מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהדנה17/02/2013
האם יש אינקובטור חדש/מיקרוסקופ(לא הבנתי כל כך)המאפשר לעקוב אחרי העוברים במשך כל שלב בהתפתחות שלהם וכך להעריך את טיבם בצורה יותר טובה?
נאמר לי שלאחרונה המעבדה האמבריולוגית ביחידתי צוידה בדבר כזה וזה מעלה את הסיכויי ההריון...מאוד מעניין אותי מה זה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/2013יש כזה וקוראים לו אמבריוסקופ.
החלו להשתמש בו אך עדיין זה לא בטוח שזה יותר טוב ונראה עם הזמן.
כדי לפרט הכל על המכשיר יש צורך בהרצאה שלמה והראות מה קורה שם.
בסך הכל אפשר לראות במכשיר איך מתפתחים עוברים ולבחור את מה שאנחנו חושבים שזה טוב יותר.
כרגע זה בשלבי לימוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמבריוסקופ
דנה18/02/2013הוא טוב גם לעוברים מופשרים בשלב של אחרי ההפשרה?
הוא נכנס לשימוש בכל היחידות או רק בכמה נבחרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמבריוסקופ - תגובה
פרופ` דוד בידר19/02/2013לא להפשרה.
נכנס בשלב זה במספר קטן של יחידות.
יש בשלב זה עניין של גימיק ולדעתי זה יהיה ברוב היחידות ועם הזמן נראה כמה זה מועיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמכשיר נכנס בהדרגה ביחידות הכללית
לש05/08/2013לא מתאים לעוברים מופשרים - אין צורך.
קיים באיכילוב וביחידות הכללית, בלינסון במרכז וכרמל בחיפה יכנס לכל
יחידות הכללית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאזור חיפה - קיים בכרמל
לש05/08/2013המכשיר הוא העתיד לגידול ובחירת עוברים להחזרה לרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש תוצאותתת של ב.דםעדנצ'ו 2817/02/2013
אז הבטא ליום ה 12 להחזרת 2 עוברים טריים היא 135.4 והפרוגסטרון הוא 12.11 העם תקין? או צריך להוסיף עוד נר תמיכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש תוצאותתת של ב.דם - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/2013הבטא טוב ותוסיפי עוד נר תמיכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
עדנצ'ו 2817/02/2013עם להוסיף עוד נר אז מתי להוסיף אותו למשל כרגע אני שמה נרות ב 6 בבוקר ב 12 בצהריים ו בשעה 18 בערב אז מתי נשים עוד אחד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוד שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/02/2013בשעה 22.00
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואי אני עכשו בלחץ..
עדנצ'ו 2817/02/2013קראתי שבגלל הפרוגסטרון הממש נמוך הזה אז ההריון הזה בסיכון? כלומר אני יכולה לאבד אותו בגלל זה? אני לא מבינה למה הפרוגסטרון כול כך נמוך אני כבר שבועיים עם 3 אנדומטרין ו 2 אסטרופם ליום.. מי צריך לתת מרשם לזריקות פרוגסטרון הרופאת משפחה שלי או ביחידה? ומי עושה לי את הזריקות אני לבד או אחות ולאן מזריקים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואי אני עכשו בלחץ.. - תגובה
פרופ` דוד בידר18/02/2013אל תהיה בלחץ.
זה לא קשור בפרוגסטרון.
אם ההריון בסדר אז הוא יתפתח טוב וזה לא שרמת הפרוגסטרון היותר גבוהה תגרום להריון להתפתח טוב.
צריך סבלנות.
הבדיקה העוקבת של ההורמון תגיד הרבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה אושר... בהצלחה ומזל טוב
באהבה17/02/2013גם אני גיליתי ביום חמישי שאני בהריון, ולא האמנתי למראה עיניי כשהסתכלתי על התוצאה (אחרי כל כך הרבה ניסיונות).
