מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת אקו והורמוניםדקלה21/05/2013
בוקר טוב,
לפני שבוע סבלתי מכאבים בחזה, בבדיקת אקו לב התגלה חור סגלגל פתוח עם דלף מזערי משמאל לימין ואי ספיקה מיטראלית וטריקטספידלית מזערית עם מפל לחצים בן 14 ממ"כ על פני המסתם ממצא המתאים ללחץ ריאתי מוערך של כ-20 ממ"כ. ממצאים אלו לא היו בבדיקת אקו קודמת לפני 3 שנים.
שאלתי היא האם קיים קשר כלשהו בין ההורמונים שלקחתי במשך 6 מחזורי טיפול לממצאים? והאם מותר לי להמשיך עם ההורמונים ? האם מותר לי להיכנס להריון עם ממצאים אלו?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת אקו והורמונים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2013שאלותייך הינם שאלות חשובות ומהותיות שצריכות להיות מופנות לקדיולוג שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת אקו והורמונים
דקלה23/05/2013לפי התשובה שלך הבנתי שאתה לא שולל באופן חד משמעי קשר בין ההורמונים לממצאים בתשובת האקו שלי. רציתי לדעת אם נעשה מחקר כלשהו בנושא - השפעה של ההורמונים על הלב. ולמה בטפסים שנותנים לנו לחתום לא רשום -בין כל הסיכונים והתופעות לוואי של השימוש בהורמונים - השפעה כלשהי על הלב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת אקו והורמונים
דקלה26/05/2013תודה על התשובה המפורטת,
רציתי לדעת אם אני מבצעת IVF טבעי ללא השראת ביוץ גם קיים סיכון כלשהו? והאם התמיכה שניתנת אחר כך היא גם עשויה להשפיע על הלב?
דבר שני אני בת 44.5 זה הנסיון האחרון שלי לילד משלי, האם אתה ממליץ לי לנסות לאור בדיקת האקו שלי או שחבל על המאמץ, כי הבנתי שהסיכוי נמוך אבל עדיין לא אפסי.
באם אני אחליט לבצע תרומת ביצית האם אקבל שוב הורמונים - מה הפרוצדורה? והאם זה יסכן אותי יותר או פחות?
שאלה אחרונה האם אתה ממליץ בכל מקרה על לקיחת אספירין במהלך הטיפולים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עניתם לי?
דקלה26/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
למה לא עניתם לי? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/05/2013באשר למתן אספירין לטעמי רבה התועלת התמונה בלקיחתו על פני הסכנה,באשר להמשך הטיפול IVF רגיל או עם תרומת ביציות,לדעתי האופציה של תרומת ביציות היא היותר ריאלית ,ועשויה להשיג את המטרה בטווח הזמן המהיר ביותר,בכל מקרה השיקול להרות חייב להתחשב בחוות הדעת הקרדיולוגית בדבר הסכנות והסיבוכים שעלולים להתפתח בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק*אלה*21/05/2013
שלום רב, אני בשבוע 6+3 להריון אתמול הייתי אצל הרופא, והוא אומר שעדיין לא נצפה דופק.. ולבוא עוד שבועיים כמו כן ממש בהתחלה היו לי בחילות והקאות מס׳ ימים וזה פסק לחלוטין, רציתי לדעת האם זה מעיד דבר מה על ההריון?! ומדוע לא נראה דופק מתי יראו בוודאות?!
קצת לחוצה..
תודה על המענה..:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק - תגובה
פרופ` דוד בידר22/05/2013היה צריך לראות דופק.
תחזרי אחרי 4 ימים על בדיקה חוזרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- EDTמשתוקקת לילד21/05/2013
שלום רב
אני יודעת מה זה ED
אבל מה זה T ?
Egg Donation T ......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר EDT - תגובה
פרופ` דוד בידר22/05/2013transfer-החזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
משתוקקת לילד22/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 18 לוקחת כתמיכה נגד התקצרותשי20/05/2013
צוואר הרחם, פעמיים בשבוע זריקת פרוגסטרון.
בבדיקה האחרונה הצוואר שלי היה 4.5 ולכן הרופא אמר לי להוריד את התמיכה לפעם בשבוע.
אני מתה מפחד לעשות את השינוי הזה. פעם אחרונה שניסיתי להחליף לפעם בשבוע, בשבוע 12, הייתה לי היפרדות שלייה חלקית.
האם יש סיכון בהורדת התמיכה לפעם בשבוע גם בשבוע 18?
