מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרהקרן28/02/2013
שלום רב. אני 10 יום אחרי הזרת 2 עוברים בעלי 5 ימים בגלל שזה pgd ועשיתי היום בצהריים בדיקה ביתית שיצאה שלילית.כמו כן אני לוקחת גל קרינון פעמיים ביום ומיום השאיבה היו יוצאים גושים עם דם אבל היום גם יש מעט דם בניגוב חוץ מהגושים של הגל. האם זה אומר שאני לא בהריון ואולי גם התמיכה לא הייתה מספיקה פשוט ביחידה שעשיתי את הטיפול אין רופא שאני יכולה לדבר איתו רק משאירים הודעה והאחיות חוזרות. אני פשוט כבר מיואשת אני בטוחה שאני לא בהריון וחושבת שאולי התמיכה לא הייתה מספיקה אולי היה עדיף גם זריקות. האם יש טעם לבצע את בדיקת הדם ביום ראשון ואולי פעם הבאה אני צריכה לבקש להעלות את התמיכה והאם כדאי בכלל להמשיך עם ivf+ pgd או לנסות שוב לבד ואז יש לי 50 אחוז סיכוי להפלה אני פשוט כבר עברתי הפסקת הריון בלידה שקטה בשבוע 34 ואני גם לא הייתי שוב רוצה להגיע למצב הזה. הבעיה הגנטית היא בציפ הגנטי עודף של כרומוזום 1 שנמצא גם אצל בעלי.סליחה על האורך של השאלות אני פשוט כבר בדכאון מהכל ולא יודעת מה לעשות.אם אפשר מענה על שאלותיי תודה רבה קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/02/2013קרן שלום,לא הייתי בשלב זה לסמוך על התסמינים ולקבוע אם את בהריון או לא ,ולחכות עד יום א.
לדעתי לאור העובדה שגם את ובעלך נשאים של הפרעה כרומוזומלית האופציה של PGD נראית הישימה ביותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
קרן28/02/2013תודה רבה על התשובה המהירה. העודף הכרומוזומלי נמצא רק אצל בעלי אבל עדיין סיכוי הישנות הוא 50 אצוז לכל. הריון. בכל מקרה אתה חושב שעדיף pgd ולא טבעי והאם לפי ניסיונך הpgd בכלל יכול להצליח אני בת 32. בלי בעיות פוגיות יש לי ילדה שלמזלי בריאה בת 3.5 וגם להריון שהופסק נכנסתי להריון הניסיון הראשון. המון תודה על ההתייחסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרימולוט נור לפני איקקלומיןאני28/02/2013
מה ההבדל בין הפרוטוקולים השונים ללקיחת הכדור פרימולוט נור? מה ההבדל בין לקחת 5/7/10 ימים פעמיים או 3 ביום? להבנתי התוצאה היא אותה תוצאה של קבלת מחזור אבל האם אחת מהצורות מומלצת יותר?או באחת הצורות מקבלים מחזור מהר יותר?
אני פוליציסטית שלא מקבלת מחזור באופן טבעי ( או מקבלת אך לעיתים רחוקות ) ואמורה לקחת פרימולוט נור לפני סבב שני של איקקלומין (כדי להתחיל את הסבב).
פעם רשמו לי כדור פעמיים ביום לחמישה ימים, ופעם (רופא אחר) רשמו כדור פעמיים ביום ל10 ימים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרימולוט נור לפני איקקלומין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/02/2013שתי השיטות טובות,אני נוהג לתת 3כדורים למשך 5ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות חשובות לפני התחלת סבבשרית28/02/2013
1. אם הל"ד הרגיל שלי הוא 90/50 ודוסטינקס (למניעת OHSS) מוריד עוד יותר את הל"ד, עד כדי נפילות פתאומיות בבית או ברחוב... איך הריון יכול להיקלט ככה? הנפילות יכולות לגרום לי להפלה, לא? ומעבר להפלה זה לא מסוכן תופעות כאלה?
2. שאבו לי לול של 22 ביציות,עליתי 6 ק"ג ביומיים (נוזל בכמות בינונית), הבטן היתה נפוחה ורגישה, השחלות בגודל 11*12, אבל, הHTC תקין, שתיתי הרבה (2-3 ל') ולקחתי 1 דוסטינקס ביום. . הרופא אמר שזה לא נקרא גירוי יתר... אז מה עונה להגדרה "גירוי יתר"?
