מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפרשות חומותmaya21/12/2012
הי, אני מטופלת ב ivf
אתמול עברתי שאיבת ביציות, והיום התחלתי להשתמש בטבליות אנדומטרין לנרתיק
התחלתי עם התרופה בבוקר, אחרי כמה שעות התחלתי להרגיש כאב בבטן אבל לא כל כך חזק, ואחר כך התחילו להופיע הפרשות חומות, אני ממש מודאגת
האם זה אחד מתופעות הלוואי של התרופה? או שאני צריכה להפסיק את התרופה ולפנות לרופא??
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפרשות חומות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/12/2012שלום,ההפרשות החומות נובעות בשלב זה מהגירוי המקומי באיזור צואר הרחם או באיזור הפציעה לאחר הדיקור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטא, אנא תשובתכם המהירהליאור21/12/2012
12 יום לאחר החזרת 3 עוברים בדיקת הבטא 100. האם יש אפשרות להריון עם תאומים בבטא כזו. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת בטא, אנא תשובתכם המהירה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/12/2012שלום אפשרות זאת קיימת,אולם בסיכוי נמוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםענבל21/12/2012
אני בחודש שביעי האם אני יכולה לעשות מאסז????
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
פרופ' שלמה משיח21/12/2012כן בהחלט אולם רצוי בעדינות על הבטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גסטון קופת חולים כלליתשירה21/12/2012
גיליתי להפתעתי שיש בית מרקחת של הכללית בירושלים שמחזיק גסטון. ברחוב פארן.
למי שגרה במרכז ותוהה למה לי לסוע עד ירושלים, התשובה היא שלא כמו בסופר פארם באופן פרטי שזה עולה מלא כסף, בקופת חולים זה 5 ש"ח לאמפולה!!!!
אז כן זה שווה את הנסיעה.
מקווה שזה עוזר למישהי.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גסטון קופת חולים כללית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/12/2012תודה על האינפורמציה הזו ,היות וגם בעיני מחירי הפרוגסטרון בבתי מרקחת מסויימים גובלים בעושק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי ביוץיעל21/12/2012
החודש ללא טיפולים, ביום 13 למחזור הורגשו דקירות הביוץ המוכרות, יום למחרת בבדיקה פרוג׳סטרון 9.4 ואסטרדיול 185. מה זה אומר? האם התרחש ביוץ על זקיק לא בשל? ניתן להרות בחודש כזה? (קיימנו יחסים)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לגבי ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/12/2012שלום אם הרגשת דקירות ביוץ במיזור טבעי ביום ה-13של המחזור,קרובלודאי שמגובר בביוץ תקין ולכן קיים סיכוי להרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמוניםרותם21/12/2012
שלום,
עשיתי בדיקת דם ביום השני של המחזור. הבנתי שההורמונים נמוכים מידי. אני לא לוקחת גלולות ואין חשש להריון.
רציתי לדעת על איזו בעיה יכולות להעיד על התוצאות. האם יש דרך או צורך לתקן את הבעיה. אני לא מתכוונת להיכנס להריון בחודשים הקרובים. אין לי ילדים בינתיים.
DHEA SO4 3.17
ESTRADIOL 70
FSH 1.57
LH 0.20
PROGESTERONE 1
PROLACTIN 157.86
TESTOSTERONE 0.9
TSH 1.96
תודה,
רותם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין שאני בת 31
רותם21/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הורמונים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/12/2012שלום,יצכן שמדובר בתת פעילות של בלוטת יותרת המוח,הניתנת לפתרון בקלות במתן גונדוטרופינים,הצעתי שתפני לרופא פריון אם ברצונך להרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום פרופ אשכנזיענבל21/12/2012
האם בחודש שביעי אפשר לעשות מאסז?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום פרופ אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/12/2012שלום הייתי נמנע מעיסוי בבטן,אין בעיה בעיסוי הגפיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהו היום הטוב ביותר להתחלתמודאגת21/12/2012
הסטימולציה בפרוטוקול קצר?
