מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הזרעהנ10/03/2013
שלום
אני 11 ימים אחרי הזרעה ראשונה ואמורה לבדוק אם נקלט (מאווווד מקווה ומתפללת שזה נקלט) אבל לא מרגישה שום שינוי קראתי הרבה באנטרנט וכתבו שיש סימנים ראשונים כולל שינוי בחזה גם זה אני לא מרגישה האם זה אומר משהו או שזה מוקדם מדי לשינויים אלה?
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר10/03/2013לא חייבים להיות שינויים.
את יכולה לעשות מחר בדיקת הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר הפסקת אנדומטריןללא שם10/03/2013
שלום,
לצערי אני צריכה לעבור הפסקת הריון בשבוע 7+3 בגלל שלא רואים דופק. מאחר וההריון הוא לאחר IVF אני מקבלת תמיכה מאסיבית של פרוגסטרון - 4 טבליות אנדומטרין ו- 2 טבליות אוטרגסטן (היו לי דימומים בהתחלה).
מחר אגש למיון לבצע את הפעולה. היום אני מפסיקה את התמיכה - האם הדימום (הפלה) עשוי להתרחש כבר בשעות הקרובות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לאחר הפסקת אנדומטרין - תגובה
פרופ` דוד בידר10/03/2013לא בגלל הפסקת הפרוגסטרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא נקלטתכנרת10/03/2013
שלום
אני לאחר מחזור IVF בו שאבו לי 15 ביציות מהן היו 10 הפריות
החזירו לי 2 עוברים שלר נקלטו ולאחר מכן 2 קפואים שלא נקלטו ולאחר מכן עובר נוסף אחרון שהיום לצערי הבנתי שגם כן לא נקלט ...
מה עושים ????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נקלטת - תגובה
פרופ` דוד בידר10/03/2013עושים עוד טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובות לבדיקות - מה זה אומר?ספיר10/03/2013
שלום רב,
תוצאות ביום ה1 למחזור - FSH -15 , קטן ממאה E2 , פרוג 1.82 וLH 2.5
היום יום 6 למחזור (מיום שני למחזור מזריקה 375 גונאל ו2 אמפ' מנופור)
E2 עדיין קטן ממאה , פרוג קטן מ0.8 ו LH 11.9
1.מה זה אומר? האם עדיין אפשר להמשיך ?
מחזור קודם הופסק הטיפול עקב ביוץ מוקדם.
2. אם כן ניתן להמשיך איך אפשר לתזמן שאוכל לשאוב ולהחזיר לפני פסח?
3 .האם קיים מכון אשר פתוח בפסח במידה וצריך לשאוב ולהחזיר ?
תודה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות לבדיקות - מה זה אומר? - תגובה
פרופ' שלמה משיח10/03/2013ספיר
ה-FSH הגבוה עלול להעיד על רזרבה שחלתית נמוכה.
חשוב מאד לקבל פרוטוקול טיפולי מתאים למצבך.
באשר לעבודה בפסח: היחידות הפרטיות (אסותא והרצליה) מקימות טיפולים גם בחול המועד פסח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - בבקשה על מנת להבין
ספיר10/03/2013תודה רבה על התגובה המהירה ...אני יודעת על הרזרבה השחלתית - מודעת למצב שהסיכוי נמוך ...עד נמוך מאד ( הFSH כל פעם מתנדנד לפני 3 חודשים היה קרוב לארבעים חודש לאחר מכן 5 ואח"כ 18.7 ועכשיו 15 - לפני שנה וחצי כשהתחלתי הזרעות היה 18 ואח"כ ירד ל4 לאחר מס' חודשים)
אך האם לפי מה שאני מזריקה עכשיו והתוצאות האם יש להמשיך בטיפול ? האם זה בסדר עד עכשיו ? או שכבר אין סיכוי החודש ? .....פעם ראשונה ש הE2 לא עולה ....ולא הבנתי למה הפרוג ירד פתאם ...לעומת זאת ה LH עלה ...
אודה מאד לתשובה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
ספיר10/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגתם עליי ..אפשר בבקשה תשובה...
