מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקות הורמונליותשקד20/12/2012
שלום,
עשיתי בדיקות דם ביום 4 למחזור ולהלן התוצאות:
פרולקטין 325
LH 12.5
FSH 7.5
E2 193
DHEA-s 4.4
אשמח לדעת אם זה תקין, יש לי חשש לשחלות פוליציסטיות האם הבדיקות מאמתות את החשש?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקות הורמונליות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/12/2012הבדיקות בגדר הנורמה ,יחס של LH/FSH מתקרב לשניים כך שיתכן וקיימת אפשרות לשחלות פוליציסטיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עליית בטא ודימוםמאיה20/12/2012
שלום, אני פותחת הודעה חדשה כי נראה שפסיספסתם אותי ואני ממש לחוצה.
אני אחרי הפריה ראשונה (החזרת 2 עוברים בני 3 ימים) - 14 יום אחרי ההחזרה (כולל יום ההחזרה) הבטא הייתה 214 ויומיים אחר כך (היום) - 460.
למרות שהבטא היום 460 - בשעה 15:00 אחרי שהוצאתי את מקל התמיכה היה דם על המקל, ואז גם הרבה על התחתונים וגם לא מפסיק בניגוב... תמיד יש לי קצת דם על המקל, אבל כזה עוד לא היה שהגיע גם לתחתונית והרבה בניגוב. מאז הדימום בניגוב לא ממש הפסיק. מה זה אומר ומה לעשות? תודה :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עליית בטא ודימום - תגובה
פרופ' שלמה משיח20/12/2012עליך להגביר את התמיכה: אם את לוקחת, לדוגמא, שני אנדומטרין-תקחי שלושה. מחר יש לחזור על הבטא. רצוי לנוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
מאיה20/12/2012אני לוקחת שלושה ביום - אז מתי להוסיף?
אם הדימום יפסק - האם לעשות בטא מחר או בראשון?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עליית בטא ודימום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/12/2012מאיה שלום,יתכן ופצעת את עצמך בזמן החדרת הנרות,או שנגרם גירוי מקומי בצואר הרחם מהנרות,בכל מקרה ערכי הביטה תקינים,יש אפשרות שתוסיפי זריקות פרוגסטרון ריטרד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטות בשחלותמודאגת20/12/2012
שלום לרופאים
אני מוטפלת IVF עשיתי כבר 6 טיפולים יש לי FSH בין 11-18
בדרך לטיפול מס' 7 אחרי 10 חודשים הפסקה
מחכה להתחיל בוסת הבאה
היום יום מחזור 8 הרופא בדק ב-US מה עם ציסטה שכבר ראינו
שני מחזורים
אחת בצד שמאל 23 ס"מ
והיום ראה עוד אחת בימין בגודל 23 ס"מ
כמובן שלא היה נראה לו כמו זקיק
ושלח אותי ל-US אגן קטן+דופלר
ובדיקת דם CA-125
מה זה???
אמר שייתכן כי לא נוכל להתחיל טיפול עד שלא נדע מה הציסטה הזאת
יש לציין כי בתחילת מחזור הציסטה לא מפרישה הורמונים (האסטרדיול קטן מ-100)
מה זה יכול להיות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ציסטות בשחלות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/12/2012שלום,הרופא שלך מבצע בירור בסיסי לציסטה שהופיעה ללא טיפול וכוונתו להבטיח שמדובר בציסטה שפירה,לפני שהוא יתחיל בטיפול הייעודי אחד הסמנים הביולוגים לאופיה של הציסטה השחלתית הינו ה-ca 125
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לפרופ'
מודאגת21/12/2012חודש שעבר כן הייתי עם הורמונים
אומנם לא טיפול IVF
אבל תזמון יחסים עם 2 אמפולות מונפור ל-5 ימים
ותמיכה של פרגסטרון+פרוגינובה
האם ייתכן ציסטות בגלל זה?
הטיפול של ה-IVF מתוכנן ל-5 מונופור ביום
האם זה לא יהיה מתאים לי???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך שאלה לפרופ' - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/12/2012שלום,קרוב לודאי שהציסטות הן פרי הטיפול שעברת לכן העניין פחות מדאיג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום!האם השרשה עובר חייבת להיות עםשרונה20/12/2012
הפרשה דמית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום!האם השרשה עובר חייבת להיות עם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/12/2012חווה השתרשותן של עובר אינה חייבת להיות מלווה בהפרשה דמית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לכל הרופאים המקסימים כאןשירה20/12/2012
אתם מלאכים שלנו!
