מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בטא - אפשר לדחות ביומיים?זוזו04/03/2013
בהריון אחרי IVF מתרומת זרע. עשיתי 3 פעמים בטא עם הכפלות יפות
התבקשתי על ידי הרופא שלי לעשות עוד פעם אחת בעוד 4 ימים.
האם זה קריטי אם אעשה זאת אחרי 3 ימים או אחרי שישה?
זה פשוט יוצא בשישי ואין לי אפשרות לעשות זאת..
תודה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא - אפשר לדחות ביומיים? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/03/2013לטעמי אין צורך לעשות יותר משתי בדיקות ביטה ,הבדיקה הבאה צריכה להיות בדיקת אולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופאים היקריםליאה04/03/2013
שלום רב
אני בהריון שבוע 14 לאחר IVF והרבה בזכותכם.
אני בחורה רזה
וקרה לי משהו מדאיג אתמול בעבודה
ישבתי על כסא שהמשענת שלו ממש קשיחה ואם אני קמה מהכסא אז המשענת חוזרת בעוצמה. התכופפתי להרים משהו מהריצפה והמשענת פגעה לי בגב התחתון קצת חזק היו לי כאבים ולא היה דימום. האם עלי לדאוג.?????
ואם מקבלים מכה בגב למה זה גורם בדיוק? זה יכול לגרום למום? או בעיות אחרות לעובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
המשך04/03/2013יש לציין שאני הרגשתי את העובר אחרי זה קצת.
השאלה אם בעקבות המכה בגב זה יכול לגרום למום או בעיות אחרות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון! לא היה כאבים
המשך04/03/2013לא היה כאבים ולא היה דימום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרופאים היקרים - תגובה
פרופ` דוד בידר05/03/2013לא גורם לכלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון-ביוץדנה04/03/2013
שלום
רציתי לדעת כיצד ניתן לדעת את יום הביוץ אם המחזור שלי הור בד"כ מתקתק כמו שעון כל 30 יום רק שהחודש האחרוןהוא איחר ב3 ימים
אז מתי היום ביוץ שלי החודש אם קיבלתי ב21.2.13 כיצד ניתן לדעת ואיך משתמשים בבדיקות ביוץ
והבנתי שעדיף לשכב יום יום לא ומה קורה אם זה כל יום?
עיזרו לי כיצד אדע את יום הביוץ שלי והאם רק ביום ביוץ ניתן להיקלט או גם בשאר הימים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון-ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/03/2013הביוץ מתרחש כ12-14 יום לפני הוסת ,באם מחזורי הוסת שלך סדירים מידי30 יום כדאי לקיים יחסים אחת ליומיים בימים 13,15,17 למחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהי בדיקת כורומוזמיםמיטל04/03/2013
אני בת 32 כבר שנתיים וחצי בטיפולי הפרייה היה הריון אחד מחוץ לרחם ומאז לא היו הריונות אני בטיפולי הפרייה עקב אנדומטריוזיס ורציתי לדעת על בדיקת הכרומוזמים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מהי בדיקת כורומוזמים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/03/2013בדיקת קריוטיפ הינה בדיקה הבודקת את מבנה הכרומוזומים ,בבדיקה זו ממוצה החומר הגנטי , הכרומוזומים נצבעים בצביעה שמבחינה ביניהם, לאחר מכן הם מצולמים ולבסוף מסודרים את תמונותיהם לפי סדר הגודל. בדיקה כזו יעילה כדי לגלות פגמים שונים בסידור הכרומוזומים כגון טרנסלוקציה, טריזומיה ומונוזומיה. חלק מפגמים אלו מנבא מחלות חמורות או תופעת פסיפס שנוצרה בגוף. לדוגמה: טריזומיה בגן 21 משמעותה שהעובר חולה בתסמונת דאון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בהנצהסיוון04/03/2013
יש לי 3 שאלות - זה חשוב לי מאוד .
1. האם עזרה בהנצה יכולה לגרום למומים?
2. האם פרגניל מספיק כתמיכה, ומהי התמיכה המומלצת ביותר וכמה?
3. האם מומלץ להחזיר 3 עוברים לנשים מעל גיל 40?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בהנצה
סיוון04/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עזרה בהנצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/03/2013עזרה בהנצה אינה גורמת למומים,שיחוב של פריגניל ותוספת נירות פרוגסטרון כשויים חהיות טיפול תמיכתי מצויין.