אודה מאד לעזרתכם,
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שבוע 18 לוקחת כתמיכה נגד התקצרות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2013אין סיכון כי בשבוע כזה תוספת התמיכה ההורמונלית של הפרוגסטרון הינה שולית ביותר ביחס לכמות ההורמון המיוצרת ע"י השיליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרע תקיןרותם20/05/2013
שלום אני בן שלושים במשך יותר מ15 שנה אני מאונן ברציפות כול יום השאלה שלי היא מה הסיכויים שנשאר לי זרע ומה עושים במצבים שאין זרע בשפיכה אודה לך אים תענה לי על השאלה אישתי רוצה להכנס להריון זה הזמן שלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע תקין - תגובה
פרופ` דוד בידר22/05/2013זרע נוצר כל הזמן ואין סיכויים שהםיגמרו.
במקרים שאין זרע אפשר להוציא את הזרע מהאשכים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן לחזור לפעילות גופנית?רות20/05/2013
שלום רב
אני לאחר טיפול IVF ראשון. החזירו לי 2 עוברים לפני חמישה ימים
האם אני יכולה לחזור לפעילות ספורטיבית (ריקודי עם או הליכה). דברים שהייתי עושה גם לפני. האם זה מסכן את הקליטה?
אשמח מאוד לתשובה
תודה רבה
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ניתן לחזור לפעילות גופנית? - תגובה
פרופ` דוד בידר22/05/2013לא מסכן, אפשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזמון הזרעהאני20/05/2013
שלום רב,
רציתי לוודא כי התזמון של ההזרעה טוב בבקשה:
אני רק אציין שהזרקתי עד היום פירוגון (75 מ"ג ו-100 מ"ג).
בדיקות דם מיום חמישי: אסטרדיול 400,פרוגסטרון 1.01, LH 6.39
ביום שישי נמצאו 3 זקיקים מובילים בגודל של 11,13,13.
היום עשיתי בדיקת דם ומעקב זקיקים (יום 8 להזרקות):
אסטרדיול 1844, פרוגסטרון 0.70, LH 5.99
הרירית הייתה בעובי של 7 מ"מ, והיו שני זקיקים בגודל של 14 מ"מ, ושניים נוספים בגודל של 16 מ"מ.
היום הזרקתי פירוגון (נאמר לי מחר לא להזריק יותר) וצטרוטייד.
מחר אני אמורה בלילה להזריק בלילה אוביטרל, וביום חמישי בשעה 16:00 הזרעה.
האם התזמון טוב?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תזמון הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2013תיזמון מצויין כדאי לבצע הזרעה גם ביום שישי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה שאלה נוספת!!!!!! דחוף
אני22/05/2013שכחתי להזריק אוביטרל בשעה 23:00 כי נרדמתי, והזרקתי בבוקר... ברב ל-9...
האם זה בסדר? הצטרוטייד מונע ביוץ הרי לא?
תודה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בבקשה שאלה נוספת!!!!!! דחוף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2013הכל בסדר המשיכי בהזרעות לפי אותה התכנית ובצעי גם הזרעה ביום למחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!!
אני22/05/2013תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטילעדי20/05/2013
לרופאים ולבנות שלום,
היום התחלתי לראשונה להזריק דקפפטיל 0.1 לקרת IVF ראשון. האם צריך להזריק בכל יום לאותו המקום?
בנות אם יש טיפים שמח לשמוע.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דקפפטיל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2013ההזרקה חייבת להיות באותו אזור הזרקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לעשות?עדי20/05/2013
שלום רב!
רציתי לקבל עוד חוות דעת,כרגע אני בטיפול של ivf מספר 3
ווסת אחרונה-4\18
החזרת עוברים-5\3
5\17-בטא-43
5\19 -בטא72
התקשרתי לרופא שלי אני מטופלת באופן פרטי הוא אמר לי הריון "לא תקין "
להפסיק תמיכה (פרוגינובה,קרינון) ולעשות שוב בדיקת בטא ביום רביעי (לאחר 3 ימים)
מניסיוני המועט אני יודעת שבטא כל יומיים אמורה להכפיל את עצמה אצלי היא כמעט הכפילה האם יש עוד סיכויי קטן למרות שהפסקתי עם התמיכה שיצא בסופו של דבר הריון או שהרופא שלי צודק וההריון לא תקין בשום אופן
אשמח אם תענו לי תודה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לעשות? - תגובה
פרופ` דוד בידר22/05/2013הרופא שלך צודק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה לעומת יחסי מין מתוזמניםמישהי20/05/2013
שאלה: כאשר הזרע תקין לגמרי, עד כמה הזרעה מגדילה את הסיכוי להיריון, לעומת קיום יחסי מין טבעיים (בזמנים שמומלצים על ידי הרופא לפי כל הבדיקות)? ולמה בעצם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לשאלה חשובה שכזאת ????
