מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לחוצהאתי06/07/2013
מחזור אחרון 26/6 שהגיע באופן לא טבעי אחרי 3 חודשים...
פוליציסטית שבשנים האחרונות המחזור סדיר חוץ מהתקופה הזו שהייתי לחוצה מאוד מעל ומעבר... בד"כ המחזור שלי נמשך 7 ימים מלאים ועם דימום רציני והמחזור הזה למרות הכל היה קצר מאוד מאוד (3 ימים) וגם לא היו הרבה דימומים...
מה שמוזר הוא שהיום וגם לפני כמה ימים ששכבתי עם בעלי היו אח"כ סימני דם במגבונים... מה זה אומר? תקין? דורש בדיקה?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לחוצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/07/2013תמתחני עוד יום יומיים ואם לא יהיו תופעות חריגות לא יהייה צורך לפנות לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםלירי06/07/2013
שלום
אני זקוקה לעזרה בנושא איזה שבוע להריון אני
שאיבת הביציות נעשתה ב2/6 , לאחר יומיים ב- 4/6 נעשתה החזרת עוברים.
1. אז איזה שבוע אני?
2. מתי עליי לגשת לבדיקת דופק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/07/2013שבוע חמישי ,לבצע בדיקת דופק עוד עשרה ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגשת אישור לIVFשואלת06/07/2013
שלום רב לרופאים הנכבדים, שאלה מנהלית:
אני אחרי 3 הזרעות עם הורמונים אשר נכשלו, שוקלת להחליף רופא לקראת הIVF. האם ניתן לבוא לרופא החדש והוא זה שימלא את הטפסים הנדרשים או שמא אני חייבת שהרופא אשר ביצע את ההזרעות יבצע זאת ורק לאחר קבלת האישור אוכל לעבור לרופא הפרטי?
יש לציין שמעקבי זקיקים ביצעתי אצל הרופא ועל כן אין בידי תוצאות של המעקבים, רק בדיקות דם. השאלה היא האם המעקבים דרושים לשם קבלת האישור? (מעוניינת לבצע את הטיפולים בבי"ח אלישע )
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הגשת אישור לIVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/07/2013כל רופא העוסק ב-IVF יכול למלא את נתפסים הייעודיים על סמך הנתונים שתספקי לו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריןשני06/07/2013
שלום רב, אחרי שאיבה אמרו לי לקחת אנדומטרין פעמיים ביום כל 12 שעות!!!
לא שמתי לב לנתון האחרון ולא הקפדתי על 12 שעות, לפעמים קצת יותר ולפעמים קצת פחות (שעתיים שלוש יותר או פחות).
עד כמה המתנה של 12 שעות במדוייק קריטית?
האם יש סיבה לדאגה והסיכויי להשתרשות יירד בעקבות זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטרין - תגובה
פרופ' שחר קול06/07/20131. לא קריטי
2. לא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות...לולה 2606/07/2013
שלום
עשיתי שאיבה והחזרה פעמיים ולא נקלתי ואומרים לי שהכל תקין.. ושהעוברם שהחזירו לי הם טובים.. אני בת 26.2 ... הבעיה אצלנו בזרע יש כמות גדולה אבל התנועה מאוד נמוכה...
1. אז מה הסיבה תהיה לאי ההקלטות שלי?
2. ואיך אפשר לטפל בזרע..מה עושים האם יש תרופות??
ויש לי עוד שאלה.. אני עשיתי טיפולי ivm.. כי התחלנו בivf ואחרי שהזרקתי ההרמונים שלי קפצו.. אבל יש לי שאלה מעניינת .. אמרו לי להזריק דיקפפטיל כל יום פעם אחת וגונל אפ לפי הצורך היו נותנים לי מינון.. התחלתי להזריק והכל היה תקין ואני זוכרת שעשיתי בדיקות ביום חמישיואמרו לי להזריק דיקפפטיל בחמישי ושישי ושבת כל יום פעם אחת.. וגם גונל אפ 150 חמישי שישי ושבת.. ומה שקרה הוא שבחמישי שכחת להזריק דיקפפטיל אז האחות אמרה לי להזריק בשישי בבוקר הזריקה של יום חמישי ובערב של יום שישי להזריק הזריקה של יום שישי.. ובקשר לעט הגונל היה אמור שיספיק ל6 זריקות.. והספיק רק ל4 זריקות אז אני בטוחה שלא הזרקתי נכון.. ז"א שבשישי ובשבת הזרקתי 3 דיקפפטיל ו4 או 5 מנות של דיקפפטיל.. אז בגלל זה עלו ההרמונים? ואפשר לבקש לעשות ivf הפעם ולהיות במעקב כל יומיים?? כי אמרו לי הסיכויים ב אי וי אפ יותר גבוהים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה....
