מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סקירה מוקדמת חשד למום בלבז'וזו13/03/2013
a-v- canal הפנו אותי לאקו לב. השאלה שלי זו תרומת ביצית מאישה צעירה מאוד אז אך יתכן? והאם אתם ממליצים לי לעבור סקירה במקום אחר? או להמתין לאקו לב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
ז'וזו13/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סקירה מוקדמת חשד למום בלב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/03/2013האקו לב זוהי הבדיקה האולטימטיבית על מנת לבסס את ההבחנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופ' אשכנזי אז להשאר אופטימית
ז'וזו13/03/2013זה הריון אחרי 22 שנים ! וזה עצוב לי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולשהנטלי13/03/2013
היי...אני בהריון שבוע עשירי ומקיאה המון ונורא חלשה...המצב גורם לי לשכב המון
האם שכיבה או ישיבה מרובה יכולה לגרום נזק לעוברים או למשהו אחר...תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חולשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/03/2013השכיבה או הישיבה אינם משפיעים על העובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה לרופאיםדנה13/03/2013
פרופיל הורמונלי תקין, הזרע של בעלי מעולה.
הרופא מבקש לבצע בסבב הבא מעקב זקיקים שיתבצע ללא הורמונים, ללא אוביטרל, ועם קיום יחסים.
ביקשתי הזרעה אבל הרופא סירב והסביר שאם הזרע מעולה אין טעם לקיים הזרעה ועדיף קיום יחסים, מפני שהזרע אחרי השבחה אינו נשמר מספיק זמן .
מה דעתכם על דבריו? האם יש אמת בדבריו של הרופא שבמידה והזרע תקין עדיף יחסים על פני הזרעה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה לרופאים - תגובה
פרופ` דוד בידר14/03/2013אני מסכים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה פרופ' בידר על תשובתך
דנה14/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר הפריהיעל13/03/2013
שלום לרופאים
לאחר הפריה במיקרומניפולציה- יכול להיות שהעוברים לא מתפתחים יפה בגלל הזרע שהפרה אותם? (מדובר בביציות של אשה בת 34 שהכל תקין אצלה).
אם כן- אודה על הסבר באילו מקרים.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאחר הפריה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/03/2013יעל שלום ,התפתחות בילתי תקינה של העוברים יכולה להיות פונקציה של איכות זרע ירודה ,ריבוי שברים ב-DNA,פונקציה של איכות ביציות ירודה,הליך הורמונלי לוקה,רקע רפואי והורמונלי שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי AMH בחולת אנדומטריוזיסאלה13/03/2013
שלום,
אני בת 32 וסובלת מזה כמה שנים מאנדומטריוזיס.
מפאת הגיל והמחלה, התחלתי להיות מוטרדת מעניין הפוריות ואף לשקול הקפאת ביציות או עוברים (מתרומת זרע). לשם כך, ביצעתי בדיקת AMH במעבדות זר וקיבלתי תוצאה של 1.86 מיקרוגרם לליטר, כשטווח הנורמה הוא בין 1 ל-8. כיצד כעת עליי להתייחס לתוצאות? מצד אחד, אני דואגת לרמת הפוריות שלי. מצד שני, טיפולי IVF מרתיעים אותי בשל החשש הסביר שהם יגבירו את כאבי האנדומטריוזיס.
אשמח לקרוא את דעתך המקצועית בעניין.
בתודה מראש,
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ערכי AMH בחולת אנדומטריוזיס - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/03/2013אלה שלום,המלצותי בשלב זה לאור התוצאות המצוינות של ה-AMH היא לטפל בטנדומטריוזיס באמצעות גלולה למניעת הריון באופן רציף ולעשות שיקול בהתאם לנסיבות בעוד פרק זמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך
אלה14/03/2013תודה רבה לך על התשובה העניינית והזריזה!
אני אכן מטופלת כבר יותר משנה בפמינט ברצף. לגמרי תלויה בגלולות.
כ"כ נעים לי לשמוע שהתוצאות מצויינות! עשית לי את היום! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה עם מספר זקיקים מוביליםמיכל13/03/2013
האם בהזרעה עם מספר זקיקים מובילים הסיכוי להריון עולה משמעותית?
אני אחרי שתי הזרעות עם 3 זקיקים מובילים. ההזרעות לא הצליחו.
מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרעה עם מספר זקיקים מובילים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/03/2013בהחלט קיומם של מספר זקיקים מובילים עשוי להניב תוצאות טובות יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה או יחסיםמיכל13/03/2013
בטיפולי פוריות - גונל ואוביטרל.
זרע תקין.
האם ניתן לקיים יחסים ולא לעשות הזרעה. הרופא שלי אמר שקיום יחסים בזמן הביון, על פי הנחיותיו ועל פי האוביטרל זה בסדר גמור.
