מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאב קדם וסת או תחילת הריוןאינה26/02/2013
אני באיחור של יום, מחזור סדיר, יש לי כאבי מתיחות בבטן מיום הביוץ עד היום, כשבועיים. כיומיים יש לי גם כאבי גב חזקים שבדרך כלל אין לי לפני ווסת. השאלה שלי מה ההבדל בין כאב מחזור לבין כאב תחילת ההריון? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאב קדם וסת או תחילת הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/02/2013אינה שלום לא הייתי ממליץ לבסס הבחנה על סמך תסמינים שונים ,אם הוסת לא תגיע במועדה חכי יומיים ובצעי בדיקת דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת עזרה דחופה!!!!
קוקי01/03/2014שלום, אני בת בת 34 נשואה אחרי הריון חוץ רחמי לפני למעלה מחצי שנה. גם לאחר הניתוח והוצאת החצוצרה השמאלית (ההריון התיישב עליה) המשיך המחזור להיות סדיר של כל 29-30 משום מה החודש המחזור מאחר ב13 יום עשיתי 4 בדיקות ביתיות שלצערי היו שליליות ובדיקת דם עם תוצאה של פחות מ5 אני ממש בלחץ ולא מבינה למה המחזור מאחר לי כך הרבה זמן משהו שלא קרה לי מעולם ויחד עם זאת אני לא בהריון. בבקשה את עזרתכם הדחופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חייבת עזרה דחופה!!!! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/03/2014שיבושים במחזור יכולים להתרחש מסיבות שונות גם ללא הריון,לכן אין כל מקום לדאגה,הדברים יסתדרו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור של יום ובדיקת הריוןאינה26/02/2013
הוסת שלי סדיר כל 28 יום . היום הייתי אמורה לקבל ולא קיבלתי, עשיתי בדיקת הריון ביתית והתשובה שלילית. בינתיים סובלת מכאבי גב שבדרך כלל אין לי לפני הוסת, החזה רגיש ויש לי כאב מתיחות בבטן, מין כאבי ביוץ ולא כאב של מחזור... האם יש עוד סיכוי להריון?? יכול להיות שהאיחור בגלל האקקלומין? יכול להיות שבדיקת ההריון הייתה מוקדמת מידי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איחור של יום ובדיקת הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/02/2013כל האפשרויות קיימות בצעי בדיקה בעוד שלושה ימים אם לא תקבלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתאום אין זקיקיםמירי26/02/2013
שלום,
מבדיקת אולטרא סאונד שעשיתי עכשיו הטכנאית אומרת שאין זקיקים. זה היום התשיעי למחזור. מזריקה גונאל אף כבר טיפול שלישי. בפעמים הקודמות הגיב יפה לגונאל והיו זקיקים יפים. איך זה שפתאום אין זקיקים? אני בת 39.6 והרזרבה השחלתית היתה 6. כעת אני ממש מודאגת ולא מפסיקה לבכות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פתאום אין זקיקים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/02/2013מירי התגובה לא משתנה פתאום ,יתכן שהתגובה הנוכחית היא פונקציה של התרופות שקיבלת ואולי דיכוי חזק יותר,חזקה על הרופא שלך שיעלה את המינון ויתגבר על הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשר עוד שאלה קטנטנה?עדנצ'ו 2826/02/2013
כידוע שלשום בבוקר היה לי דימום עם קרישי דם וכו.. משלשום בצהריים יש דימום רק בניגוב ממש טיפה ורדןרד כזה אין דימום חזק והבטן לא כואבת כבר העם זה אומר שתוך שעתיים שלוש זהו הכול יצא החוצה וזהו? אפילו מחזור רגיל נמשך אצלי 6 ימים ופה הפלה נמשכה כמה שעות וזהו? הגיוני? כלומר לפי הבטא שירדה דרסטית ביום אחד מ 1312 ל 474 הבנתי שהריון כבר לא יהיה פה אבל קצת מוזר חשבתי שהפלה זה משהו יותר רציני יהיה ממחזור לא? או שהשיא עוד צפוי להגיע?יש לציין הפסקתי עם הנרות מאתמול..
אפשר עוד שאלה קטנטנה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/02/2013מדובר בהפלה מוקדמת ,כמות הדמם בד"כ מדמה דמם מחזורי ונמשכת פרק זמן ארוך יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז זהו ש....
עדנצ'ו 2826/02/2013אין דימום משלשום, אין דימום היה כמה שעות בבוקר שלשום שבגללו נלחצתי ועכשו רק ורדרד כזה בניגוב (סליחה על הביטוי) אין גם כאבי מחזור כלום..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אז זהו ש.... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/02/2013בצעי ביום א בדיקת ביטה חוזרת לדעת שהכל בירידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעת לקיחת קרינוןשי26/02/2013
אני בהריון באמצע שבוע 5, לוקחת קרינון בקביעות כל בוקר ב6 בבוקר וב6 בערב.
