מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאות בדיקות - פרוטוקול ארוךא.31/07/2013
שלום,
אני עושה טיפול בפרוטוקול ארוך בפעם הראשונה.
לאחר 20 יום של הזרקת דקפפטיל ו5- ימים של הזרקת גונאל במינון 112.5 התקבלו התוצאות הבאות:
e2-565
P-1.5
במעקב זקיקים:
שחלה ימנית: 10 וקטנים.
שחלה שמאלית: 11, 10 , 10 וקטנים.
אודה להתייחסותכם לתוצאות, האם הן תקינות וסבירות? האם לדעתכם אדרש להגדיל את מינון הגונאל? (אני רגילה שבפרוטוקולים קצרים בהם הזרקתי גונאל 150 הערכים היו הרבה יותר גבוהים).
תודה-רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
א.31/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/07/2013יש להמשיך בטיפול באותו מינון בשלב זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי היה הביוץ ?אביבית31/07/2013
ב 28.7
פרוגסטרון 2.3
אסטרדיול 1113
ה 29.7
פרוגסטרון 5.6
אסטרדיול 839
30.7
פרוגסטרון 8.4
אסטרדיול 430
האים הביוץ התרחש בוודאות בתאריך ה 29 ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתי היה הביוץ ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/07/2013בביוץ כנראה התרחש בין ה-28 ל-29 לחודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכנית להחזרת מוקפאיםשירלי31/07/2013
שלום,
ב14/7 עברתי החזרה של 2 מוקפאים שכשלה...
קיבלתי תכנית חדשה שבה אני אמורה לקחת פרוגינובה מהיום ה-3 למחזור 3כדורים ביום וביום ה13 לעשות בדיקות דם+אולטרסאונד...
1.באיזה יום של המחזור צפויה להיות ההחזרה?
2.בטיפול הקודם לקחתי אנדומטרין 3פעמים ביום והפעם uterogestan 100
300*3 מה ההבדל בין שתי התמיכות?
אודה לתשובתכם המקצועית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תכנית להחזרת מוקפאים - תגובה
פרופ` דוד בידר31/07/2013ההחזרה של עוברים שהוקפאו ביום 3 היא 3 ימים מתחילת הפרוגסטרון הנרתיקי.
יום לקיחת הפרוגסטרון זה כאילו יום שאיבת הביציות.
אני מעדיף אוטרוגסטן.
ההבדלים קטנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מותר?שיר31/07/2013
מותר לקחת דוקסילין ביחד עם הזרקה של קלקסן 40 מ"ג ?
אה וגם פרדניזון? כי אני יעשה הנצה וגם יזריק קלקסן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מותר? - תגובה
פרופ` דוד בידר31/07/2013מותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח קיסרינטלי31/07/2013
היי...אני בהריון שבוע 30 עם תאומים והבנתי שיש לי אפשרות להחליט איך אני רוצה ללדת....בחרתי בניתוח קיסרי אבל אני אני לא מבינה למי עליי להודיע זאת ? מתי ? מה התהליך ?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתוח קיסרי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/07/2013עלייך לבקש מכתב הפניה מהרופא המטפל לבית חולים הייעודי שבו את מתכוונת ללדת כדי לקבל זימון למועד אלקטיבי של הניתוח במידה ויאושר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת מידע
רוית31/07/2013היי,
גם אני בהריון תאומים, שבוע 32, שניהם במצג עכוז ולכן אין לי הרבה ברירות בשלב זה אלא לקבוע קיסרי.
התהליך הוא כזה, בשלב הראשון את צריכה לבחור בית חולים. בשלב השני את צריכה להתקשר למוקד קביעת תורים של אותו בית החולים ולבקש לקבוע תור לפגישה מקדימה לפני תיאום קיסרי, בהריון תאומים באופן אוטומטי התור ייקבע לך במחלקה להריון בסיכון גבוה. לפגישה המקדימה את מוכרחה להגיע לכל המאוחר בשבוע 34, ולהגיע מצויידת בטופס 17 עבור שלושה דברים : בדיקת רופא, אולטרסאונד להערכת גדילה ומוניטור. בנוסף את צריכה להגיע עם ספירת דם עדכנית, בדיקת שתן ותרבית שתן עדכנית, וכל תיק מעקב ההריון שלך עם כל הבדיקות שביצעת.
