מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחילות שנעלמוהראל14/07/2013
שלום,
שבוע 9 +
היום במשך היום לא חשתי בחילות/הקאות וזאת לאחר שבשבועות האחרונים הקאתי כל יום...
האם זה בעייתי שפתאם התופעות נעלמות?
את הUS האחרון עשיתי ביום חמישי האחרון 11.7 והכל , ברוך השם, היה תקין. (מלבד ציסטה קטנה בחבל התבור ושרירן לא ממש גדול...)
אך מאז אני כל הזמן בלחץ... קבעתי שוב תור לרופא שלי - למרות שאמר לי שנתראה רק אחרי הסקירה הראשונה...
חשוב לציין- שחוויתי הפלה בעבר.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בחילות שנעלמו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/07/2013הראל ,גם עם לביקורת אצל הרופא לא יהייה ערך מוסף מהבחינה הרפואית השקט הנפשי שתשיגי חשוב אף הוא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה טיפולים ברצף?יפעת14/07/2013
האם מומלץ לנוח בין שאיבה לשאיבה? האם אפשר לעשות 2-3 טיפולי IVF ברצף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כמה טיפולים ברצף? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/07/2013המלצת משרד הבריאות היא להמתין לפחות 45 יום בין השאיבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה - אורגלוטראןאליס14/07/2013
שלום!
אני בת 34 ללא ילדים .אחרי טיפול ivf הראשון (הייתי מטופלת בגונל F)ותוצאות בדיקות היו בסדר Estradiol עלה יפה ופרוגסטרון היה נמוך ובמעקבי זקיקים היו זקיקים יפים ו5 בכל שחלה...רק שבשאיבה רב הזקיקים היו ריקים ורק הוציאו 3 ביציות ושלא הצליחו להפרות אותם...בדיקת זרע של בעלי תקינה.אני מתחילה טיפול שני ורופא נתן לי מיום ראשון של מחזור להזריק אורגלוטראן במשך 10 ימים ולהגיע אליו לבדיקת דם ואולטרסאונד....אני מאוד מודאגת ....שאלה שלי היא למה נתנו לי את התרופה הזאת....מה זה אומר...הרופא לא הסביר לי מה סיבה שטיפול כשל יותר נכון למה זקיקים היו רובם ריקים ולמה לא הייתה הפריה של שום ביצית למרות שהוא אמר אחרי שאיבה שביציות טובות....אולי אני שואלת יותר מידי אבל חוסר הבנה גורמת לי לדאגה רבה...אשמח מאוד אם תעזרו לי להבין....חשוב לציין שאף פעם לא נכנסתי להריון אבל בדיקות גניקולוגיות היו תקינות והסבירו לי שזה קשור לבעיות בריאותיות שלי יש לי שחמת כבד...וכרגע אני נמצאת בתהליך הפונדקאות כי אסור לי להיכנס להריון....אשמח לעזרתכם
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - אורגלוטראן - תגובה
פרופ` דוד בידר14/07/2013לא מכיר טיפול כזה שנותנים אורגלוטן מיום ראשון של וסת למשך 1;0 ימים.
היות ואין נתונים לגבי הפרופיל ההורמונלי ואיך עלו האסטרוגנים אי אפשר לתת תשובה מפורטת.
עצם השחמת היא בעיתית כי החומרים מתפרקים בכסד ככה שחסר נתונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה-אורגלוטראן
אליס14/07/2013בהמשך לתשובתך-חודש לפני טיפול תוצאות של בדיקות:
TSH-0.89
PROLACTIN-170
TESTOSTERONE TOTAL-1.7
FSH URGENT-2.5
ESTRADIOL URGENT-319
LH-3.5
יומיים לפני הזרקת גונל F
ESTRADIOL BETA-60.60
PROGESTERON-0.28
3 ימים לפני שאיבה :
ESTRADIOL BETA-1400
PROGESTERON 0.82
רופא אמר שרירית מאוד עבה וזקיקים גדלו יפה .לא מבינה למה היה כישלון ונתנו לי אורגלוטראן...בכלל למה נותנים את התרופה בדרך כלל???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה-אורגלוטראן - תגובה
פרופ` דוד בידר15/07/2013באיזה ערכים רמות האסטרוגן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןשני14/07/2013
כמה ימים אחרי החזרת מוקפא בלוטציסט אפשר כבר לבצע בדיקת היריון ביתית (בטווח של פחות משבועיים)
אין לי סבלנות לחכות את כל השבועיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון - תגובה
פרופ` דוד בידר14/07/2013אחרי 10 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיום ההחזרה נספר כיום?
שני14/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיום ההחזרה נספר כיום? - תגובה
פרופ` דוד בידר16/07/20132
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי יתר שחלתי - כמה זמן?יעל14/07/2013
בחודש שעבר טיפלתי לראשונה עם איקקלומין – קיבלתי מינון של 2 כדורים ביום לחמישה ימים. הדבר הוביל לגירוי יתר שחלתי " שחלות בגודל של 70-100 מ"מ ו 9 ציסטות. לאחר שקיבלתי מחזור נותרו 6 ציסטות. קיבלתי גלולות למניעת היריון (גינרה) ונאמר לי לנוח.