הבוקר ממש בהיסח דעת קמתי ולקחתי את הקרינון בשעה 5 במקום בשעה 6 ורק שיצאתי להסתובב הבנתי את הדעות.
1. האם יש בכך סיכון?? אני מודאגת שעשיתי נזק
2. האם זה בסדר לקחת את הקרינון השני, כרגיל, בשעה 6 בערב?
תודה רבה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעת לקיחת קרינון - תגובה
פרופ` דוד בידר26/02/2013אין שום סיכון ואין שום בעיה אם תקחי בחמש שש או שבע.
הקרינון בערב מיותר.
המינון המומלץ של קרינון הוא פעם ביום.
כל זה בתנאי שטופלת בהפריה חוץ גופית.
אם ההריון הושג בצורה אחרת אז לקיחת קרינון בכלל מיותרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופ' בידר, אכן מדובר בivf
שי26/02/2013והתמיכה היא בשל פורג' נמוך.
תודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופ' בידר, אכן מדובר בivf - תגובה
פרופ` דוד בידר26/02/2013מספיק תמיכה של אחד.
אם הערך של פרוגסטרון נמוך אזי זה לא יעזור אם תקחי יותר מהמומלץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי שהוספתי קרינון וריטארד
שי26/02/2013אחת לשלושה ימים ערך הפרוג' עלה ל124 (זה היה לפני 4 ימים). אני לא יודעת אם זה מספיק. טרם הייתי באולטסראונד.
תוכל לומר לי בבקשה, איזה ערך פרוגסטרון רצוי שיהיה בשבוע 5+5?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אחרי שהוספתי קרינון וריטארד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/02/2013בסביבות ה50-60
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול הפרייהממי26/02/2013
התחלתי טיפול הפרייה הזרקתי 6 ימים גונל 150mg ואח"כ נבדקתי בדיקת דם ואולטרסאונד ולא היו זקיקים והרמונים נמוכים ואז נאמר בבית חולים להזריק 300mg לעוד 3 ימים נוספים השאלה האם יכול להיות שינוי?האם יהיה סיכוי שתהיה התפתחות?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול הפרייה - תגובה
פרופ` דוד בידר26/02/2013לא מסכלת פרטים לגבי גילך והמצב ההורמונלי שלך , ככה שקשה לענות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול הפרייה - תגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר26/02/2013לא מסרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשרון25/02/2013
שלום לכם
היום הייתי בבדיקת אולטראסונד דופלר אצל רופא שביצע את הבדיקה.
יש לי ציסטה עם פפילציה קטנה בשחלה ימנית.
כששאלתי את הרופא שביצע את האולטראסונד איפה בדיוק הציסטה, אם הציטסה בתוך השחלה או בצמוד לה - הוא אמר לי שהציסטה יוצאת מהשחלה. אחר כך כשהסתכלתי על התשובה המודפסת שהוא נתן לי ראיתי שהוא כתב- מבנה ציסטי צמוד לשחלה.
הכוונה באמת לדעתכם זאת ציסטה שצמודה לשחלה או בתוך השחלה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ' שלמה משיח25/02/2013בלי לראות את הא.ס. אין אפשרות לדעת. בכל מקרה כדאי להתייעץ עם גינקולוג מומחה באם לא עדיף לכרות את הציסטה-בגלל הפפילציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטיל ומנופורסיוון25/02/2013
הזרקתי את המנופור חצי שעה אחרי הדקפפטיל, זה בסדר?
בנוסף, נשפך לי מעט מזריקת המנופור, זה עדיין אפקטיבי מספיק?
שאלה נוספת : קיבלתי הפעם פרגניל, בפעמים קודמות זה היה אוביטרל, זו אותה תרופה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דקפפטיל ומנופור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/02/2013ניתן להזריק את שני התכשירים ביחד לכל אחד תפקיד ייעודי אחר,פריגניל ואוביטרל דומים בתפקודם וייעודם לגרימת ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקפפטיל ומנופור
סיוון26/02/2013אם הזרקתי דקפפטיל ב 7.30 ומנופור ב 8 בערב אני חייבת להמשיך באותן שעות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקפפטיל ומנופור
סיוון26/02/2013אני סובלת בימים האחרונים מעייפות וכאב ראש,האם זה מההורמונים? והאם מותר לקחת איתם משככי כאבים .