בפגישה המקדימה תיפגשי עם רופא, יערכו לך את שלושת הבדיקות שציינתי וייקבע לך מועד לקיסרי. בהריון תאומים רגיל (כזה שאין בו סיבוכים מכל סוג שהוא) קובעים את הניתוח הקיסרי בתום שבוע 36 מלא. כלומר, שבוע 37
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לאחר החזרהדפנה30/07/2013
שלום,עברתי החזרת 3 עוברים מוקפאים לפני שבוע,מלפני יומיים התחיל כאב בצד שמאל,מרגיש כמו משהו תפוס מבפנים ולפעמים כואב גם בהליכה וגם כשאני נוגעת,
יש כאב גם בצד ימין אבל בהרבה פחות.
רציתי לשאול ממה זה יכול להיות ואם זה תקין?
יש מה לבדוק בשלב כזה?
תודה מראש על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים לאחר החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/07/2013יתכן שהכאב בצד נובע מהתגובה השחלתית והווצרות גופיף/גופיפים צהובים עם מאפיינים ציסטיים ,בכל מקרה אם הכאבים יגברו יש לבצע בדיקת אולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי בדיקה
דפנה01/08/2013הלכתי להבדק והאולטרסאונד יצא תקין,שחלות קטנות ועובי רירית 12,
אמרו לי שאם הכאב יתחזק אז לחזור לבדיקות דם כי אולי יש דלקת.
יש לך משהו להוסיף?במקום לצאת רגועה יצאתי לחוצה.
אשמח לשמוע את דעתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אחרי בדיקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/08/2013הערכתי היא שמאחר ולא היה לך חום או תופעה חריגה אחרת מדובר בכאב שמקורו בהליך שעברת ובשלב זה לראות כיצד יפול דבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יכןל להיותמירי30/07/2013
שבגלל ששכחתי לקחת כדור 1אחרון של איקקלומין
כל הטיפול נהרס כי מאז e2 צנח והזקיקים נעצרו בגדילה שלהם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם יכןל להיות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/07/2013לא סביר ששיכחת כדור אחד הינה הסיבה להעדר תגובה הולמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה
מירי31/07/2013אם הe2צנח והגדילה של הזקיקים נעצרה
מה עושים במצב כזה ?
מתי אני אמורה לקבל וסת אם בכלל?
האם זה אומר משהו על המינון של האיקקלומין?
האם זה אומר שהאיקרלומין לא מתאים לי?
או כדאי לנסות שוב ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקת דם
תמי31/07/2013היום עשיתי E2 225
LH12.5
פרוגסטרון 0.95
זקיק 15
וכל השאר 12 11
האם אפשר לתת אוביטרל ואז יהיה ביוץ
או שהחודש אבוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ועוד שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/07/2013הטיפול והמינון של איקכלומין להשראת ביוץ נעשה כניסיון וטעייה ,ואם למרות מינון גבוה לא נצפית תגובה זקיקית הולמת ,יש לפנות לטיפול להשראת ביוץ עם גונדוטרופינים(זריקות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
מירי31/07/2013אבל בעבר הריתי בסכות איקקלומין
באם יכול להיות שהפעם זה לא מצליח
הריון אחרון היה לפני כשנתיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אבל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/08/2013בהחלט קיימת אפשרות כזו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרדניזוןשירה30/07/2013
פרדניזון לוקחים רק כשעושים הנצה?
ואם יש לי הורמונים זכריים מאד גבוהים זה יכול להועיל לי לקחת את זה?
יש לי עוברים טובים מאד אבל לא משתרשים. פעם אחת היתה השתרשות אבל ההיריון נפל.
כדאי לבקש את זה?
מה עוד כדאי? עשינו גם שריטה לרירית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרדניזון - תגובה
פרופ` דוד בידר31/07/2013פרדניזון לוקחים כשעןשים הנצה.