ספיר11/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - בבקשה על מנת להבין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/03/2013כשיש תנודות ברמת ה-FSH לדאבוני מה שקובע תמיד זה לא השינויים הבין מחזוריים(INTER CYCLE VARIATIONS ) אלה הערך המוחלט הגבוה ביותר,ובנוכחות _FSH הקרוב ל-40 ראוי לפנות לאופציה טיפולית אלטרנטיבית באמצעות תרומת ביציות,שבנסיבות הקיימות היא האופציה הריאלית להשגת הריון ולטעמי לאחר כל הנסיונות צריך להחליט מתי
enough is enough is enough* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפר' אשכנזי בבקשה ....שאלה אחרונה
ספיר11/03/2013אני יודעת ומבינה שהסיכוי נמוך מאד ואני מנסה טיפול אחד ואולי יתמזל מזלי ואם לא אז לא תהיה ברירה כמו שאמרת...
אני עכשיו בתוך הטיפול .....
תוצאות ביום ה1 למחזור - FSH -15 , קטן ממאה E2 , פרוג 1.82 וLH 2.5
היום יום 6 למחזור (מיום שני למחזור מזריקה 375 גונאל ו2 אמפ' מנופור)
E2 עדיין קטן ממאה , פרוג קטן מ0.8 ו LH 11.9
1.מה זה אומר? האם עדיין אפשר להמשיך ? - האם התוצאות בינתיים בסדר?
ראו מס' זקיקים אבל קטנים
(מחזור קודם הופסק הטיפול עקב ביוץ מוקדם).
2. אם כן ניתן להמשיך.. איך אפשר לתזמן שאוכל לשאוב ולהחזיר לפני פסח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פר' אשכנזי בבקשה ....שאלה אחרונה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/03/2013ספיר ,את מקבלת את המינון המקסימלי האפקטיבי את יכולה להמשיך בטיפול מתוך תקווה שתהייה תגובה בהמשך-המלצתי בשלב זה להמשיך בטיפול לפרק זמן נוסף שלפחות 5 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות השבחת זרעשני10/03/2013
שלום,
בבדיקת זרע לפני כחודשיים התגלתה מורפולוגיה נמוכה 3%
כיום ביצענו השבחה והזרעה. אודה לקבלת חוות דעת אודות תוצאות הבאות:
לפני טיפול:
נפח זירמה 4 מ"ל
ריכוז זרעונים 13 מליון
אחוד בתנועה 46%
אחוז בתנועה מתקדמת 38%
אחרי טיפול מעבדתי בשיטת swim up
נפח - 0.5 מל
ריכוז 10 מליון
תנועה 80%
סה"כ זרעונים בתנועה 4 מיליון
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות השבחת זרע - תגובה
פרופ` דוד בידר10/03/2013סך הכל הזרע צריך לתת הריון.
4 % צורות נורמליות זה בסדר.
אני לא חושב שהזרע היא הסיבה לאי הפיריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקללומין ופרוגינובה תוך כדי מחלהאני10/03/2013
האם יש בעייתיות בליטול איקללומין ופרוגינובה תוך כדי אפיזודת הצטננות/שפעת? אני התחלתי ליטול את שניהם מיום שישי ובאותו היום החלו לי סימפטומים של מחלה (הרגשה לא נעימה בחזה, חום והרגשה כללית לא נעימה- יש לציין שחלק מהסימפטומים הופיעו לפני שלקחתי את הכדורים אז אני רוצה להאמין שלא מדובר בתופעות לוואי- בנוסף זאת הפעם השניה שאני נוטלת איקקלומין ופרוגינובה ופעם שעברה לא היה שום דבר כזה) האם יש בעייתיות להמשיך ליטול אותם לפי התוכנית יחד עם ההצטננות/שפעת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איקללומין ופרוגינובה תוך כדי מחלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/03/2013ההצטננות לא מפריעה כלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצבים יכולים לשבש השתרשות?שירה10/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עצבים יכולים לשבש השתרשות? - תגובה
פרופ` דוד בידר10/03/2013לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלי וגלולותנועה10/03/2013
שלום לרופאים,
ביום שישי לאחר שיחה עם הרופא קיבלתי פרוטוקול ארוך ולכן מיום שישי אני עם גלולות למשך 14 יום.
כמו כן, נאמר לי שעליי לעשות מחדש את הבדיקות הדרושות מכיוון שפג תוקפם של הבדיקות שעשיתי ובדיקת פרופיל הורמונלי בניהם.
