מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התכווצויותלהיות אמא04/03/2013
ערב טוב,
אני בשבוע 13 ביומיים האחרונים אני חשה בהתכווצויות בבטן התחתונה והאיזור פי הטבעת , בנוסף לסרוגין יש לחץ מתחת לחזה בבטן,
עשיתי אתמול בדיקת אולטרסאוד ברוך ה' הכל היה תקין. אבל מדובר בכאבים שמחלישים אותי ומפריעים לי לישון,
האם תופעה זו מוכרת? מה ההמלצות לביצוע בדיקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התכווצויות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/03/2013הרחם ההולך ומתרחב לוחץ על הסביבה ולעיתים מגיב בהתכווצויות ,אם בדיקת האולטרסאונד היתה תקינה ברי שבשלב זה אין מקום לדאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהא04/03/2013
שלום
האם פריגינובה או אסטרופם מעכבים את המחזור? וכשמפסיקים לקחת אותם אז מופיע המחזור?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר04/03/2013פרוגינובה ואסטרופם הם אסטרטגיים.
כאשר נוטלים אותם זה מונע ביוץ אך לא תמיד.
לרוב בהפסקתם יגיע דמם אך לא דמם בעקבות ביוץ אלא עקב השפעת התרופה על רירית הרחם.
נוטלים את התרופות כהכנה של הרחם להחזרת עוברים ותמיד צריך לשלבם עם הורמון הפרוגסטרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיפלמימי04/03/2013
שלום,אני במהלך IVF ו PGD כ-7 מחזורי טיפול ללא הצלחה, עשיתי בדיקת פיפל לאחר ביוץ, עכשיו מסתבר שדוחים את הטיפול בגלל חופשת חג קרבה, נותנים לי גלולות ל12 יום, שאלתי: האם אין צורך לחזור על הבדיקה לפני המחזור הבא כדי להגביר את סיכויי ההשרשה (שזו כמובן המטרה) תודה על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פיפל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/03/2013נהוג לבצע פיפל לשיפור ההשרשה מספר ימים לפני קבלת המחזור ,אם הטיפול נדחה לטעמי יש לבצע פיפל נוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
מימי04/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסתרויטל04/03/2013
בעלת שחלות פוליצסטיות ללא מחזורים בכלל
ברצוני להירנס להריון מה עלי לעשות ?? יש לציין שאני מקבלת מחזור רק לחר פרימולט נור
אני רוצה לקבל מחזור טבעי בלי הורמונים מה ניתן לעשות ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת - תגובה
פרופ` דוד בידר04/03/2013אי אפשר לקבל מחזור טבעי אלא את צריכה להתחיל טיפול תרופתי על מנת לגרום לביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה של עוברים מוקפאים פעם ראשונהשיר04/03/2013
שלום לכם.
גם בהחזרה של עוברים מוקפאים ללא הורמונים על בסיס ביוץ טבעי
לוקחים תמיכה של פרוגוסטרון לפי גיל העוברים לפני ההחזרה?
זה מה שנתבקשתי. זה בסדר?
וגם איך הולכת הספירה? אם העוברים הוקפאו ביום השלישי אז אני סופרת 3 ימים מלאים של תמיכה של פרוגוסטורון אנדומטרין ורק אז מגיעה להחזרה? ביום ה 4 ?
תודה שאתם עוזרים לי ולכול הבנות פה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרה של עוברים מוקפאים פעם ראשונה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/03/2013שלי,המלצתי שתקבלי את ההנחיות מהרופא המטפל על מנת לא ליצור בילבול בהוראות,למשל ההנחיה במחלקתי היא בעוברים המוקפאים ביום 3 נדרשת חשיפה של 5 ימים לפרוגסטרון על מנת לבצע החזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור אשכנזי, זה על בסיס
שירה04/03/2013ביוץ טבעי, בגלל זה רק שלושה ימים פרוגוסטרון ואז ביום ה 4 אני יגיע להחזרה של העוברים הקפואים. זה בסדר?
לא ידעתי בכלל שצריך לקחת פרוגוסטרון בסבב טבעי .
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה עזרתכם
שיר04/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופסור אשכנזי, זה על בסיס - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/03/2013קיימים מספר גישות בהכוונה וטיפול חכן יעצתי לך להיוועץ ברופא שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מטופלת בציבורייי אין עם מי לדבר
שיר04/03/2013אנסה מחר לטלפן לשם אולי האחות תסביר לי. בכול אופן תודה. זאת החזרה ראשונה והלואי שאחרונה ובהצלחה לכול הבנות אמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי כדאי להזריע?מירי04/03/2013
בוקר טוב,
אני לקראת הזרעה. רציתי לשאול מהו לדעתך המועד האופטימלי. חשוב לציין שזה מתרומה לכן אפשרי רק בפעם אחת (אגב, אני בת 39.6):
E2 = 1134
PROG= 1.2
רירית = 8 מ"מ
זקיק 15 מ"מ (בימין ובשמאל)
אני מזריקה גונאל אף 75 כבר עשרה ימים. וגם היום בלילה אמורה להזריק גונל +אוביטרל. מחר לא להזריק כלום . ביום רביעי הזרעה. ביום חמישי אוביטרל.