יעלות ההנצה מוטלת בספק רב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי. ומה בנוגע להורמונים זכריים
שירה31/07/2013גבוהיפ? זה יכול להשפיע על ההשתרשות או שזה זניח? כי כבר נקלטתי להריון כימי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי. ומה בנוגע להורמונים זכריים - תגובה
פרופ` דוד בידר31/07/2013לא מפריע, להיפך עוזר כאשר יש הורמונים זכריים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנצהשירה30/07/2013
הרופא הציע לי בפרוטוקול לעשות הנצה שמועיל להשתרשות שאלתי
1 אם זה לא יכול לפוגע בבציות
2.אם זה באמת מועיל להשתרשות למה לא עושים את זה בכל טיפול avf
תודה ו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנצה - תגובה
פרופ` דוד בידר30/07/2013לא פוגע בעובר.
לא משוכנע שזה עוזר לקליטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעושים לכל העוברים הנצה?
שירה30/07/2013יש לי הרבה עוברים, 12 עוברים.
עושים לכולם הנצה?
ומתי מתחילים לקחת סטרואידים ואנטיביוטיקה? חייבים לקחת? תודההההההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעושים לכל העוברים הנצה? - תגובה
פרופ` דוד בידר30/07/2013עושים בדרך כלל לשניים שנראים טוב.
את כל התרופות לוקחים מיום השאיבה ל 5 ימי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיער והזרקת הורמוניםהדר30/07/2013
שאלה קצת מוזרה ...
אני מזריקה כבר כמה 3 ימים פרגובריס
האם מותר לצבוע את השיער או שזה משפיע/מסוכן בשילוב ההורמונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
הדר30/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצביעת שיער והזרקת הורמונים - תגובה
פרופ' שחר קול30/07/2013תלוי באיזה צבע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקות וזקיקיםמנסים להרות:)30/07/2013
אני בנתיים מזריקה דקפפיטיל 0.1 וכרגע אני בוסת בהמשך אני אוסיף מונוגון.. האם זה משנה מתי מזריקים את זה? לפני הוסת או אחרי? מבחינת הזקיקים?!
אודה לתשובה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זריקות וזקיקים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/07/2013צריך להזריק אחרי הופעת המחזור את המנוגון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת ומנוגון
מנסים להרות:)31/07/2013מה זה אחרי הופעת המחזור? מתי שאני לגמרי נקייה? או לקראת הסוף???
כי מחר יש לי טולטרסאונד ובדיקת דם ראשונה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תשובה בבקשה זה מהבוקר!!
מנסים להרות:)31/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקת ומנוגון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/07/2013לאחר בדיקת הדם והאולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה!
מנסים להרות:)31/07/2013אוקי.. ולשם מה נועד האולטרסואונד והבדיקת דם?
מה רואים לאחר הזרקת הדקפפיטיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך שאלה! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/07/2013לדעת שהושג גירוי מספיק המאפשר התחלת טיפול במנוגון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה וזריקות
מנסים להרות:)01/08/2013הייתי באולטרסאונד ובבדיקת דם הרופא אמר שהרירת דקה ואם לא מתקשרים אליי עד השעה שתיים בצהריים עליי להתחיל מנוגון..
מזריקים את זה פעמיים ביום.. הוא לא אמר באיזה שעות.. וכמה שעות הפרש בין זריקה לזאיקה.. ואמר לי להוריד את המינון של הדקפפטיל 0.1 לחצי מהכמות..
כמה זה בדיוק חצי???
אודה לתשובה מהירה תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזריקת מונוגון
מנסים להרות:)01/08/2013הייתי באולטרסאונד ובבדיקת דם הרופא אמר שהרירת דקה ואם לא מתקשרים אליי עד השעה שתיים בצהריים עליי להתחיל מנוגון..
מזריקים את זה פעמיים ביום.. הוא לא אמר באיזה שעות.. וכמה שעות הפרש בין זריקה לזאיקה.. ואמר לי להוריד את המינון של הדקפפטיל 0.1 לחצי מהכמות..
כמה זה בדיוק חצי???