יום 2 או 3* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהו היום הטוב ביותר להתחלת - תגובה
פרופ' שלמה משיח21/12/2012אין הבדל גדול. אני מתחיל ביום 3.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם אני לא מבייצת כל 28 יום
ליאור21/12/2012אלא כל 50 יום בערך אז אפשר להתחיל מאוחר יותר?
נניח ביום 6 או 7?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ואם אני לא מבייצת כל 28 יום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/12/2012אכן אפשרות זאת קיימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- באיזה שלב של המחזור מבוצעת הפרייה גמתניוזיס21/12/2012
שלום,
בת 28 קיבלתי אישור של קופ"ח לעבור ל IVF להפרייה חוץ גופית, מאחר ושתי החצוצרות ניראו חסומות בצילום רחם (בעבר היה חשד לאנדומטריוזיס בבגלל צציסטות והידבקויות בשחלות וסביב החצוצרות),כרגע אני ממש לפני פגישה עם רופא הפריון (שתהיה רק בעוד חודש לצערי).
הייתי רוצה לדעת, כשמגיעים ליחידה ל IVF מתי מתחילים עם ההזרקות של ההורמונים להגברת הזקיקים וכהכנה לשאיבת ביציות ?, אולי יש עוד בדיקות שצריך לעשותת לפני? מועד ביוץ מדוייק וכו? אני מבינה את התהליך, כל ההסברים באינטרנט מסבירים את ההליך אבל לא על הבדיקות וההכנות לקראת ההפרייה עצמה
אשמח להבהרה, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באיזה שלב של המחזור מבוצעת הפרייה ג - תגובה
פרופ' שלמה משיח21/12/2012הפגישה עם מומחה הפריון היא חיונית לשם קביעת הפרוטוקול הטיפולי: באם ייבחר פרוטוקול קצר הרי הזריקות תתחלנה ביום שלוש של הוסת ואם הפרוטוקול ארוך הרי לרוב מתחילים ביום ה-21 מחזור הקודם עם זריקות דקהפפטיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיפל בתרומת ביצית והסטוריוסקופיהראומה21/12/2012
שלום לכם רופאים יקרים,
בת 43.5
לפני שנתיים וחצי היתה לי הפלה בשבוע 7. מביציות שלי. הרופא עשה לי אחרי ההפלה הסטוריוסקופיה אבחנתית והכל היה בסדר.
לפני שנה הריון כימי מתרומת ביצית.
בתחילת נובמבר הזה חזרתי לעוד תרומת ביצית. עשיתי פיפל ואז באמצע נובמבר היתה ההחזרה. לא הצליח.
הייתי השבוע אצל הרופא מיואשת. אמרתי לו שאולי יש עוד מה לעשות. שיעשה הכל כדי שאצליח בטיפול הבא.. הרי כבר שתי תרומות לא הצליחו. ביקשתי ממנו שיעשה לי הסטוריוסקופיה שוב. הוא שאל האם ארצה לעשות שוב פיפל. כי הרי לפני חודש עשיתי פיפל.
שאלותי אליכם:
1. האם לדעתכם עליי לעשות שוב פיפל? זה לא צפוף מידי וחסר טעם?...
2. האם יש בכלל טעם לעשות הסטוריוסקופיה, אחרי שבדקתי לפני שנתיים וחצי,
כאמור? אולי יש צורך בגלל ההריון הכימי שהיה אחרי ? או בכלל כדאי ?
3. חייבת לציין כי הטיפול שכלל פיפל הניב רירית של 7-8 מ"מ וטיפול לפניו ללא פיפל
הניב רירית של -12-11 מ"מ. (הכל כמובן בתרומת ביצית ועם פרוגינובה) האם
לדעתכם יש קשר בין הפיפל לבין רירית פחות עבה?
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיפל בתרומת ביצית והסטוריוסקופיה - תגובה
פרופ` דוד בידר21/12/2012לא צריך היסטרוסקופיה.
אני לא חסיד של הפיפל.
היתה לך רירית יפה ופשוט צריך להמשיך כי הכל תלוי בטיב העובר האם יקלט או לא ולא נראה לי שיש צורך יותר ממה שאת מקבלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאוכל לקבל תשובה מרופא שבעד פיפל?
