם קיימת ספירה מעט נמוכה, האם כדאי להתנזר לפני ההזרעה ? במקרה כזה האם לא קיים סיכון בפספוס המועד ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרעה אחת או שתיים בטיפול אחד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/08/2013רוב העבודות המבוקרות מצביעות על עדיפות לשתי הזרעות במועד הביוץ,כדאי להתנזר 3-4 ימים לפני מועד ההזרעה במיוחד שמדובר בזרע עם מדדים נמוכים יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובות הגוף לטיפול הפריה 1אני02/08/2013
שלום רב, בת 38.5 התחלתי בטיפולי הפריה ראשון. מהיום השני לקחתי גנואל 150 והיום , ביום ה-9 למחזור התבקשתי להוסיף צטרוטיד. בכל ימי הטיפול הרגשתי בסך הכל טוב. היום הרגשתי בחילה קלה מאוד בבטן שעברה, צואה רכה קצת אך ממש לא שלשול ובשעה האחרונה אני מרגישה אי נוחות בחלק המחבר לבין בית החזה לבטן, לא נראה לי שזה קוצר נשימה , קצת קשה להסביר את התחושה וקצת תחושת מלאות , כלומר איני מרגישה יותר מדי רעב ונסתמת יחסית מהר באוכל.
אני פוחדת מתופעת גירוי יתר שחלתי, האם פתחתי סימנים לכך? מה המלצותיכם?
האם להימנע מהתעמלות בימים הקרובים? השבוע היייתי 4 פעמים בחדר כושר , כולל היום.
הזקיקים שלי נכון ליום זה:
צד ימין:14, 11, 10 וקטנים
צד שמאל: 16, 13, 12, 11, 10, 10 וקטנים מרובים והרירית 8.5
תודה רבה על תשובתכם,43* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובות הגוף לטיפול הפריה 1 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/08/2013נתוני הניטור של הזקיקים אינם מצביעים על אפשרות של גירוי יתר שחלתית בשלב זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה....
אני02/08/2013ביום ה-7 למחזור האסטורגון היה 1756. עדיין אין לי את הערכים של היום ה-9
קצת לחוצה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...פשוט האי נעימות הזו בגוף....
אני02/08/2013לא יודעת איך להתייחס לכך...לא אכלתי מהשעה 1 בצהריים. חוץ ממים ששתיתי בלי סוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה...פשוט האי נעימות הזו בגוף.... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/08/2013כאמור הנתונים הם עדיין בתחום הרצוי ,נשמח לדעת גם את התגובה שלך ביום 9
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת ברזל בהריוןשירית02/08/2013
שלום,
אני בשבוע 12- לארח שקיפות עורפית.
עד כה, הרופא המטפל לא נתן לי כדורי ברזל והתור הבא אליו יהיה בעזרת השם רק לאחר הסקירה הראשונה(שבוע 16).
האם זה בסדר או שזה מאוחר מידיי להתחיל ולקחת?
תודה ושבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נטילת ברזל בהריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/08/2013לא מאוחר להתחיל עתה תכשיר המכיל ברזל וח.פולית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך אך
שירית03/08/2013האם אתחיל לקחת רק בהמשך וכעת אני נוטלת חומצה פולית זה יכול להיות בעייתי?
תודה לך אך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/08/2013מדוע לא לקחת תכשיר המשלב את שתי התרופות
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)