אודה לתשובה מהירה תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זריקת מונוגון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/08/2013ניתן להזריק את הדקפפטיל והמנוון בו זמנית -חצי כמות פירושה חצי מתוכן המזרק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקאפפטיל ומונוגון
מנסים להרות:)01/08/2013אבל אם הזרקתי פעם ראשונה 2 אמפולות של מונוגון בשעה אחת בצהריים והשעה של הדקפפטיל זה שמונה בערב זה חשוב?
או אני צריכה לשנות את השעות????
בבקשה אודה לתשובה מהירה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תשובה?!?!?
מנסים להרות:)01/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דקאפפטיל ומונוגון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/08/2013אפשר גם להזריק את שתי הזריקות באותו מועד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינוי שעות מונוגון
מנסים להרות:)02/08/2013אם הזרקתי אתמול פעם ראשונה מונוגון בשעה 13:00 אני יכולה לשנות את השעה לשמונה בערב שאזריק ביחד את הדקפפטיל???
אודה לתשובה מהירה!!!
שאני לא אפספס את השעה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תשובה???
מנסים להרות:)02/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשתשירה30/07/2013
שלום
אחרי הרבה כשלנות בהחזרות של טריים ומוקפאים מושלמים לדברי הרופא והמעבדה. הרופא שלי אומר לי שאני צריכה רק סבלנות וזה יצליח ושלא צריך לעשות שינויים חוץ מפיפל שריטה של הרירית.
בגלל שהעוברים איכותיים וטובים, הוא חושב שצריך רק לטפל ברירית. הוא צודק? או שיש רעיונות נוספים?
כל הבדיקות שעשינו תקינות לגמרי, זרע תקין, הפריות לא באיקסי, הכל באמת טוב.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיואשת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/07/2013הצדק הוא עם הרופא שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואשת - תגובה
פרופ` דוד בידר30/07/2013הייתי מחזיר עוברים לחצוצרה.
זה נעשה בלפרוסקופיה בהרדמה כללית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לאחר הזרעהעדה30/07/2013
שלום לכולם.
אני בת 30 פוליציסטית.
נכנסתי להריון אחרי סיבוב שני של טיפול באיקקלומין + הזרעה.
באולטרסאונד שעשיתי אתמול נצפו שני שקי הריון עם שני שקי חלמון בגודל 15 ממ ו 20 ממ
לדברי הרופאה גיל ההריון מתאים לשבוע 5 + 4 ימים ( לפי חישוב הביוץ ואולטרסאונד)
בנוסף באולטרסאונד נצפו זקיקים בשחלה ימין ( השחלה שבייצה) והיא נראתה מעט גדולה.
לדברי הרופאה בגלל זה גם דיווחתי על כאבים קלים בצד.
הרופאה אמרה שזה ייתכן כתגובה לטיפול באיקקלומין
שאלתי היא האם זקיקים בשחלה בשלב ראשוני של הריון זה נורמלי?
מה זה שקי חלמון? ומתי אפשר יהיה לשמוע דופק עוברי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון לאחר הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/07/2013הכל בגדר התקין ,למעשה מדובר בזקיקים צהובים המספקים הורמונים להריון ובמובן זה הדבר חיובי,את הדופק ניתן יהייה לראות תוך מספר ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דפוקב30/07/2013
בדיקת היריון ראשונה ב25.7 בדיקת היריון שניה 28.7 מתי אפשר כבר לראות דופק...?
אמרו לי להגיע לבדיקת אולטרסונלד לבדיקת שק ב5.8 מתי בודקים את הדופק...?ובאיזה שבוע אני..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת דפוק - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/07/2013ניתן לצפות בדופק עוברי כחודש לאחר הביוץ או החזרת העוברים-בשבוע 6 מלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקיפות עורפיתשירית30/07/2013
שלום,
בדיקת הדם הנעשית ביום של בדיקת השקיפות העורפית נקראית FIRST TRIMESTER SCREENING?
האם זו בדיקה שנעשית בצום או שלא?
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שקיפות עורפית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/07/2013אין כל צורך בצום בעת ביצוע הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)