מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דופק שבוע 6V.r26/05/2013
שלום אחרי החזרה של שני מוקפאים - ניצפו השבוע לפי האולטראסאונד שבוע 6 יש שני שקים באחד יש דופק בשני עדיין אין , זה מוקדם מידי יש סיבה לדאגה ??? 2 שקים ניפרדים - אנחנו עוד שבוע חוזרים לבצע אולטראסאונד וממש מפחדת מיזה שבאחד לא ניצפה דופק !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דופק שבוע 6 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/05/2013יתכן מירווח זמן בין הופעת הדופק אצל עובר אחד בייחס לשני,לכן צריך להתאזר בסבלנות עוד מספר ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרהמיה26/05/2013
שלום, אני אחרי החזרה שבוצעה היום, וקצת חוששת.
בדרך הבייתה עליתי 3 קומות (אין לנו מעלית בבניין)
ואז כבר בבית קיבלתי טלפון מהמרפאה נלחצתי, קפצתי מהמיטה כדי לענות, וכמה דק' ממש הרגשתי דפיקות לב ולחץ עד שהבנתי שזה לא קשור לטיפול עצמו, ורק לאישורים.
אני יודעת שזה נשמע פרנואי, אבל משהו מזה יכול להזיק לטיפול והקלטות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/05/2013אין שום סיכוי שנפגעו סיכוייך להרות בגלל מה שתארת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Ivfעמית26/05/2013
צהריים טובים, הייתי רוצה לדעת כמה זמן בערך אחרי השאיבה מבצעים את ההפריה? בצעו לי שאיבה ביום שני בשעה 11:00 וביום רביעי בשעה 8:00 הייתה ההחזרה. בזמן ההחזרה הרופא מסר ששני העוברים מחולקים לשני תאים והם יפים. האם זה בסדר שני תאים? תודה לכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Ivf - תגובה
פרופ' שלמה משיח26/05/2013ביום השני לאחר השאיבה יש לצפות שיהיו בין 2-4 תאים, כך שהעוברים שלך היו בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ טבעי ואוביטרלפני26/05/2013
שלום רב,
אני מטופלת עם איקקלומין עקב הפרעת ביוץ
בבדיקת אולטראסאונד שנעשתה היום יש זקיקים בגודל 25X21
19X19 ו- 18X17
הרופא שלי אמר שכנראה יתרחש ביוץ היום
שאלתי היא, אם אני מזריקה היום אוביטרל האם אני יכולה לפגוע בביוץ טבעי שאמור להתרחש?
כמו כן, אם אני מזריקה אוביטרל האם בהכרח הביוץ המתוזמן יהיה בעוד 36 שעות מהיום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ טבעי ואוביטרל - תגובה
פרופ' שלמה משיח26/05/2013האוביטרל לא יפגע בביוץ אלא יבטיח שהוא אמנם יקרא. כן, 36 שעות לאחר האוביטרל הביוץ צפוי לקרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרלשני26/05/2013
אם היום בלילה 26.5 אקבל אוביטרל ומחר בבוקר הזרעה,
מתי אני אמורה לקבל מחזור אם לא יקלט הריון ? אשמח לקבל שיעור של תאריך בערך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל - תגובה
פרופ' שלמה משיח26/05/2013רצוי מאד שמרווח הזמן בין האוביטרל להזרעה יהיה לפחות של 24 שעות. מהאוביטרל עד לוסת יש לחכות 14 יום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני שאיבהלימור26/05/2013
שלום,
היום בבדיקה נאמר לי שיש 8 זקיקים. 5 מהם לפי דברי הרופא "ענקיים" (נראה לי 22-26 מ"מ).
ביום שלישי השאיבה. היום בלילה אזריק אוביטרל.
