מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זרעאילנה16/02/2013
שלום
אני עוברת מחר שאיבה ובן זוגי לא יתלווה אלי.
הוא יתן זרע בבוקר ואסע עם הכוס לבית החולים.
מה הדרך הכי טובה לשנע את הזרע?
האם מתחת לחולצה, תרמוס או רעיון אחר.
מה טווח הזמן המותר לזרע להיות 'בחוץ' ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
עדנצ'ו 2816/02/2013לפי הידוע לי לא יקבלו אותך לשאיבה ללא בעלך.. כמובן הכול תלוי עם את בפרטי אז זה אולי כן אבל בציבורי בטוח שלא..זה לא הטיפול הראשון שלי ואת החוק הזה אני כבר יודעת בעל פה אפילו לפני הייתה מישהי שבעלה יצא לאן שהו כניראה לעשן והכניסו אותה אחרי זה אמרו לה לצאת מחדר הפעולות ובלי הבעל לא להיכנס בעלה עיקב את כול הטור לחצי שעה עד שהגיע..תבררי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מכירה את החוק
אילנה16/02/2013תודה שהתייחסת.
שאלתי את הרופא שלי בסמס והוא ענה "כן". מקווה שלא יהיו בעיות.
מה שכן, אני יותר עסוקה באיך להביא ומשך הזמן שיעבור מרגע היצמיאה מהבית עד המעבדה (בערך שעה וחצי שעתיים...)
מחכה לתגובת אחד הרופאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזרע - תגובה
פרופ` דוד בידר16/02/2013אין בעיה לשים את הכוסית עטופה לידך בכסא ולהביא לבית חולים בתנאי שהרופא המטפל יסדר שיקבלו את הזרע.
יש לך זמן רב להחזיק את הזרע ככה-גם זמן ממושך,נאמר שעתיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, בדיוק ענית.
אילנה16/02/2013הרבה תודה על התשובה הברורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם טיפול עוקב, או אף בהמתנה של 45הילה16/02/2013
יום - כדאי לקחת מינון הורמונים קל שבקלים, לא לגשת לשאיבה (אלא רק במחזור הבא), ע"מ שהשפעת תרופות מחודש קודם - תשפיע על מצב זקיקים, תעורר את הגוף ותעודד אפילו עוד זקיק 1 (למבוגרת עם תגובה ירודה). כך שנשאב 2..
עשיתי טיפול אחרי טיפול, בשני עברנו ל-Mnc - ואז הופיעו 2 זקיקים (1 בכל שחלה). יש מצב שזה בגלל חודש אחר חודש של טיפולים?
כי אם כך, יש טעם לשקול שוב, חודש רק הורמונים, חודש הבא שאיבה...? כמה כבר משתנה רזרבה מחודש לחודש.
2) כ"כ הופיעו פצעים מוגלתיים בפנים, כפי שנותיי הצעירות. במחזור הנוכחי. זה אומר שזה כתוצאה מהביוץ הקודם...? האם מצביע גם על משהו שמתעורר שם? כתוצאה מההורמונים.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם טיפול עוקב, או אף בהמתנה של 45 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/02/2013המלצתי לתת לגופ את המנוחה הרצויה ולנוח החודש,צריך לזכור שמלבד תגובה הורמונלית ,מדובר בהרדמה עוקבת,דיקור נוסף טראומטי,ומאמץ ריגשי ופסיכולוגי ,תנאים אלו עוד יותר חשובים שמדובר בגיל מבוגר ותגובה ירודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטופרם והפרשותשרה15/02/2013
שלום.
לאחר IVF שנכשל. נאמר לי לקחת 3 כדורי אסטופרם ואני נוטלת אותם כבר שבוע.
היום בערב הייתה לי הפרשה חלבונית עם מעט דם בפנים.
כלומר הצבע היא ממש הייתה שרופה ובתוכה היה כמו חוט דם קטן. (סליחה על התיאור).
האם יכול להיות שהתרחש ביוץ למרות הכדורים? אומרים שההפרשות האלה מגיעות בביוץ?
על מה זה יכול להעיד שגם היה דם?
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטופרם והפרשות - תגובה
פרופ' שלמה משיח15/02/2013אין בהפרשות האלו עדות לביוץ. אני מניח שביום ראשון תבצעי בדיקות דם כולל P ואז ניתן יהיה לקבוע אם היה ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת שאיבהאילנה15/02/2013
שלום
ביום ראשון אעבור שאיבה.
ביום ה' נצפה זקיק 21 מ"מ
E2 - 1018
LH - 10.80
PROG - 1.7
נקראתי לבדיקות נוספות ביום ו'
E2 - 572
PROG - 4.2
השאלה שלי היא מדוע היתה ירידה בE2 והאם הצטרוצייד לקחתי ביום ה 'בערב הצליח לעכב את הביוץ.
