מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לרופאים-אשמח לתשובהכואבת24/02/2013
צהריים טובים,
אז קיבלנו שוב שלילי היום.
קצת רקע: בעלי עם בעיית זרע, עבר ניתוח להוצאת זרע.
הפריה ראשונה-כימי
מוקפאים-שלילי
הפעם הזו- שאבו 10 ביציות. רק 2 הופרו אחרי מיון ברטוב. הוחזרו ביום 2 בעלי 3 תאים. לקחתי תמיכה יותר ממספקת. ועדיין שלילי.
מה לעשות עכשיו? אנחנו אבודים וכואבים.
אשמח לדעה שלכם. האם יש לנו סיכוי בכלל?
אציין ששניינו בני 28.
תודה,
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרופאים-אשמח לתשובה - תגובה
פרופ' שחר קול24/02/2013בוודאי שיש לכם סיכוי!
יש לקחת הפסקה, לשאוף אויר, לנפוש, לנוח, למלא מצברים.
את צעירה, לכן הסיכוי טוב בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי יתרשירה24/02/2013
זה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוי יתר - תגובה
פרופ' שחר קול24/02/2013אם בדרגה הקשה - כן, מחייב אישפוז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לצערי הפלה..עדנצ'ו 2824/02/2013
לצערי הרב אני עוברת הפלה מהיום בבוקר דימום מאסיבי שכולל קרישי דם בגדלים שונים (סליחה על התיאור) מה גם שבתאריך 21/2 הבטא הייתה 649 והיום רק 1312 שזה אומר היה אמור להיות יותר מהכפלה וזה לא קרה..הייתי במיון נשים הטכנאית שעשתה אולט' רשמה ככה "יתכן שק הריון הדומה לקריש דם".. רציתי להודות לכם רופאים על התמיכה בכול הבנות כאן ושהייתם איתי ועזרתם לי הרבה עד היום.. שוב פעם תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרופאים היקרים יענו לך בפן המקצועי
שי24/02/2013אבל אני רק רוצה לחזק אותך ולקוות איתך שעדיין יש סיכוי להריון שלך.
הייתי מציעה לך גם ללכת לרופא המטפל שלך ולא רק לטכנאית. הטכנאיות מאד מקצועיות אבל הן אינן רופאות!!
בהצלחה, מחזיקה לך אצבעות לבשורות טובות!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר דעה? משהו?
עדנצ'ו 2825/02/2013פשוט דילגו עליי וזהו..הדימום הפסיק מאתמול בצהריים אני ממשיכה לשים נרות תמיכה ככה נאמר לי לעשות ביחיה בה אני מטופלת ואמרו לי להגיע אליהם ביום רביעי לב.דם.. יש לציין שכרגע (אולי מהנרות) יש הפרשות ממש חומות על הפד (סליחה על התיאור) ועדיין יש כאביי בטן תחתונה ממש כמו מחזור..העם יש עוד סיכוי לדעתכם לאור הבטא שהיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אפשר דעה? משהו? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/02/2013נקווה שלמרות הכל עדיין יצא מכל העניין מתוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לצערי הפלה.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/02/2013תודה רבה על הכרת התודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אביטרלעמית24/02/2013
חג שמח! רציתי לדעת, אם קבלתי הוראה להזריק אביטורל ביום שבת ב 23:00 בלילה וקבעו לי את ההזרעה ליום שני ב 11:00 בצהריים זה בסדר?בדיוק 36 שעות. זה לא מאוחר מידי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אביטרל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/02/2013שני שלום
זה בסדר גמור,לטעמי כדאי לבצע גם הזסרעה היום -שתי הזרעות משפרות את הסיכוי להרות בשיעור של 30%* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה עושים ספירת דםשירה24/02/2013
אחריי השאיבה?
כי מפחדים מגירויי יתר? מה זה בכלל ספירת דם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
למה עושים ספירת דם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/02/2013ספירת דם הינה בדיקה שגרתית הבודקת את מצב כדוריות הדם שלנו,ביצוע הבדיקה מייד לאחר השאיבה מטרתו לשלול דימום,אם הדבר נעשה מספר ימים לאחר השאיבה המטרה היא להעריך אם קיימים נתונים מעבדתיים לגירוי יתר שחלתי המתבטאים גם בבדיקה זו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופסור אשכנזי וחג שמח
שירה24/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגינובה 2 מ"גענת23/02/2013
שלום,
בעלת שחלות פוליציסטיות. קיבלתי החודש 5 איקוקלמין. ביום חמישי אוביטרול.
אני מקבלת פרוגינובה מיום רביעי בגלל שהרירית היתה דקה. אם הביוץ היה האם להפסיק את הפרוגינובה? אם להמשיך, עד מתי מומלץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרוגינובה 2 מ"ג - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/02/2013ענת יש להמשיך את הפרוגינובה את למתן האוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי אפשר לבצע בדיקת הריון ביתית?נטלי23/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

מתי אפשר לבצע בדיקת הריון ביתית? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/02/201312-14יום מהביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני בהריון?נטלי23/02/2013
שלום ב1 לינואר היה יום הביוץ שלי קיימתי יחסין מין לא מוגנים במטרה לכנס להריון ב3 לינואר שזה יוצא סיום יום הביוץ הייתי אמורה לקבל מחזור ב18 לחודש הזה ולא קיבלתי את חושבת שאני בהריון? אפשר מפעם אחת לכנס להריון? או שיכול להיות בגלחל הלחץ לא קיבלתי מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם אני בהריון? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/02/2013כל האפשרויות קיימות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת הורמונים בזמן הריוןמירב23/02/2013
שלום,
ברצוני לשאול האם הזרקת GONAL F PEN בכמות של 900 + אוביטרל בכמות של 250 + 15 יח' של קרינון 8 בזמן תחילת הריון יכולות לגרום נזק לעובר ? ( עברתי הזרעה שלישית מבלי שאבחנו לי את ההריון מלכתחילה ורק לאחר ביצוע בדיקת דם שבועיים לאחר ההזרעה , גילו לי בטא של 14,000 ועובר בן 6 שבועות + 5 ימים...).
