מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחוף!!!אחרי הזרעה שניה בטאנץ19/03/2013
אחרי הזרעה שניה בטא ראשונה36 יומיים אחרי בטא שניה 29 ממה שהבנתי שזה לא כל כך טוב וקראו לי עוד יומיים שוב לבטא...
מאוכזבת בוכה מה זה אומר שזהו ההריון לא התפתח? האם הסיכויים אחרי זה הם גדולים יותר להרות שוב בהזרעה?
אובדת עצות פשוט מיואשתתתת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דחוף!!!אחרי הזרעה שניה בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/03/2013שלום ,לדאבוני מדובר בהפלה כימית ,אולם העובדה שהרית הינה סימן פרוגנוסטי מצויין בציפיה לבאות ,כך שכדאי לראות את חצי הכוס המלאה והעובדה שהרית הינה אבן יסוד חשובה לגבי העתיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה ד"ר
נץ19/03/2013התייעצתי עם עודברופא הוא טען שעדיין אי אפשר לדעת ורק בבדיקות בעוד יומיים נדע ושאי אפשר עדיין לדעת מה גורל ההריון זה נכון?
ומה הסיבה והבטא לא עלתה ? בקיצור האם יש סיכוי אפילו קטנטן שזה יכול להמשיך ולהיות הריון תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה עוד שאלה לרופא
נץ20/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה עוד שאלה לרופא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/03/2013לדעתי הסיכוי להריון תקין קטן ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא שלישית עוד שאלה לרופא
נץ21/03/2013בטא שלישית יצאה 6 ככול הנראה צדקת גם שרציתי לא להאמין יש לי רק עוד שאלה אחת האם זה מגדיל את הסיכוי להכנס להריון בטיפול הבא ? הטיפולים שאני עושה זה הזרעות יש סיכוי שזה יגדיל אצ הסיכוי כי הרבה כותבים שאחרי הפלה יש סיכוי גדול להכנס להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה בטא שלישית שאלה לרופא
נץ21/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בטא שלישית עוד שאלה לרופא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/03/2013העובדה שהרית הינה סימן פרוגנוסטי טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בטא שלישית עוד שאלה לרופא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/03/2013העובדה שהרית הינה סימן פרוגנוסטי טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלסטוציטים מוקפאיםשירה19/03/2013
ד"ר שלום, לאחר החזרת מוקפאים שנכשלה הוחלט בטיפול הבא להפשיר שש עוברים מוקפאים ולנסות לגדל אותם לבלסטוציסטים. שאלתי היא מה הם סיכויי ההישרדות של העוברים ואם כן האם זה מעלה את הסיכוי להריון?
אודה לך על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בלסטוציטים מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/03/2013הסיכוי להתפתחות בלסטוציטים הוא 1/3 עוברים,זהו אמצעי טוב להחזיר פחות עוברים ולהימנע מריבוי עוברים ,וכמובן בכל אשר נוגע לאיכות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל שווה לגדל אותם נכון פרופסור?
שירה19/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל שווה לגדל אותם נכון פרופסור? - תגובה
פרופ` דוד בידר19/03/2013לא.
כדאי להפשיר ולהחזיר ולא לגדל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופאה שלי חושבת כמוך.
שירה19/03/2013טוב.אז נחזיר אותם בלי לגדלל אותם לבלסטוציטים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופאה שלי חושבת כמוך. - תגובה
פרופ` דוד בידר20/03/2013אם חושבת כמוני אז היא טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחח אין כמוך פרופסור בידר
שירה20/03/2013גם רופא מצוין ואנושי וגם מצחיק. שילוב מנצח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסמדר צודק אין ולא כמו פרופ' בידר.
