מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם אני בהריון?אתי13/12/2012
אני 9 ימים אחרי הזרעה, 11 ימים אחרי אביטרל, אתמול עשיתי בדיקת הריון, ראו קו
מאוד בהיר, היום הקו יותר כהה אך עדיין בהיר האם אני בהריון?תמונה מצורפת
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם אני בהריון? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/12/2012אתי שלום
קיים סיכוי שאת בהריון,במעי בדיקת דם ביום א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכנה לתרומת ביציתשלי13/12/2012
אני עומדת בפני הכנה לתרומת ביציות (הבאת טריים לארץ)
הרופא נתן לי פרוטוקול של 3 פרוגינובה ביום.
לאחר כשבוע נטילה- הרירית הגיעה רק ל6 מ"מ (בד"כ בשלב הזה באי וי אף רגיל הרירית כבר עברה את ה 8 מ"מ). ואז הורה הרופא להוסיף אסטרופם 1 ביום וגינלית.
שאלותיי:
א. האם ייתכן שהפרוגינובה אצלי עובדת הפוך ולא רק שלא מעבה את הרירית אלא אף מעכבת את גדילתה?
ב. האם תפקיד הפרוגינובה הוא רק לעבות את הרירית או שמא גם לעכב ביוץ?
ג. מה תפקידו של האסטרופם?
ד. אחרי יומיים של אסטרופם ה E2 נתן קפיצה מ 500 ל 15000. מה זה אומר? למה טוב אי 2 גבוה כל כך ועל מה זה מעיד?
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הכנה לתרומת ביצית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/12/2012שלום טלי
1.לעיתים תיתכן תגובה בילתי הולמת בטיפול בפרוגינובה או בתרופה אחרת והרירית מתעבה פחות מאשר בתהליך הטבעי
2.תפקיד הפרוגינובה הינו לעבות את הרירית,האפקט של הצפה הורמונלית באסטרוגן דוחה גם את הביוץ
3.האסטרופם הוא עוד תכשיר אסטרוגני אשר דומה לאסטרוגן המיוצר ע"י השחלה,והעליה ברמת ההורמון היתה מתרחשת בכל מקרה
4.רמת E2 גבוה מלמדת על ספיגה טובה של הורמון והעלאת רמתו בדם המעביר זאת לכלי הדם ברחם ושם משפיע על רירית הרחם להתעבות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוד על תשובתך המורחבת, ובעקבותיה-
שלי13/12/20121. האם למרות אי התגובה לפרוגינובה,זה נכון להמשיך וליטול אותה?
2. מכייון שהאי 2 אמור להורות על ספיגה טובה,מדוע לא התעבתה הרירית בהתאם?
הרירית עלתה מ 5 ל6 ביומיים ואי2 עלה מ 500 ל15000- פי 30! האם אין כאן חוסר קורלציה?
3. האם הסה"כ הכללי עד כה (יום 10 למחזור) עושה רושם שההכנה מתקדמת כמו שצריך?
מתוך הנחה שההחזרה תתבצע ב 22/12
ושוב תודה על תשובותיך המורחבות והמעמיקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
שלי14/12/2012לפרופ אשכנזי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תוד על תשובתך המורחבת, ובעקבותיה- - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/12/2012שלום,רירית הרחם אינה מגיבה באותה מהירות שהרמה בדם עולה ,בכלמקרה הייתי מעלה את המנון לטווח של מספר ימים3-5 ואם אכן הרירית תגיב ותעפיל לעובי העולה על 7מ״מ ניתן יהייה לבצע את הטיפול בהתאם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות ביוץ לקראת הזרעהלירי13/12/2012
ד'ר/פרופ' יקר!
אני עוברת הליך הזרעה מתרומת זרע.אנו לקראת הזרעה שנייה. ביום שלישי, 11.12.12 - היום העשירי לאחר קבלת הוסת) ערכנו בדיקת דם ומעקב זקיקים: נצפה זקיק בגודל 11 מ"מ ועוד אחד בגודל 12 מ"מ, שניהם בשחלה ימנית. בדיקות דם הראו: PROGES קטן מ- 0.8 .
