מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ויטמין E בהיריוןמישהי10/07/2013
האם יש איזושהי בעיה בנטילת ויטמין E, במינון 200 או 400 מ"ג ליום, בחודשי ההיריון הראשונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה. דילגתם עליי. תודה
מישהי10/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטמין E בהיריון - תגובה
פרופ` דוד בידר11/07/2013לא.
אבל למה צריך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסביר שלא צריך...
מישהי11/07/2013אבל זה מה שלקחתי לפני הבטא כדי לעזור לרירית שלי, שהיא דקה באופן טבעי, ואיכשהו אני קצת פוחדת להפסיק אחרי התוצאה החיובית. הבנתי שוויטמין E עוזר למחזור הדם או משהו כזה אז אם זה לא יכול להזיק, למה לא?
אנחנו קצת משוגעות.... לא הבנת את זה כבר פרופ' בידר? :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסביר שלא צריך... - תגובה
פרופ` דוד בידר12/07/2013אין קשר בין ויטמין E להמשך התפתחות ההריון.
העניין שהריץת הוא לא בגלל שלקחת את הויטמינים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלסטוציטמיה10/07/2013
1 מה האחוזים ליצירת בלסטוציט מ10 הפריות
2 האם גם עוברים עם 20 אחוז שברים ו 8 תאים ביום ג יכולים להתפתח לבלסטוציט
3 מה הסיכוי לקליטת בלסטוציט לעומת עןבר בן 2-3 ימים
4 כמה בלסטוציט מומלץ להחזיר טרי
5 האם נכון שהפשרה של בלסטוציט פחות טובה מעובר בן 3 יום בישראל
6 בחול מעדיפים להחזיר בלסטוציט האם הטכניקה לגדול בלסטוציט טובה יותר בחול
7 מה המכונים בארץ שעושים בלסטוציט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלסטוציט - תגובה
פרופ` דוד בידר11/07/2013זה כמובן תלוי בגילך, אך:
בערך 30%
לפחות 2.
קפוא פחות טוב מטרי.
כולם בארץ עושים בלסטוציסטים.
גם עוברים פחות טוביםיכולים לגדול לבלסטוציסט.
טכניקת גדילת העוברים דומה בכל העולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריןשירה10/07/2013
תודה רבה על התשובה.
האם זה הגיוני שקיבלתי אנדומטרין רק ל 15 ימים?
לפי הוראת הרופא אינני אמורה לעשות בדיקת הריון ורק לאחר מכן להפסיק את נטילת האנדומטרין אלא לקחת 15 ימים בלבד (כדי שהמחזור לא יקדים), ולחכות לראות אם יש עיכוב אז לבצע בדיקה.
האם הפסקת האנדומטרין כשיש הריון לא אמורה להשפיע לרעה?
בכל מקרה קיבלתי את האנדומטרין רק ל15 ימים כיוון שהמחזורים הקודמים היו קצרים והרופא טען שיכול להיות שהייתה הפריה אך לא הייתה השתרשות כי רירית הרחם כבר לא הייתה עבה מספיק.
בשני ההריונות הקודמים שלי לא קיבלתי בכלל אנדומטרין, רק פיוריגון ואוביטרל (יחסים רגילים, שחלות פוליציסטיות, זרע תקין).
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנדומטרין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/07/2013ההוראות של הרופא סבירות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשותאני10/07/2013
שבוע 8 לאחר החזרת מוקפאים
נוטלת אנדומטרין פעמיים ביום
מידי פעם על המוליך ולפעמים גם בניגוב אני רואה נקודות חומות בהירות.
קצת בלחץ.. בפעם הקודמת כאשר הפלתי היו לי הפרשות חומות בהירות
הפעם זה שונה מעט אך ממה יכול לנבוע? לא מדובר בהפרשות חומות ממש אלא בנקודות קטנות בצבע חום שנראות בניגוב או על המוליך. הפרשות האנדומטרין נותרות לבנות
האם יש סיבה לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפרשות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/07/2013כנראה שמדובר בהשפעת הנרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם אגיסטןמישהי10/07/2013
האם מותר להשתמש בקרם אגיסטן על החלקים החיצוניים של הנרתיק בזמן שמשתמשים בקרינון? אני יודעת שאסור להשתמש בטבליות אגיסטן וגינליות, אבל מה לגבי הקרם? האם הוא יכול להפריע באופן כלשהו לספיגת הקרינון?
אני סובלת מגרד די נוראי באזור הזה כבר כמה ימים, ומניסיוני מדובר בפטריה. אני עושה כמובן גם תרבית שתן כדי לשלול דלקת, אבל בינתיים רציתי להתחיל למרוח את הקרם. או שיש לכם רעיון אחר להקלה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה, אנא ענו לי. תודה
מישהי10/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין ממתינה לתשובה. תודה
מישהי12/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם אגיסטן - תגובה
פרופ` דוד בידר12/07/2013אפשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור בלקיחת מנופורצילי10/07/2013
שלום,
החודש בטעות התחלתי לקחת מנופור החל מהיום השישי לאחר הפלה טבעית ולא מהיום השלישי כפי שהרופא שלי קבע בתוכנית שלי.
