מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בטא חיובי, אסטרידיול נמוך ודימוםיעלה21/02/2013
היום 13 יום לאחר החזרת 4 עוברים, התוצאות:
בטא hcg iu/l 84
פרוגסטרון 28.4
263 E-2
יש דימום מאתמול
מקבלת תמיכה פרוגסטרון בוקר וערב
ועתה בהוראת הרופא גם אסטרופם 2 mg בוקר וערב - עקב רמת האסטרידיול הנמוך
מה משמעות האסטרידיול הנמוך?
מה יכולה להיות משמעות הדימום? האם דימום יכול להיות עם ההריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא חיובי, אסטרידיול נמוך ודימום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/02/2013תוספת האסטרוגן הינה עוד תמיכה רצויה להבטחת השתרשות תקינה,ההריון עשוי להתפתח בנסיבות האלו למרות הדמם שעשוי להפסיק בעקבות התמיכה המסיבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםלולי21/02/2013
היי המחזור שלי בדרך כלל סדיר.. גיליתי מין דימום 5 ימים אחרי התאריך המיועד.. בדרך כלל שמאחר לי אז זה מתלווה בכאבים איומים עד כדי כך שאני לוקחת כדורים!
והוסת שלי גם מתלווה בגושים של דם (סליחה על התיאור)
האם יתכן הריון במצב כזה?
כי שמעתי שיש דימומים במחזור בתחילת הריון (שהדבר אפשרי.לא חייב)
איזה מין סוג של דימום אמור להיות בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/02/2013הפשוט ביותר לבצע בדיקת דם להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשך שאלה
לולי21/02/2013וובמידה ויש לי בדיקת הריון זה יראה תשובה כמו הבדיקת דם??
למרות שאני יודעת שבדיקת דם היא האמינה ביותר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
משך שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/02/2013בדיקת הדם אמינה יותר ויכולה לתת מושג גם על הערך האבסולוטי של הביטה ההריוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשךךך
לולי21/02/2013אבל יש מצב שאם תיאורים של דימום זה הריון??
יש אפשרות כזאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגתם עליי!!!
לולי23/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשךךך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/02/2013קיימת בהחלט אפשרות של הריון ודמם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקפאת זרעשי לי21/02/2013
אני לפני IVF שהולך להתבצע בחו"ל.
כמה זמן לפני הקפאת הזרע מומלץ לקיים יחסי מין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הקפאת זרע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/02/20133-4 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ואו בטא שלישית אני בהלם..עדנצ'ו 2821/02/2013
אז ככה :
17/2- 135.4
19/2-278
והיום 21/2- בטא 649... זה יותר מהכפלה..יש מצב ל 2 עוברים?
עוד משהו לגביי הפרוגסטרון : 17/2 -12.11
19/2-26
21/2-28.38 העם זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה מדלגים עלי?
עדנצ'ו 2821/02/2013אני יודעת ששיגעתי אותכם עם השאלות אבל תבינו אני בלחץ מהכול..מאוד מפחדת לאבד את העובר הזה..אין לנו מוקפאים..ראיתי שענו פה לבנות שהיו אחריי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שוב..
עדנצ'ו 2821/02/2013מה קרה שדווקא עליי מדלגים? אמרתי משהו לא במקום או עשיתי משהו? לפחות תגידו מה הבעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ואו בטא שלישית אני בהלם.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/02/2013כל התוצאות תקינות בשלב זה קשה להעריך שמדובר בהריון תאומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן להביא ילד נוסף?גלית21/02/2013
ביצעתי בדיקות דם ומעוניינת להביא עוד ילד, אני בת 43, המחזור לא סדיר בכלל
אסטרדיול - 270
LH - 31.30
FSH - 48.80
פרוגסטרון - 1.7
אנא חוות דעת כנה,
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם ניתן להביא ילד נוסף? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/02/2013גלית שלום ,אם בדיקת ה-FSH בשתי בדיקות גבוהה לדאבוני המצב בלתי אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותאני21/02/2013
שלום, אני בת 29, פוליציסטית מגיל 16 עם מחזורים בערך עם בחצי שנה ( שנה שעברה היה כמעט כל חודש חודשיים אבל שוב חזר לתדירות חצי שנה). אין ילדים.
