מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נטילת PRIMOLUT NORיעל15/03/2013
שלום,
רציתי לברר כמה זמן אחרי הופעת המחזור החודשי ניתן להתחיל בנטילת PRIMOLUT NOR לצורך הקדמת המחזור הבא?
אתמול קיבלתי את המחזור החודשי שלי ובדרך כלל חולפים אצלי 5 שבועות בין מחזור למחזור.
אני מעוניינת לקצר את זמן ההמתנה עד למחזור הבא ולקבל אותו בעוד כ-4 שבועות ולא 5.
כמה מוקדם לאחר סיום המחזור הנוכחי ניתן להתחיל בנטילת הכדורים על מנת שאכן ישפיעו בזמן ואכן אקבל את המחזור כמה ימים אחרי הפסקת נטילת הכדורים?
תודה,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטילת PRIMOLUT NOR - תגובה
פרופ' שלמה משיח15/03/2013יעל.
פגימולוט נור ניתן כסי להביא. חזור שמתאחר. הרבה שבועות ולא בזבוע בלבד. אם את רוצה להביא את המחזור אחרי ; שבועות, אני מציע חקחת גלולות (כ ו למניעת הריון) למשך 21 יום מהיום הרביעי של הוסת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינונים וכמות זקיקיםרינה15/03/2013
שלום,
החודש לקחתי גונל F + הזרעה פעם ראשונה.
סה"כ 8 ימים: 4 במינון 75, ו-4 במינון 112.5
בהזרעה היה זקיק אחד בגודל 24 + קטנים: 12, 10, 10, 8....
העלאת המינון ל 112.5 לא גרמה ליותר זקיקים לגדול, אלא רק נוצרו יותר קטנים.
1. האם זה היה מיותר בשבילי ההרמונים האלה במינונים כאלה? כי תכלס זקיק אחד בייץ....אז זה כאילו לא לקחתי הורמונים בכלל?
אנחנו מהלא מוסברים ואני כן מבייצת רגיל.
2. האם כדאי החודש להעלות מינון כדי שיהיו יותר זקיקים או פשוט לעשות הזרעה בלי גונל?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מינונים וכמות זקיקים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/03/2013כדאי להתחיל במינון של 112.5 העוצמה ההורמונלית והאפשרות של מספר זקיקים רב יותר עשוי לשפר את הסיכויים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מס שאלותמיטל15/03/2013
היי
אני בחודש רביעי
אני יודעת שזאת שאלה מוזרה אבל אני לא רגועה מכיוון שאת ההריון הזה לקח לי המון זמן להשיג אחרי מלא טיפולים.
זה הריון ראשון שלי ויש לי כמה שאלות
1. היום שמתי בושם ובטעות התזתי על הבטן מיד לאחר מכן ניקתי מהר עם נייר וקצת מים
האם ניגרם נזק לעובר?
2. צבעתי את השיער לפני שבועיים האם ניגרם נזק<?
3. אם הרחתי חומר ניקיון חזק יש סכנה לעובר?
4. האם אפשר למרוח לק?
תודה וסליחה על ריבוי השאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מס שאלות - תגובה
פרופ' שלמה משיח15/03/2013באמת שאלות קצת מצחיקות. להרגיעך, אף אחת מהפעולות שבצעת אינה מסוכנת לעובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון ביתיתקרן15/03/2013
ב-27/2 בערב - זריקת אוביטרל.
ב-28/2 - הזרעה מס 1
ב-1/3 - הזרעה מס 2.
בבדיקת הריון ביתית היום - שלילי. עדיין אין מחזור.
למרות תוצאות הבדיקה הביתית -
א. יש מקום לאופטימיות?