לאור הממצאים הרופא הורה לי לעשות אותו הליך היום, יום חמישי 13.12.12: (12 ימי מחזור) - רירית 7.5, בשחלה ימנית נצפו 9, 10, 11, 13, 15מ"מ. בשחלה שמאלית 10 מ"מ. לצערי אין בידי תוצאות בדיקת דם לבדיקה של היום.
הרופא הורה לי לערוך שוב ב.ד ואולטרא סאונד ביום ראשון הקרוב, שאז זה כבר יהיה היום החמש עשרה למחזור.
אציין שעד לפני תהליך ההזרעות והזרקת אובירטל - המחזור היה מדוייק 28 ימים! לאחר מכן הכל השתבש..(?). אגב,אני בת 39.5.
שאלתי היא: האם לא יהיה מאוחר מידי לחכות ולעשות בדיקות ביום ראשון וחלילה אפספס ביוץ? מתי לבצע הזרעה? האם גם אתה היית מנחה אותי באותה הצורה?
תודה רבה לך,
המודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עליי.....
לירי13/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תוצאות בדיקות ביוץ לקראת הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/12/2012שלום לירי,מדוע לא ביצעת ביום שישי אולטרסאונד נוסף,בנסיבות אלו ההחלטה לבצע את הבדיקות ביום א מתבקשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזו קופ"ח עובדת בימי שישי? מכבי לא
לירי14/12/2012חבל מאוד שמי שתלויה בשירותי בריאות ציבוריים מפסידה זמן וכסף לשווא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכולן
מיכל14/12/2012לירי היקרה, כל קופות החולים עובדות בימי שישי לצורך מעקב זקיקים ואולטרסאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקות ביוץ לקראת הזרעה - תגובה - תגובה
פרופ' שלמה משיח14/12/2012תשו לי להתערב. היות וכבר אתמול היה זקיק של 15, הייתי נותן את האביטרל בשבת ומבצע הזרעות ביום ראשון ושני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הגיוני?תחילת הריון13/12/2012
לקראת IVF ראשון, מזריקה אמפולה וחצי מנוגון כבר 4 ימים, בדרך כלל יש אחלה תגובה, לפחות כמה זקיקים קטנים
הפעם.. אין בכלל זקיקים שניתן למדוד אותם וה-E2 הוא כולה 196 (בדרך כלל אני סביב 1000 בשלב הזה)
הרופא אמר שזה טוב כי יהיה לרירית זמן לגדול (שלי לא מצטיינת בתחום)
אבל איך זה הגיוני שכך פתאום זו התגובה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הגיוני? - תגובה
פרופ` דוד בידר13/12/2012לא הגיוני ומה שאמר לך הרופא זה לא נכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה עושים בדר"כ במצב כזה?
תחילת הריון13/12/2012תודה על התגובה המהירה!
הרופא שלי העלה את המינון ל-2 אמפולות (במקום 1.5) ואני אבדק ביום שני 17/12 שוב.
יש לציין כי לקחתי גלולות בין טיפולים בכדי לעבור היס' אבחנתית (תקינה) והמחזור הגיע לפני 3 ימים - יום אחרי שהתחלתי כבר להזריק
יתכן שמצב זה השפיע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה עושים בדר"כ במצב כזה? - תגובה
פרופ` דוד בידר13/12/2012נראה לפי התגובה ביום ב.
אם לא הולך תחליפי התרופות, יתכן שבסדרה זו יש בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים לאחר החזרהמאיה13/12/2012
שלום, פתחתי הודעה חדשה כי נראה לי שפספסתם את השרשור - מקווה שזה בסדר.
לאחר שביום שני היה קצת דם על מקל התמיכה ואחריו קצת הפרשות חומות. אתמול היה לי דימום בניגוב למשך 15-30 דק' בערך - לא חום, זה היה בוודאות אדמדם, מעט ורק בניגוב.
ואחרי זה כל היום בניגוב היו לי הפרשות מוזרות בצבע חום קצת, כמו חתיכות קטנות קטנות וצמיגיות. ובערב יצא כבר גוש צמיגי וחום בניגוב (לא ענק, אבל גושון).
מה זה אומר? האם זה עובר רצוץ?
