מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מוזר מאוד.אולה06/03/2013
שלום רב,
אני בת 33, לפני 4 שנים ילדתי בת המקסימה דרך IVF. היום אני מנסה להיכנס להריון דרך IVF שוב פעם. החודש התחלתי את הטיפול, ביום שלישי של המחזור התחלתי להזריק גונל F במינון של 150 פעם ביום, ביום ברביעי של הזריקה עשיתי בדיקת דם וE2 היה 320, פרוגסטרון 1.0. רירית הרחם 5, זקיקים בשני השחלות 3 גודל 10באותו ערב עשיתי עוד זריקה של גונל F ולמחורת עברתי למונופור 2 אמפולות וציטרוטייד 1 אמפולה ביום, כך הזרקתי עוד יומיים. שוב פעם עשיתי בדיקות דם... ומוזר ביותר שתוצאה לא עלתה היא ירדה למטה הE2 - 282 ופרוגסטרון - 1.1, רירית 8, זקיקים 14.10.9 ועוד. הטיפול הופסק... מה זה היה? מה חוות הדעת שלכם? משהו לא בסדר איתי?
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מוזר מאוד. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/03/2013בחירת המינון עבור הטיפול היתה בילתי מספקת והופר האיזון בין דיכוי(צטרוטיד)לבין גירוי(גונל ומנופור)-יש להתחיל במינון גבוה הרבה יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עלי סנהנטלי06/03/2013
היי....אני בהריון שבוע תשיעי בטיפולי פוריות..וסובלת מעצירות...האם מותר לשתות מעלי הסנה כהקלה או עזרה לעצירות...
דרך אגב....תודה לגבי התשובה של אתמול..חוקן ביתי...זה עזר מאד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עלי סנה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/03/2013שתיית התה אפשרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקרומניפולציהסיוון06/03/2013
האם כשהזרע תקין אבל הגיל של האשה 40+ זה מצדיק מיקרומניפולציה?מתי כן עושים?
והאם מיקרומניפולציה יכולה לגרום למומים?
מה הסיבות כשעושים מיקרו' לשתי ביציות- באחד יש הפריה ובשני אין?
שאלה נוספת- אני לוקחת אוטרוגסטן פעמיים ביום ,מתי להוסיף גם אוביטרל?
שאלה אחרונה- האם יכול להיות מצב שהרמונט בתחילת טיפול יכול לגרום באיזשהי צורה-בשילוב עם הורמונים בהמשך- לפחות זקיקים? אני שואלת כי כשלא לקחתי הרמונט ואחר כך הורמונים היו 6 זקיקים בהמשך, וכשלקחתי הרמונט ואחר כך הורמונים היו רק 2.
לקחתי 8 ימים הורמונים והתוצאה היתה 2 זקיקים כשבאחד הפריה עם מיקרו', אז האם לא עדיף IVF טבעי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקרומניפולציה
סיוון06/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקרומניפולציה - תגובה
פרופ' שחר קול06/03/2013מיקרומניפולציה היא טכנולוגיה שנוצרה לטיפול בבעיות הקשורות באיכות הזרע.
טכנולוגיה זו אינה משפרת איכות הביציות.
לפי מחקר מאוסטרליה שפורסם לא מכבר יש עליה בשכיחות המומים לאחר שימוש בטכנולוגיה זו.
ממוצע ההפריות הכללי ב - IVF הוא סביב 60%-70%, כך שלא נדיר לראות ביצית שלא עברה הפריה.
יבול הביציות משתנה מידי חודש, בעיקר על רקע כמות הביציות המגיעות לשלב ההתפתחות המאפשר תגובה לגונדוטרופינים.
נסיבות אחרות - לרוב רעש רקע ולא הסיבה האמיתית.
IVF טבעי נשמע מזמין ונהדר, לצערי, התוצאות הקליניות אינן טובות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין הריוןסיגל06/03/2013
אני עברתי 5 פעמים של טיפולי IVF . את הטיפול האחרון שעשיתי הוא היה עם פיפל שנתן לי תיקווה להרות . טיפול אחרון היה לפני 3 שבועות .ביום ה15 של הטיפול עשיתי בדיקה והיא היתה HCG 18.4 . למה הטיפול אחרי פיפל לא היה מוצלח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/03/2013סיגל שלום צריך להסתכל על חצי הכוס המליאה,לפחות היתה תשובה חיובית,ובמובן הזה זהו סימן פרוגנוסטי מצויין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין הריון
סיגל06/03/2013אני מצטערת ,אבל לא הבנתי את התשובה לשאלה ששאלתי, למה טיפול אחרי פיפל לא היה מוצלח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אין הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/03/2013בדיקת ביטה 18.9 הינה תשובה חיובית המבטאת בפועל ביום בדיקתה יום 14 -הפלה כימית,ובמובן זה זוהי החצי הכוס המליאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה להמשך הטיפול
סיגל06/03/2013האם כדאי לעשות טיפולי IVF ,לאחר שנכשל, אחד אחרי שני מיד או רצוי לעשות הפסקה של פרק זמן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה להמשך הטיפול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/03/2013מנויה קצרה לא הזיקה לאף אחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פוריותבר06/03/2013
שלום רב , אני לאחר 2 הפריות שלא צלחו מחפשת חוות דעת שניה האם יש המלצות למישהי על רופא שעובד עם כללית באיזור המרכז ?
מודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפולי פוריות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/03/2013תבחרי מבין הרופאים העובדים עם קופ״ח -ביטוח מושלם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולי פוריות
בר06/03/2013היי תודה על המענה המהיר איך אני בודקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבר היקרה
הילה06/03/2013אני גם בכללית אני מטופלת באיכילוב יש שם רופאים מעולים . אם יש לך תקציב הייתי ממליצה על רופא פרטי שלמה משיח פרופסור מדהיםםםם .בהצלחה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום שאלה, אשמח לדעת המומחים...אמור06/03/2013
אני החודש בניסיון טבעי אחרי שחודש קודם לקחתי טיפול של איקקלומין ואוביטרל שלא צלחו.
ביום 4 למחזור עשיתי אולטרסאונד ונצפתה ציסטה בצד ימין של 15 מ"מ ובצד שמאל הרבה זקיקים קטנים שהגדול 7.
אתמול ביום ה12 הלכתי למעקב זקיקים ראשון, התוצאות (מצטטת):
צד ימין - ציסטה בגודל 13 מ"מ וזקיקים קטנים שהגדול 11, 10, 8
צד שמאל- ממצא ציסטי בקוטר 18X27 (זקיק?) וזקיקים 13, 15
רירית 9 מ"מ, יש מעט נוזל בדוגלס.
הבדיקות דם: אסטרדיול 3424 , פרוגסטרון 3.6
באופן מפתיע הרופא הורה להזריק אתמול אוביטרל....
אני חושבת שאם הוא בונה על הזקיק הגדול ספק ציסטה אז זה מאוחר ואם על כל הזקיקים הקטנים זה מאוד מוקדם. בכל מקרה הזרקתי כי יש לי נטיה ללכת באופן עיוור אחרי החלטות הרופא. אבל חשוב לי לשמוע עוד דעות. אשמח לקבל מהמומחים את דעתם. תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון קטן
אמור06/03/2013אתמול נצפה בצד שמאל ציסטה בקוטר 18X27 (זקיק?) וזקיקים 13 ו11 (לא 15) .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון קטן - תגובה
פרופ' שלמה משיח06/03/2013תקנת. עתה ברור שהרופא החליט שמדובר בזקיק ולא בציסטה-זו החלטה לגיטימית ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שאלה, אשמח לדעת המומחים... - תגובה
פרופ' שלמה משיח06/03/2013אמור
אם זב באמת גודל הזקיקים, אז אני מסכים איתך, שהאוביטרל ניתן מוקדם מידי. ייתכן שהרופא חשש מגרוי יתר שחלתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלחץענבל06/03/2013
שבוע 39 מחר מקבלת זירוז ללידה
בטעות חטפתי מכה חזקה עם מרפק באמצע הבטן קצת בצד. לי זה כאב למשך דקה וישר חשבתי על התינוק.
הראש למטה אבל אולי חלק בגוף התינוק נפגע מזה??? יש לציין שאני מרגישה את התינוק זז, אבל אולי בכל זאת היא הרגישה כאב או פגיעה כזאת או אחרת???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלחץ - תגובה
פרופ' שלמה משיח06/03/2013החשש לפגיעה בעובר הוא קטן. עם זאת הייתי פונה לבדיקת א.ס. ומוניטור בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריוןרות05/03/2013
שלום,
עשיתי מעקב זקיקים ראשון ביום ראשון ה3\3 לצורך בדיקת מועמד הביוץ במטרה להיכנס להריון. מדובר בהריון ראשון (הייתה לי הפלה לפני 5 חודשים בשבוע 9-עובר לא התפתח). עשיתי את המעקב זקיקים ביום ה12 למחזור (ללא זריקות או תרופות למינהן) הממצאים היו:
זקיקים בשחלה ימנית: 14, אין נוזל בדוגלס.
זקיקים בשחלה שמאלית: 19
עובי רירית: 9.