ב. מבינה שמחזור צ"ל היום, נכון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
קרן15/03/2013נוטלת אנדומטרין, האם יכול לגרום שהוא שגורם לעיכוב בקבלת המחזור???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין - תגובה
פרופ' שלמה משיח15/03/2013כן, האנדומטרין עלול לדחות את המחזור גם כשאין הריון. בכל מקרה תעשי ביום ראשון בדיקת דם במעבדה (בטא).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכמה ימים אנדומטרין יכול לעכב מחזור
קרן16/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הריון ביתית - תגובה
פרופ' שלמה משיח15/03/2013הבדיקה הביתית אינה רגישה מספיק ולכן אינה אמינה . רצוי לבצע בדיקת מעבדה בדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור משיח
קרן15/03/2013תודה על התגובה.
האם לפי התאריכים שציינתי מעלה,
היום, בבדיקה הביתית, כבר היה צפוי לראות תוצאה חיובית, לו היה הריון?
יש עוד מקום לאופטימיות לדעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהנועם15/03/2013
שלום, אני מטיפול ivf לפני כחודשיים עשיתי שאיבה של 8 עוברים ועשו לי החזרה של 2 עוברים(שלא הצליחה)נשאר בלסוציסט ושבוע הבא אמורה להיות ההחזרה.
האם יש סיכוי גדול יותר שזה ייקלט?
ומה זה מחזור טרי?
תודה רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה חשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/03/2013הסיגוי גובל ב-20% הצלחה להרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםשיר15/03/2013
האם יש הצלחות עם מוקפאים? יום ראשון יש לי החזרה .
תמיד נהוג להחזיר עובר אחד יותר מטריים? תמיד? תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/03/2013סיכויי ההצלחה גובלים ב-20% ,כדאי להחזיר עובר אחד יותר מבהליך הטרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופסור גקי. אבל אם העוברים
שיר15/03/2013מפשירים יפה והם חזקים? אז אפשר להחזיר רק 2 ? כי אני פוחדת ממרובה עוברים. תודה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה פרופסור גקי. אבל אם העוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/03/2013ההחלטה על מספר העוברים להחזרה היא שלך בלבד,ואם את חוששת את רשאית להחליט על החזרת 2 עוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועדיין הסיכוי להצליח יהיה טוב
שיר15/03/2013אם העוברים יופשרו יפה וטוב?
יש בכלל ממש בחשש שלי להיריון מרובה עוברים, אם יוחזרו לי 3 מוקפאים?? יש בכלל מרובה עוברים עם מוקפאים? תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לתשובתכם
שיר16/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ועדיין הסיכוי להצליח יהיה טוב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/03/2013גם בריון מעוברים שהופשרו יתכן הריון מרובה עוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות הורמונליותנטלי15/03/2013
שלום רב,
בת 32 אחרי 2 לידות בחצי השנה האחרונה ישנם איחורים במחזור, כל שלושה חודשים בערך מקבלת את המחזור. הרופאה לי לערוך בדיקות אולטרסאונד אגן קטן שיצא שיש שני ציסטות בשחלה ימנית ובדיקות הורמונליות שלא בזמן המחזור, והתוצאות שיצאו הן:
TSH | mIu/l | (
0.35 *
2.54 )
5.5
|
Prolactin | mIU/l | *
124
|
LH - Luteinizing Hormone | IU/l | *
32.4
|
FSH | IU/l | *
9.5
|
Estradiol (E2) | pmol/l | *
894
|
HCG-B Qualitative (B) | | שלילי
|
Testosterone Total | | 1.5 nmol/L -קטן מ
|
מקווה לשמוע חוות דעת ראשונית עד פגישת הרופא.
