מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ויטמין Eמישהי23/05/2013
אני נוטלת ויטמין E לעיבוי הרירית,בתקווה שיעזור.
האם יש איזושהי בעיה בנטילה רצופה של הוויטמין? התחלתי בתחילת המחזור ונאמר לי להמשיך עד לבדיקת הבטא, אבל אם תהיה שלילית, חו"ח, האם אני יכולה פשוט להמשיך כדי לעזור גם במחזור הבא?האם יש בזה נזק? סך הכל, ויטמינים רבים אנחנו נוטלים באופן רצוף (סי, די, וכו')?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ויטמין E - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/05/2013אין כל בעיה ,ויטמין E הוא ויטמין חשוב ונוגד חימצון חשוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם להיות אופטימיים לרגע...
מישהי23/05/2013אם תהיה בטא חיובית, גם להמשיך? כלומר לקחת ויטמין E בהיריון?
והמינון הוא 400 מ"ג ביום, נכון?
תודה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ואם להיות אופטימיים לרגע... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/05/2013במידה ותהרי,לא נדרש לקחת את הויטמין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רזרבה שחלתית נמוכהMIRI23/05/2013
רזרבה שחלתית נמוכה, גיל נושק ל-45, טופס 17 אפשר לוותר עליו ולהודיע לועדה, או לנסות בכ"ז IVF אחרון?
כי הבנתי שגם בגיל 44, גם אם משיגים היריון, הביצית לא מתחלקת טוב או משהו כזה, הכוונה לחלוקת תאים?
נ.ב. - האם מגיל 35 רצוי לקחת באופן סתמי ויטמינים E, C, A.... כי אמנם לא עישנתי מעולם אבל הליכות ברגל בת"א עם מכוניות חולפות כנראה גם גורם להרס התאים בגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רזרבה שחלתית נמוכה - תגובה
פרופ` דוד בידר23/05/2013קודם כל מכוניות חולפות לא הורסות כלום. יש אומנם השפעה כוללת של הסביבה ולאו דוקא המכוניו.
לעניין הגיל , אז באמת בגיל זה הסיכויים להריון בטיפולים אפסי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהסיכוי להיריון לא בטיפולים?
מישהי23/05/2013אני תוהה למה הדגשת דווקא "בטיפולים" במשפט האחרון שלך. יש סיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרלשירית22/05/2013
הזרקתי אוביטרל היום (22.5)ב18:00 בערב.
ב23.5 וב24.5 מתקיימת ההזרעה .
האם זה בסדר?
דבר נוסף, האם מומלץ לא לבצע פעילות גופנית בזמן טיפולי פוריות או שתלוי בסוג הפעילות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוביטרל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2013זה מצויין,כדאי לא לבצע פעילות אירובית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריןעמית22/05/2013
ערב טוב, היום עשיתי שאיבה וקבלתי הוראה להתחיל אנדומטרין החל ממחר פעמיים ביום. הגיוני? לא אמור להיות מיום ההחזרה? ורציתי לשאולה למה זה בכלל?? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטרין - תגובה
פרופ' שלמה משיח22/05/2013האנדומטרין זה פרוגסטרון שתומך בגופיף הזהוב והוא אמנם ניתן למחרת השאיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צטרוטיידאני22/05/2013
שלום
רציתי לדעת לכמה זמן הצטרוטייד מעכב את הביוץ?