דקפפטיל ומנופור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/02/2013ההזרקה צריכה להיות בסביבות אותן השעות וניתן לקחת משככי כאבים יחד עם הזריקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה ימים אחרי איחור עושים בדיקהאינה25/02/2013
כמה ימים אחרי איחור הבדיקה הביתית אמינה? מתי הכי מוקדם אפשר לעשות אותה? תודה77
כמה ימים אחרי איחור עושים בדיקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/02/2013הטווח המוקדם ביותר הרצוי לביצוע הבדיקה הביתית הוא מהמועד הצפוי לקבלת המחזור והילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה זמן מהאיחור רצוי לעשות בטא והיא
זוהר26/02/2013תהיה וודאית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ביולוגיה של הגוף בגיל 43.5שירה25/02/2013
מאפשרת לשאוב פעם ביצית באיכות ירודה, פעם ביצית באיכות טובה, ללא שברים נניח? האם כל הניסיונות יניבו את אותם נתונים לגבי הביציות? או שמחזור Ivf אקראי ניתן לקוות לשאיבת ביצית באיכות טובה?
האם להסיק שכל הביציות באותה איכות ? או אפילו אם נצליח ללא שברים, יתכן ולא יתפתח וישריש ברחם.
איך להתייחס לDNA האם בכלליות? או שיש שחלה פעילה "טובה" יותר מהשנייה? או גוף זה גוף, זה לא משנה.......
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם ביולוגיה של הגוף בגיל 43.5 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/02/2013שירה שלום,באשר לאישה בגיל 43.5 ישנם מספר מדדים הקובעים את איכות הביציות-הפרופיל ההורמונלי המבטא בין היתר את מצב הרזרבה השחלתית,הגיל המבטא את סה״כ השינויים הגנטים שחלו בביציות ברבות השנים ופגעו במידה לא מבוטלת בחומר הגנטי,והאחרון איכות הטיפול ומעבדת ההפריה האחראים למיצוי כל הנתונים לטובת ההצלחה,כך שגם בגיל כזה ניתן להפיק איכות טיפול המתבטאת באיכות מורפולוגית של ביציות ואיכות תגובה הורמונלית העשויים להתגבר על מחסום הגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת הורמונים בזמן הריוןמירב25/02/2013
בטוח ??? אני כל כך לא רגועה לגבי הנושא הזה .... אם ככה , אז מדוע לא ממשיכים תמיכה של הורמונים גם לאחר הריון של הזרעה / הפריה באופן קבוע כהליך רגיל ?
הזרקת הורמונים בזמן הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/02/2013היות ואיכות התגובה השחלתית שונה בכלנאחד מהמצבים לעומת הפריה חוץ גופית המתאפיינת בשאיבת הביציות מהשחלה בנוסף לתוכן הזריקים שבתנאים רגילים תומך בעצמו בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרקת הורמונים בזמן הריון
מירב26/02/2013תודה רבה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לקראת הזרעהמיכל25/02/2013
שלום, רציתי לדעת אני לקראת הזרעה ביום ד' בשעה 21 ..האם עלי להזריק את האוביטרל מחר בשעה 16? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לקראת הזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר25/02/2013מחר בבוקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה-לקראת הזרעה.מיכל25/02/2013
שלום, רציתי לדעת האם מומלץ לנוח אחרי הזרעה? האם זה משפר את סיכויי ההצלחה של ההזרעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה-לקראת הזרעה. - תגובה
פרופ' שחר קול25/02/2013מנוחה לאחר הזרעה לא תשנה תוצאות הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהעמית25/02/2013
חדש שמח! רציתי דעת האם זה הגיוני שקבלתי ווסת רק 8 ימים אחרי הזרעה? עדיין לא ממש קבלתי אבל יש טיפה
תודה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה - תגובה
פרופ' שחר קול25/02/2013כן, הגיוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF בעקבות FSH גבוהמודגאת25/02/2013
בת 33 , בריאה, בדיקה הורמונאלית חזרה עם FSH 18.8 . יתר הבדיקות תקינות (כולל צילום רחם) הרופא שלי המליץ להתחיל טיפול בהפריה - האם תוצאה שכזו מחייבת IVF?
זהו הריון ראשון אשמח לדעת מהם סיכויי הצלחה במצב שכזה ועד כמה הערך של הבדיקה חמור.
** בבדיקת הזרע המליצו על השבחה בגלל נפח זרימה נמוך ו SEVRE OTA*** המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IVF בעקבות FSH גבוה - תגובה
פרופ' שחר קול25/02/2013תוצאת FSH מחייבת מדידת אסטרדיול במקביל כדי לקבל משמעות פיזיולוגית. ראי גם שאלות נפוצות.
רמת FSH גבוהה כשלעצמה אינה מהווה הוריה רפואית להפריה חוץ גופית.
ואולם, אם לבן הזוג נמצא OTA קשה יתכן ואין מנוס אלא להמשיך ב - IVF.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)