האם זה אומר שפספסתי החודש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור בלקיחת מנופור - תגובה
פרופ' שחר קול10/07/2013לא בהכרח.
יש לפנות לרופא המטפל להערכה והחלטה על המשך הטיפול לפי הממצאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה להחזיר?שירלי09/07/2013
שלום,
אני בת 24 עומדת לקראת החזרת עוברים
מוקפאים.
טיפולים על רקע בעיית זרע...פרופיל הורמונלי תקין.
לפני 3 שנים עברתי טיפול ivf שבו הוחזרו 2 עוברים טריים
שבסופו נקלט 1 והסתיים בלידה ברוך השם...
שאלתי היא אם כדאי להחזיר הפעם עובר 1 או 2??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה להחזיר? - תגובה
פרופ' שחר קול10/07/2013להפשיר אחד ולקבוע איכותו.
אם "יפה", מומלץ להסתפק באחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
שירלי10/07/2013שלום
בהמשך לתשובתך..
למרות שבפעם הקודמת הוחזרו 2 "יפים"ממחזור
של טריים ולא מוקפאים ונקלט רק אחד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה - תגובה
פרופ' שחר קול10/07/2013נכון.
רצוי להימנע מהריון של תאומים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עישון והחזרת עובריםשירלי09/07/2013
שלום,אני עומדת לקראת החזרת עוברים
מוקפאים...אני מטופלת בפרוגינובה היום זה היום ב5...
אני מעשנת 5 סיגריות ביום.
שאלתי היא האם יש לזה השפעה על קליטת העובר ברחם?
ואם כן כמה זמן לפני טיפול פוריות רצוי להפסיק לעשן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עישון והחזרת עוברים - תגובה
פרופ' שחר קול10/07/2013עישון מסב נזק כבד לביציות.
מומלץ לכל אישה המנסה להרות, ובעיקר לנשים הזקוקות לטיפול פריון או הפריה, לחדול לגמרי מעישון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפה הרופאים החמודים שלנו?שיר09/07/2013
אני דואגת.. ומתגעגעת לתשובות מרגיעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני דואגת הם בטח יצאו לחופשה
ענת10/07/2013מגיע להם !!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גם אני דואגת הם בטח יצאו לחופשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/07/2013תודה לכל הבנות שהרגישו בחסרוננו -תודה לאל שבנו מכנס בין לאומי בתחום הפריון בלונדון ,ועתה אנחנו לשרותכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוך שבוכם - יש חדשות מהכנס?
טלי13/07/2013האם יש חדשות בתחום הפיריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ברוך שבוכם - יש חדשות מהכנס? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/07/2013הכנס דן במיגוון נושאים ,וחשוב לציין שהתחום בישראל הוא ברמה הגבוה ביותר שבנמצא והמטופלים זוכים לרפואה המתקדמת ביותר שבנמצא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוך שובכם!תמיד אתם מחזקים אותנו
אביבהי14/07/2013תודה !ברור שאצלנו הרפואה הכי מתקדמת .יישר כוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לא ברורמיכל09/07/2013
שלום ,
10 יום לאחר הביוץ הביוץ התחילו לי כאבים ברחם חזקים ... במקביל היה לי דימום חלש מאוד חד פעמי בניגוב ולמחרת שוב אותו סוג של דימום חד פעמי .
הדימום הפסיק אבל הכאב ברחם בא והלך במשך 4 ימים .
היום קיבלתי מחזור , בדיוק 14 יום מהביוץ ...
מה זה יכול להיות הדימומים והכאבים ?
האם יכול להיות היריון כימי? .
עשיתי היום בדיקות דם -
E2 - 150
פרוגסטרון- 2.7
ובטא קטנה מ- 5
זה היום הראשון של הדימום , הדימום ממש לא דומה לדימומים שיש לי בדרכ , הרבה יותר חלש , כמעט ואין לי דימום .... בדרכ המחזורים שלי הרבה יותר חזקים .
יש לי כמה שאלות -
1. האם יכול להיות היריון כימי ?
2. ממתי אני אמורה להתחיל את החישוב בהנחה שאני צריכה להזריק מהיום השלישי למחזור ?
3. האם ערכי ההורמונים לא גבוהים ביחס ליום הראשון של המחזור ?
תודה רבה ומתנצלת על האורך ...
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לא ברור - תגובה
פרופ` דוד בידר10/07/2013זה דימום של וסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטרין וזמן הופעת המחזורשירה09/07/2013
שלום רב,
אני בעלת שחלות פוליציסטיות, מטופלת בפיוריגון ואוביטרל להשגת הריון, יחסים רגילים, זרע תקין (אחרי שני הריונות ולידות תקינים באותה דרך טיפול).
בגלל שבפעמיים הקודמות המחזור הקדים הרופא רשם לי אנדומטרין ל15ימים להתחיל לקחת יום לאחר האוביטרל.
שאלתי היא מתי, במידה ולא יהיה הריון, אמור להופיע הדימום?
האם כל עוד אני לוקחת אין סיכוי לדימום?