ז'וזו22/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך יודעים אם הצליחה ההפריה??וולא19/03/2013
יש לי שאלה שתמיד בראש : איך אפשר לדעת שההפריה הצליחה? יש סימנים אחרי כמה ימים?? או רק בבדיקת דם אחרי 14 יום בלבד??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איך יודעים אם הצליחה ההפריה?? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/03/2013המלצתי תמיד לא לסמוך על סימנים קלינים או סובייקטיבים ולחכות לבדיקת הדם להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטת התריסקרן19/03/2013
שלום, אשמח לדעת מתי אצל העובר מתפתחת ומתפקדת בלוטת התריס? אני בשבוע 21 ומאז ההריון העלו לי את מינון האלטרוקסין. נאמר לי שאוריד את המינון בהדרגה... בסריקת מערכות מוקדמת נאמר לי שעדיין אין לעובר בלוטת התריס. ברור שאני במעקב של בדיקות דם ולפי זה המינון אבל מסקרן אותי לדעת מתי יש לעובר בלוטה מתפקדת. תודה רבה וחג שמח!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בלוטת התריס - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/03/2013הבלוטה מופיעה בגיל שלושה שבועות כפרוליפרציה של תאי אפיתל ברצפת הלוע . בלוטת התריס (תירואיד, Thyroid) יורדת ורוכשת תאים מזודרמלים, כמו התאים הפאראפוליקולרים מסוג C המפרישים קלציטונין. בסוף החודש השלישי נוצרים הזקיקים (Folliculi), המכילים קולואיד וייתכן שכבר אז הבלוטה מפרישה הורמון. בירידתה, בלוטת התריס קשורה לצינור התריס והלשון (Thyroglossal duct) הנסגר במרבית התינוקות. המיקום הסופי של הבלוטה בעובר הוא קדמית לעצם הלשון (Hyoid) והסחוס של הגרון (Larynx).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי של איקקלומיןשני19/03/2013
היי, יש לי שחלות פוליצסטיות ובחודש הראשון לטיפול של איקקלומין לקחתי 2 כדורים ביום ולא היתה השפעה כלומר לא הגיע הביוץ...
לכן הרופא המליץ לי לקחת 4 כדורים ביום כלומר מינון גבוה יותר...
יום לפני שסיימתי את הכדורים בלילה התחלתי לראות טשטוש בראיה... וגם למחוקת היה ונעלם... ושוב בלילה חזר... מה לעשות עם זה? האם זה ישאר קבוע? כי אני יודעת שזה תופעה של הכדורים...
חייבת תשובה אני נורא דואגת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תופעות לוואי של איקקלומין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/03/2013שני שלום,ההפרעות בראיה קיימות לעיתים לאחר שימוש באיקכלומין ובמיוחד במינון גבוה,קרוב לודאי שהתופעות יחלפו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחגית19/03/2013
האם פרופ' אייל שיינר מטעה את הציבור? בכתבה שפורסמה באינטרנט לפני קצת יותר מחצי שנה הוא כתב: "גם כאשר עושים טיפולי פוריות הסיכוי להריון קטן מהותית מגיל 40. סיכויי הכניסה להריון כתוצאה מביצוע הפריה חוץ גופית עומדים על כ־15% בגיל 40. סיכויים אלו יורדים בחדות ואחרי גיל 44 הם עומדים על כ־2%. מסיבה זו דרוש בישראל אישור מיוחד לבצע הפריה חוץ גופית בנשים מעל גיל 45."
לפי הציטוט הנ"ל המסקנה היא שבגיל 45 הסיכוי להרות בטיפולים הוא 2%. האם זה נכון? אם כן, אז מדוע משרד הבריאות ממליץ כבר בגיל הזה לקחת תרומת ביצית? שני אחוזים זה לא סיכוי אפסי, וגם לא כמעט אפסי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ' שחר קול19/03/2013בעיקר, זו שאלה חברתית-ציבורית-פוליטית, שכן נושא המימון הציבורי לטיפולי הפריה נתון בידי נבחרי הציבור היושבים בכנסת ובממשלה.
דרך אגב, ברוב ארצות אירופה המימון הציבורי להפריה נפסק בגיל 40.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל
חגית19/03/2013שברוב ארצות אירופה המימון לטיפולים נפסק בגיל 40.
בגיל הזה עדיין יש סיכוי גבוה להצלחה
אני מביאה כאן את התיאור המרכזי של ההצלחות. רק לא ברור לי מדוע למשל, בגיל 42 שיעור ההצלחה עם עובר טרי הוא 6.5%, ואילו עם עובר קפוא באותו גיל, שיעור ההצלחה עולה ל-16.5% . אשמח לקבל הסבר, כי יותר הגיוני שעם עובר קפוא שיעור ההצלחה יורד עקב הצורך שהעובר ישרוד את ההקפאה וגם את ההפשרה.
התיאור:
The first group of IVF success rates show live birth rates (per transfer) for women that used fresh embryos in 2011 and the second group shows success rates per transfer for women that used frozen embryos in 2011.