מיכל21/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה לעומת יחסי מין מתוזמנים - תגובה
פרופ` דוד בידר22/05/2013תלוי באם את מקבלת טיפול כלשהוא או חא.
באופן עקרוני לא צריך לעשות הזרעה כשהזרע תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בהקשר
מיכל22/05/2013אם אני מתחילה טיפול של גונל אף כי יש לי שחלות פוליצסטיות ואין ביוצים
עלי לעבור את ההזרעות אם הזרע תקין לחלוטין??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בהקשר - תגובה
פרופ` דוד בידר22/05/2013לא צריך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם כן מקבלים טיפול
מישהי22/05/2013זריקות גונאל כדי להגדיל סיכויים (כמה זקיקים במקום אחד)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן כנסי
מיכל22/05/2013נראה לי אנחנו באותה סירה האם התחלת טיפול בגונאל אף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן ולא...
מישהי22/05/2013התחלתי עם גונאל, ואז עברתי למנופור וצטרוטייד, כמו בפרוטוקולים קודמים. זה היה בדרך לשאיבה, ופעם ראשונה שמשהו השתבש ככה. בסוף ביטלנו את השאיבה, יום אחד קיימנו יחסים ויום אחד עשינו הזרעה. מה אני אגיד לך? מה שיהיה יהיה....
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה חמודה
מיכל23/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם כן מקבלים טיפול - תגובה
פרופ` דוד בידר22/05/2013לא צריך הזרעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרוגוסטן לעומת קרינוןמישהי20/05/2013
האם טבלית אחת ביום של אוטרוגוסטן 100 מקבילה לקרינון פעם ביום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה
מישהי20/05/2013לפי מה מחליטים אם לתת תמיכת פרוגרסטרון אחרי הזרעה (לא הפריה)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר22/05/2013לא צריך לתת תמיכה אחרי הזרעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני שאיבהא20/05/2013
שלום,
אני רוצה לוודא שהבנתי נכון. את האוביטרל מזריקים יומיים לפני השאיבה, לא יום לפני, כלומר אם השאיבה היא ביום רביעי, את האוביטרל צריך להזריק ביום שני בלילה, נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני שאיבה - תגובה
פרופ` דוד בידר20/05/2013נכון.
בעקרון יש לשאוב 32 .37 שעות אחרי האוביטרל.
אם הזרקת ביום שני ב23:00 אז השאיבה ביום רביעי בבוקר סביב השעה 11:00.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לפני שאיבה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/05/2013האוביטרל ניתן 34-36 שעות לפני השאיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משך השלב הפוליקולאריל.20/05/2013
האם יש משמעות למשך השלב הפוליקולארי?
האם 11 ימים מתחילת המזור ועד לביוץ נחשב קצר? אם כן, האם יש לזה משמעות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
משך השלב הפוליקולארי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/05/2013אין אם זה בעיה ,אם מתמלאים כל הדרישות המצופות משלב פוליקולרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר שאיבהדנה20/05/2013
שלום לכם אני אחרי שאיבהבת 29 ושאבו לי 2 ביציות התקשרתי למעבדה ואמרו לי שיש התפתחות של הפריה אבל לא בטוח מה זה אומר שלא תיהיה החזרההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאחר שאיבה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/05/2013אמנם הביצית הופרתה אולם יש להמתין ולראות אם העובר מתחלק,ומתפתח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון נמוך לאחר ביוץיעל20/05/2013
לאחר העדר מחזור של 3 שנים (בסיום נטילת גלולות ועל רקע משקל נמןך מאד של 44 קילו לגובה 161 ס"מ), החלטתי שאני רוצה להיכנס להיריון. במהלך השנה הוספתי למשקלי ועתה הוא 53 קילו. קיבלתי פרוגילוטון וקיבלתי מחזור. לאחר המחזור הייתי במעקב אולטראסאונד שהראה כי התרחש ביוץ ביום ה 25 למחזור (מעקב הזקיקים הראה כמה ימים לפני זה שמתקרב ביוץ, וב25 נראה נוזל בדוגלס). לאחר 7 ימים מתאריך הביוץ המשואר עשיתי בדיקת דם לפרוגסטרון והערך שהתקבל היה <1.7. מה המשמעות הדבר? שלא היה ביוץ? שהיה ביוץ אבל בעייתי? מהו הטיפול המקובל במקרה שכזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרוגסטרון נמוך לאחר ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/05/2013ערך נמוך מאוד של פרוגסטרון,ספר אם היה ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)