3.האם זה ששכחו לומר לי לקחת מיקרופירין, השפיע על אי קליטת הריון? (אציין שהיה הריון (50), אך הוא לא התפתח והבטא התאפסה )
4. אחרי שבועיים תמיכה של 3 אנדומטרין ו2 פרוגינובה בסבב מוקפאים, הגיוני שפרוג' יהיה 4? מה זה אומר על אפקטיביות התמיכה?
מראש, תודה על הסבלנות!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כמה שאלות חשובות לפני התחלת סבב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/02/2013אין קשרבין לחץ דם וגירוי יתר שחלתי,ירידות בלחץ הדם אינן יכולות לדבש התפתחות הריון.
בהחלט מדובר בגירוי יתר שחלתי בדרגה בינונית למזלך המצב לא הידרדר לדרגה חמורה או קריטית.
מיקרופירין אינו גורם דומיננטי במשוואה הטיפולית של IVF* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור בווסתאינה28/02/2013
ביום האיחור בווסת היה לי רגישות בשדיים וקצת כאב בטן שלפני הווסת (מין מתיחות בצדדים), היום אני באיחור של 3 ימים. נעלמו לי המתיחות והרגישות בשדיים. בדיקת ביתית להריון של היום שלילית... יש עוד סיכוי להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איחור בווסת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/02/2013התשובה בדיקת ההריון מדברת בעד עצמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא בדיקת דם אלא שתן
אינה28/02/2013האם ביצעתי אותה מוקדם מידי? וסת סדיר ואיחור 3 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זה לא בדיקת דם אלא שתן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/03/2013ביצעת בהחלט בזמן אולם יש מקום לחזור עליה ,אולי ההשתרשות התרחשה מאוחר יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVFעמית28/02/2013
בוקר טוב
שאלה, אני אחרי 2 הזרעות ולפני הזרעה נוספת. מתחילים לעשות בדיקות לקראת IVF השאלה שלי האם אפשר לעשות את הבדיקות בזמן שאני מזריקה פיורגון? זה לא משפיע? זה בסדר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
IVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/02/2013את יכולה לבצע את כל הבדיקות פרט לפרופיל ההורמונלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם-לא ענו לירויטל28/02/2013
עשיתי בדיקות דם לבקשת הרופא מכיון שלא נכנסתי להריון 10 חודשים
אשמח לדעת תוצאות
TESTOSTERONE 3.53 NMOL/
DHEA SO4 12.40 UMOL/L
FSH 4.53 MIU/ML
LH 12.20 MIU/ML
PROLACTIN 173.80 M/UL
אציין שהטסטסטרון ובדיקת בלטות האנדל חרגו מעט למעלה מהנורמל
אשמח לדעת מה אומרת התוצאות של זה ושל יתר הבדיקות המצויינות
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקות דם-לא ענו לי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/02/2013עלייך לפנות לרופא פריון או אנדוקרינולוג על מנת לברר את הציר האדרנלי והשחלתי כגורמים להפרשת יתר של הורמונים אנדרוגנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות דם-לא ענו לי - תגובה
פרופ` דוד בידר28/02/2013חסר בדיקות של אסטרוגן ופרטגסטרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צורות לקחת פרימולוט נוראני28/02/2013
מה ההבדל בין הפרוטוקולים השונים ללקיחת הכדור פרימולוט נור? מה ההבדל בין לקחת 5/7/10 ימים פעמיים או 3 ביום? להבנתי התוצאה היא אותה תוצאה של קבלת מחזור אבל האם אחת מהצורות מומלצת יותר?או באחת הצורות מקבלים מחזור מהר יותר?
אני פוליציסטית שלא מקבלת מחזור באופן טבעי ( או מקבלת אך לעיתים רחוקות ) ואמורה לקחת פרימולוט נור לפני סבב שני של איקקלומין (כדי להתחיל את הסבב).