מה המשמעות של זקיקים גדולים? האם יכולים לבייץ לפני שאיבה? האם יכולים להיות ריקים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עליי
לימור26/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לפני שאיבה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/05/2013האפשרויות שציינת באות בחשבון,אולם תמיד צריך להצטייד באופטימיות ולקוות שיתקבלו ביציות בשלות ותקינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת ביציות או הקפאת עובר בשל גילאיה26/05/2013
הי,
אני נשואה ואמא לילד בן חמש.
עברתי הריון תקין ולידה מצויינת.
בשל אילוצים שלא אפרט כאן, בעלי ואני החלטנו לחכות עם ילד נוסף,
וכנראה שההריון הבא יהיה רק בעוד כשנה לפחות.
אלא שאז אהיה כבר בת 41.
משום כך,חשבנו על הקפאת ביציות, או אולי על הפריה והקפאת עובר שכן בכך אולי להמעיט את סיכון הגיל.
השאלה שלי, היא: האם כדאי ומומלץ בגילי לעשות כן?האם הדבר אפשרי?
למי ניתן לפנות בעניין?
אני שייכת למרפאת מכבי, האם יש מומחים שמטפלים דרך הקופה?
או שחייבים ללכת לרופא פרטי?
מאוד מאוד אשמח לאינ]ורמציה בנושא
המון תודה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאיבת ביציות או הקפאת עובר בשל גיל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/05/2013שימור פוריות מיועד לרווקות ולנשים שחלו במחלה ממארת ואינו מיועד לנשים נשואות עם ילדים שיכולות להרות בכל עת ,בכל מקרה הקפאת עובר מפחיתה את סיכוייו להשתרש ובמובן זה הקפאת עוברים רק למטרת "שימור הפוריות "העתידי מחטיא למטרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבת ביציות או הקפאת עובר - המשך..
איה02/06/2013עם כל הכבוד...
לא קיבלתי מענה לשאלתי.
נעלבתי מאוד מהתגובה
ועדיין נותרתי ללא מענה.
חבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאיבת ביציות או הקפאת עובר - המשך.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/06/2013צר לי שנפגעת ,זו לא היתה כוונתי,בין שתי האפשרויות עדיפה הקפאת העוברים,במסגרת קופ"ח מכבי קיימת מרפאת פריון ורופאי פריון מהשורה הראשונה שנותנים ייעוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםג'ניה26/05/2013
שלום!
האם אפשר לעשות בדיקת בטה ביום ה-11 אחרי החזרת עוברים?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/05/2013כן אולם רצוי יום 12
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף בנות כנסומיכל26/05/2013
הזרקתי גונל אף לבד אבל לא ידעתי שצרך למשוך את כפתור ההזרקה רק כיווני למנה שהייתי צריכה לאחר ההזרקה היה כתוב על העט 0 האם החומר הוזרק האם זה בסר או שלא??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש משהיא שיודעת לענות
מיכל26/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דחוף בנות כנסו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/05/2013תמיד בסוף ההזרקה כתוב 0,כנראה הזרקת את המינון המכוון הראשוני של גונל-75 יחידות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם הזרקתי את המינון הראשוני
מיכל26/05/2013ולא פתחתי את הניצרה לאישור המינון זה בסדר עדיין או שלא ?
אמרו לי שזה העט החדש ללא צורך באישור המינון האם זה נכון אולי יש לי עט שונה וחדש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקהרונה26/05/2013
האם במקלון לבדיקת הריון פס אחד כהה מאוד והשני חלש ביותר.. יש סיכוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה - תגובה
פרופ' שלמה משיח26/05/2013אין לסמוך על הבדיקה הביתית ויש לבצע בדיקה במעבדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה האם כדאי לעשות בדיקה
רונה26/05/2013המחזור מאחר ב 3 ימים ואני כבר 7 ימים בדיוק עם הכתמות חום בהיר רק בניגוב מאומץ.
1. האם כדאי כבר לעשות בדיקת דם או להמתין?