תודה מראש וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקות הורמונליות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/03/2013אם הבדיקה נעשתה ביום השלישי של המחזור הרי שתשובת ה-LH גבוה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדיקה לא נעשתה בימי המחזור
נטלי15/03/2013לא ,היא נעשתה בימים שלא במחזור ככה הרופאה ביקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבדיקה לא נעשתה בימי המחזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/03/2013בדיקה שלא העשית בימים3-5 למחזור אינה משקפת נאמנה את הסטטוס ההורמונלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופסור ג'קימיטל15/03/2013
שלום
אני בשבוע 16 להריוני
אתמול קיבלתי מכה בבטן הלכתי להיבדק ונאמר לי שהכל תקין יש דופק, שליה תקינה, ויש תנועות עובר. אך אני חוששת האם יכול להגרם נזק לעובר בראש בעקבות המכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרופסור ג'קי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/03/2013לא יכול להיגרם נזק העובר מוגן בתוך מי שפיר הבולמים כל זעזוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינון או אנדרומנטין ??V.r14/03/2013
שלום עוד מעט צריכה לעבור החזרה של מוקפאים במקביל אצטרך לקחת תמיכה , הרופא שאל מה אני מעדיפה קרינון או אנדרומנטין ? בסוף הוא נתן קרינון - עכשיו שאני חושבת על זה ניזכרתי שבטיפול ליפני שנה וחצי ניקלטתי להריון ולקחתי אנדרומנטין אז אולי כדאי לשנות ? וזה עובד עליי יותר טוב יש קשר? מה הכי טוב מבין השניים לתמיכה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינון או אנדרומנטין ?? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/03/2013שניהם טובים וממלאים אותה פונקציה,ומאחר ועם הצלחה לא מתווכחים כדאי שתקחי את אותו הטיפול שאיתו הרית בפעם הקודמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםענבל14/03/2013
ילדתי לפני שבוע
אני שמה את התינוקת לשכב על הגב והיא ישר דוחפת עם הרגליים ומסתובבת על הצד. הישבן והרגליים נוטים טיפה אחורנית והגב והראש על הצד. האם הגיוני שתינוקת בת שבוע כבר מסוגלת לדחוף את עצמה מהגב לצד??
התינוקת מאוד עירנית ונראה כאילו היא מודעת לסביבה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
פרופ' שלמה משיח14/03/2013ראוי לפנות עם השאלה לפורום רופאי ילדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בדיקת דם לפני החזרה- האם תקיןצפונית2714/03/2013
שלום רב,
היום ביצעתי א.ס ודם לאחר 10 ימים של נטילת 3 פרוגינובה ביום לפני החזרת מוקפאים.
רירית 8.7 ס״מ
Estradiol 824
Progesterone 1.78
Lh 10.46 -?????? עד כה הערכים שלי לפני החזרות נעו בין 1-3. מה המשמעות של העלייה החדה הזו...?
נמסר לי להתחיל מחר אנדומטרין וביום ראשון החזרה.
האם הערכים תקינים? ובמיוחד הlh??
האם הגוף "מוכן" להחזרה?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי בדיקת דם לפני החזרה- האם תקין - תגובה
פרופ' שלמה משיח14/03/2013ערכי האסטרדיול תקינים וגם הרירית. ייתכן שה-LH מסמן ביוץ (לא דיווחת על זקיקים). בכל מקרה ההנחיה של רופאך נכונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנופור מולטידוז וקירורמישהי14/03/2013
שלום רב,
על אריזות מנופור מוטלידוז כתוב שחובה לשמור אותן בקירור, למרות שמדובר באבקה ונוזל לא מעורבבים עדיין. חוץ מזה שאחרי הערבוב מותר להשתמש באותה תמיסה במשך 30 יום ללא קירור. אז אם אני קונה קופסאות שאני יודעת שאשתמש בהן בחודש הקרוב האם אני לא יכולה לשמור אותן מחוץ למקרר עוד לפני הכנת התמיסה?