ניתן בהחלט לשקול החזרה של 3 עוברים בגיל מעל 40* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות דם להריון+איחור במחזושולמית04/03/2013
אשמח לקבל את עזרתכם בפענוח בדיקות הדם האם יש הריון:
ESTRADIOL (E-2)----242 pmol/L
PROGESTERONE---11.9 nmol/L
BETA-HCG--5
חודש וחצי לאחר vif היה הריון שהסתיים לאחר שבועיים בהפלה טבעית הייתי אמורה לקבל מחזור ב- 28/2 וטרם קיבלתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות בדיקות דם להריון+איחור במחזו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/03/2013בדיקת ביטה בערך 5 אינה מבטאת מצב הריוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלתי
שולמית05/03/2013זה דבעי שיש איחור במחזור לאחר טיפול ראשון של ivf
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך לשאלתי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/03/2013הדבר אפשרי בגלל פעילות עודפת של הגופיפים הצהובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התכווצויותלהיות אמא04/03/2013
ערב טוב,
אני בשבוע 13 ביומיים האחרונים אני חשה בהתכווצויות בבטן התחתונה והאיזור פי הטבעת , בנוסף לסרוגין יש לחץ מתחת לחזה בבטן,
עשיתי אתמול בדיקת אולטרסאוד ברוך ה' הכל היה תקין. אבל מדובר בכאבים שמחלישים אותי ומפריעים לי לישון,
האם תופעה זו מוכרת? מה ההמלצות לביצוע בדיקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התכווצויות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/03/2013הרחם ההולך ומתרחב לוחץ על הסביבה ולעיתים מגיב בהתכווצויות ,אם בדיקת האולטרסאונד היתה תקינה ברי שבשלב זה אין מקום לדאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהא04/03/2013
שלום
האם פריגינובה או אסטרופם מעכבים את המחזור? וכשמפסיקים לקחת אותם אז מופיע המחזור?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר04/03/2013פרוגינובה ואסטרופם הם אסטרטגיים.
כאשר נוטלים אותם זה מונע ביוץ אך לא תמיד.
לרוב בהפסקתם יגיע דמם אך לא דמם בעקבות ביוץ אלא עקב השפעת התרופה על רירית הרחם.
נוטלים את התרופות כהכנה של הרחם להחזרת עוברים ותמיד צריך לשלבם עם הורמון הפרוגסטרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיפלמימי04/03/2013
שלום,אני במהלך IVF ו PGD כ-7 מחזורי טיפול ללא הצלחה, עשיתי בדיקת פיפל לאחר ביוץ, עכשיו מסתבר שדוחים את הטיפול בגלל חופשת חג קרבה, נותנים לי גלולות ל12 יום, שאלתי: האם אין צורך לחזור על הבדיקה לפני המחזור הבא כדי להגביר את סיכויי ההשרשה (שזו כמובן המטרה) תודה על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פיפל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/03/2013נהוג לבצע פיפל לשיפור ההשרשה מספר ימים לפני קבלת המחזור ,אם הטיפול נדחה לטעמי יש לבצע פיפל נוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
מימי04/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסתרויטל04/03/2013
בעלת שחלות פוליצסטיות ללא מחזורים בכלל
ברצוני להירנס להריון מה עלי לעשות ?? יש לציין שאני מקבלת מחזור רק לחר פרימולט נור
אני רוצה לקבל מחזור טבעי בלי הורמונים מה ניתן לעשות ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת - תגובה
פרופ` דוד בידר04/03/2013אי אפשר לקבל מחזור טבעי אלא את צריכה להתחיל טיפול תרופתי על מנת לגרום לביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה של עוברים מוקפאים פעם ראשונהשיר04/03/2013
שלום לכם.
גם בהחזרה של עוברים מוקפאים ללא הורמונים על בסיס ביוץ טבעי
לוקחים תמיכה של פרוגוסטרון לפי גיל העוברים לפני ההחזרה?
זה מה שנתבקשתי. זה בסדר?