תודה ושבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקראת שאיבה - תגובה
פרופ' שלמה משיח15/02/2013לצערי, ניראה לי שאת מבייצת ושהצטרוטייד לא עכב את הביוץ. חובה לבצע ביום א אולטראסאונד לפני השאיבה ולהוכיח שהזקיק לא בייץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פוליתב15/02/2013
שלום אני בשבוע 6+2 להריון למרות שאני אמורה להיות 8 אבל הגודל לא תואם לשבוע אז אמרו לי שבוע 6+2 אם דופק איטי ומקבלת 3 פעמים ביום אטרגסטין, שכחתי לקחת כמה ימים את החומצה פולית זה ממש נורא...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חומצה פולית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/02/2013איני רואה עם זה כל בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צטרוטיידמיכל15/02/2013
שלום ,
הרופא שלי אמר לי להזריק צטרוטייד מהיום הראשון של הוסת ...
ואחרי שלושה ימים עשיתי בדיקת דם והפסקתי צטרוטייד והתחלתי להזריק מונופור .
מה המטרה של הצטרוטייד בשלב הזה של הטיפול ?
אני חוששת שיהרוס לי את המחזור הטיפולי הזה .... לפני IVF
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צטרוטייד - תגובה
פרופ` דוד בידר15/02/2013בדרך כלל זה לא נהוג לטפל בצורה כזאת.
את צריכה לקבל הסבר מהרופא שלך מה מטרתו בצורה כזו של טיפול כי זה לא משהוא שגרתי להתחיל התרופה ביום הראשון של הוסת.
אם תקבלי הסבר תכתבי לנו שניתן דעתנו.
בשלב זה אני לא מוצא הגיון בטיפול זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצטרוטייד
מיכל16/02/2013שלום רב ,
הרופא שלי טוען שזה מאפס את המערכת לפני תחילת ההורמונים ונותן שליטה טובה יותר ......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצטרוטייד - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/2013אני בדרך! כלל רוב הפרוטוקולים אינם כאלה , אבל יתכן והוא ניתקל בפרסומים בספרטת על טיפולים כאלה.
יש ללכת לפי הרופא המטפל ואז לראות מה קורה בהמשך, איך התגובה לטיפול ומה התוצאה ולפי זה להחליט האם זה היה נכון לעשות.
תכתבי בגמר הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני החזרת עובריםגלית15/02/2013
שלום. אני לפני החזרת עוברים מתרומת ביצית. מהיום השלישי למחזור לוקחת אסטרופם+פרוגינובה פעמיים ביום ומאתמול נוסף 3אנדומטרין פעמיים ביום!! האם יש הצדקה לקחת את כל ההורמונים האלו? האם האסטרופם והפרוגינובה לא עושים את אותה פעולה? מהם תנאים אופטימליים להחזרה? כמה עוברים רצוי להחזיר? תודה ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפני החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/02/2013הטיפול בשלב ראשון מטרתו לעבות את הרירית ובשלב שני התוספת של הנרות מיועדת להכשיר את הרירית לקליטת העובר -החזרה של 2 עוברים שנתרמו מאישה צעירה ממצא אופטימלית את הסיכוי מול הסיכון(הריון מרובה עוברים),השיקול של כמות העוברים להחזרה תלויה גם באיכות העוברים שהתקבלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יתכן שרמת LH עולה רק כמה שעות לפניאינה15/02/2013
יתכן שרמת LH עולה רק כמה שעות לפני ביוץ? בשעה 13:00 הערכה הראתה לי 2 פסים (אחרי מעקב של כשבוע עם ערכת ביוץ ביתית) ובשעה 17:15 הרופא אמרה לי שאני מבייצת היום והביצית יכולה להשתחרר כל רגע מהזקיק. השאלה מה נכון במצב הזה: 1. שערכת ביוץ הראתה לי ביוץ רק כמה שעות לפני שחרור הביצית.. 2. האם הרופאה אמרה לי בטעות שהיום הביוץ. באולטרסאונד יצאה זקיק 19 מ"מ אחרי אקקלומין.... תודה מראש
יתכן שרמת LH עולה רק כמה שעות לפני - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/02/2013עליית ה-LH המסתמנת במקלון מקדימה את הביוץ ב-24-28 שעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיק שכבר בייץ או משהו אחראינה15/02/2013
טכנאית אולטרסאונד ראתה זקיק שהפך לציסטה בגודל 27 מ"מ. רציתי לשאול האן יתכן שהיה ביוץ והביצית יצאה מהזקיק ואז הזקיק הפך לצ'יסטה או שמשהו השתבש (מטופלת באיקקלומין) באיזה מקרה הזקיק הופך לצ'יסטה?
