מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאות בדיקות דםרויטל17/02/2013
לאחר טיפול איקוקלומין היום
יום 17 למחזור בדיקות דם
E2-235
פרוגסטרון 4.14
מה זה אומר האם אני לפי ביוץ או אחרי ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות בדיקות דם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/02/2013את כנראה לפני ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פר' אשכזי - בדיקת פרוגסטרון בהמלצתךאינגה17/02/2013
ביצעתי הבוקר בדיקת דם לפרוגסטרון לפי המלצתך על מנת לברר האם היה ביוץ. תוכל לומר לי מה הם הערכים התקינים של הבדיקה באם היה ביוץ? תודה רבה לך על כל העזרה והעצות... ישר כח!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת פרוגסטרון
אינגה17/02/2013ביור ד' האחרון היו 2 זקיקים , אחד גודל 27 שהפך לצ'יסטה לפי מה שהרופאה אמרה, ואחד גודל 19. (מטופלת באקקלומין).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקת פרוגסטרון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/02/2013ערך פרוגסטרון לאחר ביוץ אמור להיות יותר מ10-15 nmol
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש חשיבות מתי ניגשים לב. דם ואולטראמיטל17/02/2013
ביום 8 למחזור, או יום 9....?? (מעל גיל 43.5). אין חשש לגירוי יתר...
בשעה שעדיין לא הוחל בזריקות בימים אלו.?
סטייה במעקב של יום תשנה משהו?
האם במחזור רגיל של אשה, גדל זקיק 1, כל יום ב-2 מ"מ, ומניחה שמגיע לגודל המקסימלי שלו לביוץ, גם בשונה מאשה לאשה. ? או שצריך לעבור את ה-14 ס"מ נניח.. ואז כל אחת מבייצת בגודל שונה של זקיק ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש חשיבות מתי ניגשים לב. דם ואולטרא - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/2013בגילך אין גירויי יתר.
גירוי יתר נגרם בטיפולים הורמונליים.
בדיקות דם ביום 8 או 9 לבדיקת תהליכי הביוץ
אפשריים וזה לא משנה בימים כאלה אם זה יום 8 או 9.
בדרך כלל הביוץ קורה ביום 14 מהיום הראשון של הוסת כאשר הזקיק הוא בגודל 18-21 מ״מ.
בגילים צעירים זה כך.
בגילים מבוגרים הביוץ יכול להקדים ולקרות גם בזקיק 16, וזה אינדיבידואלי מאישה לאישה.
לא הבנתי איזה טיפול את עוברת ומה מטרות הבדיקה.
האם זה מעקב אחרי המחזור הטבעי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני בהלםםםם 2 פסים יפייפיים..עדנצ'ו 2817/02/2013
עשיתי עכשו בדיקה בייתית עכשו 1 בלילה היום ה 12 להחזרת 2 עוברים טריים הבדיקת דם רק ביום רביעי אמרו לי ולא החזקתי מעמד כי קראתי כאן שאפשר לבדוק כבר ביום ה12 ועשיתי וראיתי פס של ההריון יותר חלש מהפס של השתן אבל ממש רואים 2 פסים (הפס של ההריון בהיר יותר מהשני) זה הריון כן? האוביטרל היה ב 1/2 והיום ה17/2 כבר זה לא ממנו נכון?יוו כולי רועדת רק מזה שאני רואה 2 פסים סוף סוף בבקשה תגידו לי שזה אכן הריון ולא אוביטרל..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בהלםםםם 2 פסים יפייפיים.. - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/2013זה לא מהאוביטרל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי אז..
עדנצ'ו 2817/02/2013היום עשיתי בטא בבוקר ופרוגסטרון כמה בערך הבטא אמורה להיות היום 12 יום מהחזרת העוברים וכמה הפרוגסטרון כדי שיחשב לנורמלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוברשותכם עוד שאלונת
עדנצ'ו 2817/02/2013מצטערת עם אני נודניקית עם השאלות פשוט אני עדיין לא מאמינה שיצא חיובי.. אני עדיין מעשנת קופסא ביום מאיזה שבוע זה כבר ממש מתחיל להשפיע על העובר (הבנתי שכברגע הוא לא קשור אליי עדיין) ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוברשותכם עוד שאלונת - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/2013קודם כל כל בדיקה שהיא חיובית זה הריון.
רצוי בדיקה ראשונה סביב ה 120, אך זה לא אומר שאם זה פחות אז זה לא טוב.
