מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הורמוניםאני02/12/2012
שלום
בטיפולים כבר 3 שנים. תמיד מחזורים סדירים ואין הסבר לאי ההצלחה.בת 35
אני נמצאת במעקב לקראת החזרת מוקפאים
זהו היום ה 10 למחזור וערכי ההורמונים מאוד נמוכים
פרוגסטרון קטן מ 0.9
אסטרדיול 87
LH 3
באולטראסאונד נראו זקיקים קטנים והטכנאית טוענת שיש זקיק לא צלול בגודל 13 מ"מ.
מדוע הערכים נמוכים? על מה יכול להעיד?
בדר"כ במעקבים קודמים ביום הזה כבר היה זקיק מוביל והערכים היו גבוהים יותר.
מבייצת בדרכ ביום ה 14-16
האם יש סיכוי לביוץ בקרוב? מה יכולה להיות הבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הורמונים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/12/2012תמשיכי במעקב ויש סיכוי שבהמשך תתחיל תגובה שהתעכבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' אשכנזיגלי02/12/2012
פרופ' אשכנזי שלום
יש לי 2 שאלות אודה לך עם תענה לי
30 יום לאחר קיסרי ועדיין מרגישה רגישות מאיזור הרחם ולא יכולה עדיין ללכת למרחקים ארוכים ברגל האם זה תקין?
יש לי עדיין דימומים ובמכתב שיחרור היה רשום להמשיך להזריק קלקסן 6 שבועות.
הזרקתי בהריון עקב קרישיות יתר פקטור 5 אך שמתי לך שאני ממשיכה לדמם כשאני מזריקה ואם יום אחד מפסיקה הדימום פוחת משמעותית
האם זה נורמלי 4 שבועות לאחר לידה לדמם והאם אפשר להפסיק את הקלקסן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/12/2012שלום גליה
הדמם היה צריך להסתיים כבר ,ולכן עלייך להיבדק ולהפנות את השאלה של המשך הטיפול הנוגד קרישה לרופא המטפל ,בנסיבות רגילות אם הטיפול ניתן רק לצורך ההריון ומשכב הלידה זוהי התקופה שלמעשה צריםך להפסיק את הטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' אשכנזי
גלי02/12/2012פרופ' אשכנזי שלום
את הקלקסן קיבלתי רק לצורך ההריון אין בעייה של קרישיות מעבר לזה 4 שבועות לאחר לידה האם ניתן להפסיק את הקלקסן כי יש לי הרגשה שהדימום ממשיך עקב הקלקסן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקותנטלי02/12/2012
אני נמצאת בשבוע 5 להריון, היום עשיתי בדיקות דם לבקשתו של הרופא להלן התוצאות בבקשה עזרתכם בפיענוח התוצאות .
BETA -HCG 2471 חיובי
ESTRADIOL 672.7 PG/ML
PROGESTERONE >60.0
מחכה לתשובה בהקדם ממש חשוב לי לדעת שהכל בסדר .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקות - תגובה
פרופ` דוד בידר02/12/2012הבדיקות אומרות שיש הריון אך צריך לעשות אולטרה-סאונד כדי לראות מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וולטרןדנית02/12/2012
האם ניתן לקחת וולטרן או כל כדור להרגעה לאחר החזרה ? מותר לשתוצ יין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
וולטרן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/12/2012לאחר החזרה כדאי להימנע מוולטרן וגם משתיית יין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרתכםקרן02/12/2012
שלום לרופאים,
אני בשבוע 6 (+4), לוקחת תמיכה 3 פעמים ביום אוטרוגיסטן ופעמיים בשבוע זריקת פרגניל (במינון נמוך של 1000 יח'). בשבוע האחרון אני סובלת מבחילות קשות במשך כל היום, ללא הקאות וחוץ מקרקרים וצנימים לא מצליחה לאכול כלום. בנוסף כל בוקר (וסילחה על התאור) אני משלשלת מספר פעמים. יש לי רחם אחורי.
1. האם התמיכה גורמת לתופעות האלו? בעוד 3 שבועות אמורה להפסיק עם התמיכה, אז התופעות יעברו?
2. האם יש קשר בין צואה רכה (מיימית) לבין רחם אחורי?
3. מאחר ואני אלרגית לפרמין נתנו לי נגד בחילות כדור שנקרא זופרן (בדר"כ אני מקבלת מוטיליום אבל אמרו שזה אסור בהריון) האם אכן זופרן לא יפגע בהריון?