IVF success rates with fresh embryos - 2011
%Women under 35: 46.2
%Women 35-37: 38.4
%Women 38-40: 27.4
Women 41-42: 16.6%
Women 42: 6.5%
IVF success rates with frozen embryos - 2011
•Women under 35: 39.3%
•Women 35-37: 35.7%
•Women 38-40: 30.3%
•Women 41-42: 24.5%
•Women 42: 16.5%* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/03/2013שלום,אין כל הטעיית הציבור בנתונים שנמסרו,הכוונה ששיעורי ההריונות בגיל 44-45 הם בשיעור של כ1-2% ואם ניקח בחשבון את שיעור ההפלות הגבוה בגיל הזה הרי שהתוצאה בפועל היא שה-life birth rate -לידות חי כתוצאה מטיפול IVF בגיל הזה הינו קטן ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנניח
חגית19/03/2013ששיעור ההפלות בגיל 45 הוא שני שליש. זה אומר שמתוך 2% , חצי אחוז מגיעות ללידת ילד חי. אז נכון שחצי אחוז זה מעט, אבל זה אומר שמטופלת אחת מתוך מאתיים מטופלות בגיל 45, מגיעה גם ללידה. האם זה נשמע הגיוני? האם אצלך בערך מטופלת אחת (בגיל 45) מתוך מאתיים מטופלות מגיעה אחר כך ללידה ראשונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נניח - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/03/2013ברור שמדובר על נתונים ממוצעים ולא אינדיוידואלים ליחידת IVF או לרופא כזה או אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות למסירהמכל הלב19/03/2013
לכל המעוניינת במונופור, גונל, פיורגוון ואסטרופם באיזור הקריות אשמח למסור.
ניתן להשאיר מייל ואני יחזור
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדין רלוונטי? אני מחפשת פירוגון ממש
לילית 7907/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשרי
מכל הלב07/04/2013מה המייל שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמונופור
ליאת07/04/2013האם נשאר לך עדיין מנופור?
אם כן אשמח מאוד לקבל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי יש לתת
ספיר07/04/20136 מזרקים דקקפטיל ו2 צטרוטיד - באזור הקריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת ואבן.קלונקס בזמן טיפוליםהדס18/03/2013
שלום,
היום ביקשתי מרופא המשפחה שלי מרשם לוואבן/קלונקס, אותם אני מתכוונת ליטול ביום ההזרעה היות ואני מאוד חרדה ולחוצה ביום זה (אני ווגיניסמוסית), וזה יכול להוביל לקשיים ואף חוסר הצלחה לעבור הזרעה תוך רחמית.
הרופא לא רצה לתת לי מרשם בתואנה שלא ניתן ליטול תרופה זו במהלך ההריון, היות והיא גורמת למומים בעובר. לטענתו, החומר נשאר פעיל מס' ימים ולכן בהנחה שאקלט באותו חודש הרי שישנה סכנה לעובר.
האם החומר אכן נשאר יותר מ8 ימים בגוף? אני שואלת כי אני מבינה שההשתרשות מתרחשת בערך לאחר 8 ימים ממועד הביוץ... האם אכן לא מומלץ ליטול תרופה מסוג זה במועד ההזרעה, מתוך הנחה שאקלט באותו חודש?
האם יש המלצה לתרופה אחרת שאוכל ליטול?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נטילת ואבן.קלונקס בזמן טיפולים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/03/2013ההשפעות של clonazepam-clonex בהריון האנושי אינם ידועים. דיווחים אחרונים מראים שיוך בין השימוש של תרופות נוגדות פרכוסים על ידי נשים עם אפילפסיה לבין שכיחות מוגברות של מומים מולדים בילדים שנולדו לנשים אלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי פיריון 5 שניםשני18/03/2013
שלום, אני בת 34 ילד אחד בריא לאחר שנתיים ניסיון ו2 הפלות לפני. מנסה להרות בהצלחה כ 5 שנים.הבדיקות לבירור כולל גנטיקה, הורמונים, קרישיות תקינות, היסטרוסקופיה פעמיים וצילום רחם תקינים. זרע תקין. בריאה בדר"כ. 3 הפלות בשנתיים ראשונות בהריונות ספונטניות, בשבוע 8-10, 3 הזרעות ללא תוצאה, 3 מחזורי שאיבות עם 12 -16 ביציות וכ10 עוברים טובים ובלסטוציטים שהוחזרו גם מוקפאים בשלישיה- 10 ניסיונות ללא הצלחה עם טיפול באספרין אסטרופן אנדומטרין. יזמתי בדיקה למחלה אוטואימונית כי יש לי ויטיליגו קל על העור. יצאה ראומטואיד פקטור 32.80 כאשר נורמה עד 14 וLDH 440 כאשר נורמה עד 290. האם מדובר במחלה פעילה ויש מקום בטיפול בסטרואידים להצליח בהריון? מודה על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון ערך.