לעשן בכלל זה לא טוב והעובר קשור אליך כבר מההתחלה.
אומנם נזק גדול זה לא גורם אך כדאי להפסיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- TESE מול TESAאני17/02/2013
בעלי אזוספרמי, ככל הנראה עם בעיה חסימתית. בעיקרון הבנו שמקובל לבצע TESA אך ישנן שמועות כי יכול לגרום לנזק לאשך, שהצורה בה המנתחים עובדים היא שרירותית- מחדירים ו"מחטטים" באשך, שהכמות הנשאבת, במידה ויש זרע, קטנה ומספיק רק לטיפול שניים וכו'. האם יש דברים בגו? בעיקרון מה הטיפול המומלץ במקרה כזה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר TESE מול TESA - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/2013אין דברים בגו.
אם הרופא אמר שעושים שאיבת זרע= TESA
,אזי הפעולה פשוטה ולא עושים שום נזק ולא מחטטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה לרופאים התותחים כאן!!!!!!שיר17/02/2013
תודה שאתם עוזרים לנו ולא עונים בציניות!!!!! אתם מבינים את הלחץ ואת הכרב שלנו!!!! תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכוונתי הכאב שלנו. אתם מבינים אותו
שיר17/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני מצתרפת לתודה
עדנצ'ו 2817/02/2013זה ממש נס שיש מקום כזה שהרופאים באמת עונים ותשובות נורמאליות לא רק "כן" ולא.. בהחלט תודה ענקית לכם רופאים יקרים אין עליכם תמשיכו כך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גם אני מצתרפת לתודה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/02/2013תודה רבה על הכרת תודתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מקרב לב לכל הרופאים
אינה17/02/2013על העזרה, על המאמץ לעות לנו בהקדם, על שמבינים אותנו למרות שבהרבה מקרים אנחנו נודניקיות.... אבל זה בגלל ההורמונים :)... תודה תודה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטופרם וביוץנועה16/02/2013
שלום רופאים יקרים, האם ייתכן שהתרחש השבוע ביוץ? למרות שלקחתי אסטופרם מהיום השני למחזור, על פי הוראת הרופא. אני לקראת החזרת עוברים והרופא רצה לתזמן את הביוץ שלי ולכן נתן לי אסטופרם.
היום, 8 ימים מאז שאני נוטלת את התרופה יש לי הפרשות חלבוניות כאלה של לפני ביוץ.
האם זה טבעי ההפרשות האלה כשלוקחים אסטופרם?
והאם זה ייתכן שבכל זאת בייצתי? על אף שבלי קשר לתרופה זה מוקדם לביוץ נכון?
יכול להיות שיש עוד השפעה של הטיפול שעשיתי חודש שעבר???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק מוסיפה שאני לקראת מוקפאים ולא
נועה16/02/2013עוברים טריים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אסטופרם וביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/02/2013שלום,ההפרשות שאת מתארת אופייניים לטיפול באסטרופם,הערכתי היא שלא בייצת עד לשלב זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת דיקפפטיללולה 2616/02/2013
שלום.. התחלתי בהזרקת דיקפפטיל בכל יום עלי להזריק .. ותמיד הרופא שלי מזריק לי.. והיום הזרקתי לבד בצד ימין לתבור.. עשיתי ממש כמו שהיה עושה הרופא שלי.. אבל אני פוחדת אם עשיתי את זה לא נכון.. לא יודעת אני מרגישה כרב בבטן בצד ההזרקה.. אני מפחדת אם פגעתי בשריר או במשהו בתוך הבטן שלי.. האם יתכן כזה דבר או שאני מודאגת יותר מדי.. תעזרו לי בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרקת דיקפפטיל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/02/2013דנה שלום,אין כל סיכי שנפגע משהו מהעובדה שהזרקת לעצמך את הדקפפטיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקדמת את שאלתינועה16/02/2013
היי,
האם ובאלו מקרים תתכן כניסה להריון כשהמחזור מאחר כבר בשבוע, הביוץ היה 9 ימים מהמחזור הקודם, אך הבדיקה הביתית יוצאת שלילית?
יש לציין כי לפני מספר חודשים קרה מקרה דומה שבו היה לי איחור במחזור, הבדיקות הביתיות הראו תוצאה שלילית, ואילו בבדיקות דם שעשיתי התגלה כי אני בהריון, אך התפתחות העובר לא הייתה תקינה, ובשבוע השמיני הפלתי.