היום – 14 יום מתחילת הגלולות וכמעט חודש מאז תחילת הגירוי יתר שחלתי – בבדיקת אולטראסאונד ניראו שחלות בגודל 50 ס"מ – בשחלה ימנית מספר ציסטות (שחלקן התחברו) בדוגלס ובשחלה השמאלית ציסטה אחת בגודל 39 מ"מ.
מה זה אומר? אני מבינה שחלק מהציסטות נספג בגוף...וגודל השחלות פחת... אך מה הצפי בכזה מצב? כלומר- כמה זמן עוד צפוי עד שהמצב הזה יחלוף? מתי אוכל לחזור לטיפול פוריות (אני כבר בת 30).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גירוי יתר שחלתי - כמה זמן? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/07/2013המשך הטיפול עם הגלולה עשוי לאזן את המצב תוך זמן קצר-סבלנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה בנוגע לגלולה
יעל14/07/2013תודה על תשובתך.
האם אתה מתכוון להמשך טיפול עם הגלולה- כלומר להשלים ל21 ימים (חפיסה)? או שאצטרך כנראה להמשיך טיפול עם הגלולה לעוד חודש לאחר מכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ושאלה בנוגע לגלולה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/07/2013כן בהחלט להמשיך טיפול עם הגלולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי...
יעל16/07/2013לא הבנתי ראת כוונתך.... האם לדעתך אצטרך להמשיך עם הגלולה למניעת היריון עוד חודש לאחר סיום החפיסה הנוכחית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת מודאגת מאד אשמח לתשובה
יעל17/07/2013אם בדיקת אולטראסאונד מיום ראשון האחרון (לפני 3 ימים) הראהתה שחלות בגודל 50 מ"מ - בצד ימין מספר ציסטות מחוברות (הגדולות בגודל 22-24 מ"מ) ובצד שמאל ציסטה בגודל 39 מ"מ במרכז השחלה.... ביום שבת הקרוב אני אמורה לסיים את חפיסת גלולות הגינרה...
האם סביר שמבצבי אצטרך להמשיך טיפול עם הגלולות גינרה?
מאד הייתי רוצה להתחיל טיפול פוריות נוסף.... ואני קצת מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קצת מודאגת מאד אשמח לתשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/07/2013להמשיך עוד שבוע ולפי הצורך להמשיך עוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Cmvטל14/07/2013
שלום אני בשבוע 28 ויומיים. אין לי נוגדנים לסי אמ וי ואני כל ההריוןבצןרה לא נורמלית חרדה וחוששת מהוירוס הזה כי יש לי ילד קטן בן שנה ועשרה חןד בבית שיהיה בריא וילדיםצחולים מדי פעם . פעם אחרינה ביצעתי את הבדעקה בשבוע 24 ושוב בשבוע 26 ותודה לאל יצא תקין. עד מתי להיות חרדה מהוירוס הזה? עד מתי הוא עוד מסוכן מתי אועל לנשום לרוןחה מזה ולהתנהג בצןרה שפויה? עד מתי הוא עוד מסוכן אם בכלל?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
Cmv - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/07/2013את יכולה להירגע הסכנה לפגיעה בטרימסטר השלישי קטנה ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרלענת14/07/2013
רקע- שחלות פוליציסטיות. מזריקה מנופור 75. לפני הזרעה שלישית.
1. אחד המומחים שהתייעצתי איתם אמר לא להזריק החודש אוביטרל. לתת לזקיק לבייץ לבד. מה דעתכם?
2. באיזה גודל זקיק כדאי לי לעשות הזרעה?
תודה רבה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה- אנא תשובתכם!!
ענת14/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אוביטרל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/07/2013שהזקיק יגיע לגודל 19-22 מ״מ יש לתת את האוביטרל ולבצע הזרעות בשני הימים העוקבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינון ואסטרופיםגל14/07/2013
שלום רב,
עד איזה שבוע מקובל לתת תמיכה של קרינון ואסטרופים כאשר מדובר ב IVF תרומת ביצית? אני מתחילה שבוע 11. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינון ואסטרופים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/07/2013כד שבוע 13
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרוןמיה14/07/2013
שלום
בהחזרת מוקפאים הפרוגסטרון משפיע עלי רע עליית חום. אקנה גדולים.
תאבון בלתי נשלט עייפות קשה ועוד
מה הסיכוי לקליטת עובר בלי תוספת תמיכה כמובן במוקפאים
מה הסיכוי להפלה בלי לקחת פרוגסטרון
לפי הבנתי במחזור טבעי פרוגסטרון יותר חשוב בגלל הורמונים כמו דקפפטיט וצטרוטייט האם זה נכון
איזה פרוגסטרון משפיע פחות על תופעות לוואי אלו (מתן זריקה לא בעיה עבורי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרוגסטרון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/07/2013בצעי החזרת מוקפאים במחזור טבעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם אחרי IVFברי13/07/2013
שלום!