לולה 2607/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עזרה בבקשה.... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/07/2013בהתחשב בכל הנתונים סיכוייך להרות מצויינים עלייך להתאזר בסבלנות,יתכן ובכל זאת הרופא שלך ימצא את הדרך להשראת ביוץ למחזור IVF רגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספירת זרע גרועהליאורה06/07/2013
בת42עם מחזורים סדירים וביוצים. לבעלי ספירת זרע גרועה כמעט אפסית.
בעבר כדי ליהיות בהריון הייתי צריכה לעבור IVFבשיטת האיקסי.
האם בכל זאת יכול ליהיות הריון ספונטני?האם לקחת גלולות או לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספירת זרע גרועה - תגובה
פרופ` דוד בידר07/07/2013תמיד יכול להיות הריון ואם את רוצה להיות בטוחה לא להרות אזי עדיף לשים התקן תוך רחמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לגבי הפריה ללא הורמוניםאני05/07/2013
שלום רב, בת 39, רוצה להכנס להריון בתרומת זרע, אני אמורה לעשות כנראה הפריות עקב חסימה בשתי החצוצרות. שמעתי שיש הפריה ללא הורמונים. האם מומלצת בכלל? האם היא נעשית בכל בתי החולים במרכז הארץ?אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות לגבי הפריה ללא הורמונים - תגובה
פרופ` דוד בידר06/07/2013יש טיפול שבו שואבים את הזקיק הבודד ,על המחזור הטבעי,אך בגילך הייתי מציע ללכת על הטיפול המקובל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי נותנים אסטרוגן כתמיכה בהיריון?מישהי05/07/2013
אחרי IVF. השבתם לי כאן שאין כל משמעות לירידת ערך ה-E2 שלי מ-3,100 ביום הבטא הראשונה ל-2,400 שבוע אחר כך כי הערך עדיין גבוה, אבל אני לא רגועה מזה, והרופא שלי כרגע בחו"ל. למה האסטרוגן יורד ככה? ואיך יודעים שלא צריך לתת תמיכה חיצונית?
עשיתי כבר ארבע בדיקות דם. הפרוגרסטרון ממשיך להיות גדול מ-190 (עם תמיכה כמובן), והבטא מכפילה את עצמה,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי נותנים אסטרוגן כתמיכה בהיריון? - תגובה
פרופ` דוד בידר06/07/2013אסטרוגן לא משמש לתמיכה ולא צריך לקחת ולא צריך לעשות בדיקות של ההורמונים בכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מהם המקרים
מישהי07/07/2013שאני קוראת, כאן בפורום, של נשים שלוקחות אסטרופם או פרוגינובה בתחילת היריון? זה לא אסטרוגן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מהם המקרים - תגובה
פרופ` דוד בידר08/07/2013אם הטיפול הקודם היה של מחזור טיפולי על די הכנה עם אסטרופם אז ממשיכים.
אם מדובר בהפריה חוץ גופית אז , לדעתי , זה מיותר ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי. תודה רבה
מישהי08/07/2013נקווה לטוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד ביוץ - הזרקת דקפפטילא.05/07/2013
שלום,
ביום שלישי (2.7) עשיתי בדיקות כדי לבדוק את מועד הביוץ ואלה התוצאות שהתקבלו (להערכתי מדובר ביום ה-10 למחזור, מכיוון שהמחזור התחיל בהכתמות שחורות אחרי היסטרוסקופיה שעברתי חודש קודם):
במעקב זקיקים: זקיק בגודל 18
רירית -6.9
בדיקות דם: e2-1786
P-1.7
LH-28.1
היום (יום שישי) עשיתי בדיקות דם ואלה התוצאות שהתקבלו:
e2-430
P-17.1
אני מבינה שאני אחרי ביוץ, אך האם ניתן להעריך באיזה יום היה הביוץ על סמך התוצאות הנ"ל?
כמו-כן, אני צריכה להתחיל החודש בפרוטוקול ארוך ולהזריק דקפפטיל, מתי לדעתכם עלי להתחיל להזריק? (יש לי תור לרופא רק לקראת סוף השבוע הבא, האם זה לא יהיה מאוחר מדי?).
תודה-רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מועד ביוץ - הזרקת דקפפטיל - תגובה
פרופ` דוד בידר06/07/2013הביוץ היה בין יום רביעי לחמישי, כנראה בלילה ואת צריכה להזריק הדקפפטילבעוד שבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרקת דקפפטיל - המשך
א.06/07/2013פרופ' בידר שלום,
תודה-רבה על המענה.
לא כ"כ ברור לי האם אצטרך להזריק דקפפטיל שבוע מהיום? או שבוע ממועד הביוץ?
יש לי תור לרופא רק ביום חמישי (11.7), האם זה לא יהיה מאוחר מדי להתחיל להזריק ביום חמישי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה -אודה לתשובתכם.