ראומה22/12/2012תודה לפרופ' בידר,
האם מי שממליץ בדרך כלל על פיפל יוכל לענות לי, האם במקרה זה צריך פיפל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האוכל לקבל תשובה מרופא שבעד פיפל? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/12/2012שלום ראומה,בעיקרון מספר לא מבוטל של רופאים אימצו את הפרוצדורה של ביצוע פיפל במקרים של כשלון השתרשותי חוזר,מתוך הנחה שפרוצדורה זו משחררת גורמי גדילה חיוניים להשתרשות,ובנוסף גורמת לביטוי יתר של גנים הבאים לביטוי ברירית הרחם,וקשורים בתהליך ההשתרשות,לשמחתי ביצעתי מספר רב של פיפלים עם הצלחה לא מבוטלת,ואני יודע שאני חולק תחושה דומה עם חברי .
את הפרוצדורה כאמור מייעדים למקריIVF קונבנצינלים,אולם אינני רואה כל סיבה מדוע לא לאמץ זאת גם במקרים של תרומת ביציות שבהן מכינים את רירית הרחם בטיפול הורמונלי תחליפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאוכל לקבל תשובה מרופא שבעד פיפל? - תגובה
ד''ר ישראל וגמן23/12/2012כמו בכל מקה ברפואה יש המצדדים ויש שלא.גם כאן נראה שקיבלת תשובה משני הצדדים.אני גם בצעתי פיפל בטיפולי IVF חלקם בהצלחה וחלקם ללא הצלחה .הלו ידוע שאין הצלחה מוחלטת ברפואה.
טיפוליי היו במחזור טיפולי בשימוש בתרופות מגרות יצירת זקיקים ולא במחזור מלאכותי בו אנו משתמשים בתרופות הבונות את רירית הרחם ולמען האמת אין לנו לי ולחברי נסיון במחזורים אלו,אשר יכול להיות שינוי ברירית מהרירית הטיפולית . יתכן וזה כן משפיע
דבר נוסףניתן לומר שאנו משתמשים ביפולשנוי במחלוקת זה רק לאחר מספר כשלונותמענין לדעת אם במחזורשל פרוטוקול לקבלת ביציתתורמת ישהצלחהגם למקרה של ביופסיה מוקדמת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לרופאים היקרים, אך מדובר
ראומה23/12/2012בפיפל שכבר עשיתי לפני כחודש, ושלאחריו לא היתה השרשה והיקלטות.
כעת יש אפשרות לעשות פיפל גם במחזור הטיפול שלאחריו כבר.
וזוהי השאלה- האם יש טעם לבצע פיפל טיפול אחרי טיפול, כלומר ברצף של אחד אחרי השני.
תודה ר ב ה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לרופאים היקרים, אך מדובר - תגובה
פרופ` דוד בידר24/12/2012בעבודות בתרומת ביציות זה לא הוכח.
בכנס הפוריות הישראלי הוצגה עבודה על פיפל בתרומת ביציות ולא היו יותר הצלחות.
מסכים עם דר וגמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיפל בתרומת ביצית והסטוריוסקופיה - תגובה - תגובה
פרופ' שלמה משיח23/12/2012בניגוד לדעתו של פרופ. בידר, אני חסיד גדול של הפיפל, דוקא במקרים בהם הרירית יפה. הוכח בעבודות שנערכו בביה״ח קפלן שהפיפל מסוגל להכפיל את אחוז ההריונות. במכון ויצמן הוכח שהפיפל משפעל גנים החיוניים להשרשה. במקרים של תרומת ביציות, כשהטיפול כה יקר, ראוי להשתמש בכל אמצעי שיש בכוחו להעלות את שיעור ההריונות. אני מבצע פיפל בכל מקרה של טיפול בתרומה ובתוצאות מצוינות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' משיח גם בטיפול אחר טיפול?