עברתי טיפול IVF, והוחזרו לי 2 ביציות שהתחלקו רק ל4 תאים,
היום לאחר 12 יום ביצעתי בדיקת דם והתוצאה היתה 7, מה זה אומר? האם יש סיכוי כלשהו?
יש לציין שהשאיבה היתה מאוד מאוחר בלילה אז אולי ביצעתי בדיקת דם מוקדם מידי??
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם אחרי IVF - תגובה
פרופ` דוד בידר14/07/20137 זה כמעט ערך שלילי ובכל זאת יש לחזור על הבדיקה, אך הריון תקין אין כאן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריסוס בבניין מגוריםשירית13/07/2013
שלום רב.
מחר בשעות הצהריים אמורים לרסס אצלנו בבניין מגורים משותף.
בשעות הריסוס אני מתכוונת לא לשהות בבניין אך האם גם בשעות שלאחר מכן מומלץ לא להגיע לדירה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין ש...
שירית13/07/2013אני בשבוע 9.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריסוס בבניין מגורים - תגובה
פרופ` דוד בידר14/07/2013יש הוראות מתי המרסס אומר לך לחזור לדירה או למגורים וזה בערך שעתיים עד שלוש ואין סכנה לעובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון רטארדשיר13/07/2013
שלום רב רופאים וכמה טוב שחזרתם.
אני אמורה להזריק ממחר פרוגסטרון רטארד.
ראיתי שהקופסה מגיעה עם 3 אמפולות קטנות.
הרופא אמר להזריק מחר 1/2 אמפולה.
אז לא הבנתי - שלושת האמפולות זה 500 מל או רק אחת?
אז אם אני מזריקה חצי אמפולה - זה מספיק בכלל?
ואת החצי השני של האמפולה אני זורקת?
תודה לכם. מה הייתי עושה בלעדיכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרוגסטרון רטארד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/07/2013מדובר במפולות של 500 מ״כ -חצי אמפולה שווה ל-250מ״ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לא סדיררוני13/07/2013
שלום,
בת 30 , לפני כ3 חודשים אובחנה אצלי דלקת פרקים, התחלתי טיפול עם סלאזופירין ( הרופא אמר שאין בעיה בהריון) לאחר חודש של טיפול הגוף קרס והייתי חולה בלי אבחנה ספציפית מלבד השערה כי זה בגלל התרופות.
לא קיבלתי מחזור במשך 44 ימים , מנסה להבין עם בדיקת ביוץ מתי אני מבייצת אך לצערי לא נצפה ביוץ בנתיים.
שאלתי היא כזאת- האם ייתכן שהתרופות/דלקת פרקים מונעת ממני להיות פורייה?
לפני כן המחזור היה סדיר ואף נכנסתי להריון פעמיים בלי בעיה ( ההריון האחרון הסתיים בגלל שלא היה דופק) .
אודה לתשובתכם.
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחזור לא סדיר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/07/2013מצב בריאותי יכול בהחלט לשבש את הביוץ,במידה והתופעה תמשיך תידרש מעורבותו של רופא פריון מטפל ולו רק בגלל יחסי הגומלין בין הריון לנוכחות דלקת הפרקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריוזיסלי13/07/2013
שלום,
לאחר 5 טיפולי ivf שכשלו (מתוכם פעמיים היו של מוקפאים) הלכתי לייעוץ לרופא פריון אחר שאמר שלדעתו יש לי אנדומטריוזיס והפנה אותי למומחה לאנדמטריוזיס. המומחה אמר לי שיש לי אנדו ברמה 4 מוקד רקטו וגינלי אשר יתכן ופוגע גם במעי ונשלחתי לבדיקות נוספות רבות.
יש לציין שבטיפולי ההפריה האחרונים היו לי כאבים חזקים שהתגברו עם הטיפולים שככול הנראה נבעו מהאנדו׳ .
האם לדעתכם במצב כזה של כישלונות ב ivf ללא סיבה ( היו עוברים יפים ואף בוצעה הנצה) וכאשר יש אנדומטריוזיס ברמה 4 וכאבים במהלך הטיפולים יש לפנות לניתוח על מנת לשפר את הסיכויים לאחר מכן בטיפולי ההפריה או שאין טעם לניתוח ולהמשיך בטיפולים?
ברור לי שכל מקרה לגופו אבל בכל זאת הייתי שמחה לשמוע מניסיונם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנדומטריוזיס - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/07/2013לכל ברור שהפתרון האידיאלי לאנדומטריוזיס עשוי להיות הריון,אולם אם מצב האנדומטריוזיס בדרגה מתקדמת כזו הפוגע באברים וגורם לתסמינים יש בהחלט לטעמי להתערב כירורגית על מנת לצמצם ככל האפשר את ההשפעות הנילוות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון? אוטרוגסטן?דנה לה12/07/2013
12 יום אחרי החזרה בIVF בטא 84- האם התוצאה שוללת תאומים?
לפי מה נקבע מינון של אוטרוגסטן (כמות ומס' פעמים ביום)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון? אוטרוגסטן? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/07/2013הסיכוי לתאומים נמוך ברמת התשובה הזו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)