נוצר בי החשש כי גם הפעם מתרחש תהליך כלשהו שהוא אינו תקין, ורציתי לדעת האם עליי להסיק מהמקרה הראשון כי גם הפעם אני צפויה לתוצאה דומה?
הנני אמא לילדה בת 2. הכניסה להריון ההוא הייתה תקינה, אך הלידה עצמה הייתה בניתוח קיסרי חירום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מקדמת את שאלתי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/02/2013נועה שלום ,וסת אמורה להופיע 12-14 יום מהביוץ,ואם אכן התרחש ביוץ יתכן ומדובר בפעילות עודפת של הגופיף הצהוב התומך,או באפשרות של הריון,קיימתץ אפשרות שהרית אולם ההריון נספג,התשובה עעת שלילית ,אולם נגרם שיבוש במועד קבלת המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופ' בידר אודה על תשובתךטל16/02/2013
שבוע נפלא לך .
תרומת ביצית בקייב.
ביום ה-29/1 החזרה של שני עוברים בני שמונה תאים. כנראה ביום ה- 26/1 שאיבה. (מאותו יום ביקשו ממני להתחיל אנדומטרין)
ברוך השם בהריון.
שאלתי היא: מהו גיל ההריון שלי היום? אני כבר מבולבלת....
תודה רבה
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופ' בידר אודה על תשובתך - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/2013מה שאיבה מורידים 14 יום אחורה ואז מחשבים לפי וסת אחרון שזה ה12 לחודש ינואר ולפי זה הולכים.
יום בדיקת הבטא הראשונה זה 4 שבעות הריון,
לכן כיום את שבוע 5.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיום למעשה אני בשבוע 5+1 נכון?
טל17/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה לטל
סיוון17/02/2013שלום טל, קראתי את ההודעה שלך- מזל טוב.
רציתי לדעת אם תוכלי לעזור לי, אני מחפשת מישהי שעברה את זה.
תוכלי להשאיר את האימייל שלך ? יש לי מס' שאלות ואין לי מושג איך להתחיל .
אשמח לשמוע ממך המלצות, טיפים וכדו'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה לפנות לפרופ' בידר
טל17/02/2013הוא הרופא הבקי ביותר בנושא תרומת ביצית בקייב. יש שם בית חולים הנקרא איסידה. יש כאן את הטל' שלו. דיברתי איתו והוא ממש מקסים ומקצועי. בפעמיים שבהן הייתי בקייב הוא היה שם, וגם בנות סיפרו שרופאים שאינם בתחום תרומת ביצית, שולחים את המטופלות שלהן אליו.
אני עצמי למעשה המשכתי באופן ישיר עם הרופא שלי, שאיתו עשיתי את ההפריות הרגילות, ואז עברנו לתרומת ביצית. לא כל רופא פריון עוסק גם בתחום תרומת הביצית, כאמור.
בהצלחה!
אם תרצי עדיין לשוחח עימי, השאירי את המייל שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיום למעשה אני בשבוע 5+1 נכון? - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/2013נכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תענו לשאלה שליאילנה16/02/2013
שלום
דילגת על מענה לשאלה שלי מהערב לגבי שינוע זרע לקראת שאיבה מחר.
בבקשה ענה לי, זה דחוף לקראת מחר.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בבקשה תענו לשאלה שלי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/02/2013טווח הזמן הרצוי עד להגעת הזרע למעבדה מרגע הפקתו עד שעה ,ניתן להחזיקו בתנאים רגילים עד להגעתו למעבדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמונט- דחוףסיוון16/02/2013
שלום, רציתי לדעת לגבי הרמונט- האם זה מומלץ להתחיל טיפול הורמונלי קודם כל עם הרמונט לפני המחזור ולחמישה ימים?
מה זה אמור לעשות? האם זה מאחר את המחזור או מקדים?
בבקשה תשובה מהירה.תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרמונט
סיוון16/02/2013מותר לקחת ההרמונט בלי בדיקות דם וUS תחילה, ובלי בדיקת הריון- בצעתי בדיקה ביתית שהיתה שלילית אחרי 10 יום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרמונט- דחוף - תגובה
פרופ` דוד בידר16/02/2013הרמונט הם גלולות למניעת הריון.
אפשר להשתמש בהן לדחות או להקדים הוסת.