קיימתי יחסים באותו היום וביום שלאחריו (3\3 וב3\4). היום ( 5.3 ) הלכתי שוב למעקב זקיקים והתוצאות היו: עובי רירית: 11 אין נוזל בדוגלס והיו זקיקים קטנים בשתי השחלות.
השאלה שלי היא האם יש סיכוי שניכנסתי להריון ב2 הימים שבהם קיימתי יחסים והאם יש צורך לקיים בימים הקרובים יחסי מין שיגדילו את הכניסה להריון?
למיטב הבנתי הביוץ כבר הסתיים.
אודה למענה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה להריון - תגובה
פרופ' שלמה משיח06/03/2013רות
בהחלט ייתכן הריון כי קיימת יחסים בביוץ.
באשר לקיום יחסים אח"כ, הרי זה יהיה למטרת כיף ולא מוסיף לסכויים להרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור חדש בתקווה להגיע לשאיבהספיר05/03/2013
לאחר שבמחזור הקודם הטיפול הופסק בגלל ביוץ מוקדם ( FSH 18.7)
תוצאות מחזור חדש - ( FSH 15 ) - יום ראשון למחזור
E2 - פחות מ100 , PROG 1.82 , LH-2.5
האם הייתם ממליצים לנסות ? ( קיבלתי אישור לטיפול אחד ויחיד מקופ"ח) או להמתין לחודש הבא....
אני חושבת כן לנסות ולקחת את הסיכון ....
האם יש אפשרות לעצור בכל מקרה את הביוץ המוקדם ? אם ביום הראשון ה פרוג כבר 1.82 האם זה מראה שאין כבר טעם ?
נאמר לי שאם מתחילים אז מחר - יום שני למחזור מתחילים להזריק ....
אני בת41 + עוד כ4 חודשים כבר 42 ...( יש לידה אחת לפני 6.5 שנים - היריון ספונטני)
תודה רבה לכם ....אני קוראת את כל מה שאתם כותבים לכולן - אין כמוכם ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור חדש בתקווה להגיע לשאיבה - תגובה
פרופ' שלמה משיח06/03/2013ספיר
לא פרטת איזה טיפול את מקבלת, האם השריית ביוץ בלבד או IVF?
בכל מקרה התוצאות של E2 ן-LH ו-P נמוכים בוסת, זה בדיוק המצב הנכון להתחלת הטיפול בזריקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לפר' משיח
ספיר06/03/2013קודם כל תודה :-) - הטיפול שקיבלתי קודם דקקפטיל חצי מזרק , גונאל F 300 ו2 אמפולות מנופור לאחר שבוע קיבלתי ביוץ מוקדם....ולאחר עשרה ימים הטיפול הופסק... ( אז היה FSH 18.7 ופרוג אחרי שבוע ימים 5.77 ועלה ...)
האם יש דרך לעצור ביוץ בכל מקרה ? האם מזרק שלם של דקקפטיל הפעם יעצור ביוץ מוקדם ? תודה .....אני פשוט מפחדת שהפרוג' כבר ביום הראשון 1.82 ...זה אומר שמהר מאד הוא יעלה ויהיה ביוץ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
ספיר07/03/2013התחלתי אתמול 375 גונאל 2 אמפולות מנופור ובמקום דקקפטיל כנראה יהיה צטטרייד .....האם זה יצליח לעצור ביוץ?.....ובמידה ונותנים צטטרייד ....תוך כמה זמן אמור להגיע ביוץ? ( תודה )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרע מחזיקביוץ עם אוביט05/03/2013
שלום רב,
בת 35 מטופלת בגונל ואוביטרל.
1. כמה זמן זרע יכול להפרות ביצית ולהמתין לה.
2. אם הביוץ התרחש עצמוני לפני שחלפו 36 שעות מהאוביטרל והיו לי מספר רב של זקיקים, האם רק זקיק אחד יבייץ או מספר זקיקים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע מחזיק - תגובה
פרופ' שלמה משיח06/03/20131. לפחות 48 שעות
2. בהשפעת האוביטרל ייתכן שיבייצו יותר מזקיק אחד וזו הסבה להריונות מרובי עוברים שבטיפולים אלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרעקטי05/03/2013
היי,
רציתי לקבל פענוח של בדיקת זרע שעשה בעלי.