מה דעתכם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרעה או יחסים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/03/2013שרית שלום,טיפול להשריית ביוץ המלווה בהזרעה מניב הריונות בשיעור כפול גם שהזרע תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טעות בטפולגלי13/03/2013
שלום רב,
בטעות הזרקתי מונוגון במקום דקא במשך 10 ימים , מעבר לכך שנהרם הטיפול הייתי רוצה לדעת מהם הסיכונים ו/או הבעיות היכולות להתעורר נוכח הזרקת מונוגון 10 ימים שלא לצורך.
תודה מראש על תשובתך.
גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעות בטפול - תגובה
פרופ` דוד בידר13/03/2013שום סיבוכים או בעיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינוןשי12/03/2013
אני בשבוע 7+4 להריון עדיין נוטלת קרינון לתמיכה. למעשה מיום השאיבה כלומר חודש וחצי. הבעיה היא שצוואר הרחם שלי סתום לחלוטיין מלא עד אפס מקום בשאריות שלא נספגו של קרינון. האם הדבר מסוכן לעובר? כיצד מוציאים זאת, זה מקשה עליי להכניס מוליכים חדשים כי הכל סתום. אני מתקלחת פעמיים ביום וגם שאני מכוונת לשם זרם מים קרים זה לא יוצא. אני מפחדת שאני מסכנת את העובר.
סליחה על התיאורים.
אשמח ואודה לעזרתכם!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/03/2013לטעמי את יכולה להפסיק את הטיפול ההורמונלי (קרינון)אינו נחוץ יותר ,אין שום סיכוי שנגרם נזק לעובר,ההפרשות הנובעות מהחומר יתמוססו בהדרגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והמשך שאלה-
שי12/03/2013אהיה אצל הרופא המומחה בעוד יומיים, אני לוקחת בנוסף לקרינון גם זריקות ריטארד. האם הזריקה אמורה להספיק? אני מפחדת כל כך להפסיק את התמיכה. בפעם הקודמת שנקלטתי מהזרעה עברתי הפלה בשבוע 7 בגלל חוסר דופק ועכשיו זה ivf אז הייתי בטוחה שממשיכים עם התמיכה עוד הרבה שבועות.
אפשר להתעניין ולשאול מתי אתה ממליץ למטופלותייך בד"כ להפסיק עם התמיכה?
פרופ' אשכנזי תודה תודה תודה תודה תודה!!! אתה ממש איש יקר מפז!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה והמשך שאלה- - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/03/2013שלום ,זריקת הפרוגסטרון ריטרד בהחלט עשויה להספיק בשלב ההריון שאת מצוייה ,אני מפסיק בד"כ כשהאישה אינה מדממת בלב זה את הטיפול התמיכתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהההה!!!!!!!נופר12/03/2013
אני מטופלת במרפאה פרטית וביום ה14 להחזרה עשיתי בדיקת הורמונים והתשובות של הe2 יצאו נמוכות- e2קטן מ100, ופרוגסטרון 42.9,הבטא שלילית, די מדאיג אותי התשובה של הe2, ואין מי שיענה לי על כך רק אמרו לי להתחיל טיפול חדש...
מישהו יכול לתת לי תשובה האם לעשות בדיקות לברר למה הe2 נמוך או מה לעשות בכלל??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה חשובהההה!!!!!!! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/03/2013אין בכך כל צורך ומקום לדאגה ,הפער בין ה-E2 לפרוגסטרון נובע משרידי הביטוי של הטיפול ההורמונלי בתכשירי הפרוגסטרון בעוד שה-E2 ירד לקראת המחזור מאחר ולא הרית,אין בכך כל חריג או סטיה המצריכים בירור נוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הזרעהשיר12/03/2013
שלום.
אני אחרי החזרה.
לא ישבתי בכלל. חיכיתי לשחרור 10 דקות בעמידה והלכתי. לא ישבתי בכלל.
יתכן שהעוברים יצאו?
זה לא נורא אם לא ישבתי אחרי ההחזרה?
אני בלחץ !!
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי החזרת עוברים, לא הזרעה !!
שיר12/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי הזרעה - תגובה
פרופ' שחר קול12/03/2013הכל בסדר.
אין מקום ללחץ.
העוברים לא יצאו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםשירה12/03/2013
האם שהרמה של האסטרדיול יורדת לפני השאיבה-זה מבשר לא טוב? או שזה זניח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/03/2013אם הרמה יורדת לפני מתן האוביטרל הדבר עלול להפחית את סיכויי ההצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל הרמה היתה גבוהה והרופאה עשתה
שיר13/03/2013קוסטינג. אז זה עדיין יכול לפגוע בסיכויי ההצלחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אבל הרמה היתה גבוהה והרופאה עשתה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/03/2013coasting בהחלט מפחית את את איכות העוברים ואת סיכויי ההשתרשות,פעולה זו היא ברירת מחדל על מנת למנוע גירוי יתר שחלתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה מה שהרופאה אמרה לי
שירה13/03/2013עכשיו שהייתה חלוקה יפה של תאים בעוברים ושהם מאד טובים. אז מה זה אומר לדעתך? שהקוסטינג לא הרס את האיכות? תודה על עזרתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הנה מה שהרופאה אמרה לי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/03/2013מצויין וכנראה שהקוסטינג לא השפיע ,שיהייה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך פרופסור אשכנזי היקר
שיר13/03/2013תודה לכם על פורום הכי טוב ומקצועי.תודה לך שאתה כאן עוזר ומרגיע אותנו הלחוצות והעייפות מהטיפולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריןקרן12/03/2013
האם יכול להיות שאנדומטרין עושה בחילה (דמויית בחילת הריון?)