וגם איך הולכת הספירה? אם העוברים הוקפאו ביום השלישי אז אני סופרת 3 ימים מלאים של תמיכה של פרוגוסטורון אנדומטרין ורק אז מגיעה להחזרה? ביום ה 4 ?
תודה שאתם עוזרים לי ולכול הבנות פה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרה של עוברים מוקפאים פעם ראשונה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/03/2013שלי,המלצתי שתקבלי את ההנחיות מהרופא המטפל על מנת לא ליצור בילבול בהוראות,למשל ההנחיה במחלקתי היא בעוברים המוקפאים ביום 3 נדרשת חשיפה של 5 ימים לפרוגסטרון על מנת לבצע החזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור אשכנזי, זה על בסיס
שירה04/03/2013ביוץ טבעי, בגלל זה רק שלושה ימים פרוגוסטרון ואז ביום ה 4 אני יגיע להחזרה של העוברים הקפואים. זה בסדר?
לא ידעתי בכלל שצריך לקחת פרוגוסטרון בסבב טבעי .
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה עזרתכם
שיר04/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופסור אשכנזי, זה על בסיס - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/03/2013קיימים מספר גישות בהכוונה וטיפול חכן יעצתי לך להיוועץ ברופא שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מטופלת בציבורייי אין עם מי לדבר
שיר04/03/2013אנסה מחר לטלפן לשם אולי האחות תסביר לי. בכול אופן תודה. זאת החזרה ראשונה והלואי שאחרונה ובהצלחה לכול הבנות אמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי כדאי להזריע?מירי04/03/2013
בוקר טוב,
אני לקראת הזרעה. רציתי לשאול מהו לדעתך המועד האופטימלי. חשוב לציין שזה מתרומה לכן אפשרי רק בפעם אחת (אגב, אני בת 39.6):
E2 = 1134
PROG= 1.2
רירית = 8 מ"מ
זקיק 15 מ"מ (בימין ובשמאל)
אני מזריקה גונאל אף 75 כבר עשרה ימים. וגם היום בלילה אמורה להזריק גונל +אוביטרל. מחר לא להזריק כלום . ביום רביעי הזרעה. ביום חמישי אוביטרל.
מה דעתך על התכנון הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתי כדאי להזריע? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/03/2013מירי שלום,לדעתי יש להמשיך בזריקות הגונל גם היום ולבצע בדיקה מחר ,ולפי הנתונים שהתקבלו לשקול את מועד האוביטרל וההזרעות,לטעמי הזקיקים שלך היום עדיין קטנים לזריקת אוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתמול הם היו 15 מ"מ
מירי04/03/2013היום כבר יותר גדולים? לא הזמינו אותי לא.ס. ואני באמת לא יודעת כבר מה לעשות. אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אתמול הם היו 15 מ"מ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/03/2013תתיעצי בשנית עם הרופא שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייהילה04/03/2013
אני בהריון שבוע 13 לאחר IVF
משקל 48 מטר 62
עובדת קופאית בסופר . בישיבה בלבד.
האם זה יכול לגרום נזק לעובר בהעברת המוצרים?
אני משתדלת לא להתאמץ ולא להרים את הדברים הכבדים
.האם זה מזיק לעובר? ואם כן מה הנזק לעובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/03/2013הילה אין כל חשש שיגרם כל נזק לעובר מאופי עבודתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקפאיםיאנה03/03/2013
ערב טוב לרופאים
רציתי בבקשה לשאול האם יש הבדל בין תמיכות קרינון או אנדומטרין ?
2 החזרות מוקפאים עם תוצאה שלילית כאשר התמיכה היתה אנדומטרין כמו כן התיעצתי עם אחד הרופאים כאשר הוא אמר לי שאולי כדאי להחליף את התמיכה .
אני יודעת שאין הבדל או משמעות בניהם ,מה אתם אומרים.
תודה רבה וערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/03/2013יאנה שלום ,אין כל הבדל בסוג התמיכה ,אולם יתכן ושינוי התמיכה ישנה את המזל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריןקרן03/03/2013
האם נכון, שמומלץ לשכב במאוזן כמה דקות לאחר לקיחת אנדומטרין?
אנדומטרין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/03/2013קרן,אין בכך כל צורך היות והנר נשבר בנרתיק ומתמוסס היטב בכל תנוחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
קרן04/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)