פעם רשמו לי כדור פעמיים ביום לחמישה ימים, ופעם (רופא אחר) רשמו כדור פעמיים ביום ל10 ימים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צורות לקחת פרימולוט נור - תגובה
פרופ` דוד בידר28/02/20135 ימים , 3 כדורים ליום זה מספיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריריתמיכל27/02/2013
שלום ,
רציתי לשאול עד איזה שלב הרירית מתעבה ?האם רק עד הביוץ או גם אחרי ? ....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית - תגובה
פרופ` דוד בידר27/02/2013עד הביוץ הרירית מתעבה בזכות הפרשת האסטרוגן מהזקיק והביוץ נוסף עוד הורמון שהוא הפרוגסטרון שגורם לשינויים נוספים ברירית וגורם לה להיות בצקתית ואין פה עניין של יותר גדילה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטהשרון27/02/2013
יש לי ציסטה צמוד לשחלה הימנית עם פפילציה, כנראה פאראאוברליאלית. התוכן צלול. הגודל זה 22X25 מ"מ. אנא תשובות לכל השאלות.
1. האם ציסטה פארא שחלתית עלולה להפוך לסרטני או שציסטה פארא שחלתית היא תמיד שפירה?
2. האם זה יכול להיות לא ציסטה אלא גופיף צהוב? ואם כן, גופיפ צהוב יכול להפוך לסרטני?
3. חובה לכרות את הציסטה לפני שעושים טיפולי הפריה מחשש שהיא תגדל בגלל ההורמונים? או מחשש שתהפוך לסרטני?
4. במידה וזה ציסטה פארא שחלתית, אז לא יהיה נזק לשחלה במקרה של ניתוח בגלל שזה מחוץ לשחלה? או שמבחינת סיכונים זה דומה בדיוק לציסטה שמוציאים מתוך השחלה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה - תגובה
פרופ` דוד בידר28/02/2013ציסטה שיש בה פפילציות היא אף פעם לא גופיף צהוב והיא לא הופכת לסרטנית עקב טיפול.
אך לפני כל טיפול יש לבדוק היטב ציסטה זאת כי אני לא מכיר הרבה ציסטות עם פפילציות מחוץ לשחלה וכדאי לפנות לגינקולוג שמבין בעניין ויגיד לך מה לעשות.
באופן עקרוני הייתי עושה אולטרה- סאונד לראות במה המדובר ובדיקת CA-125
ואחר כך מחליט מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ או הריון?אביטל27/02/2013
בס"ד
שלום וברכה!
אנו נשואים ארבע שנים וחצי ומנסים להרות.
היום הוא היום ה- 14 למחזור שלי (ממוצע ימי המחזור שלי הוא 30, המחזור שלי סדיר).
אתמול קיימנו יחסים והבוקר הרגשתי חולשה, כאבי ראש, בחילות ואף הקאתי בעבודה.
כשהגעתי הביתה, עשיתי בדיקת ביוץ והיא היתה חיובית. קראתי באיזה מקום שגם במקרה של הריון- בדיקת הביוץ יוצאת חיובית.
רציתי לשאול:
1. האם קיימת אפשרות שאני בהריון, בהתייחס לתחושות שהרגשתי הבוקר? אם כן, מתי כדאי לי לעשות את בדיקת ההיריון?
2. אם הבדיקה אכן מראה שאני לפני הביוץ, מתי כדאי לנו לקיים יחסים? כדאי היום או שעדיף לחכות למחר- כדי לשמור על איכות הזרע (כי בכל מקרה,כבר קיימנו יחסים אתמול)?
אשמח לתגובה בהקדם,
תודה רבה!
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביוץ או הריון? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/02/2013שלום,לא הייתי ממליץ לסמוך על התסמינים שעברת,כדאי לקיים יחסים הלילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוגי תמיכות למינהם.דני27/02/2013
אני עוברת תהליך של IVF+PGD .ובכול טיפול שעשיתי הרופא מחליף לי תמיכות האם יש הבדל בין התמיכות למינהם יש תמיכה שנחשבת יותר טובה? למשל כעת אני משתמשת בגל קרינון 8%+זריקות גסטון פעם ביומיים.-האם זה מקובל ומספיק ?
תודה מראש על התשובה שבוע טוב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סוגי תמיכות למינהם. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/02/2013כל התמיכות טובות בתנאי שהתגובה האינדיווידואלית של המטופלת הינה טובה מספיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי בדיקהדנה27/02/2013
שלום רב,
אני מתכננת להפסיק עם הגלולות השבוע בכדי להכנס להריון. אני בת 30 עם עבר של הפרעות אכילה.
עשיתי בדיקת דם prolactin - התשובה שיצאה זה334.