בע״ה שההריון יתפתח יפה :)
שיהיה שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת פרוגסטרוןטל17/02/2013
אשמח לחוות דעתכם רופאים יקרים,
תרומת ביצית, בת 43.5, החזרת שני עוברים טריים בני 8 תאים.
להלן תוצאות בדיקות דם:
אחרי 12 יום מההחזרה- בטא 54, פרוג'- 43.5
14 יום - בטא 170, פרוג' - 66.3
16 יום - בטא 475, פרוג' 91.5
19 יום - בטא 2825, פרוג' 79.1
שאלותיי בבקשה:
1. מטריד אותי מאוד שהפרוגסטרון ירד בימים האחרונים למרות המינון הקבוע של 3
אנדומטרין ביום. מה דעתכם?
2. האם יתכן לפי הנתונים הללו הריון של תאומים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמת פרוגסטרון - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/2013זה הריון של עובר אחד.
הפרוגסטרון בסדר וזה לא חשוב שירד או עלה.
הבדיקות בסדר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואיספיר17/02/2013
מיום שלישי למחזור חצי מזרק דקקפטיל מיום רביעי למחזור תוספת 300 גונאל F ושני בקבוקים של מנופור .....סובלת כבר כמה ימים משלשולים .....מכל דבר שאני אוכלת....האם אלו תופעות לוואי ידועות לתרופות ? פעם ראשונה שאני מזריקה את הדקקפטיל והמנופור ..... תודה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תופעות לוואי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/02/2013יתכן עקב התגובה האגנית בעקבות הטיפול ההורמונלי שנגרמת רגישות יתר של המעי המתבטא בשילשולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היה ביוץ או -תוצאות בדיקת פרוגסטרוןאינה17/02/2013
PROGESTERONE 27.11 NMOL/L
FOLLICULAR PHASE 0.6-4.7 NMOL/L
OVULATION PHASE 2.4-9.4 NMOL/L
LUTEAL PHASE 5.3-86 NMOL/L
POSTMENOPAUSAL 0.3-2.5 NMOL/L
NMOL/L X 0.3145 = NG/ML)
מה זה אומר? לפני כ4 ימים היה אמור להיות ביוץ... לחלופין היה עוד זקיק שבייץ לפני כשבוע... הכל בסדר? היה ביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פר' אשכנזי, איך אוכל לפרש את התוצאה
אינה17/02/2013תודה לך מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היה ביוץ או -תוצאות בדיקת פרוגסטרון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/02/2013רמות הפרוגסטרון שלך מעידות שהתרחש ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםאני17/02/2013
שלום לרופאים
אני בסבב IVF מזריקה 5 מנופור
יום 3 למחזור
אסטרדיול 176
LH 5.5
פרגסטרון 4.76
יום 8 למחזור (אחרי 4 ימי זריקות)
אסטרדיול 757
LH 2.4
פרגסטרון קטן מ- 0.8
US זקיקים קטנים
היום יום מחזור 11 (אחרי 7 ימי זריקות)
אסטרדיול 1699
LH 2.6
פרגסטרון 5.6
US - יהיה לי בערב
נוטלת DHEA
בין יום 3-8 הפסקתי והפגסטרון ירד
אח"כ המשכתי ושוב עלה נוטלת גם 5 מ"ג פרדריזון
יש מקום לדאגה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ובנוסף אני עם צטרוטייד
אני17/02/2013מלפני יומיים
מעקב זקיקים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/02/2013בינתיים התגובה תקינה,הפסיקי עם ה-DHEA המעלה לך את הפרוגסטרון ובמובן זה יותר מזיק מאשר מועיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לפרופ' אשכנזי
אני18/02/2013היום התצאות היו
אסטרדיול 2255
LH 2.4
פרגסטרון 1.45
זקיקים ימין: 20,16,13
זקיק שמאל: 7
רירית 8.2 סדירה הודגם קו אמצע
מתי לדעתך הכי טוב אוביטרל?
הרופא מתלבט לגבי היום או מחר
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך שאלה לפרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/02/2013לדעתי מחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לפרופ' אשכנזי
מודאגת18/02/2013יייששששש
זה מה שהרופא אמר
אני כל כך אוהבת שמה שאתם חושבים הרופאים מייסמים
המון תודה!!!