נפח: 2.5
ריכוז תאי זרע: 80 mil/ml
ריכוז תאי זרע בזירמה: 120 mil
אחוז תנועה כללית: 60
מהירה: 50
בינונית: 10
סה"כ תאי זרע בתנועה: 72
חיות: 50<
מורפולוגיה: 95%
צורות תקינות: 5%
צורות פתולוגיות: 95%
ראש: 58%
צוואר: 28%
זנב: 9%
לויקוציטים: 2 mil/ml
רציתי לדעת האם יש בעיה? אם כן, מהי?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת זרע - תגובה
פרופ' שלמה משיח05/03/2013בדיקת הזרע שכאן תקינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי הזרעהרוחנית05/03/2013
שלום,
לא יודעת אם זה המקום הנכון לשאול, אז אנסה:
לפני כעשרה ימים עברתי הזרעה ראשונה דרך בנק הזרע בתל השומר מזרע תורם.
שלושה ימים אח"כ קיבלתי מחזור רגיל והבנתי שאינני בהיריון.
לאחר כחמישה ימים מיום ההזרעה, החלו אצלי כאבי ראש שהתחלפו בסחרחורות ובחילות והן נמשכות עד היום. יש לציין שלא לקחתי הורמונים או תרופות אחרות בשום שלב.
התופעות המוזרות האלה עוררו אצלי שאלות שאין עליהן מענה: האם בודקים כראוי את הזרע לפני ההזרעה כדי לוודא שאינו נושא איידס? בבנק הזרע כמובן טוענים שהם מבצעים את הבדיקות הנדרשות, אך מאחר שאין לי כל הסבר לתופעות שאני חשה, התחלתי לחשוב בכיוון הזה. האם ניתן לקבל תשובה עניניית דרך הפורום הזה או להפנות אותי לגורם אחר שמבין בעניין?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לגבי הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/03/2013בנקי הזרע עושים שימוש בזרע תורם קפוא לאחר וידוי של בדיקות חוזרות שהתורם בריא לחלוטין ללא אידס ,,Hepatitis B,C,,SYPHLIS,CMV,TOXOPLASMOSIS
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתי שאלותשלי05/03/2013
1. אני כמעט שבועיים לאחר גרידה. התחילו כאבי ביוץ והפרשות של ביוץ. האם ייתכן ביוץ מייד לאחר גרידה?
ואם לא- מה זה?
2. עקב הגרידה,מתעתדת לעבור היסטרוסקופיה אבחנתית. הרופא שלי טוען שבחודש בו עושים היסטרוסקופיה,הוא לא עושה טיפול (אני לקראת החזרת מוקפאים). לעומתו אני יודעת שיש רופאים הטוענים שדווקא טוב לעשות זאת באותו החודש, או לפחות לא מפריע.
אשמח לדעתכם בנושא. ואם לא -אשמח לדעת מדוע לא עושים באותו החודש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתי שאלות - תגובה
פרופ' שלמה משיח05/03/2013ההפרשות אינן בהכרח ביוץ אחא רק הלרשה של ריר צואר הרחם.
לדעתי צודק הרופא שלך. היסטרוסקופיה עלולה לפצוע את הרירית ולא מומלץ לבצע באותו חודש המזרת מודפאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירותנטלי05/03/2013
היי...אני בהריון בשבוע תשיעי לאחר טיפולי פוריות...התייעצתי קודם לגבי פתיליות גליצרין ואמרת שזה בסדר לשימוש אבל כבר כמה שעות ללא תוצאות...הציעו לי להשתמש בלוסק.....האם מותר.....אני לא יודעת מה לעשות וממש סובלת מכאבים...בבקשה עזרו לי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עצירות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/03/2013בצעי חוקן אנמה קטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני יכולה להתחיל טיפול IVFרחלי05/03/2013
אני אמורה להתחיל שבוע הבא טיפול IVF(אמורה לקבל שבוע הבא מחזור )ומסרתי את טפסי הוועדה לקופת החולים והם הודיעו לי שאני צריכה להוסיף בדיקות הורמונליות שלא ביצעתי מכיוון שבבית החולים אמרו לי שלא צריך מכיוון שאני ביצעתי לפני 4 שנים טיפולי IVF (יש לי היום ילדה בת 3 ) .
שאלתי היא: האם אני יכולה להתחיל שבוע הבא טיפול ובמקביל לבצע את הבדיקות ההורמונליות (קראתי באינטרנט שהבדיקה אמורה להיות בין היום ה-3 ל-5 במחזור) האם הזריקות שאקבל לא ישבשו את התוצאות של בדיקות ההורמונליות?
או שעלי להמתין לחודש הבא להתחיל טיפול IVF . (יש לציין שכבר ידוע לנו שהבעיה היא אצל בעלי אז אני לא מבינה למה הם צריכים את הבדיקות הנ"ל )
תודה והמשך יום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם אני יכולה להתחיל טיפול IVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/03/2013ניתן לבצע ביום השלישי את הבדיקות ההורמונליות ביום 3 למחזור ורק בשעות אחה״צ או הערב להתחיל את הטיפול
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)