רציתי לדעת האם התשובה היא בסדר? האם יש סיבה לדאגה?
תודה רבה
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לגבי בדיקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/02/2013ערך הפרולקטין תקין,קרוב לודאי שהכל יהייה בסדר,איני רואה סיבה לדאגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונאל F ומעקב זקיקיםקרן27/02/2013
מטופלת פעם ראשונה בגונאל-אפ, 112.5 החל מהיום החמישי למחזור.
ביום העשירי נצפו 7 זקיקים, האחד בגודל 18, והיתר 12-13.
ביום ה-12 (היום) נצפה זקיק בגודל 22, ויתר הזקיקים, לדברי הטכנאית - קטנים יותר (טכנאית פחות סבלנית....לא טרחה לציין במפורש גודלם וכמותם, כמו קודמתה).רירית 7.7.
נתבקשתי להזריק היום אוביטרל, ולבוא להזרעה מחר ומחרתים (החלטה שנתקבלה על ידי הרופא, אשר מול עיניו היתה גם תוצאת בדיקת הדם).
מנסה להבין -
א.האם בסופו של דבר יש רק זקיק אחד רלוונטי (המוביל?) האם הוא היחיד שממנו יכול להתקבל הריון והאם הזקיקים האחרים (הקטנים יותר כפי שציינה הטכנאית ולא פירטה את גודלם) לא רלוונטיים?
ב. האם המשמעות שהטיפול ההורמונלי לא הצליח והיה לחינם? (כלומר האם הסיכוי להריון הפעם, הוא כמו בחודש ללא נטילת הורמונים, בו יש רק זקיק אחד?)
ג. האם יש להסיק מכך משהו על התאמת הטיפול ההורמנלי בגונאל-אפ? אולי לא מתאים לי? במידה והפעם לא נצליח....האם יש לשקול טיפול אחר?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא התייחסותכם היום! מודה!
קרן27/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון או תחילת מחזור?דפי27/02/2013
שלום לכולם
ביצעתי היזרת עוברים בתאריך 17/2 והיום קורה לי משהו ממש מוזר שמדאיג אותי
בשבוע שעבר ועד שלשום הייתי בעיקר תשושה והיום החלו לי כאבי מחזור והייתה לי הפרשה חומה בהירה מאוד בבוקר ובשעתיים האחרונות יש לי בחילות סחרחורות ותחושה לא נעימה בבטן. פניתי למרפאה בה אני מטופלת ואמרו לי להמשיך עם הטיפול התומך ושהיו דברים מעולם אז כרגע להמשיך הכל כרגיל.
השאלה האם זה הגיוני שהמחזור שלי יקדים ב4 ימים בעת טיפול הפריה כי אני מתוכננת לקבל רק ביום ראשון שני?
מצד שני האם זה הגיוני שיהיו כאבי מחזור חזקים והפרשות וזה לא יהיה מחזור?
בבקשה תעזרו לי יש לי סיבה לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי יש מקום לאופטימיות
שירה27/02/2013לפעמים זו השתרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לדעתי יש מקום לאופטימיות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/02/2013שירה המלצתתי מאז ומתמיד לא להתייחס לתסמינים השונים,לדאבוני הם אינם אינדיקציה להריון או חוסר הריון.
הקווה שהכל כשורה,דרך אגב הוסת בד״כ צפויה בין 12-14 יום מהזרקת האוביטרל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון או תחילת מחזור?
דפי27/02/2013שלום פרופסור ותודה על התייחסותך
קיבלתי זריקת אוביטרל אחרונה בתאריך 23.2 כחלק מהתמיכה האם משם אני צריכה לספור את הימים למחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עוד לא עניתם לי
דפי28/02/2013רציתי לדעת ממתי עליי להתחיל לספור 14 יום
מהתאריך שקיבלתי אוביטרל לתמיכה ואו מהזריקה האחרונה לפני השאיבה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי יש מקום לאופטימיות - תגובה
פרופ` דוד בידר28/02/2013אף פעם זה לא השתרשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריהמיכל27/02/2013
שלום ,
שאבו לי אתמול 3 ביציות .
הודיעו לי היום שיש 2 הפריות תקינות ושהיתה הפריה נוספת שאינה תקינה .
מה זה אומר ?
תודה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריה - תגובה
פרופ` דוד בידר27/02/2013שיש כנראה שני עוברים להחזרה.
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)