א.07/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרקת דקפפטיל - המשך - תגובה
פרופ` דוד בידר08/07/2013תזקיקי ב14-15 לחודש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרקת דקפפטיל - המשך - תגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר08/07/2013תזריקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף לפני שאיבהשיר05/07/2013
שלום רופאים,אני לפני שאיבה ויש לי שיעול עם ליחה.יכולה לקחת מוקוליט? זה סירופ. מותר לקחת? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף לפני שאיבה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/07/2013כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביופסיה של בולטת טריסאורנה05/07/2013
שלום רב
אני בתחילת רהיון קצת יותר משבועים אחרי החזה , ב- 15 /7 אולרא סאון ראשון. היום היתי בבדיקה אצל אנדוקרינולוג אחרי שעשיתי US של בולוטה , הוא אמר שהכול בסדר ואולי אני אצתרך לעשות ביופסיה של בלוטה . האם זה מסוקן בשבועות הראשון של רהיון .
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביופסיה של בולטת טריס - תגובה
פרופ` דוד בידר07/07/2013לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אורנה07/07/2013תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- endometrinמיה05/07/2013
בת 40.8 החזרת עוברים 4 קפואים לאחר כשלון של IVF ראשון קבלתי תמיכה של אנדומטרין 3 ביום ואסרופם וגינלי פעם ביום כמו במחזור קודם. ההורמונים גורמים לי להתקף אכילה והופעת אקנה ענקיים בפנים וזה מדכא אותי מאוד עולה 3 קילו בשבועיים כבר פעמיים אותם תופעות
1.האם התמיכה הכרחית הרי בהריון רגיל לא נותנים תמיכה
2. האם נתן להוריד מינון של אנדומטרין . ביום הביוץ הרירית היתה בגודל 10.5 הרירית עבה
3. אולי כדאי לעשות בדיקת דם לפרוגסטרון אולי הספיגה אצלי רבה ביותר יותר מדי
החצקונים והתאבה הגדולה לאוכל מפריעים לי להמשך התהליך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר endometrin - תגובה
פרופ` דוד בידר07/07/2013את יכולה לקחת רק 2 אנדומטרין ליום. זה המינון המקובל.
האסטרופם מיותר.
לא צריך בדיקת פרוגסטרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום! האם כל השרשרה חייבת להיותענת05/07/2013
הפרשה דמית??????? שבת מבורכת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום! האם כל השרשרה חייבת להיות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/07/2013כלל וכלל לא ,דמם בעת ההשרשה הוא נדיר יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות בנוגע להחזרת עוברים ועודאורלי05/07/2013
שלום,
הבת שלי עברה שאיבה והחזרה:
להלן הנתונים:
הופרו 4 ביציות מתוך 8 הוחזרו 2.
ביום 2 - חלוקה ל-4 תאים ללא שברים ו 4 תאים עם שברים 15%. מהי המשמעות מבחינת סיכויי הצלחה? הריון ראשון.
באילו שיטות נהוג להשתמש? מתי באיקסי ומתי ב ICSI?
אם הזרע תקין האם כדאי להשתמש ב -איקסי או ב ICSI?
כיצד ניתן לדעת את איכות הביציות? כיצד ניתן לדעת האם איכות העובר נובע מהביצית או מהזרע?
יש לציין שה FSH ביום 2 או 3 למחזור היה 7.9, בת 40
האם ה- fsh הנו מדד לאיכות הביציות או רק לכמות?
אודה על תשובתך,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות לגבי החזרת עוברים ועוד
אורלי05/07/2013ברצוני להוסיף: עובי רירית מעולה, רחם תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות בנוגע להחזרת עוברים ועוד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/07/2013הנתונים הבסיסיים שלך טובים וסיכוייך עד15-20% לכל מחזור טיפולי ,ניתן להעדיף החזרה של 3 עוברים לפחות כדי למקסם את הסיכוי גם אם בתוכם יש כאלו איכותיים פחות גם הם מסוגלים להניב הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה בתחילת ההריוןשירית04/07/2013
שלום,
אני בשבוע 8.
בד"כ אוכלת בריא- פירות וירקות וכיו"ב.
בשבועיים האחרונים אני מקיאה הרבה (בוקר וערב) ואין לי חשק לאכול הרבה מזונות שאכלתי קודם כמו פירות וירקות.
לאחר ההקאה אני בד"כ לא מסוגלת לאכול עד יום המחרת (אך מרבה בשתיית מים).
האם זה בסדר? לא יכולה להיות פגיעה בעובר? היות והתפריט שאני אוכלת דל ביותר...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תזונה בתחילת ההריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/07/2013לא יקרה כלום,כדאי לאכול מעט כל פעם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)