מנסים להיכנס להריון מאוגוסט, עשיתי פרופיל הורמונלי ביום ה3 למחזור אחרי פרימולוט נור
פרולקטין 192 mIU/l
LH 8 IU/l
FSH .6.5 IU/l
אסטרדיול 173 pmol/l
טסטוסטרון קטן מ 1.5 nmol/L
DHEA 6.84 micmol/l
Hydroxyprogesterone-17 2.5nmol/l
תוצאות בדיקת זרע של בעלי:
ריכוז 41 מיליון למ"ל .תנועה 83 . PH 8.5 .נפח 2.5 מ"ל. אחוז תאים מתים 5 .תאים תקינים 8.
לפי רופא הנשים אין בעיית זרע.
רופא הנשים ( לא מומחה פוריות) קבע סבב איקקלומין כדור 1(לחמישה ימים) + פרוגינובה 2 כדורים ל10 ימים מהיום החמישי למחזור, הוא שלח אותי למעקב זקיקים (אולטרסאונד בלבד ללא בדיקות דם) התגובה היתה יפה עם זקיק 23 מ"מ ורירית 8 מ"מ ביום ה16 למחזור, עם הנתונים הללו הרופא נתן הוראה להזריק אוביטרל. נתן לי בדיקת פרוגסטרון ביום 21 כדי לוודא ביוץ ולפי הבדיקה אכן היה ביוץ.
לצערי לא היה הריון וכעת אני בהפסקה של חודש לפני סבב איקקלומין הבא.
הרופא התלבט האם להמשיך עם איקקלומין או לבצע צילום רחם, ואז כששמע שאנחנו מנסים רק מאוגוסט אמר שצילום רחם זה מוקדם מדי.
מה דעתך על גישה כזאת? האם כדאי לפנות למומחה פוריות? האם כדאי לבצע צילום רחם לפני סבב נוסף של איקקלומין כדי לשלול בעיות אחרות?
אשמח מאוד לשמוע את דעתך.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התייעצות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/02/2013שלום,בסה״כ הרופא מטפל בך לפי הציפיות וניתן בשלב זה לדחות את הצילום רחם,רק אם תדרשי לטיפול עם גונדוטרופינים יהייה מקום לשקול צילום רחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרוןשירה21/02/2013
שלום.
לפני החזרה של מוקפאים וללא הורומנים.
שלשום הפרוגסטרון היה 4 והיום הוא 2.5 ? זה תקין ? מה זה אומר שהפרוגסטרון יורד? זה ביכלל טוב שיש ירידה ?
תודה לכם רופאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרוגסטרון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/02/2013עדיין את לפני ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופ אשכנזי היקר. אבל זה טוב
שירה21/02/2013שהערך של הפרוגוסטרון יורד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה פרופ אשכנזי היקר. אבל זה טוב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/02/2013אין עם זה כל בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
שירה21/02/2013איזה כיף שיש פורום כזה לבוא ולשאול. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום יש לי שאלה קטנהעדנצ'ו 2821/02/2013
אני בתחילת הריון לאחר ivf icsi ביצעתי עד עכשו פעמיים בטא והייתה הכפלה
17/2- 135.4
19/2-278
השאלה היא כזאת היום עשיתי שוב בטא בפעם השלישית היא גם אמורה להכפיל את עצמה מהפעם האחרונה שזה יוצא היא אמורה להיות 556 משהו כזה נכון?
העם מספיק 3 בדיקות בטא לבצע או שצריך לקבוע טור גם ליום ראשון לבדוק שהבטא היא מעל 1000 כבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יש לי שאלה קטנה - תגובה
פרופ' שלמה משיח21/02/2013זה לא מתימטיקה אלא ביולוגיה ואין חובה שהתוצאה תכפיל את עצמה בדיוק, מספיק שתהיה עליה משמעותית. בהחלט ניתן לדחות את הבדיקה הבאה ליוםן ראשון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנת את השאלה שלי..