מה דעתך על התכנון הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתי כדאי להזריע? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/03/2013מירי שלום,לדעתי יש להמשיך בזריקות הגונל גם היום ולבצע בדיקה מחר ,ולפי הנתונים שהתקבלו לשקול את מועד האוביטרל וההזרעות,לטעמי הזקיקים שלך היום עדיין קטנים לזריקת אוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתמול הם היו 15 מ"מ
מירי04/03/2013היום כבר יותר גדולים? לא הזמינו אותי לא.ס. ואני באמת לא יודעת כבר מה לעשות. אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אתמול הם היו 15 מ"מ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/03/2013תתיעצי בשנית עם הרופא שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייהילה04/03/2013
אני בהריון שבוע 13 לאחר IVF
משקל 48 מטר 62
עובדת קופאית בסופר . בישיבה בלבד.
האם זה יכול לגרום נזק לעובר בהעברת המוצרים?
אני משתדלת לא להתאמץ ולא להרים את הדברים הכבדים
.האם זה מזיק לעובר? ואם כן מה הנזק לעובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/03/2013הילה אין כל חשש שיגרם כל נזק לעובר מאופי עבודתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקפאיםיאנה03/03/2013
ערב טוב לרופאים
רציתי בבקשה לשאול האם יש הבדל בין תמיכות קרינון או אנדומטרין ?
2 החזרות מוקפאים עם תוצאה שלילית כאשר התמיכה היתה אנדומטרין כמו כן התיעצתי עם אחד הרופאים כאשר הוא אמר לי שאולי כדאי להחליף את התמיכה .
אני יודעת שאין הבדל או משמעות בניהם ,מה אתם אומרים.
תודה רבה וערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/03/2013יאנה שלום ,אין כל הבדל בסוג התמיכה ,אולם יתכן ושינוי התמיכה ישנה את המזל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריןקרן03/03/2013
האם נכון, שמומלץ לשכב במאוזן כמה דקות לאחר לקיחת אנדומטרין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנדומטרין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/03/2013קרן,אין בכך כל צורך היות והנר נשבר בנרתיק ומתמוסס היטב בכל תנוחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
קרן04/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעה קבועהסיוון03/03/2013
תוצאות US היום 13, 19 ו22. E2-2912, P- 1.1. אתמול הזרקתי 4 מנופור ואורגלוטרן
ב 7.30 בערב. נאמר לי להזריק היום בשעה 14, 4 מנופור ואורגלוטרן ובשעה 4 לפנות בוקר פרגניל-2. זה בסדר להזריק לא באותה שעה- כלומר במקום 7.30 בערב , בשתיים בצהריים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שעה קבועה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/03/2013שירי ,ההוראות שקיבלת הם בסדר לחלוטין על מנת לתזמן אותך באופן אידיאלי לשאיבת הביציות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן חזקים בעקבות הורמונים.אני03/03/2013
שלום רב,
שבוע שעבר ביום רביעי+חמישי עשו לי הזרעה כפולה לאחר לקיחת הורמונים (גונל F בכמות של 75 מיום שני עד שני ובנוסף דקפפטיל).כאשר אני לוקחת הורמונים אני סובלת לרוב מכאבי בטן רבים ובנוסף לקראת הביוץ אף משלשולים. לצערי כאבי הבטן לא עברו ןלא נכלשו לי לאחר ההזרעות, אלא להפך, יש לי רק כאבי בטן חזקים יותר ובנוסף אתמול אפילו הקאתי.
שאלתי: האם זה נורמלי? האם המצב תקין? לא מצליחה להשיג את הרופא שלי. האם עליי לגשת למיון או משהו לבדיקה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבי בטן חזקים בעקבות הורמונים. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/03/2013המלצתי שתגשי לביקורת חדר מיון ,יתכן ומדובר בגירוי יתר שחלתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אני04/03/2013תודה
האם זה מסוכן? זה דחוף או ניתן להמתין לבוקר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/03/2013ההמלצה היא להיבדק בהקדם אם אין הקלה בכאבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר הבדיקה היום
אני05/03/2013תודה על ההמלצה.
היום הייתי בבדיקות. באולטראסונד ראו 2 ציסטות, קצת נוזל אבל לא משהו חריג ולא נראה שזה גירוי יתר. מדוע יש לי תופעות אלו? ומדוע אני כל כך סובלת מכאבי בטן?
