מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת דםאיילת29/05/2013
שלום לרופאים,
9 ימים אחרי החזרת מוקפאים. לא התאפקתי ועשיתי בדיקה ביתית אתמול והיום, ב"ה יצאו חיוביות.
האם אפשר כבר מחר (10 ימים אחרי החזרה) ללכת לעשות בדיקת דם?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם - תגובה
פרופ` דוד בידר29/05/2013כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםרום29/05/2013
בוקר טוב,
החודש טיפול ראשון. 5 ימים מונופור 150 למחרת אוביטרול ויום אחרי הזרעה.
היום אני 10 ימים לאחר הזרעה. אתמול בערב והבוקר דימום דמי קל בניגוב בלבד.
מחזור אחרון ב9/5.
יש מצב שזה מחזור???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום - תגובה
פרופ` דוד בידר29/05/2013יש מצב.
אם הדימום לא יהיה כמו תמיד אז תבצעי בדיקת דם להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטרין והחזרהlee27928/05/2013
מחר יש לי החזרה בשעה 7:00 בבוקר האם צריך לקחת את האנדומטרין לפני או אחרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנדומטרין והחזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/05/2013אחרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין אישי28/05/2013
קראתי שיש הרבה בנות שלקוחות ויטמין אי אשר מסייע לעיבוי הרירית לקראת החזרה
של עוברים טריים ומוקפאים.
של איזה חברה כדאי לקנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ויטמין אי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/05/2013לא משנה כולם בבסיס אותו דבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול ראשוןרונה28/05/2013
שלום ,
אני אמורה להתחיל בטיפול ivf ברגע שאני מקבלת מחזור .
נאמר לי שמתי שאני מקבלת מחזור להתחיל לקבל גלולות למניעת הריון , רציתי לדעת למה ולמה לא להתחיל בהזרקות ישר ????
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפול ראשון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/05/2013אש השיקול לפרוטוקול העושה שימוש בגלולה בשלב ראשון עלייך להפנות לרופא המטפל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול ראשון
רונה29/05/2013אבל זה שיקול שהוא מקובל ולדעתך מה הסיבה לך באופן כללי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין מחכה לתשובה !!!
רונה30/05/2013לא קיבלתי תשובה לשאלה השנייה שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני קיבלתי את אותה הנחייה
ענת30/05/2013ואשמח לדעת מה עמדך במתן גלולות לפני המשך הטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גם אני קיבלתי את אותה הנחייה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/05/2013עמדתי חיובית כחלק מההכנה והתכנון הטיפולי,במיוחד שישנה שחלה פוליציסטית,הפרעות במחזור,אחרי טיפולים קודמים,פעילות מיסטית בשחלות,תזמון מועד רצוי להפריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה !!
רונה30/05/2013במקרה שלי בכלל מדובר בבעיה אצל בעלי , אצלי הכל תקין וכל הבדיקות שלי תקיות , גם במקרה כאן עדיין יש צורך בגלולות ???!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוד שאלה !! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/05/2013אם את מאתרת את עצמך בין הסיבות שהזכרתי כהוראה לשימוש בפרוטוקול עם גלולה הרי שהסיבה ראויה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון נגד דיפטריה שעלת וטטנוסאני28/05/2013
שלום רב, בתי אמורה לקבל את החיסון נגד דיפטריה טטנוס ושעלת.
האם כדאי לדחות במעט את החיסון עד לאחר השגת הריוןבמידה שיש סכנה לפגיעה בפיריון לבעלי ובאיכות הזרע לטווח הקרוב או הרחוק בהימצאות בסביבה מיד לאחר החיסון של בתי או אחרי זה?