תודה רבה על כל עזרתכם ואודה מאוד לתשובה על כל 3 השאלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בבקשה עזרתכם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/12/2012שלום קרן
לטעמי אין קשר בין הטיפול התמיכתי והתופעות הגסטרואינטסטינליות שלך ,ובאותה מידה אין קשר לכך שהרחם במנח אחורי,אין בעיה בלקיחת זופרן.
אם את לוקחת תכשירי ברזל אולי כדאי שתפסיקי זאת למספר ימים והתופעות ירגעו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות יתרק02/12/2012
ייתכן שעדיין יש לי רגישות יתר בשחלה?
אני בשבוע 22 עם תאומים אחרי IVF ומאז ההפריה יש לי את אותו כאב שהרופא אבחן כרגישות יתר בשחלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רגישות יתר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/12/2012שלום,אפשרות כזו בהחלט קיימת ,אולם אם התופעה חדשה צריך לאבחן את הסיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גזיםנטלי01/12/2012
שלום ,
אני בהריון בשבוע ה-5 אחרי IVF ראשון הוחדרו שני עוברים לרחם אני לוקחת תמיכה של נרות וכדורים .וכולל חוצמה פולית -אני סובלת מגזים כל היום ממש מוזר האם זה תופעה חריגה ?
מחכה לתשובה בהקדם .
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גזים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/12/2012שלום,לקיחת נרות הפרוגסטרון גורמות במידה רבה לתפיחות של המעיים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
נטלי01/12/2012אני משתמשת בנרות אנדומטרין ..... וכדורי אסטרופם .
זה גם קשור ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/12/2012כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינוןאיילה01/12/2012
שלום לרופאים
יש לי שאלה קצת מוזרה מצטערת על התיאור...
יום שני עברתי הזרעה בבוקר, בערב קיימנו יחסים
יום שלישי אחה"צ שמתי קרינון ושבאתי להוציא את הקרינון מהנרתיק לא לחצתי על החלק שמשחרר את החומר ואז נוצר וואקום ששאב לי כראה מה שהיה בנרתיק ויצא רצועה צמיגית של זרע כנראה שנקרש.
האם יכול להיות שהוואקום שנוצר ושאב החוצה את ההפרשה יכול לפגוע בטיפול?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/12/2012אין שום סיכוי שדבר כזה יקרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינון - תגובה
פרופ` דוד בידר02/12/2012באופן כללי מתן קרינון בטיפולי הזרעות מיותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל וביוץ - שאלה לרופאיםnoa01/12/2012
שלום, רוצה לדעת אם למרות הטיפול (פיוריגון, אוביטרל והזרעה) יכול להיות עדיין ביוץ מוקדם או ביוץ מאוחר? או שכאשר נמצאים בטיפול אין סיכוי שיהייה ביוץ שלא ציפינו לו? (כאמור מוקדם או מאוחר).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוביטרל וביוץ - שאלה לרופאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/12/2012בכל טיפול הורמונלי תיתכן לוטאיניזציה מוקדמת ,כמו כן תיתכן הבשלה מאוחרת של ביציות צעירות יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוביטרל וביוץ - שאלה לרופאים - תגובה
פרופ` דוד בידר02/12/2012אחרי אוביטרל תמיד יהיה ביוץ אך יכול להיות ביוץ מוקדם לפני מתן האוביטרל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי לחזור לטיפוליםורד01/12/2012
שלום,
אני בת 36 לפני 9 חודשים ילדתי את בתי בעזרת טיפולי IVF, בשל בעיית זרע קשה.
הלידה היתה קשה ואקום ועם המון חתכים וקרעים ואיבוד דם, לפני כחודש וחצי עברתי ניתוח כירורגי לתיקון התפרים (כיוון שבלידה תפרו יותר מדיי ).
ה-FSH שלי 10.3.
מתי הייתם ממליצים לחזור לטיפולים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתי לחזור לטיפולים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/12/2012תוך 3-6 חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרת מוקפאיםדנית01/12/2012
ראיתי שרשמתם שאסור פעילות אירובית לאחר החזרה ורקדתי באירוע משפחתי האם זה בסדר ולא הזקתי לסיכויים המעטים שגם ככה קיימים ? אני לאחר 7 החזרות כושלות שתמיד דאגתי לנוח אך הפעם הפסימיות נכנסה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאחר החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/12/2012קשה להאמין שריקוד שיגרתי ללא קפיצות מרובות יכל לפגוע בסיכויי ההשתרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לאחר ניתוחאלמונית01/12/2012
בעברי דיי הרבה הזרעות, הפריות וגם גרידות.