שני18/03/2013LDH תקין...סליחה.
אי פיריון 5 שנים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/03/2013שני שלום,גם אם המחלה סמויה בעקבות השינויים המתחוללים בהריון יש מקום לטעמי לטיפול בסטרואידים כחלק מהאסטרטגיה הטיפולית ב IVF וזאת במיוחד גם לאור ריבוי ההפלות במקרה הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חג שמח לכל הצוות המדהים שנימצא כאןז'וזו18/03/2013
בשבילנו ללא תמורה !24 שעות ביממה בחגים ובשבות אשרייכם מאחלת לכל אחד מכם בריאות אושר חיים טובים מלאיים באור ומלא מלא הריונות תקינים אמן ואמן !!וכמובן לכל הבנות שנימצאות בטיפולי הפריה או תרומת ביצית שיצליח לנו חג שמח
חג שמח לכל הצוות המדהים שנימצא כאן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/03/2013תודה רבה על הברכות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת טיפולשני18/03/2013
שלום. הייתי אמורה לעבור החזרת עוברים החודש אך היא בוטלה מאחר ורירית הרחם הייתה דקה. קיבלתי הוראה מהד"ר להמשיך למשך 5 ימים נוספים פרוגינובה( 4 פעמים ביום), ובנוסף פעמיים בבוקר ופעמיים בערב נרות אוטרוגסטן 200.
שאלתי היא- הסתיימו להם 5 הימים, מה קורה עכשיו? פשוט להפסיק לקחת התרופות ולחכות למחזור? מה הטווח שבו הוא יכול להופיע?
תודה על המענה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת טיפול - תגובה
פרופ' שלמה משיח18/03/2013כן צריך לחכות למחזור שיבוא תוך 4-5 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונל fמיקי18/03/2013
אני מטופלת בזריקות גונל f והזרעה, בפרוטוקול שלי מזריקים מהיום החמישי למחזור 4 ימים של זריקות וביום החמישי מעקב זקיקים + בדיקת דם. השבוע היום החמישי יוצא בשבת ולכן אגיע למעקב זקיקים בראשון. השאלה שלי היא האם להמשיך להזריק גונל f גם זריקה חמישית בשבת או רק 4 ימים, הפסקה של יום ומעקב זקיקים בראשון??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גונל f - תגובה
פרופ' שלמה משיח18/03/2013להמשיך להזריק גונל עד יום א.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות פרופיל הורמונלירחלי18/03/2013
שלום , אני ביצעתי בדיקות הורמנליות ביום הרביעי למחזור ולהלן התשובות האם הן תקינות?
pmol/L 380 ESTRADIOL (E-2)
nmol/L 124.0 SHBG
0.7 FREE ANDROGEN INDEX
17- בעבודה OH-PROGESTERONE
mIU/L 2.64 TSH
IU/L 4.40 LH
IU/L 5.10 FSH
mIU/L 111.3 PROLACTIN
1.7> PROGESTERONE
nmol/L 0.90 TESTOSTERONE- TOTAL
?mol/L 3.80 DHEA SULPHATE
תודה והמשך יום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקות פרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ` דוד בידר18/03/2013סךהכל סביר אך רמת האסטרוגן מעט מוגברת.
לא ציינת את גילך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקות הורמונליות
מיכל18/03/2013תודה רבה על התשובה המהירה
אני בת 34* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופאים הכי תותחים וגדולים בארץשירה18/03/2013
שיהיה לכם חג שמח ושוב, תודה לכם שאתם עונים לנו 24 שעות ביממה במקצועיות ועם הרבה הרגעה והבנה והתחשבות בכולנו שאנחנו לחוצות ועוברות קשיים רבים. תודה לכם!