תודה על הקדשת הזמן בהתנדבות!
תמיד אני נרגעת כשאני נכנסת לכאן לשאול משהו!
יישר כח ותבורכו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לכל הרופאים המקסימים כאן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/12/2012תודה על המילים החמות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסתמה של מאמץ וטיפוליםאשה20/12/2012
שלום! עומדת להתחיל בעוד שבועיים טיפול ivf ראשון . האם צריך לציין לרופא שאני סובלת מאסתמה של מאמץ? (כלומר רק כשאני מתאמצת- הרבה מדרגות או הליכה מהירה- אני חווה התקף של חרחורים, "שריפה" בבית החזה וליחה, וההתקף עובר ללא שום טיפול שהוא לאחר כ-15 דק').
האם יש התייחסות מיוחדת בטיפולים במקרה של אסתמה כזו?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אסתמה של מאמץ וטיפולים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/12/2012לדעתי עלייך לדווח לרופא על התופעה במיוחד שהפעולה כרוכה גם בהרדמה והתערבות חודרנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקול הכנה לתרומת ביציותשלי20/12/2012
שלום
לפני החזרת טריים בארץ.
במשך למעלה משבועיים קיבלתי 3 פרוגינובה ביום,אח"כ נוסף 1 אסטרופם ולסיום כמה ימי צטרוטייד.
ואכן לא בייצתי וגידלתי רירית נאה (זקיק 19.רירית 9. פרוג 2.2. אי 2 10000)
השאיבות מתבצעות היום ומחר וההחזרה בהתאם ביום א או ב.
היום הרופא הורה להמשדיך עם הפרוגינובה והאסטרופם ולהפסיק!! עם הצטרוטייד.
אמר שלא משנה אם אבייץ,בגלל האנדומטרין שיוסיף לי.
שאלתי אליכם נוגעת לעניין הפסקת הצטרוטייד:
עפ"י נתוני הפרוג סביר שלא אבייץ היום או מחר (מה שהיה מתיישב בול על השאיבות).
אם כן- מדוע נאמ לי להפסיק את הצטרוטייד?
החשש שלי שאם אבייץ בעוד יומיים- שלושה לא תהיה סינכורניזציה של הרחם לגיל העוברים.
האם תוספת האנדומטרין היא שהופכת את העניין לאפשרי?
אם כן אשמח לדעת מה תפקידו של האסטרוגן-אנדומטרין בעניין וכיצד למרות הביוץ שלא בעתו,עדיין ההחזרה תהיה במקומה.
ואם לא האסטרוגן הוא ש"מסדר" את העניינים, האם אין זו טעות להפסיק עם הצטרוטייד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוטוקול הכנה לתרומת ביציות - תגובה
פרופ` דוד בידר20/12/2012זה לא הפרוטוקול שאני מכיר לתרומת ביציות אך מטרת הצטרוטיד הוא שלא יהיה ביוץ כי את הביציות את צריכה לקבל בדיוק כאשר את הביוץ מבצעים על די מתן הפרוגסטרון ביום קבלת הביציות שלך.
אם לקחת אסטרוגן ורירית טובה , כמו שאצלך, ורמת הפרוגסטרון נמוכה אז נותנים פרוגסטרון כי ככה זה גם באופן טבעי .יום מתן הפרוגסטרון הוא גם היום שאת צריכה לקבל ביציות.
מתן נוגדי הביוץ ניתן מהחשש שרמת הפרוגסטרון תעלה טרם קבלת הביציות.
אך מתן צטרוטיד בתרומת ביצית לא מקובלת כל כך וגם לא התוצאות של ההצלחות.
בכל אופן את צריכה להמשיך את האסטרוגן ולהתחיל פרוגסטרון לפי הוראות.
את הצטרוטיד אפשר להפסיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה מאד ולפי
שלי20/12/2012דבריך יש לי עוד כמה שאלות (אם אפשר):
1.האם כשכתבת יום קבלת הביציות הכוונה היא ליום השאיבה של התורמת?
2. האם מרגע מתן האנדומטרין אני נכנסת אוטומטית לביוץ?
3. הבנתי שאתה לא מצדד במתן צטרוטייד בהליך הכנה,אשמח לדעת מדוע.