מקווה שאקבל תשובה הוגנת. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חיסון נגד דיפטריה שעלת וטטנוס - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/05/2013אין שום חשש לפגיעה באיכות הזרע מחשיפה לחיסון המשולש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונאל אףמיכל28/05/2013
מזריקה גונאל כבר 5 ימים כמות 50
בדיקות דם היום E2-269
פרוגסטרון2.70
איזה אני עומדת לגבי ביוץ מה ההמשך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גונאל אף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/05/2013נראה שהערכים עדיין לא הגיעו לרמה טרום ביוצית,בכל מקרה יש לבצע גם בדיקת אולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
מיכל29/05/2013מכיון שיש לי שחלות פוליצסטיות אז הבנתי שצריך לנהוג בזהירות אז מה ההמלצה להעות את המינון או להישאר על 50 בדכי להגיע לביוץ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוששתמיכל28/05/2013
אני בתחילת הריון לאחר הפריה לפני בדיקת דופק עובר היום בבוקר רצתי לאוטובוס והדפק שלי עלה ולקח לי כמה דקות להתאושש מהריצה אני מאוד מצטערת שרצתי.האם.זה יכול לגרוםלהפלה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוששת - תגובה
פרופ' שחר קול28/05/2013לא
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה
רחלי28/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושות לאחר החזרת 3 עובריםאפרת28/05/2013
אני נמצאת היום 4 ימים לאחר החזרת 3 עוברים (בני 3 ימים) האם יתכן שעדיין אין שום תחושות של הריון?? (הרי כביכול העוברים היום בני שבוע)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושות לאחר החזרת 3 עוברים - תגובה
פרופ' שחר קול28/05/2013נורמלי לחלוטין.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםחני27/05/2013
בדיקות דם ביום ה8 למחזור:
prog-3.9
lh-13.5
e2-233
ביום ה12 למחזור:
prog-47.4
lh-3.9
e2-583
מה המשמעות של תוצאות אלה?
האם פיספתי את הביוץ החודש?
בת 35,מחזור סדיר כל 27-8 יום
תודה מראש,
חני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקות דם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/05/2013לפי רמת הפרוגסטרון שעלתה משמעותית כנראה שהביוץ פוספס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנועות מרובותלהיות אמא27/05/2013
ערב טוב,
אני בשבוע 25 , עובר אחד,
מב תדירות התנועות שאמורות להיות ? אני פתאום היום הבחנתי בתנועות מרובות
השאלה אם בכלל יש סיבה לדאגה וכמה תנועות זה בגדר הנורמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנועות מרובות - תגובה
פרופ' שלמה משיח27/05/2013אין גבול עליון למספר התנועות. מאידך מינימום התנועות הוא 3 תנועות בחצי שעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות הורמונאליות לקראת הזרעהבת 4127/05/2013
שלום, אני בת 41 , בדיקותיי ובדיקות בן זוגי תקינות לחלוטין. עברתי כבר 4 הזרעות. שאלתי היא האם על הרופא לשלוח אותי לבדיקות הורמונאליות לטובת קביעת מועד הביוץ או שהוא יכול להסתפק בבדיקת אולטרסאונד וגינאלי בלבד. עד היום ביצעתי הזרעות שכשלו מבלי לבצע במקביל בדיקות שיצביעו על מועד הביוץ, אני חוששת שאולי בשל כך נכשלנו בכל ההזרעות, שאלתי היא מה הנוהג? האם הרופא שלי פועל נכון? אודה לתשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקות הורמונאליות לקראת הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/05/2013אם הוא מבצע אולטרסאונד ומשרה את הביוץ בהתאם עם אוביטרל הרי שהוא ממקד היטב את מועדי ההזרעה לעיתוי הביוץ ולא מייגע אותך עם בדיקות דם מיותרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיפלשירה27/05/2013
שלום רופאים נכבדים
תודה שאתם עונים לנו וממש מצילים אותנו.
האם פיפל מעלה את סיכויי ההשתרשות לדעתכם ומנסיונכם העשיר? תודות!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פיפל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/05/2013אני בהחלט מצודד בפרוצדורה זו ומניסיוני היא תרמה רבות להצלחה של נשים שכשלו לפני כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספורט במהלך טיפולי פוריות-שירית27/05/2013
שלום,
אני לאחר סבב של פיורוגון+אוביטרל+הזרעה ביום חמישי ושישי האחרון. בד"כ אני מבצעת פעילות גופנית כפעמיים בשבוע. האם במהלך התקופה הקרובה עד שיוודע אם אני בהריון, אני יכולה להמשיך בשחייה ובזומבה( ריקודים לטיניים במקצב מהיר)? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ספורט במהלך טיפולי פוריות- - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/05/2013איני רואה כל בעיה בפעילויות הספורטיביות שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםחני27/05/2013
בדיקות דם ביום ה8 למחזור:
prog-3.9
lh-13.5
e2-233
ביום ה12 למחזור:
prog-47.4
lh-3.9
e2-583
מה המשמעות של תוצאות אלה?
האם פיספתי את הביוץ החודש?
בת 35,מחזור סדיר כל 27-8 יום
תודה מראש,
חני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקות דם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/05/2013הביוץ כנראה פוספס מאחר והפרוגסטרון עלה משמעותית
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)