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנדומטרין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/03/2013בד״כ תופעה זו אינה חלק מתופעות הלואי של התכשיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון חוץ רחמי והיסטרוסקופיהא.12/03/2013
שלום,
רציתי לדעת האם ניתן באותו מחזור בו מבצעים היסטרוסקופיה לעשות סמוך לאותו מועד (לאחר ההיסטרוקופיה) הזרעה והחזרת מוקפאים, ומה הפרש הזמנים הנדרש?
כמה זמן לאחר הריון חוץ רחמי שנספג באופן טבעי עם ערכי בטא של סביב 240, ניתן לבצע בדיקות קרישיות מבלי שההריון ישפיע על תוצאות הבדיקות?
האם הריון חוץ רחמי (במסגרת IVF) מהווה לכשעצמו אינדיקציה לבעיה בחצוצרה או בעית פוריות, למרות שצילום רחם שנערך כחצי שנה לפני ההריון היה תקין?
תודה-רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון חוץ רחמי והיסטרוסקופיה - תגובה
פרופ` דוד בידר12/03/20131. לא מבצעים טיפול בחודש שעושים היסטרוסקופיה.
2. כאשר הבטא שלילית את יכולה לעשות קרישיות אבל לא ברורה לי האם יש אינדיקציה.
3. אם באמת ראו שיש הריון חוץ רחמי אז יש בעיה בחצוצרות למרות צילום רחם שפורש כתקין.
בערכים של 240 לא בטוח שיודעים היכן ההריון ולכן לא בטוח שמדובר דוקא בהריון חוץ רחמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון חוץ רחמי
א.12/03/2013תודה על המענה המהיר.
אלה הממצאים שאובחנו לגבי ההריון החוץ רחמי:
"בצמוד לשחלה שמאלית ממצא בגודל 19*15 מ"מ עם מרכז היפואקוגני היכול להתאים להריון חוץ רחמי בחצוצרה שמאלית,. מעט נוזל חופשי באגן, בעיקר משמאל".
בדיקת הא.ס. התבצעה כשערכי הבטא ירדו והיו סביב 190, אז איך בכל זאת אובחן הממצא (מדובר בשבוע 5+6)?
מה המשמעויות של הממצא וכיצד זה אמור להשליך, אם בכלל, על המשך טיפולי ה-IVF? האם יש בדיקות שמומלץ לבצע (ברקע הריון כימי מטיפול קודם ועכשיו הריון חוץ רחמי)?
אודה לקבלת חוות דעתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון חוץ רחמי - תגובה
פרופ` דוד בידר13/03/2013לא ישפיע על טיפולי ההפריה החוץ גופית ולדעתי זה לא בטוח כי היה מדובר בהריון חוץ רחמי.
מדוע צריכה לבצע קרישיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון חוץ רחמי - המשך
א.13/03/2013פרופ' בידר שלום,
את בדיקות הקרישיות אני עושה מאחר ושני טיפולי IVF שעשיתי הסתיימו האחד בהריון כימי והאחרון בהריון חוץ רחמי/כימי.
בעקבות זאת, הומלץ לי לבצע בדיקות היסטרוסקופיה וקרישיות.
בתשובתך ציינת שלא בטוח שמדובר בהריון חוץ רחמי. אז מה משמעות הממצא שנראה בא.ס.? האם מדובר בהריון כימי?
תודה-רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון חוץ רחמי- מקפיצה
א.14/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הריון חוץ רחמי והיסטרוסקופיה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/03/20131.המלצתי במחזור שבו מבוצעת היסטרוסקופיה לא לבצע הזרעה או החזרת מוקפאים ,פשוט לחכות לחודש הבא.
2.בדיקת קרישיות לאחר כל סוג של הריון צריכה להעשות לאחר 6 שבועות מסיום ההריון
3.הריון חצוצרתי ב-IVF אינו בהכרח מבטא בעיה חצוצרתית,הריון חצוצרתי יכול להיגרם גם מבעיה עוברית או הורמונלית המשבשת את נדידת העובר בחצוצרה ולאו דווקא על רקע מיכני חצוצרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף בבקשהגל12/03/2013
שלום רב,
אני צריכה להזריק היום 6 אמפולות של מונופור - הרופא הביא לי לקנות מונופור 600 איך בדיוק אני עושה זאת האם זה כמו הגונאל שנשאר חומר במזרק ואפשר להשתמש גם אחרי כן? האם אני צריכה להכין את כל ה-600 ואז במזרק להזריק 450?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דחוף בבקשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/03/2013ישנה הגדרה של נפח חומר ביחס ליחידות של המנופור ובהתאם לכך יש להזריק את הכמות הנדרשת
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)