אין עליכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/02/2013תודה רבה
מודאגת24/02/2013לצערי ביום חמישי הייתה שאיבה של ביצית אחת
מעט קטנה אך הצילחו בכל זאת לעשות איקסי
אבל למחרת היא לא הופרתה
יש לי רזרבה שחלתית נמוכה ומתוך 7 שאיבות זאת כבר הפעם השלישית שאין החזרה.
אני רק בת 37 ואמא לתאומים זהים מהריון ספונטני.
האפשרות שלי היא רק תרומת בייצית??
המון תודה על עזרתך הגדולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/02/2013רמות ההורמונים במהלך הטיפול והעובדה שהיו לך מספר זקיקים מותירים אותך עדיין בעלת סיכוי סביר להרות למרות הכל וזאת במיוחד שאת בת 37 -העובדה שאת צעירה יחסית עם רזרבה שחלתית נמוכה עדיין נותנת לך סיכוי טוב להרות למרות המאמץ הכרוך בכך ,במקומך הייתי ממשיך לנסות ויתכן ויש מקום לשקול פרוטוקול אלטרנטיבי המתאים לאישה עם רזרבה נמוכה-אל תתייאשי
מודאגת25/02/2013המון תודה על תושבותיך המפורטות והמרגיעות כל כך
אתה רופא מדהים! הלוואי והייתי גרה במרכז להיות מטופלת שלך....
נכון הערכים היו טובים אבל הזקיקים רקים... מדוע זה קורה?
מהו פרוטוקול המתאים לבנות עם רזרבה שחלתית נמוכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/02/2013שלום,אחת התופעות של רזרבה שחלתית ירודה הינה בין היתר זקיקים(מבנים ציסטים) ריקים מתוכן.על הרופא להתאים פרוטוקול מתאים בהתחשב בנתונים ההורמונלים שלך ועליו לבחור בין פרוטוקול העושה שימוש בכמויות גדולות של גונדוטרופינים לבין פרוטוקול העושה שימוש בתגובה הטבעית ושימוש בהורמונים ומדכאים מרגע שמופיעים זקיקים בגודל העולה על 14מ״מ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות דםרויטל17/02/2013
לאחר טיפול איקוקלומין היום
יום 17 למחזור בדיקות דם
E2-235
פרוגסטרון 4.14
מה זה אומר האם אני לפי ביוץ או אחרי ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות בדיקות דם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/02/2013את כנראה לפני ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פר' אשכזי - בדיקת פרוגסטרון בהמלצתךאינגה17/02/2013
ביצעתי הבוקר בדיקת דם לפרוגסטרון לפי המלצתך על מנת לברר האם היה ביוץ. תוכל לומר לי מה הם הערכים התקינים של הבדיקה באם היה ביוץ? תודה רבה לך על כל העזרה והעצות... ישר כח!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת פרוגסטרון
אינגה17/02/2013ביור ד' האחרון היו 2 זקיקים , אחד גודל 27 שהפך לצ'יסטה לפי מה שהרופאה אמרה, ואחד גודל 19. (מטופלת באקקלומין).
בדיקת פרוגסטרון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/02/2013ערך פרוגסטרון לאחר ביוץ אמור להיות יותר מ10-15 nmol
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש חשיבות מתי ניגשים לב. דם ואולטראמיטל17/02/2013
ביום 8 למחזור, או יום 9....?? (מעל גיל 43.5). אין חשש לגירוי יתר...
בשעה שעדיין לא הוחל בזריקות בימים אלו.?
סטייה במעקב של יום תשנה משהו?
האם במחזור רגיל של אשה, גדל זקיק 1, כל יום ב-2 מ"מ, ומניחה שמגיע לגודל המקסימלי שלו לביוץ, גם בשונה מאשה לאשה. ? או שצריך לעבור את ה-14 ס"מ נניח.. ואז כל אחת מבייצת בגודל שונה של זקיק ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש חשיבות מתי ניגשים לב. דם ואולטרא - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/2013בגילך אין גירויי יתר.