אני פשוט צריכה כמות די גדולה והמקרר שלי מפוצץ כבר....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מנופור מולטידוז וקירור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/03/2013אם נאמר לשמור בקירור הרי שכדאי לשמור בקירור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית הרחם וויטמין eמישהי14/03/2013
לרופאים שלום רב,
אני יודעת שהדעות בנושא חלוקות לגבי התועלת, אבל מאחר שקראתי (גם אצלכם בפורום) על שימוש בויטמין E לעיבוי רירית הרחם, רציתי לנסות זאת. רירית הרחם שלי מגיעה בקושי ל-6 מ"מ בביוץ, בלי שום פגיעה מתהליך כירורגי אלא כי ככה היא באופן טבעי. מתן אסטרוגנים לא עוזר (האסטרוגן שלי גבוה בטיפולי פוריות ועדיין זאת הרירית). אמנם הריתי כבר כך, אבל נראה לי ולרופאה שזה מקטין את הסיכויים, וכרגע אני מתקשה להיקלט בטיפול לילד שני.
שאלותיי:
1. איך נוטלים את הוויטמין e? באיזה מינון, ומתי במחזור הטיפול? או שלהתחיל כמה שיותר מוקדם ופשוט ליטול ברצף?
2. האם יכולות להיות לווטימין תופעות לוואי מבחינת הטיפול? האם חובה לעדכן את הרופא המטפל שאני נוטלת אותו?
3. ומה המחקרים העדכניים לגבי תועלת בוויאגרה? האם שווה לנסות את זה? הרופא שלי הציע את זה, אבל מדובר בתרופה די יקרה ואני מבינה שהניסיון מוגבל. מצד שני, אם יש סיכוי סביר שזה יעזור, הכסף לא תהיה הבעיה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רירית הרחם וויטמין e - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/03/2013קרן ,המינון של ויטמין E בכדורים הינו200 מ"ג וניתן לקחת שני כדורים ליום ,ניתן להתחיל במועד המחזור,או לפניו ,והוא חסר תופעות לואי ואינו משפיע על ההליך ההורמונלי,ניתן גם לקחת ויאגרה עד למועד קבלת זריקת האוביטרל המשפרת במידה רבה את זרימת הדם לאברי המין בכלל ולרירית הרחם בפרט וכתוצאה מכך עשוי להיווצר ערך וסף בעיבוי רירית הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפשרת עובריםשרון14/03/2013
שלום,
יש לי שני עוברים מוקפאים כשנה. לפי מה שאני רואה בדו"ח ביום השלישי הם היו 4 ו-5 תאים עם 10% שברים.
שאלותיי:
1) מה סיכויי השרידות שלהם לאחר הפשרתם (בהתאם לנתונים שלהם)?
2) האם סיכויי עובר מופשר נמוכים מסיכויי עובר טרי?
3) האם יש סיכוי גבוה יותר להריון כימי ולהפלות עם עוברים מופשרים?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפשרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/03/2013סיכויי השרידות שלהם 66%,סיכויי ההשתרשות של עובר קפוא לעומת טרי כ-50-60%,אין יותר סיכויי הפלה או הריונות כימיים בהריונות המתקבלים מהפשרת עוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי בעובי רירית הרחםפונדקאית14/03/2013
שלום,
אני משמשת פונדקית, ביום שלישי ביצענו US, רירית רחם בעובי 8 מ"מ, US מהיום רירית בעובי 6 מ"מ. מה הסיבות?
אציין גם שבעברי עברתי טיפולי IVF בעצמי, ולא היה מצב כזה שעובי הרירית קטן, האם יש קשר לסוג הכדורים שקיבלתי? (היום פרוגינובה-3 פעמים ביום, בעבר לא זוכרת את השם-גלולה כחולה בקופסא צהובה ועגולה)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרופם
שירה14/03/2013אסטרופם ... וכן ידוע שאסטרופם מסייע לרירית יכול להיות שהפרוגינובה לא התאימה לך
שינוי בעובי רירית הרחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/03/2013במהלך השלב של בניית רירית הרחם לא צפויה ירידה בעובי רירתהרחם בטווח של יומיים אל האם כן דבר מה השתבש(דמם,לוטאיניזציה מוקדמת,השמטתכדור או כדורים מבצעים שונים של בדיקת ההערכה של עובי רירית הרחם)
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)