4. איזה פרוטוקול הכנה אתה מוצא כנכון לקראת החזרת טריים?
ושוב תודה על התשובה המקיפה
אני ממש מעריצה את הפורום הזה
תמיד תשובות מהירות ומקיפות
מדהים וכה לחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין כמו פרופ' בידר!! יישר כוח
שרונה20/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה מאד ולפי - תגובה
פרופ` דוד בידר21/12/2012יום קבלת הביציות זה יום השאיבה של התורמת.
מרגע קבלת הפרוגסטרון זה יום הביוץ.
הצטרוטיד מונע עלית הורמון הביוץ וזה אומנם יכול לקרות במהלך לקיחת האסטרוגנים
אך הכנה בתוספת צטרוטיד לא נבדקה וכמו כן השפעת הצטרוטיד על ההשרשה גם לא נבדק.
לכן התוספת של התרומה זה פרוטוקול הגיוני אך משמעותו לא ברורה ובשלב זה עדיף לתת רק אסטרוגן ופרוגסטרון ולעשות מעקב דם לראות שבאמת אין עלית פרוגסטרון עצמונית לפני שאיבת התורמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושוב אלפי תודות ותוספת קטנה
שלי21/12/2012עד 3 ימים לפני השאיבה לא לקחתי צטרוטייד,אבל מה שקרה זה שהפרוגסטרון כן התחיל לעלות אצלי ורק אז קיבלתי צטרוטייד ל3 ימים, מה שאכן עצר את העניין. ואכן ביום השאיבה הפסקתי עם הצטרוטייד לגמרי.
מעניין מה אתה עושה כאשר למרות כל האסטרוגנים והפרוגסטרונים הפרוג עולה,איך אז עוצרים את עלייתו?
ושוב-תודה מקרב לב
הפורום הזה לא פעם נתן לי תשובות מהירות ומקיפות,כשלא היה מי שיענה, ואני גאה שיש כאן רופאים כל כך רציניים ונחמדים שלא מזלזלים באינטילגנציה ובחששות של המטופלות, וברצון שלנו לדעת במדויק מה קורה ולא רק לקבל "הוראות מגבוה" כאילו היינו רחם בלי לב ומוח.
תודה
יישר כח
מבחינתי זה פורום מנצח!
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושוב אלפי תודות ותוספת קטנה - תגובה
פרופ` דוד בידר21/12/2012אין דבר כזה שצטרוטיד יעצור עלית פרוגסטרון אם הפרוגסטרון כבר עלה.
אצלך לא ראיתי שה פרוגסטרון עלה-2.2 זה תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שאני מגזימה
שלי21/12/2012אבל שולחת חיבוק ונשיקה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצובהלירז20/12/2012
שלום
יום ראשון היתה החזרה של עובר רירית בעובי 13 בערך
ובנוסף לוקחת אנדומטרין 1 בבוקר ואחד בלילה
היום היתי בבדיקת דם והאחות אמרה לי שהפרוגסטרון נמוך ולהתחיל לקחת 6 נרות ביום!!!!
על מה בדיוק ההשפעה של הנרות האלו?????
והאם זה הרס לי את השתרשות העובר????????כי ההשתרשות היתה אתמול או שילשום
ממש לחוצהה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
לירז20/12/2012יש לציין שהאסטרדיול ברמה טובה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עצובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/12/2012שלום לירז,הסיכוי שנפגע הליך ההשתרשות באם התרחש קטן ביותר,המשיכי בתקווה שתצליחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עליית בטאמאיה20/12/2012
שלום, אחרי הפריה ראשונה (החזרת 2 עוברים בני 3 ימים) - 14 יום אחרי ההחזרה (כולל יום ההחזרה) הבטא הייתה 214 ויומיים אחר כך (היום) - 460. האם העלייה תקינה? האם לא אמור היה לעלות יותר? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד דבר
מאיה20/12/2012למרות שהבטא היום 460 - עכשיו אחרי שהוצאתי את מקל התמיכה היה דם על המקל, ואז גם הרבה על התחתונים וגם לא מפסיק בניגוב... תמיד יש לי קצת דם על המקל, אבל כזה עוד לא היה. זה מתחיל להיראות כמו התחלה של מחזור. מה לעשות? תודה :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיתכן שפיספסתם אותי...