עלי לדעת כדי לחשב את זמני הטיפול הבא.
ראוי לציין שבטיפולים הקודמים המחזור הגיע תמיד 14 יום לאחר האוביטרל ובפעמיים האחרונות 11 ו12 יום לאחר האוביטרל.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטרין וזמן הופעת המחזור - תגובה
פרופ' שחר קול10/07/2013יש לבצע בדיקת דם להריון 16 יום לאחר האוביטרל.
בלי קשר להופעת הדימום.
טיפול באנדומטרין יכול מנוע דימום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון אחרי הפרייהדנה09/07/2013
אני בהריון בשבןע 9 + מהפריה חוץ גופית,עד כה הריון תקין
בעברי ניתוח קיסרי חירום בעקבות CPD לפני 4 וחצי שנים,
שמתי לב שיש קושי מסוים לראות את ההריון הנכחי,ואי אפשרכמעטבשלב הזה לראות אותו באולטרסאונד וגינלי,מציינים שהרחם נמצאת גבוה,למה?האם זה בגלל הניתוח?בהריון של הבן שלי הכל היה רגיל.
היו לי הריונות נוספים אך אף פעם לא הגעתי לשלב הזה.
מה הסיכוי להפלה באמצע שבוע 9?(עם הסטוריה של הפלות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון אחרי הפרייה - תגובה
פרופ` דוד בידר10/07/2013יכול להיות מהניתוח אך אם ראו דופק ועובר מתפתח בסדר אז זה בסדר.
הסיכויים להפלה בשבוע 9 נמוכים ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר
דנה10/07/2013אכן העובר מתפתח בסדר,יש דופק והוא גדל יפה מאוד
טכנאית האולטרסאונד שינתה את תאריך הו.א ליומיים קדימה כי העובר תואם ל9+5 במקום ל9+3 ,כך גם באולטרסאונדים קודמים עכשיו תאריך זה הוא הקובע ולא השבועיים לפני השאיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר11/07/2013זה לא משנה העיקר שהעובר בטווחים אלה של פלוס מינוס שלושה ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר
דנה12/07/2013עד עכשיו בגלל ההסטוריה נבדקתי באופן די אובססבי,אני רוצה לשחרר כבר,אני כבר בשבוע 10,אפשר להניח שההריון יהיה בסדר?
כך או כך אני יעבור למעקב יותר צמוד עוד שבועיים(אני צריכה לעבור תפר צווארי-)...לגבי התפר,
מה זה תפר פרופלקטי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר14/07/2013רוב הסיכויים שההריון יהיה בסדר גמור.
פרופילקטי משמעותו מניעתי, כלומר לקשור צואר רחם כדי למנוע את התרחבותו בשבועות הריון מתקדמים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכים בבדיקת דםרוני09/07/2013
שלום:
עשיתי היום בדיקת דם ואבקש להבין מה משמעות התוצאות:
Progesterone Urgent 5.8
LH Urgent 1.8
Estradiol (E2) Urgent
100 pmol/L - קטן מ...
רוצה לציין כי לפני 10 שנים אובחנתי כפוליציסטית בבדיקת אולטראסאונד לאחר חודשיים בהם לא קיבלתי מחזור (עד אותה עת הוא היה תמיד סדיר)
מאז אני לוקחת גלולות, עד החודש האחרון- והיום המחזור טרם הופיע - שבוע איחור
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ערכים בבדיקת דם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/07/2013מתקבל הרושם שהערכים הם לקראת המחזור הצפוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי שאיבהב09/07/2013
שלום רב, אני אחרי שאיבת ביציות שאבו 7 נשאר 6.. אני אמורה לעבור תהליך pgd בבדיקת זרע היה 9 מיליון ו55 תנועה מה זה אומר?? הטיפול נעשה כי אני נשית של איקס שביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי שאיבה - תגובה
פרופ' שחר קול10/07/2013יש סיכוי טוב מאוד לקבלת עוברים תקינים והריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירוראני09/07/2013
החודש אנחנו התחלנו איקקלומין... עשינו מעקבי זקיקים , ע"י מעקב זקיקים ראו באמת שאני מגיבה יפה מאוד לאיקקלומין , היו לי 4 זקיקים , 2 זקיקים מכל צד + הרירית עלתה בכל יום , יום אחד הייתה 9 אח"כ 11 אח"כ 13... ובכל זאת החודש קיבלתי מחזור? איך ייתכן שאם כל הבדיקות תקינות , אנחנו מקיימים לפי ההנחיות יחסי מין , פרופיל הורמונלי תקין , בדיקת זרע גם כן ,,, ובכל זאת???? למה ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בירור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/07/2013סיכוי לברות במחזור טבעי נע בסביבות 8% למחזור ,לעומת זאת בתמחזור טיפולי הסיכוי גדל ל-20% ,לכן עלייך להכיר בעובדה שאם כל האמצעים עדיין אין להשיג הצלחה של 100% למחזור ,בין היתר בגלל שהנתונים המצטברים והאיכויות הקשורות להשתרשות אינן מושלמות ואינן מגיעות לביטוי מלא בכל חודש טיפולי
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)