מה עושים נגד זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לאחר הבדיקה היום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/03/2013התפתחות של ציסטה שחלתית בעקבות הטיפול הינה תופעה שכיחה,שלעיתים מלווה בכאבים,יאם קיימת החמרה בסימפטומים יש להיבדק ולשלול סיבוכים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרגנילסיוון03/03/2013
האם פרגניל מחליף אוביטרל והיכן מזריקים אותו? קיבלתי פרגניל 5000- שני יחידות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרגניל
סיוון03/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרגניל - תגובה
פרופ' שלמה משיח03/03/2013כן בהחלט. הפרגניל והאוביטרל שניהם הם הורמון ה-HCG, הראשון ממקור אנושי והשני מהנדסה גנטית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגרסטרוןלילוש03/03/2013
פרוגרסטרון 13 שבוע לאחר החזרה יכול להעיד שלא נקלט הריון?זה ,ivf עם מיקרו ועם הנצה. נתבקשתי להוסיף עוד נר אנדומטרין...חייב להיות קשר בין פרגרסטרון להריון..פליז עזרתכם ..אני יודעת שאתם נוטים לא לענות תשובות שיכולות להפיח תקוות שווא או לחילןפין תשובות פסימיות אבל אני ממש חסרת אונים נוכח חוסר הוודאות...תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי קצת אופטימיות..
עדנצ'ו2803/03/2013היי אני התחלתי את ההריון שלי מפרוגסטרון 12.11 ונתבקשתי להוסיף עוד נר אנדומטרין (לא שזה עזר לי וההריון נפל אחרי שבוע אך זה לא בהכרך בגלל הפרוגסטרון הנמוך כך נאמר לי כאן מהרופאים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היי קצת אופטימיות.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/03/2013כמו בתשובות קודמות בהן הימלצתי לא להתייחס לתסמינים,ולתת משקל קטן לתגובות ההורמונליות כמדד פרוגנוסטי אמין לניבוי הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשר בין IVF לסרטן שדרגל03/03/2013
שלום רב,
האם יש קשר בין טיפולי פוריות לאורך זמן לבין סרטן שד?
בשנה האחרונה עשיתי 4 טיפולים מלאים ו- 2 החזרות ולא יצא מהם כלום ואני חוששת להמשיך לנסות. אני מאד מפחדת לחלות בגלל הטיפולים.
האם ידוע על קשר ביניהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קשר בין IVF לסרטן שד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/03/2013כניסה להריון בעקבות הטיפולים עשויה להיות ההגנה הטובה ביותר בפני סרטן השד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אם
זיוה03/03/2013מדובר בהריון שנוצר מתרומת ביצית? גם אז יש את אותה הגנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיל מבוגר ביצית צעירהליאת03/03/2013
1.אישה בת 45 (גיל מבוגר) עדיין תהרה (50%) עם ביצית של תורמת צעירה?
לאיזה גורם יש יותר משקל: לגיל המבוגר של האישה שאומרים שהגיל מהווה מכשול בקליטה להריון? או לביצית המבוגרת של האישה?
אני מנסה לנסח את השאלה ולשאול מהם הסיכויים של אישה בת 45 להרות מביצית של תורמת צעירה?
ומהם הסיכויים של אישה בת 45 להרות מביצית שלה?
2. האם יש משהו שאוכלים? או עושים? שמשפר את איכות הביציות? (אוכל? דיקור? ) או שאין משהו מוכח ?
3. מהם הפרמטרים לביצית טובה בדרגה 1 לאישה בת 45? החלוקה של הביצית? בלי שברים? או שעדיין דרגה 1 לאישה בת 45 זה עדיין ביצית מבוגרת עם סיכויים קלושים להריון?
4. כמה נשים הרו בגיל 45 מביצית שלהן?
אני מנסה פשוט לבודד את הגיל הכרונולוגי של האישה (45) לפרופיל ההורמונלי שלה למשל (10) כלומר: אישה בת 45 אבל עם פרופיל הורמונלי 10 יש יותר סיכויים להריון? או שביצית מבוגרת זו ביצית מבוגרת ללא קשר לבדיקות של הפרופיל? TSH וכו...
5. האם קופ"ח כללית מאשרת המשך טיפולי הפריה לאישה אחרי גיל 45? בתנאי שהבדיקות שלה מעידות על סיכויי פריון? (כמו למשל הפרופיל ההורמונלי? שעומד בתקן?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל מבוגר ביצית צעירה-המשך
ליאת03/03/2013אודה באם תענו על שאלתי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל מבוגר ביצית צעירה - תגובה
ד''ר ישראל וגמן04/03/2013המשקל החשוב הוא גיל הביצית ולא גיל רחם.אישה מבוגרת סיכוייה להרות מביצית שלה נמוכים מאד מאד
אין שום תוסף מזון או דיקור או כלדבר אחר על איכות הביציות של נשים מבוגרות
את מחליפה בין איכות עוברים דרגה 1 ובין ביציות שאין להם דרוג . במאמר מוסגר איכות העוברים אינה נקבעת עפ״י הגיל אלא על פי מאפיינים מורפולוגיים של העוברים. הביצית אינה מתחלקת אלא העוברים
בפרופיל ההורמונלי אין מושג כזה (10) ולכל הורמון יש תחומי נורמה משלו יש כאלה המושפעים מהגיל
לגבי החזר לכל קוה יש את הקריטריונים שלה, משרד הבריאות אינו מאפשר טיפולים על חשבון הציבור מעל גיל 45* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)