הזרקתי צטרוטייד ביום שני בערב והיום בבוקר הזרקתי אוביטרל. האם הוא מעכב את הביוץ עד אשר מזריקים אוביטרל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צטרוטייד - תגובה
פרופ` דוד בידר22/05/2013כן, מעכב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופםקרן22/05/2013
שלום. רציתי לשאול האם אסטרופם לתמיכה לוקחים בדרך כלל אחרי שאיבה או החזרה ומה עדיף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרופם - תגובה
פרופ` דוד בידר22/05/2013זה לא לתמיכה ואני לא מהחסידים לתת בכלל אסטרוגן בנוסף למה שכבר גופך יצר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה ומחזוררויטל22/05/2013
אחרי IVF ראשון, מתי אני אמורהה לקבל מחזור האם התמיכה שקיבלתי- אנדומטרין וגינלי פעמיים ביום, ואסטרופ 2 מ"ג פעמיים ביום מעכבים מחזור? המחזור שלי סדיר כל 28 יום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תמיכה ומחזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2013במידה ואת לא תהרי בעקבות הטיפול הוסת הצפויה תגיע תוך 12-14 יום מההחזרה למרות הטיפול התמיכתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודב רבה
רויטל22/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקיםא22/05/2013
שלום, רציתי להבין. מאותו זקיק יכולים להוציא מספר ביציות? וככל שהזקיק גדול יותר, יש סיכוי ליותר ביציות?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זקיקים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2013בכל זקיק אמורה להיות לכל היותר ביצית אחת,וככל שהזקיק גדול יותר קיים סיכוי שהביצית בשלה יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה לרופאיםשירי22/05/2013
יום 12 למחזור להלן תוצאות בדיקת דם ואולטרסאונד
פרוגסטרון - 12.7
אסטרדיול - 459
תוצאות אולטרסאונד :
צד שמאל - זקיק אחד קטן
צד ימין - זקיק אחד בגודל 8
רירית - 11 לא סדירה
האם אני לפני ביוץ? אחרי ביוץ? תשובות הדם והאולטרסאונד מאוד מבלבלות.
אני נמצאת בסבב טבעי לחלוטין.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה דחופה לרופאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2013דניאלה כנראה שאת אחרי ביוץ -רמת הפרוגסטרון גבוהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לפרופ' אשכנזי
שירי22/05/2013גם לפי דעתי אני אחרי ביוץ.
קיבלתי הוראה מהרופא לקיים יחסים לסירוגין כל השבוע.
האמת שניראה לי אבסורדי לחלוטין (זקיק 8 + פרוגסטרון 12).
האם יש סיכוי להריון עם נתונים אלו?
אשמח לשמוע את דעתך.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרופאים ממתינה עדיין לתשובה
שירי22/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך שאלה לפרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/05/2013את יודעת בחיים הכל קורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספירת שבועות לאחר הפריהמיקי22/05/2013
שלום לרופאים היקרים,
היום הייתי באולטראסאונד דופק בו נאמר לי שיש שני שקים עם דופק תקין :)
לא אמרו לי באיזה שבוע אני ואשמח אם תוכלו לעזור לי בחישוב-
שאיבה- 19/4
החזרה- 21/4
באיזה שבוע אני נמצאת?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ספירת שבועות לאחר הפריה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2013שבוע 7
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאיםאני22/05/2013
שלום ד"ר
אני בהריון שבוע 11+2
עשיתי US בשבוע 5+3 ראו שק הריון בדוגל 1 ס"מ
שבוע אחרי 6+3 נצפה דופק
שבוע 8+3 העוהר נמדד והתאים לשבוע שלי
השקיפות רק עוד שבועיים
זאת אומרת 4 וחצי שבועות מאז ה-US האחרון
איך יודעים שהכל תקין? וממשיך להתפתח?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לרופאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2013בינתיים כל מדדי האולטרסאונד היו תקינים ועמדת בציפיות ,נקווה שגם בעתיד כל הבדיקות יצביעו על הריון תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםג'ניה22/05/2013
שלום!
לא קיבלתי תשובה ולכן אני שולחת את השאלה שוב.
אני עשיתי IFV ולני כמה ימים החזירו לי 2 עוברים. רציתי לשאול, האם יש דרך לבדוק האם הם מתפתחים או לא או הדבר היחידי זה בדיקת דם ביום ה-12 אחרי ההחזרה?
תודה מראש!