טל24/12/2012פעם אחרונה לפני כחודש, לפני הטיפול שהיה ב-18/11. ועוד שבועיים שוב פיפל לקראת הטיפול שיערך ב-29/12? זה פיפל רצוף טיפול אחרי טיפול. גם במקרה כזה אתה ממליץ על פיפל? כי הבנתי שפיפל אחד יכול לתפוס עד שלושה חודשים ברצף, ובנוסף- פעמיים עשו לי פיפל וזה לא עזר.
תודה רבה מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה מאוד מאוד לתגובת פרופ' משיח
טל25/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום 5 לאיקקלומין ועדיין הפרשותעדיה21/12/2012
שלום,
פרופיל הורמונלי תקין, אך לפני שנה עברתי הפלה יזומה בשבוע 8 (ללא דופק) ולפני חודשיים עברתי צילום רחם ואחריו היה לי הריון כימי שנפל ביום 40. מאז קיימנו יחסי מין סדירים, וביום 30 הופיע מחזור, יש לציין עם הרבה קרישים ואף רקמה ורודה. לא היה הריון החודש לפי בדיקת דם. הבעיה היא שהיום אני כבר 9 יום לאחר המחזור וביום 5 לאיקקלומין (כדור אחד) ועדיין יש לי הפרשות חומות ורדרדות שקופות (כבר כמה ימים עם הפרשות כאלה). זה מלווה בתחושה מסויימת באזור הרחם.
האם זה אומר שהמחזור עדיין לא נגמר והגוף עוד מתנקה? האם זה קשור לאיקקלומין (זו פעם ראשונה שלי)? מה הבעיה אצלי?
תודה רבה ושבת שלום,
עדיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יום 5 לאיקקלומין ועדיין הפרשות - תגובה
פרופ' שלמה משיח21/12/2012כמובן שאין ביכולתנו להגיש תשובה יסודית היות ופרטי המקרה חלקיים: באופן כללי דימום כזה יכול לנבוע משארית השליה ברחם. אפשרות זו יש לשלול על ידי בדיקת א. ס. ובטא. אלשרות שניה היא שהוסת לא הסתיימה. זה נתן לאבחן על ידי בדיקה הורמןנלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינון אחרי הזרעה- שאלהשי21/12/2012
אתמול בצהריים עברתי הזרעה, שאלתי היא האם אפשר לקחת קרינון החל מהיום בשעה 18:00 כל יום? זוהי שעה שאני תמיד בבית ובבקרים לא תמיד באותה שעה.
האם זה קריטי לקחת את התרופה בבוקר? ואם כן, מה אעשה שהיום בבוקר לא לקחתי?
תודה רבה על עבודת הקודש שאתם עושים פה!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינון אחרי הזרעה- שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר21/12/2012קרינון מיותר אחרי הזרעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכל לכתוב לי בבקשה מדוע זה מיותר?
שי21/12/2012תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תוכל לכתוב לי בבקשה מדוע זה מיותר? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/12/2012שלום,הטיפול התמיכתי במחזורי השראת ביוץ הינה שאלה שבמחלוקת,אם קיימת בכלל במצבים אלו אי ספיקה לוטיאלית,,אלו המוסיפים פרוגסטטיבים טוענים שאם זה לא יעזור זה לא יזיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכל לכתוב לי בבקשה מדוע זה מיותר? - תגובה
פרופ` דוד בידר22/12/2012מטרת התמיכה היא בטיפולי הפריה חוץ גופית ששם משתמשים בדיכוי שחלתי.
בהזרעות אין צורך בזה כמו שאין צורך להוסיף לנשים המקיימות יחסים כאשר רוצות הריון .לפי גישה זו ניתן לכל הנשים במדינה פרוגסטרון לאחר הביוץ כתמיכה.
תמיכה למה? עובדה שכולן בהריון ללא תמיכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לשניכם.. החלטתי שלא לקחת את
שי22/12/2012התמיכה ולו רק בגלל שהיא גורמת לי להרגיש לא טוב. נכנסת בעבר להריון בלעדיה (שלצערי הסתיים בלי דופק..) אקווה שאצליח להיכנס שוב מבלי התמיכה.
שוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגרסטרון ריטארד בגלל כאבים בהחזרהמישהי21/12/2012
שלום רב,
עברתי הבוקר החזרת עוברים. ההחזרה היתה קצת קשה מהרגיל וטיפה כואבת, והרופאה אמרה לי שמשום כך עליי לשים לב אם יש לי כאבי התכווצויות כמו מחזור, ואם כן להזריק פרוגרסטרון ריטארד כל 3 ימים. אשמח להבין את הסיבה לכך. מה הקשר בין התכווצויות לפרוגרסטרון? ואיך אדע אם אלה כאבים חזקים מספיק? כרגע אני לא מרגישה שום התכווצויות או כאב חריג, אבל יש קצת מיחושים שנדמה לי שהיו גם בפעמים הקודמות. קשה לי עם הצורך להכריע באופן סובייקטיבי אם יש צורך בזריקות האלה.
אציין שבהחזרות הקודמות (שהניבו היריונות אגב) קיבלתי רק תמיכה וגינאלית וביום הבטא היה פרוגרסטרון ממש גבוה (גדול מ-190).
אשמח אם תאירו את עיניי כי כרגע אני לחוצה ולא יודעת אם יש סיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגרסטרון ריטארד בגלל כאבים בהחזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר21/12/2012פרוגסטרון רטארד כל שלושה ימים נראה לי מוגזם היות ורטארד הכוונה שפועל לאורך זמן.
הפרוגסטרון מרפה את שריר הרחם והרופאה חשבה שזה יעזור במידה ויהיו ההתכוציות של הרחם.
אני לא חושב כך ומספיק מה שאת לוקחת וה רטארד הוא מיותר לטעמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. הרגעת אותי, והמשך קטן
מישהי21/12/2012עוד שאלה אחת: האם כל פרוגרסטרון מרפה את הרחם או רק פרוגרסטרון ריטארד? מה בעצם ההבדל בינו לבין הנרות?
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבתי ממחשב אחר
מישהי21/12/2012אז שם המשתמש השתנה,אבל זאת אותה שואלת :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה. הרגעת אותי, והמשך קטן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/12/2012לכל תכשירי הפרוגסטרון אותה מטרה ובמינון נכון כלם יעילים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת רופא עם המלצות חמות!!מיכל21/12/2012
שלום לכולם!
אני בהפסקה של טיפולים ואני רוצה לחזור לטיפולים
אבל אצל רופא אחר.
אני ישמח עם תיתנו לי המלצות לרופאים עם יחס מעולה קשובים ואכפתיים והעיקר שנותנים טיפול טוב......
תודה והמשך יום טוב.......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה של תקציב...
מאיה31/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לך כאן בפורום את הרופאים הטובים
שיר31/12/2012והמובילים ביותר.
יש לך כאן בפורום את הרופאים הטובים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/01/2013תודה על המלצתך על רופאי הפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשת רופא עם המלצות חמות!! - תגובה
פרופ` דוד בידר01/01/2013בשלב זה אני יכול להמליץ על שני רופאים עם המלצות רותחות
ורופא אחד עם המלצה קפואה.
אין כרגע במלאי רופאים עם המלצות חמות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחחחחחח גדול
מודאגת01/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחחחחחח ענק!
הודיה01/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בתחילת הריוןז.21/12/2012
בוקר טוב, אני נמצאת בשבוע 8 לאחר הפריה. לפני כיומיים התחיל לי דימום, בבדיקה לשמחתי נצפה דופק, התחלתי לקחת נרות תמיכה של פרוגסטרון וחזרתי על בדיקות הדם שהיו תקינות(בטא-143967, פרוגסטרון 826.2, e2-15379). יחד עם זאת, הדימום לא פסק-הוא אמנם פחת במידה ניכרת אך יש עדיין כתמים חומים גדולים. האם זה תקין? האם זה אמור לקחת כמה ימים? האם כדאי לחזור על בדיקת אולטרסאונד? תודה רבה ושבת שלום, ז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימום בתחילת הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/12/2012קרוב לודאי שהדמם יפסק ,המשיכי לקחת את הטיפול התמיכתי,בצעי אולטרסאונד בעוד מספר ימים
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)