לקחת לפני הוסת לחמישה ימים זה לא משהוא שנהוג במסגרת טיפולים ולכן תשאלי את מי שנתן לך לאיזה מטרה את לוקחת את הגלולות בצורה זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרמונט -דחוף
שיר16/02/2013הרופא טוען שהרמונט זה כדי לעשות סדר במערכת לפני ההורמונים . זה מקובל?
הרמונט -דחוף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/02/2013המטרה של הרופא שלך לאזן את התהליך ההורמונלי שלך ושתקבלי מחזור לאחר הפסקת ההרמונט(הגלולה)ולהתחיל טיפול ייעודי במועד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרמונט -דחוף - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/2013
תלוי איזה פרוטוקול בוחר הרופא.
אם יש לך וסת סדיר והוא מעוניין להתחיל בוסת אזי מתן הרמונט 5 ימים לפני הוסת שלך לא נותן כלום.
אם הוא מעוניין שיהיה לך וסת מוקדם או מאוחר יותר כדי להתחיל טיפול בזמן שנוח לו אזי הוא יכול לעשות זאת.
הטענה שזה מאזן הורמונלית לא מקובלת עלי.
בכל מקרה אם לוקחים או לא הרמונט זה לא הדבר החשוב בטיפול, כי בכל מקרה מה שישוב זה תחילת מתן התרופות ההורמונליות מהטסת והלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופאים היקרים- מודאגתליאת16/02/2013
שלום
אני בשבוע 11 לאחר IVF
אתמול ניקתי את השירותים עם "סנט מוריץ" לא קראתי את ההוראות שזה חומר חזק וחייב כפפות . לא שמתי כפפות וגם לא נגעתי בידיים אבל היה לזה ריח ממש חזק וששטפתי הכל עם מקלח אז יכול להיות שדרכתי על החומר עם הרגלים(היתי בלי הגרביים)
לא היה לי גירוי או אדום אבל עדיין אני מפחדת שזה גרם נזק לעובר כי הרחתי את החומר
האם עלי לדאוג?
באופן כללי אני מרגישה בסדר .
איך אפשר לדעת שהכל בסדר?? מחר יש לי שקיפות עורפית
תודה רבה:))))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרופאים היקרים- מודאגת - תגובה
פרופ` דוד בידר16/02/2013אין מה לדאוג.
זה לא ישפיע על העובר.
תוכלי לראות זאת לאחר שיולד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנועה16/02/2013
היי,
האם ובאלו מקרים תתכן כניסה להריון כשהמחזור מאחר כבר בשבוע, הביוץ היה 9 ימים מהמחזור הקודם, אך הבדיקה הביתית יוצאת שלילית?
יש לציין כי לפני מספר חודשים קרה מקרה דומה שבו היה לי איחור במחזור, הבדיקות הביתיות הראו תוצאה שלילית, ואילו בבדיקות דם שעשיתי התגלה כי אני בהריון, אך התפתחות העובר לא הייתה תקינה, ובשבוע השמיני הפלתי.
נוצר בי החשש כי גם הפעם מתרחש תהליך כלשהו שהוא אינו תקין, ורציתי לדעת האם עליי להסיק מהמקרה הראשון כי גם הפעם אני צפויה לתוצאה דומה?
הנני אמא לילדה בת 2. הכניסה להריון ההוא הייתה תקינה, אך הלידה עצמה הייתה בניתוח קיסרי חירום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/02/2013נועה שלום ,וסת אמורה להופיע 12-14 יום מהביוץ,ואם אכן התרחש ביוץ יתכן ומדובר בפעילות עודפת של הגופיף הצהוב התומך,או באפשרות של הריון,קיימתץ אפשרות שהרית אולם ההריון נספג,התשובה עעת שלילית ,אולם נגרם שיבוש במועד קבלת המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה בקרינוןקרן16/02/2013
שלום. אתמול ביצעתי שאיבה של 12 בעציות והאחות אמרה לי להתחיל היום תמיכה של קריניון 1 ליום בבוקר. שמתי היום בבוקר והמשכתע לישון אחר כך האם זה בסדר כי קראתי שצריך ללכת כחצי שעה לאחר החדרת הקרינון. אז מה הכי טוב לעשות והאם התמיכה הזאת מספיקה. תודה רבה קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה בקרינון - תגובה
פרופ` דוד בידר16/02/2013התמיכה מספיקה.
צריכה לשים כל בוקר וותסתובבי בבית 10-15 דקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)