ג'ניה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2013הדבר היחיד היא בדיקת הביטה כעבור 12 יום,אין שום תבחין אחר שיכול להצביע על הריון פרט לבדיקת הביטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאל נוספת. תודה
ג'ניה23/05/2013תודה פרופסור יעקב. והאם אתה יכול להסביר בבקשה איך רואים זקיקים באולטרסאונד לפני שאיבה ואחרי החזרה של עוברים רק בעזרת בדיקת דם ביום ה-12 אפשר לדעת על תוצאה?
אשמח מאוד אם תוכל להסביר לי את זה, כי זה לא מסתדדר לי בכלל..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאל נוספת. תודה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/05/2013מה לעשות שה אולטרסאונד במיגבלותיו יכול לזהות זקיקים ולא השתרשות עוברית מיקרוסקופית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה ראשונהשירן22/05/2013
שלום רב, השבוע אני אמורה להתחיל זריקות הורמונים להפריה לפי "הפרוטוקול הארוך" שקבע לי הרופא שלי.
שאלתי היא היות ואני מתחילה ביום ה 21, הרי שעברתי את הביוץ, איך אני יודעת שלא נקלטתי באופן טבעי דווקא החודש?
והאם יש סכנה בהתחלת ההורמונים במידה ויש הריון ?
אשמח לתשובה מהירה. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריה ראשונה - תגובה
פרופ` דוד בידר22/05/2013אם לא תגיע הוסת ויהיה הריון ,לא יקרה כלום בעקבות התרופה שלקחת ביום 21
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקות במטוסעידית21/05/2013
שלום,
שואלת בשביל חברה.
חברה נמצאת בטיפולי הפריה וצריכה לטוס לחו"ל.
האם צריך אישור מיוחד לזריקות שעליה לקחת איתה?
תודה ולילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זריקות במטוס - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2013לא צריך אישור מיוחד להכניס את זה כחבילת תרופות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יודעת אם קשור לכאן...אשמח לתשובהעידית21/05/2013
שלום,
לפני כשנה ילדתי את בני בכורי לאחר 4 הזרעות. לפני כחודשיים ב11/3 קיבלתי את הוסת הראשונה וכחודשיים לאחר מכן קיבלתי את הוסת השניה ב6/5. כנראה עקב הנקה שהופסקה לפני כ3 חודשים. אין לי כרגע רופא נשים, אני מחפשת רופא שיוכל לקבל אותי בקרוב. רציתי לדעת מה עלי לעשות. אם בזמן הזה לא נכנסתי להריון כנראה שאצטרך שוב טיפולי הזרעות. איזה בדיקות עלי לעשות לפני שאגיע לרופא אם בכלל. אני פשוט לא רוצה לפספס את ההזדמנות כרגע לאחר הוסת כי מי יודע מתי תהיה הוסת הבאה. אני יודעת שעלי לעשות בדיקת זקיקים בגדול אבל מה יתן לי אם אני לא מטופלת. ובכלל מתי אני צריכה לעזות את המעקב הזה של הזקיקים. איך נעשה החישוב של הביוץ אם הוסת מגיעה בתדירות כזו. מצטערת על הבלאגן, אשמח לתשובות. תודה עידית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא יודעת אם קשור לכאן...אשמח לתשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2013כדי לחזור לתלם הטיפולי עלייך בראש ובראשונה ליצור קשר עם רופא פריון שיכוון אותך למועד הביוץ או יתן לך טיפול מתאים להשראת ביוץ +הזרעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודעת אם קשור לכאן...אשמח לתשובה - תגובה
פרופ` דוד בידר22/05/2013אם אין לך וסת סדיר אז יש לך בעיות ביוץ ואת צריכה לקבל טיפול לגרימת ביוץ.
אם הוסת לא באה עקב הנקה ובדרך כלל יש לך וסתות סדירים אז ניתן לקיים יחסים באמצע התקופה של המחזור החודשי עד שתמצאי רופא שיכוון אותך למטרה הרצויה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)