זקיק שכבר בייץ או משהו אחר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/02/2013שום דבר לא השתבש ,בעקבות הביוץ הזקיק הופך לגופיף צהוב(מבנה ציסטי עכור ,גדול יותר מזקיק המפריש את הפרוגסטרון)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת על ציסטה
אינה15/02/2013איך אוכל לדעת מתי בערך היה ביוץ עם בתוצאות הבדיקה רשום :ממצא ציסטי צלול בקוטר 27 מ"מ.. יש אפשרות לנחש כמה יומים לפני הבדיקה היה ביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת על ציסטה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/02/2013ניתן לבצע בדיקת דם לפרוגסטרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום 9 למחזורלילוש15/02/2013
שלום . אתמול ביצעתי בדיקת דם ומעקב זקיקים יום 8 למונופור 225 והיום העחו ל 300 יחידות מונופור תוצאות בדיקת דם e2 142 ופרוגרסטרון 0.1 מתי צפויה השאיבה נצפו באולטראסאונד עשר זקיקים קטנים...תודה ושבת שלום לכולנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יום 9 למחזור - תגובה
פרופ' שחר קול15/02/2013עדיין אין תגובה שחלתית, לכן השאיבה עוד רחוקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר קול
לילוש15/02/2013תודה ד"ר קול. רחוקה הכוונה מס ימים?האם העלאת המינון ל 300 לא צפויה לזרז את התגובה?הריון קודם גם ב ivf אותו פרוטוקול ארוך. חשוב לציין שאני בעלת עודף משקל ניכר 124 קג האם יש לכך קשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר קול - תגובה
פרופ' שחר קול16/02/2013העלאת המינון עשויה לגרום לתגובה שחלתית.
עודף משקל מחייב שימוש במינונים גדולים יחסית.
עודף משקל קיצוני משפיע לרעה על תוצאות IVF
עודף משקל קיצוני מעלה מאוד הסיכונים במהלך הריון ולידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון ביתיתנטלי15/02/2013
לאחר כמה זמן אחרי קיום יחסי מין אפשר לבצע בדיקת הריון ביתית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון ביתית - תגובה
פרופ' שלמה משיח15/02/2013רק כ-20 יום לאחר הביוץ או. מילים אחרות: 5 ימים של אחור בוסת- כאשר הוסת סדירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יתכן ביוץ מפוספס?אינה15/02/2013
קיימתי יחסים יום לפני הביוץ כשמקלון הביוץ הראה 2 קווים. באותו יום היה זקיק בגודל 19 במעקב ורירית 16 מ"מ.... למחרת בטח היה אמור להיות ביוץ עצמו לא התאפשר לנו לקיים יחסים בביוץ עצמו. השאלה אם פיספסתי הזדמנות החודש או יש סיכוי שהיחסים שקיימנו יום לפני הביוץ יכולים לקלוט הריון... האם לנסות גם יום אחרי הביוץ או אין טעם? תודה
יתכן ביוץ מפוספס? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/02/2013בהחלט קיים סיכוי להרות אם קיימת יחסים ביום שלפני הביוץ וביום שלאחריו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת תהליך פיריון וקיבלתיח מחזור..דורית15/02/2013
שלום רב,
אני בתחילת תהליך פיריון.
מהיום החמישי למחזור שקיבלתי אחרי נטילת פרוברה 5 מ"ג, שתיתי כדורי פרוגילוטין.
בכאשר נישארו 5 כדורים חומים אחרונים התחלתי שימוש בסינרל. יחד איתם.
עכשיו לאחר שסיימתי ליטול את הכדורים וכעבור 7 ימים עם סינרל אני הייתי אמורה לעבור בדיקת דם ואולטרסאונד אצל רופא פיריון, הבעיה שהיום עברו רק 5 ימים וקיבלתי פתאום מחזור.....
מה עושים? האם זה לא מוזר? האם הייתי צריכה לקבל מחזור? מה זה אומר עכשיו לגבי המשך הטיפול?האמת אני מודאגת נורא.
מחכה לתשובות.
תודה מראש -דורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחילת תהליך פיריון וקיבלתיח מחזור.. - תגובה
פרופ' שלמה משיח15/02/2013איני רואה בעיה. תמשיכי את הסינרל תעשי ביום ראשון בדיקת דם ל-E2 P ותתיעצי עם מומחה הפוריות המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעולטל15/02/2013
הי אני בשבוע 7 עם החזרת שני עוברים תןדה לאל ראינו השבוע דופק תןדה לאל.לפני שבועיים הייתי מאוד מצוננת ללא חום רק צינון ועבר ברובו ומלפני שבוע ממש משתעלת ללא חום והרופא בדק והריאות תודה לאל נקיות.אני יודעת שאסור לקחת תכשירים בהריון אבל השיעול הזה ממש בהתקפות האם זה חלילה מזיק לעוברים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול - תגובה
פרופ' שלמה משיח15/02/2013בד״כ שיעול אינו מזיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צטרוטייד ובדיקת FSHמיכל15/02/2013
שלום ,
אני ביום השלישי למחזור ומזריקה צטרוטייד מהיום הראשון .
עשיתי היום בדיקת FSH והתוצאה היתה 4.4
נאמר לי שיכול להיות שהצטרוטייד גרם לתוצאה נמוכה וזה רק ירידה קוסמטית ,
לפני שנה הערך היה גבוה יותר .
האם נכון ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צטרוטייד ובדיקת FSH - תגובה
פרופ` דוד בידר15/02/2013לא עושים בדיקת דם תחת צטרוטיד.
לא מכיר פרוטוקול שבו מזריקים צטרוטיד מהיום הראשון של וסת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)