עדנצ'ו 2821/02/2013שאלתי העם חייב לבצע עוד בדיקת בטא כלומר רביעית במספר או שאפשר להיסתפק ב 3 בדיקות שהכפילו את עצמם יפה כול יומיים? רופאת משפחה תאשר לי עוד בדיקת בטא רביעית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנת את השאלה שלי.. - תגובה
פרופ' שחר קול21/02/2013אפשר להסתפק בבדיקות שבוצעו עד כה.
אין צורך בבדיקת בטא נוספת.
יש לקבוע בדיקת א.ס. כחודש לאחר השאיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- FSH תוצאה מוזרהאור21/02/2013
שלום רב ,
אני בת 30 בטיפולי IVF+PGD , נמצאת במעקב אנדוקרינולוגי עקב מיקרופרופקטינומה קטנה של כ-3 מ"מ . משום מה בין היתר הרופאה ביקשה לבדוק גם FSH ו-LH .
אתמול ביצעתי את הבדיקה ולהפתעתי הרבה פתאום יצא לי FSH - 15
ביוני שנה שעברה לפני שהתחלתי את הטיפולים ה-FSH שלי היה 5 , וגם בבדיקות פרופיל הורמונלי ב-2011 ו-2010 התוצאות היהו סביב -5 .
את הבדיקה ביצעתי ביום השני לווסת אחרי כשלון בטיפול (הטיפול היה ללא דיכוי כלל וכלל רק פרגובריס) .האם באמת יכול להיות שה-FSH שילש את עצמו בפחות משנה ?
האם זה נובע מזה שביצעתי את הבדיקה במהלך הטיפולים ?
בבקשה תרגיעו אותי ותגידו לי שזאת לא תוצאה אמיתית .
נ.ב - חשוב לציין שבטיפול הראשון שאבו לי 15 ביציות בטיפול השני 13 ובטיפול האחרון 10 שזה אולי לא המון אבל גם לא מעט ולא נשמע לי מתאים לכזה ערך של FSH .
המון תודה ,
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר FSH תוצאה מוזרה - תגובה
פרופ' שלמה משיח21/02/2013באמת לא סביר שה-FSH יעלה כל כך בפרט שמספר הביציות ששואבים ממך הוא גדול.
תרגעי ותחזרי על הבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם השרשהאינה21/02/2013
כמה זמן אחרי הופעת כתם השרשה אפשר לעשות בדיקת הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כתם השרשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/02/2013בכל מצב רצוי לבצע בדיקת הריון 12 יום מההחזרה ללא קשר לכתם הדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים וקרינוןנועה21/02/2013
שלום לרופאים אני צריכה לעבור החזרת מוקפאים ואמרו לי לשים מיד לאחר מכן קרינון
האם זה לא מסוכן שהעוברים שהחזירו ידבקו לקרינון שאני מחדירה? כי זה מגיע לאותו איזור
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת עוברים וקרינון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/02/2013אין מקום לדאגה,הקרינון לא מגיע לחלל הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך הרוטינה בשיגרה אצל הכלל - ב-צירשלומית20/02/2013
הורמונלי מידי חודש. האם פעם שחלה ימנית מבייצת, ופעם שחלה שמאלית? זו הנורמה? כאשר אין מניעה שאם תור הימנית לבייץ (נניח), אין מניעה שגם השמאלית תגדל זקיק קטן יותר (מאשר תור המוביל)?