מאיה20/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עליית בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/12/2012מאיה שלום ,עלית הביטה בשלב זהמספקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיה הבחנתיתמרים20/12/2012
שלום רב,
למה חשוב לעבור היסטרוסקופיה הבחנתית לפני טיפולי פוריות?
האם אחרי 3 טיפולים לא מוצלחים וטרם בצעתי היסטרוסקופיה מעיד אי הצלחה בטיפול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היסטרוסקופיה הבחנתית - תגובה
פרופ` דוד בידר20/12/2012לא מעיד ,וגם לא צריך לעשות היסטרוסקופיה אם רירית הרחם תקינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
לילי20/12/2012רירית הרחם מעולה ברוך השם.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטילורד20/12/2012
שלום, מזריקה דקפפטיל 0.1 כבר שבוע, בשבוע זה חלה ירידה גדולה במצב הרוח, התקפי בכי, תדונות קיצוניות, האם ניתן להפסיק את השימוש מבלי לפגוע בפרוטוקול וכאשר תגיע הווסת שאמורה להופיע בכל יום כעת להתחיל בגונאל כפי שתוכנן ולקבל צטרוטייד במקום הדקפפטיל? או שאם התחלתי בדקפפטיל לא ניתן להמשיך פרוטוקול? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דקפפטיל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/12/2012ורד,ניתן להפסיק את הדקפפטיל ולהתחיל במחזור פרוטוקול טיפולי שיכלול בהמשך צטרוטיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גושיםלולי20/12/2012
היי שהוסת החודשית שלי באה.. היא מלווה בגושים אדומים כאלה כמו כבד עוף סליחה על התיאור אבל זה ממש חשוב לי מה זה אומר??? והאם יש טיפול כלשהו
גושים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/12/2012שלום,בראש ובראשונה עלייך להיוועץ ברופא שלך שישלול אפשרות של סיבה אורגנית לריבוי דימום וקרישי דם במחזור,או סיבה הורמונלית,בכל מקרה קיימים תכשירים להפחתת הדימום שהרופא ירשום לך בהתאם לנסיבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאיםמיקי20/12/2012
שלום רב,
אני שבוע לאחר הזרעה.
רציתי לדעת האם אני יכולה לעשות ספורט שכולל כפיפות בטן, שמיכה, קפיצה על דלגית?
בתודה מראש,
מיקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לרופאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/12/2012חוץ מהקפיצות את יכולה לבצע את השאר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזמון הזרעהמיכל20/12/2012
לרופאים המכובדים,
קיבלתי גלולות למשך 14 יום לצורך העלמת ציסטה קטנה, סיימתי את הגלולות אך לא הופיעה ווסת אלא רק כתמים קלים למשך יום אחד בלבד, ביצעתי בדיקות דם ואולטרסאונד כמה ימים לאחר ההכתמות והאסטרדיול כבר עלה ל-670 ופרוגסטרון 2.5
ביום ה-11 להכתמות , שזה היום, ביצעתי שוב בדיקות, באולטרסאונד זקיק 22 מ"מ, רירית 12 מ"מ ללא נוזל. פרוגסטרון 4.7 , אסטרדיול 1680 ו-LH הגיע ל-68
הרופא החליט לוותר על אוביטרל וביצענו היום הזרעה. האם נראה כי התזמון נכון ואכן היום יהיה ביוץ לאור הנתונים? המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תזמון הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/12/2012שלום,לאור הנתונים ההורמונליים שלך,ובמיוחד לאור עליית ה-LH הביוץ שלך צפוי ב-24שעות הקרובות מביצוע הבדיקה,כדאי לבצע גם מחר הזקעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בגיקותבדיקותלולי20/12/2012
היי הוצאת זרע מהאשך כרוכה בניתוח כלשהו? כאבים לאחר מכן? זמן התאוששות?
האם שתן יכול לפגוע בבדיקת זרע כי הזרע בכלי היה דליל מאוד ולא סמיך?? אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגיקותבדיקות - תגובה
פרופ' שלמה משיח20/12/2012ראוי לשאול את הרופא שעתיד לבצע את הניתוח. באופן כללי יש שתי שיטות לשאיבת זרע מהאשך: 1. TESA שבה מחדירים מחט פשוטה-זו שיטה פשוטה יטותר ושאין אחרי כמעט כאבים.
2. TESE שמשמעותו פתיחת העור של שק האשכים ובצוע ביופסיה באשך. זו שיטה יותר מסובכת ויש אחריה כאבים ואולי נפיחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)