תזכורת - אתמול היה בדיוק שבוע לאחר ההחזרה של 2 עוברים.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימומים לאחר החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/12/2012שלום מאיה ,לטעמי הדימום נובע מגירוי מקומי של צואר הרחם,לאחר שהדם נקרש הוא יוצא בצורה שתארת,לכל בשלב זה תמשיכי את הטיפול כרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מאיה13/12/2012תודה רבה פרופ'! זה מאוד משמח אותי... אין לך מושג כמה! אבל למה אתה לא חושב שמדובר בהפלה? האם זה סימנים אחרים? תודה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/12/2012מאיה שלום ,6 ימים לאחר החזרה קשה לדבר על "הפלה" במיוחד שאת נוטלת תכשירים הורמונלים לתמיכה ואת בפועל מספר ימים לפני מועד המחזור הצפוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהא13/12/2012
אחרי החזרה אני מטופלת באוטרוגסטן ופרוגינובה. יש לי רגישות בחזה הוא קצת כאוב. מה יכולה להיות הסיבה? האם התרופות?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/12/2012שלום,הכאב בחזה נובע מתגובת בלוטות השד לטיפול ההורמונלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהא13/12/2012
אני צריכה לעשות היסטרוסקופיה אחרי גרידה שעברתי לפני חודש ושבוע. עדיין לא הגיע המחזור.שכחתי לשאול את הרופא מתי אפשר לעשות את בדיקת ההסטרוסקופיה. האם עלי לחכות למחזור ואז לעשות את הבדיקה או שעלי לחכות שני מחזורים?(אני חוששת בגלל רירית הרחם).
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/12/2012שלום ,הייתי ממליץ לך לעבור את ההיסטרוסקופיה לאחר קבלת מחזור אחד או שניים,אלה אם ישנה סיבה הקשורה בביצוע הגרידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום וכאבי בטן לאחר החזרת מוקפאיםישראלית13/12/2012
שלום רב, ב"ה נקלטתי להריון אחרי 6 טיפולי ivf בהחזרת שני מוקפאים (בת 29)
אני בשבוע 7 וכבר שבועיים יש לי דימום (לעיתים קל ולעיתים כבד) מלווה בכאבי בטן.
קיבלתי הנחיה לשכב ועשיתי אולטראסאונד וראו עובר עם דופק (החזירו שניים ונצפה שק אחד).
לדברי הרופא צוואר הרחם סגור ולא רואים משהו חריג , האם יכול להיות שהדימום נמשך שבועיים ? מה יכולה להיות הסיבה ?
הבדיקה הבאה שנשלחתי לבצע היא רק בעוד חודש וחצי לשקיפות עורפית, האם הגיוני שאני לא צריכה לבדוק את מצב העובר לפני ?
מכיוון שמדובר בהריון ראשון לאחר שנתיים של טיפולים אני ממש מודאגת ורציתי לדעת מהם הסימנים להפלה (כלומר מתי אני צריכה ממש לדאוג) ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימום וכאבי בטן לאחר החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/12/2012שלום ישראלית
ללא ספק אם קיים דמם אקטיבי יש צורך בבדיקה חוזרת שעשויה לאתר את הבעיה ובמיוחד אם נוצרת המטומה הקשורה להריון,באשר לשיקול הדעת לגבי הטיפול התמיכתי ראוי להיוועץ ברופא שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרת עוברטל13/12/2012
שלום ביום שני הזה אהיה אחרי 14 יום לאחר החזרת עובר ואני רוצה לדעת האם אוכל באופן עצמאי לעשות בדיקת בטא כדי לדעת מה קורה ? איך אפשר ? האם בדיקת הריון תוכל להעיד על משהו בשלב זה שלושה ימים לפני בדיקת הדם במרפאה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאחר החזרת עובר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/12/2012שלום טל ,בדיקת הביטה להריון מבוצעת 12 יום לאחר ההחזרה על מנת לאשר כניסה להריון,באשר לאיכותו נדרש מעקב בהמשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות תודה מראש על התשובותקטי13/12/2012
לקראת הזרעה:
יום 1 למחזור E2 198.82 פרוגסטרון 3 .
יום 12 למחזור ק2 390.86 פרוגסטרון 2.57
שאלות:
מתי יתרחש ביוץ באלו ערכים תוך כמה זמן?