אשרינו שזכינו ברופאים כאלה שמתנדבים כאן ועונים תשובות מלאות ומפורטות!
שהשם ישמור עליכם ויעניק לכם בריאות וכוחות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לרופאים הכי תותחים וגדולים בארץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/03/2013תודה רבה על הכרת תודתכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת למילים! חג שמח
קרן18/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוייםדנה18/03/2013
האם סיכוייו של בלסטוציסט שהופשר והוחזר להקפאה והופשר שוב,היה דרגה 4(דרגה 1 לפני ההפשרה)המשיך לחיות ועבר לדרגה 2 סיכוייו טובים?
הוא נתן קפיצה יפה והמשיך לשרוד למרות הכל...(הוא ביום 6)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף-לרופאים
דנה18/03/2013הבלסטוציסט הוחזר לי היום,הוא היחיד שנשאר לי וזה היה או להחזיר או לזרוק לפח,בסוף החלטתי לתת לו צ'אנס,האם יש סיכוי?(כל שאר הפרמטרים היו תקינים בוצע גם פיפל,לא היו עוברים נוספים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף-לרופאים - תגובה
פרופ` דוד בידר18/03/2013סיכויים קטנים מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר
דנה18/03/2013כך חשבתי,לצערי נכנעתי והחזרתי.
למה מחזירים עוברים כאלו(יש לי תמיד הרבה מוקפאים,הוא האחרון)?
אי אפשר לזרוק אותו וזהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר19/03/2013לא זורקים שום דבר בלי אישור ממך.
לאחר הסבר על סיכויים היית יכולה להחליט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ בידר-בנושא
דנה20/03/2013לא הסבירו את הסיכויים
אני יודעת אותם בעצמי ( :(נדמה לי שפחות מחמישה אחוז)
גם אמרתי זאת לרופא אך הוא אמר שכך או כך אנחנו כאן,וחבל לבזבז את הטיפול שכבר עשיתי....בכל מקרה אני די מוכנה לשלילי.
רציתי לדעת בכל זאת את ההסבר המדעי מדוע בלסטוציסט ששרד אין לו סיכוי גדול להקלט,הרי אם הוא הגיע עד הלום כנראה שהוא טוב והוא נראה בסדר דרך המיקרוסקופ,מדוע נדיר שבלסטוציסט משתרש?(ויש לי נסיון רע ומר עם אי אלו בלסטוציסטים ביחידה שלי אוהבים לגדל)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ בידר-בנושא - תגובה
פרופ` דוד בידר21/03/2013יש לבלסטוציסט מוקפאים אותם סיכויים שיש לעוברים מוקפאים בכלל ,רק שלא נוהגים להפשיר עובר ואחר כך להקפיא ,היות ותהליכי ההקפאה פוגמים בעוברים וסיכוייהם להיקלט יורד.
יש מקומות שכן דוגלים בבלסטוציסטים , בעיקר בחו״ל עם תוצאות טובות מאוד.
זה שעובר גדל לבלסטוציסט לא אומרת שהוא תקין במבנהו וגדילתו יכולה להיפסק אחרי
יותר ימים.
הסיבה שהריון זה עניין של סיכויים ,הם עקב מבנה תקין או לא תקין של כל העובר ולא מראהו החיצוני או גדילתו למימדים מסוימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרו'פ
דנה21/03/2013אני מבינה,
אבל האם יש לך מושג מדוע היחידה החליטה להפשיר להחזיר ושוב להקפיא ושוב להפשיר?
הרי זה לא כלכלי,וגם כל הפיפלים עולים כסף,
איני מצליחה להבין למה?וגם לא קבלתי ממש תשובה חוץ מאשר שחבל על העובר ואם יש מוקפא אי אפשר לעשות טרי.
בכל מקרה אין לי כל כך זמן מיותר לטיפולים כאלה, אני סובלת מהפלות וכשלונות חוזרים.
חבל לי....ומעצבן אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרו'פ - תגובה
פרופ` דוד בידר22/03/2013כנראה שלא החזירו את הבלסטוציסט המופשרים כי לא היית מוכנהאו משהוא כזה ,והחליטו להקפיאו שוב כי אולי הייתה טעות בהוראת ההפשרה.
בכל אומן את צריכה לקבל מהם הסבר מקיף.
וחוץ מזה אל תתיאשי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)