גירוי יתר נגרם בטיפולים הורמונליים.
בדיקות דם ביום 8 או 9 לבדיקת תהליכי הביוץ
אפשריים וזה לא משנה בימים כאלה אם זה יום 8 או 9.
בדרך כלל הביוץ קורה ביום 14 מהיום הראשון של הוסת כאשר הזקיק הוא בגודל 18-21 מ״מ.
בגילים צעירים זה כך.
בגילים מבוגרים הביוץ יכול להקדים ולקרות גם בזקיק 16, וזה אינדיבידואלי מאישה לאישה.
לא הבנתי איזה טיפול את עוברת ומה מטרות הבדיקה.
האם זה מעקב אחרי המחזור הטבעי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני בהלםםםם 2 פסים יפייפיים..עדנצ'ו 2817/02/2013
עשיתי עכשו בדיקה בייתית עכשו 1 בלילה היום ה 12 להחזרת 2 עוברים טריים הבדיקת דם רק ביום רביעי אמרו לי ולא החזקתי מעמד כי קראתי כאן שאפשר לבדוק כבר ביום ה12 ועשיתי וראיתי פס של ההריון יותר חלש מהפס של השתן אבל ממש רואים 2 פסים (הפס של ההריון בהיר יותר מהשני) זה הריון כן? האוביטרל היה ב 1/2 והיום ה17/2 כבר זה לא ממנו נכון?יוו כולי רועדת רק מזה שאני רואה 2 פסים סוף סוף בבקשה תגידו לי שזה אכן הריון ולא אוביטרל..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בהלםםםם 2 פסים יפייפיים.. - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/2013זה לא מהאוביטרל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי אז..
עדנצ'ו 2817/02/2013היום עשיתי בטא בבוקר ופרוגסטרון כמה בערך הבטא אמורה להיות היום 12 יום מהחזרת העוברים וכמה הפרוגסטרון כדי שיחשב לנורמלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוברשותכם עוד שאלונת
עדנצ'ו 2817/02/2013מצטערת עם אני נודניקית עם השאלות פשוט אני עדיין לא מאמינה שיצא חיובי.. אני עדיין מעשנת קופסא ביום מאיזה שבוע זה כבר ממש מתחיל להשפיע על העובר (הבנתי שכברגע הוא לא קשור אליי עדיין) ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוברשותכם עוד שאלונת - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/2013קודם כל כל בדיקה שהיא חיובית זה הריון.
רצוי בדיקה ראשונה סביב ה 120, אך זה לא אומר שאם זה פחות אז זה לא טוב.
לעשן בכלל זה לא טוב והעובר קשור אליך כבר מההתחלה.
אומנם נזק גדול זה לא גורם אך כדאי להפסיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- TESE מול TESAאני17/02/2013
בעלי אזוספרמי, ככל הנראה עם בעיה חסימתית. בעיקרון הבנו שמקובל לבצע TESA אך ישנן שמועות כי יכול לגרום לנזק לאשך, שהצורה בה המנתחים עובדים היא שרירותית- מחדירים ו"מחטטים" באשך, שהכמות הנשאבת, במידה ויש זרע, קטנה ומספיק רק לטיפול שניים וכו'. האם יש דברים בגו? בעיקרון מה הטיפול המומלץ במקרה כזה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר TESE מול TESA - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/2013אין דברים בגו.
אם הרופא אמר שעושים שאיבת זרע= TESA
,אזי הפעולה פשוטה ולא עושים שום נזק ולא מחטטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה לרופאים התותחים כאן!!!!!!שיר17/02/2013
תודה שאתם עוזרים לנו ולא עונים בציניות!!!!! אתם מבינים את הלחץ ואת הכרב שלנו!!!! תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכוונתי הכאב שלנו. אתם מבינים אותו
שיר17/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני מצתרפת לתודה
עדנצ'ו 2817/02/2013זה ממש נס שיש מקום כזה שהרופאים באמת עונים ותשובות נורמאליות לא רק "כן" ולא.. בהחלט תודה ענקית לכם רופאים יקרים אין עליכם תמשיכו כך..