אודה לתשובתכם המהירה ,מירב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרקת הורמונים בזמן הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/02/2013לא יכול לגרום שום נזק,אדרבה התרופות עשויות אפילו לתמוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרקת הורמונים בזמן הריון
מירב24/02/2013בטוח ??? אני כל כך לא רגועה לגבי הנושא הזה .... אם ככה , אז מדוע לא ממשיכים תמיכה של הורמונים גם לאחר הריון של הזרעה / הפריה באופן קבוע כהליך רגיל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אכות עובריםגלית23/02/2013
שלום רב, תוך כמה זמן מיום השאיבה ניתן לראות האם העוברים הם אכותיים, כלומר אם אחרי 3 ימים העוברים הינם בני 2 תאים בלבד, האם יש סיכוי שהם ימשיכו להתפתח לעוברים טובים או שהסיכוי קלוש. מה מינימום התאים בעובר שניתן להחזיר ושיש עדיין סיכוי להשרשה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אכות עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/02/2013גלית שלום,בין המדדים הקובעים את איכות העובר הינם קצב החלוקה שלו מראה התאים(בלסטומרים),ונוכחות שברים ,עובר ביום 3צריך להיות עם מספר תאים גדול מ-4
אירת סיכוייו להשתרש אפסיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטרסאונד מוקדםאני23/02/2013
שלום לכם וחג פורים שמח,
בעקבות דימומים קלים, החל מיום 10 להחזרת שני מוקפאים ועד היום (יום 20), הרופא הציע שאגיע לבדיקת אולטרסאונד בתחילת השבוע (הבטא עלתה יפה והצביעה על הריון).
לפי החישוב, באותו היום של האולטרסאונד, אהיה בשבוע 5 (+4).
מה ניתן לראות באולטרסאונד בשלב זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אולטרסאונד מוקדם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/02/2013בשלב זה של הריון ניתן למצוא שק הריון,קוטב עוברי ושק חלמון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולטרסאונד מוקדם
אני23/02/2013האם ניתן יהיה למצוא את הסיבה לדידמומים?
אולטרסאונד מוקדם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/02/2013ניתן יהייה לראות אם מתהווההמטומה באזור השתרשות השיליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא"ס מוקדם
אני24/02/2013האם לדעתך זוהי תהיה בדיקה וגינאלית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על אנטיביוטיקה..עדנצ'ו 2823/02/2013
מותר אוגמנטין 850 בהריון? יש לי נפיחות רצינית בחניכיים וזה כאביי טופת ויש לי אוגמנטין בבית מותר ממש בחילת ההריון?
שאלה על אנטיביוטיקה.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/02/2013אאוגננטין תרופה מותרת בהריון,אין בעיה לקחת אותה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי גם לשאול לגביי אקמול
עדנצ'ו 2823/02/2013כמה מותר כדורים ביום? יש לי אקמול שכול כדור זה 500 מ''ל ואני לוכחת כול 5-6 שעות בגלל הכאביי טופת בחניכיים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשרון23/02/2013
שלשום יום חמישי התחלתי בהזרקת הורמונים (מונופור 4 אמפולות ל- 4 ימים בינתיים).
לקראת הפריה חוץ גופית. (הזרקה ראשונה ביום חמישי).
היום יום שישי (יום שני לטיפול) בגלל ענין משפחתי לא שגרתי לא יצא לי להזריק.
האם אפשרי להזריק ממחר לעוד 3 ימים או לוותר החודש לגמרי בגלל הפסוס של היום ולהתחיל טיפול חדש בחודש הבא? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/02/2013הפסקת הזריקות במידה ונעשתה באופן חד פעמי לא תשבש את הטיפול בחודש בבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב איחור בווסתאינה22/02/2013
הווסת ארחונה הייתה ב30/1, המחזור כל 28 יום. האיחור נקרא מ-26/2 או מ-30/2. תודה וברכת חג שמח לכל צוות הרופאים המקסימים...
חישוב איחור בווסת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/02/2013מה-26-27/2
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלה פוליצסיתלינוי22/02/2013
היי הייתי אצל הרופאה לפני כחודשיים, מנסה להיכנס להריון כשנה ללא הצלחה, ובאולטרסאונד היה חשד לשחלה פוליצסטית בצד ימין, הפנתה אותי לפוריות, עשיתי את כל הבדיקות דם ובדיקות זרע ויצא תקין אני מחכה רק לתוצאות בדיקת הפאפ..
לפני 3 ימים הלכתי לרופא נשים אחר פרטי אמר שיש לי לי שחלה פוליצסית בצד ימין ובצד השמאלי גופיף צהוב (יש לי וסת סדירה) אמר לי שאם אני רוצה הוא יכול להביא לי כדורי אקקולמין, ולחזור אליו עוד חודשיים, השאלה היא האם לחזור למרפאת הפוריות ולהמשיך שם, או לקחת את הכדורים שהרופא נשים הביא לי לביוץ?
*כל הבדיקות יצאו תקינות חוץ מהבדיקה שצירפתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלה פוליצסית - תגובה
פרופ' שלמה משיח22/02/2013לדעתי עדיף טיפול מכוון אצל מומחה פוריות.
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)