2. מדוע ההכתמות האלה? האם כדאי לבקש תמיכה לכל מקרה של פרוגסטרון או משהו כזה? פוחדת שההכתמות ימנעו הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה זה דחוף
רונה26/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בבקשה האם כדאי לעשות בדיקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/05/2013בשלב ראשון בצעי בדיקת דם ,אם התשובה חיובית צריך לשקול בחיוב מתן תמיכה הורמונלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריון בגיל מבוגראפרת26/05/2013
שלום,
האם יש אפשרות להיכנס להיריון כאשר בעלי בן 48 ואני בת 44? אציין שלי יש שתי בנות מנישואים ראשונים ללא בעיית קליטה? (הרופאה אמרה לי שאני בשלב טרום הבלות)
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניסיון אישי תיפני לת.ביצית בהצלחה
דניאל26/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיריון בגיל מבוגר - תגובה
פרופ' שלמה משיח26/05/2013הסיכוי להרות מביציותיך-קטן ביותר, מאידך יש לך הרבה סיכוי להרות מתרומת ביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יכול להיותשיר25/05/2013
יכול להיות זיהום - שלושה שבועות אחרי שאיבה?
הייתה החזרה והיתה גם ביטא שלילית. אבל אחרי המחזור התחילו כאבים קלים
באיזור של השחלות. ממה זה? יכול להיות שזה קירור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יכול להיות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/05/2013הסיכוי קטן ביותר,קרוב לודאי שמדובר בממצאים ציסטים שנותרו מהטיפול ,אם הכאבים ממשיכים יש לבצע בדיקת אולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך. המשך שאלה -
שירה26/05/2013אף פעם לא היו לי ציסטות.
אפילו אם הרופא שואב את כל הזקיקים יתכן ויהיו ציסטות? תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לתשובה
שירה26/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אודה לתשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/05/2013בהחלט ,ציסטות יכולות להתפתח לאחר שאיבת הביציות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסים עם צרוטיידאור25/05/2013
אנחנו לקראת טיפול ivf. הגענו לרופא ביום ה-10 של המחזור, והוא נתן לנו לקחת מנופור 100 יח' וצרוטייד במשך 3 ימים. אח"כ לעשות בדיקת דם ולהגיע אליו לאולטרסאונד והמשך טיפול. שאלנו על קיום יחסים במשך ימים אלו והוא אמר שניתן ביום השלישי של ההזרקה. שאלתי היא למה ההמלצה לקיים יחסים אם מזריקים מעכב ביוץ? הרי הסיכוי להכנס להריון הוא אפסי/ לא אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קיום יחסים עם צרוטייד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/05/2013כוונתו של הרופא שאין הוראת נגד לקיום ייחסים ולא אם הייחסים הם ייעודיים להרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 5 צטרוטייד ו-4 מונופור למסירהרוני25/05/2013
מעוניינת למסור את מה שנשאר לי ובתקווה שיעזור למישהי אחרת.
אני באזור תל אביב. תשאירי טלפון / מייל ואשמח ליצור איתך קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מה זה אומררויטל25/05/2013
שלום,
רציתי בבקשה לדעת האם זה הגיוני שיהיו הכתמות חומות חלשות מאוד מהיום ה
8.5 בלילה אוביטרל
9.5 הזרעה
10.5 הזרעה
20.5 עד היום (כבר 6 ימים) הפרשות חומות חלשות מאוד כל יום (חום בלבד) רק בניגוב.
זה נראה לי מאוד מוזר.
1. איך ייתכן כבר הפרשות ב 20.5 כל כך מוקדם?
2. איך עדיין אין דימום? האם זה נחשב כבר איחור ואפשר לעשות בדיקת הריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה זה אומר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/05/2013ניתן לבצע בדיקה ,במידה ושלילי ניתן לתת טיפול תמיכתי בפזה ההורמונלית שלאחר הביוץ כדי למנוע דמם מוקדם לפני המועד הצפוי של הוסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)