היום אני ביום השלישי למחזור, אך מיום שישי תחת גלולות יסמין
האם יהייה יעיל לבצע פרופיל הורמונלי לאחר שלקחתי יומיים גלולות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרופיל הורמונלי וגלולות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/03/2013פרופיל הורמונלי תחת לקיחת גלולות אינו משקף את הסטטוס ההורמונלי האמיתי שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםאני09/03/2013
שלום רב,
יש לי צילום רחם (ביום ה-15 למחזוור)-סביר להניח שכבר בייצתי לפני כן (יום 11 למחזור) אך לא קיימתי מהמחזור האחרון עד לבדיקה יחסי מין עם בעלי, שאלתי היא האם הבדיקה אפקטיבית למרות שהיה כבר ביוץ? זה משנה אם היא נעשית לאחר ביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם - תגובה
פרופ` דוד בידר10/03/2013לא משנה אם זה לפני או אחרי ביוץ , אלא שהחשש הוא מהריון ולכן אם לא קיימת יחסים אז אין בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרוגסטןסיוון09/03/2013
סליחה על הבורות - אבל האם אוטרוגסטן אמור להינמס בגוף, כי העטיפה מחומר מאוד קשיח, וגם שמעתי שזה גורם להרבה נזילות ואצלי לא אז האם זה נספג?
דבר שני אם זה גורם לעצירות להמשיך כרגיל?
ודבר נוסף כמה ימים אמורה להתרחש ההשתרשות, ואחרי כמה זמן מותר לקיים יחסי אישות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוטרגוסטן
סיוון10/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אוטרוגסטן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/03/2013אכן החומר הפעיל של האוטרוגסטן נספג ואילו הממיס יוצא בצורת הפרשה,מאחר ותכשיר זה הוא תכשיר פרוגסטטיבי המרפה את שריר הרחם וגם את שרירי המעי יכולה להיגרם עצירות בעקבות נטילת התכשיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוטרגוסטן
סיוון10/03/2013תודה רבה על התגובה, מה לגבי ההשתרשות כמה זמן זה לוקח ומתי מותר לקיים יחסים.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אוטרגוסטן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/03/2013ההשתרשות מתרחשת כ5-6 ימים לאחר שאיבת הביציות,המלצתי לקיים ייחסים לאחר מועד זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוטרגוסטן
סיוון10/03/2013ראשית רציתי להודות לך על הסבלנות ועל התשובות המהירות, שמתי לב שאתה הפרופ' הכי זמין בפורום. תודה רבה.
לגבי תשובתך לא הבנתי רק 5-6 ימים מהשאיבה או מההחזרה?
דבר נוסף- אני בגיל 40+, החזירו לי עובר ברמה A אחרי מיקרומניפולציה וללא עזרה בהנצה, אני צריכה לקחת מיקרופירין עד בדיקת ההריון, האם לא מספיק לשבוע בלבד?
כמו כן, האם חצי אוביטרל מותר להזריק ביחד עם דקפפטיל?(3 ימים אחרי ההחזרה).
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אוטרגוסטן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/03/2013ההשרשה 5-6 ימים מהשאיבה,ניתן להזריק דקפפטיל ואוביטרל לאחר ההיזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוטרוגסטן
סיוון10/03/2013סליחה על כל השאלות אבל מה לגבי מיקרופירין- אם אני אקח רק לשבוע, זה לא מספיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אוטרוגסטן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/03/2013אם את כבר לוקחת את המיקרופירין הרי שכדאי לקחת עד לקבלת התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ עם אוביטרלביוץ עם אוביט09/03/2013
מטופלת בהזרעות- ולוקחת הורמונים: גונל ואוביטרל.
1. כמה זמן לאחר הזרקת האוביטרל מתרחש ביוץ?
2. אם יש מספר זקיקים אז הם מבייצים בדיוק ביחד או שיכול להיות בינהם מרווח שח כמה שעות?
3.בגלל אילוצים, קיימנו יחסים 20 שעות אחרי לקיחת האוביטרל. האם הזרע יחזיק מעמד? הזרע מצויין מלבד מורפולוגיה בינונית.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ עם אוביטרל - תגובה
פרופ` דוד בידר09/03/20131. 36 שעות לאחר אוביטרל יש ביוץ.
2. כל הזקיקים מבייצים.
3. הזרע נמצא באגן כ 50 שעות ככה שאין בעיה שקיימת ואין בעיה לעשות הזרעה.
לא הבנתי את עניין האילוצים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעניין דופקשרית09/03/2013
שבת שלום
האם הגיוני שלפי חישוב הווסת לפני שבוע העובר שבוע 6 פלוס 4 והיה דופק 90 פעימות ואורך עובר היה 3 ואז תיקנו גיל הריון לשבוע 6 ולאחר 8 ימים שזה היה אמש נעשה שוב בדיקה כי ממש ביקשתי והאורך הינו 5.5 וגיל ההריון שוב תוקן ל6.5
ויש דופק 142 פעימות לדקה זה נשמע הגיוני?לא היה אמור לגדול יותר העובר?