גם אני מצתרפת לתודה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/02/2013תודה רבה על הכרת תודתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מקרב לב לכל הרופאים
אינה17/02/2013על העזרה, על המאמץ לעות לנו בהקדם, על שמבינים אותנו למרות שבהרבה מקרים אנחנו נודניקיות.... אבל זה בגלל ההורמונים :)... תודה תודה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטופרם וביוץנועה16/02/2013
שלום רופאים יקרים, האם ייתכן שהתרחש השבוע ביוץ? למרות שלקחתי אסטופרם מהיום השני למחזור, על פי הוראת הרופא. אני לקראת החזרת עוברים והרופא רצה לתזמן את הביוץ שלי ולכן נתן לי אסטופרם.
היום, 8 ימים מאז שאני נוטלת את התרופה יש לי הפרשות חלבוניות כאלה של לפני ביוץ.
האם זה טבעי ההפרשות האלה כשלוקחים אסטופרם?
והאם זה ייתכן שבכל זאת בייצתי? על אף שבלי קשר לתרופה זה מוקדם לביוץ נכון?
יכול להיות שיש עוד השפעה של הטיפול שעשיתי חודש שעבר???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק מוסיפה שאני לקראת מוקפאים ולא
נועה16/02/2013עוברים טריים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אסטופרם וביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/02/2013שלום,ההפרשות שאת מתארת אופייניים לטיפול באסטרופם,הערכתי היא שלא בייצת עד לשלב זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת דיקפפטיללולה 2616/02/2013
שלום.. התחלתי בהזרקת דיקפפטיל בכל יום עלי להזריק .. ותמיד הרופא שלי מזריק לי.. והיום הזרקתי לבד בצד ימין לתבור.. עשיתי ממש כמו שהיה עושה הרופא שלי.. אבל אני פוחדת אם עשיתי את זה לא נכון.. לא יודעת אני מרגישה כרב בבטן בצד ההזרקה.. אני מפחדת אם פגעתי בשריר או במשהו בתוך הבטן שלי.. האם יתכן כזה דבר או שאני מודאגת יותר מדי.. תעזרו לי בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרקת דיקפפטיל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/02/2013דנה שלום,אין כל סיכי שנפגע משהו מהעובדה שהזרקת לעצמך את הדקפפטיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקדמת את שאלתינועה16/02/2013
היי,
האם ובאלו מקרים תתכן כניסה להריון כשהמחזור מאחר כבר בשבוע, הביוץ היה 9 ימים מהמחזור הקודם, אך הבדיקה הביתית יוצאת שלילית?
יש לציין כי לפני מספר חודשים קרה מקרה דומה שבו היה לי איחור במחזור, הבדיקות הביתיות הראו תוצאה שלילית, ואילו בבדיקות דם שעשיתי התגלה כי אני בהריון, אך התפתחות העובר לא הייתה תקינה, ובשבוע השמיני הפלתי.
נוצר בי החשש כי גם הפעם מתרחש תהליך כלשהו שהוא אינו תקין, ורציתי לדעת האם עליי להסיק מהמקרה הראשון כי גם הפעם אני צפויה לתוצאה דומה?
הנני אמא לילדה בת 2. הכניסה להריון ההוא הייתה תקינה, אך הלידה עצמה הייתה בניתוח קיסרי חירום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מקדמת את שאלתי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/02/2013נועה שלום ,וסת אמורה להופיע 12-14 יום מהביוץ,ואם אכן התרחש ביוץ יתכן ומדובר בפעילות עודפת של הגופיף הצהוב התומך,או באפשרות של הריון,קיימתץ אפשרות שהרית אולם ההריון נספג,התשובה עעת שלילית ,אולם נגרם שיבוש במועד קבלת המחזור
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)