האם ההורמונים תקינים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כמה שאלות תודה מראש על התשובות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/12/2012שלום קרין
בנתונים שאת מוסרת טרם התרחש ביוץ,נדרשת גם בדיקת אולטרסאונד לבדיקת זקיקים על מנת לספק לך אינפורמציה מדויקת יותר באשר למועד הביוץ הצפוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ההתקדמות של הבטא סבירה?דנה13/12/2012
אוביטרל לפני שאיבה:יום חמישי 22.11
שאיבה:יום שבת 24.11
החזרה: של עובר אחד בן 4 תאים בדרגה א: יום שני 26.11
(את כל הסבב עשיתי ללא הורמונים חוץ מהאוביטרל)
---
יום ראשון 2.12 שהוא היום ה- 21 לממחזור הבטא:3.2
יום שני 3.12 הבטא:3.47
יום שלישי 4.12 הבטא:11.4
יום רביעי 5.12 הבטא:24.3
יום חמישי 6.12 הבטא 41.5
יום שישי 7.12 הבטא:84
יום שבת 8.12 ----לא עשיתי בדיקות
יום ראשון 9.12 הבטא 154
יום שני 10.12 הבטא 216
יום שלישי 11.12 בטא 242
יום רביעי 12.12 בטא 284
----
ביום שישי 7.12 זה היה היום ה11 למחזור הבטא כאמור 84 ואחר כך ביום ה- 13 למחזור הבטא 154 ואחר כך ביום ה- 15 למחזור הבטא 242
כלומר היו 2 הכפלות
--
השאלה שלי אם אחרי שתי הכפלות הבטא לא בדיוק מכפילה את עצמה, אלא רק מראה מגמת עלייה עד לשבוע החמישי - האם זה מצביע על בעייה בתקינות ההריון ? או שיש עוד סיכוי שההריון בסדר ...?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ההתקדמות של הבטא סבירה? - תגובה
פרופ` דוד בידר13/12/2012זה לא הכפלות טובות.
רוב הסיכויים שזה לא תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעילות ספורטיבית לאחר החזרהאא13/12/2012
ד"ר שלום,
אתמול החזירו לי עוברים לרחם.
האם מותר לעסוק בפעילות גופנית מאומצת? (אירובי, קיק בוקסינג, ספיניניג)
יש לציין שלפני הליך ה-IVF נהגתי לעשות ספורט באופן קבוע.
האם מותר להמשיך לעסוק בספורט?, ואחרי כמה זמן מיום החזרת העוברים?
תודה ויום נפלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעילות ספורטיבית לאחר החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר13/12/2012אין תשובה חד משמעית לעניין.
בכל אופן אנו ממליצים להימנע מקיום יחסים בארבעת הימים לאחר החזרה.
בימים אלה יש השרשה.
אני חושב שאין מניעה מספורט באופן הגיוני, לאחר כ 4 ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקות הורמונים לפני הזרעהשרונה12/12/2012
ערב טוב,
אשמח לקבל את דעתכם לגבי קבלת הורמונים לפני טיפול הזרעה. האם נדרש ?
ואיזה הורמונים מומלץ לקחת? באיזה כמויות?
תודה וחג שמח,
שרונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקות הורמונים לפני הזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר13/12/2012הטיפול צריך להיות לפי האבחנה של בעית הפוריות כך שהיא אפשר לענות על שאלתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מחשבים את גיל ההריוןענת12/12/2012
ממתי מהחזרת המוקפאים באותו היום???הגיל של העובר 3ימים ניראה לי היה שהקפיאו
איך מחשבים את גיל ההריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/12/2012ענת שלום ,גיל הריון מחושב ממועד השאיבה + שבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקותסיגל12/12/2012
שלום,
האם יש משמעות לתוצאות
Cardiolipin IgG Ab | GPL U/ml |
1.9
Cardiolipin IgM Ab | MPL U/ml |
5.8
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות בדיקות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/12/2012שלום סיגל
רמה נוגדנים מסוג IgG הנמוכה מ-23 מיקרוגרם למיליליטר, או רמת נוגדנים מסוג IgM ו-IgA הנמוכה מ-11 מיקרוגרם למיליליטר, נחשבים תקינים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)