ממש מרגישה שזה הולך לכיוון לא טוב....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעניין דופק - תגובה
ד''ר ישראל וגמן09/03/2013שרית שלום
מציע שתתרכזי בעיקר ולא בטפל
העיקר שבבדיקה האחרונה נמצא דופק והוא תקין. אין חשיבות מה היה בבדיקה הקודמת . ככל שהבדיקה מבוצעת מוקדם יותר היא יכולה להיות טעות בסבירות גבוהה יותר
בתקווה שבבדיקה הבאה הכל יהיה תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לקחת איקוקלומים ביום החמישי?positive09/03/2013
שלום
אני לקראת סיבוב ראשון (בתקווה אחרון) של איקוקלומין
המחזורים לא סדירים אבל כשמגיעים חזקים ואינטנסיבים ונמשכים כשבוע
אתמול היה לי דימום במשך היום אבל ממש מעט- בעיקר בניגוב, לא מצטבר ובצבע אדום בהיר. ואז נעלם. היום היה טיפונת חום רק בניגוב ונפסק מיד
אני לא יודעת אם להתחיל את הכדורים ביום החמישי והרופא שלי לא נמצא עד יום ב- זה מאוחר מדי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם לקחת איקוקלומים ביום החמישי? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/03/2013הרושם הוא של דמם טרום ויסתי כנראה הדמם הויסתי יופיע בהמשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם לקחת איקוקלומים ביום החמישי? - תגובה
ד''ר ישראל וגמן09/03/2013את הספירה את צריכה להתחיל מיום הדימום החזק ולא מהטפטופים הטרום וסתיים ועד אז תוכלי לקבל את ההנחיות מרופאך המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתכם
positive09/03/2013בינתיים לא נראה באופק דימום חזק יותר כפי שאני מכירה ממחזורים אחרים ואני כבר 4 ימים אחרי אותו דימום קצר.
החשש שלי הוא רק מלפספס חודש אם מסיבה כלשהי המחזור מסתכם בזה..
תודה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתכם-
positive09/03/2013בינתיים לא נראה באופק דימום חזק יותר כפי שאני מכירה ממחזורים אחרים ואני כבר 4 ימים אחרי אותו דימום קצר.
החשש שלי הוא רק מלפספס חודש אם מסיבה כלשהי המחזור מסתכם בזה..
תודה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהמשך לתשובתכם- - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/03/2013בהעדר ברירה יש לבצע בדיקת אולטראסאונד במידה ומדובר בדימום ויסתי בבדיקת האולטרסאונד תדגים רירית דקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופאים הכי טוביםשיר08/03/2013
השרשה מתרחשת יום אחרי ההחזרה?? היום הייתה לי החזרה ראשונה של עוברים מוקפאים ורציתי לדעת מתי הם מתחילים בהשתרשות? בעזרת השם הלואי שישתרשו. תודה שבת שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיקר חשוב לי לדעת אם
שיר08/03/2013ההשתרשות מתחילה יום אחרי ההחזרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרה ראשונה שלי מוקפאים
שיר08/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרה ראשונה שלי מוקפאים - תגובה
פרופ' שחר קול09/03/2013השרשה מתחילה 5 ימים לאחר ההפריה.
אם הוחזרו לך עוברים שהוקפאו בגיל יומיים, הרי ההשרשה תתחיל 3-4 ימים לאחר ההחזרה.
אם הוחזרו לך עוברים שהוקפאו בגיל 3ימים, הרי ההשרשה תתחיל 2-3 ימים לחר ההחזרה.
אם הוחזרו לך עוברים שהוקפאו בגי 5 ימים, הרי ההשרשה תתחיל ביום ההחזרה או למחרת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמבטיהטל08/03/2013
הי אני בשבוע 10 תאומים לאחר ivf.תודה לאל הכל תקין.אני בבית מלון לכבוד יום הולדת ועשיתי פעם ראשונה מתחילת ההריון אמבטיה לכעשר דק לא יותר וחלק מהזמן ישבתי וחלק שכבתי באמבטיה.אני לא נןהגת לעשות אמבטיות אלא רק מקלחות.האם זה מסוכן כי אני חרדה מכל דבר.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אמבטיה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/03/2013האמבטיה לכשעצמה לא מסוכנת,בביצוע אמבטיה יש סכנת החלקה,ירידת לחץ דם והסתחררות,כך בזהירות מירבית ניתן לבצע גם אמבטיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)