ללא הורמונים כרגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך הרוטינה בשיגרה אצל הכלל - ב-ציר - תגובה
פרופ' שלמה משיח20/02/2013אין קביעות בביוץ ואין סדר של פעם ביוץ בימין ופעם בשמאל. בטיפולים הורמונלים יש התפתחות זקיקים וביוצים בשתי השחלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף דחוףעדנצ'ו 2820/02/2013
אני פה מטפסת על קירות מכאביי שיניים ממש כול הצד הימיני כול השיניים כואבות בבת אחת כאב חד מאוד עד כדיי כך שאני ממש בוכה ומתפתלת מכאבים..אני בהריון ממש בהתחלה כמו שאתם יודעים ואין אקמול לא עוזר לי בכלל לכחתי מלפני שעה וחצי וכלום הכאב רק מתגבר..נאלצתי לכחת נורופן כי לצערי רק הוא באמת תמיד היה מעביר לי תוך 20 דק' את הכאב..העם זה ממש מסוכן לעובר? זהו אין סיכוי שהוא ישרוד? אין אני לא יכולה זה כאב חד מאוד בכול השיניים לא שן אחת ממש כול החניכיים והשיניים כאביי טופת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף דחוף - תגובה
פרופ' שלמה משיח20/02/2013אין טעם לקחת כמויות גדולות של משככי כאבים, מציע שתגשי בדחיפות לרופא שיניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת?
עדנצ'ו 2820/02/2013למה אין טעם?הנורופן בהחלט עזר לי והנה אני כבר שעה וחצי ללא שום כאבים.. העם העובר נפגע מהנורופן? ורופא שיניים ידוע לי שאסור בתחילת ההריון (לעשות הרדמה מקומית אסור)..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו מהרופאים יכול לענות?
עדנצ'ו 2821/02/2013למה אין טעם במשכחי כאבים? והעם העובר נפגע מהנורופן? בנתיים לכחתי רק כדור אחד של נורופן אתמול ב 20 בערב ועד עכשו אין כאבים אבל אני מרגישה שהחניכיים מתחילות להיתעורר לאט לאט מהנורופן אני יכולה לכחת עוד כדור? יש לי בדיקת בטא שלישית היום שלשום היה 278 אז היום אמור להיות 556? ועם יהיה פחות אז העובר נפגע?
מישהו מהרופאים יכול לענות? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/02/2013הפתרון הוא בפניה לרופא השיניים על מנת להסיר את הבעיה ,אין כל בעיה עם כל סוג של טיפול שיניים גם אם הוא מצריך הרדמה-תמיד קיימת השאלה מהו פתרון המחדל ,ולכן המלצתו של פרופ' משיח חשובה -הפתרון הוא רופא שיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבשירה20/02/2013
WBC 20.6 H 10^3/µL 4.5 - 11
RBC 4.36 10^6/µL 4.2 - 5.4
HGB 13.1 g/dL 12.0 - 16.0
HCT 39.6 % 37 - 47
PLT 350 10^3/µL 140 - 400
MPV 8.6 fL 7.1 - 11.1
NEUTRO% 83.3 H % 40 - 75
EOS% 0.3 % 0 - 7
BASO% 0.2 % 0 - 1.5
LYMPHO% 13.1 L % 19 - 48
MONO% 3.1 L % 3.4 - 9
NEUTRO abs 17.2 H 10^3/µL 1.9 - 8
EOS abs 0.1 10^3/µL 0 - 0.8
BASO abs 0.0 10^3/µL 0 - 0.2
LYMPHO abs 2.7 10^3/µL 0.9 - 5.2
MONO abs 0.6 10^3/µL 0.16 - 1
MCV 90.9 fL 80 - 95
MCH 29.9 pg 26 - 34
MCHC 32.9 L g/dL 33 - 37
RDW 12.7 % 11.5 - 14.5
אחרי גירויי יתר. האם התשובות מעודדות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום רב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/02/2013עדיין מדדי בדיקת הדם לא לגמרי תקינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אם אפשר עזרה בהקדםרונה20/02/2013
שלום,
האם עדיף לדחות הזרעה בשבוע הבא אם יש לי פטרייה בנרתיק ומשתמשת באגיסטן?
לא עדיף לחכות לחודש הבא שהמצב יירגע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם אפשר עזרה בהקדם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/02/2013רונה שלום ,אם ההזרעה היא תוך רחמית אין בעיה לעשות חיטוי חיצוני של צואר הרחם ולהזריק באמצעות הקטטר את הזרע לתוך חלל הרחם
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)