עקב כאבי בטן כרוניים בשנה וחצי האחרונות, עברתי בירור שכלל לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה (רציתי גם לדעת מה מצבי בעניין הפוריות) וגם ציסטוסקופיה + הידרודיסטנציה.
אני מעתיקה לכאן את סיכום ההליך, ואשאל את השאלות בסופו:
"בסקירת האגן ניצפו: רחם תקין, חצוצרה ימיחן: תקינה/ חצוצרה שמאל: תקינה, שחלה ימין: תקינה, שחלה שמאל: עם פני שטח כרוביתיים אך בגודל תקין, שלפוחית שתן: תקינה, תוגלס: תקין.
סקירת בטן עליונה תקינה. ללא הידבקויות כלל וללא נגעים החשודים לאנדומטריוזיס או אחרים.
בהעברת צבע: מעבר תקין מימין, ללא מעבר משמאל.
ללא איבוד דם בניתוח. בגמר הניתוח שתן צלול. ביקורת המוסטזיס תקינה.
בשלב הבא בוצעה היסטרוסקופיה אבחנתית שהדגימה רחם במבנה תקין, רירית תקינה, ללא ממצאים חריגים, שני פתחי חצוצרה תקינים.
בוצעה הזרת צבע דרך ההיסטרוסקופ כשהוא מול פתח חצוצרה ימין תוך הסתכלות לפרוסקופית ונמצפה מעבר גם מימין" (כנראה טעות, והכוונה גם משמאל).
"בשלב אחרון בוצעה ציסטוסקופיה אבחנתית, נצפתה שלפוחית תקינה עם מעבר שתן תקין דרך שני השופכנים, נצפו טרבקולציות של השלפוחית. בוצע ניפוח עד לנפח מקסימילי תחת הרדמה עד לפנח של 450-500 מ"ל. בוצע ריקון והסתכלות מחדש ונצפו גלומרולציות בשלוש קירות של השלפוחית העונות להגדרה של INTERSTITIAL CYSTITIS. בוצע שוב ניפח מקסימלי טיפולי עם המתנה של 20 דקות לפני הריקון".
ברצוני לדעת האם גם שחלה עם מבנה כרוביתי, כפי שצוין יכולה לגרום לכאבי בטן? כי אני מרגישה כאבים באזור השחלות.
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לאחר ניתוח - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/12/2012הממצאים בשלפוחית ובשחלה מחייבים התייחסות של הרופא המטפל ,לטעמי כל אחד מהם עלול להוות בעיה,לא ברור אם נלקחו ביופסיות בשלפוחית ומהשחלה.בכל מקרה פני לרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - לפרופ' אשכנזי
אלמונית01/12/2012פרופ' אשכנזי שלום,
התור המיועד שלי לרופא האורוגניקולוג הוא רק בעוד שלושה חודשים, ובינתיים אני רק מנסה להבין האם גם שחלה עם מראה כרוביתי, יכולה להוות גורם לכאבי בטן קשים?
אשמח אם תוכל לענות לי רק על שאלה זאת.
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - לפרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/12/2012שלום,ההתייחסות למראה כרוביתי של השחלה אינו מספיק כדי לבסס אבחנה,כדאי שתבררי עם הרופא המבצע כדי שיענה על שאלתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהקטי01/12/2012
שלום רציתי לדעת בהזרעה לאן הזרע מוזרק?
אם יש חצוצרה סתומה הזרעה יעילה?
דבר נוסף לגבי הפריות האם ניתן לבצע שאיבה ללא הרדמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה - תגובה
פרופ' שלמה משיח01/12/2012בהזרעה תוך רחמית מוזרק הזרע לתוך הרחם (IUI).
המקרים של חצוצרות חסומות, ההזרקה התוך רחמית אינה עוקפת את החסימה.
בהחלט ניתן לשאוב ביציות ללא הרדמה-בתלות בכוח הסבל של האישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשואלת30/11/2012
אני עומדת כרגע לפני החזרת מוקפאים ולא לוקחת הורמונים
האם עישון חד פעמי של מריחואנה יכול להשפיע על הכניסה להריון? ועל הביוץ הרגיל שלי החודש במידה וגם ננסה טבעי?
מדובר בערב אחד בלבד כשבוע לערך לפני הביוץ
אבל אם יפגע בסיכויים כמובן אוותר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר30/11/2012תוותרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצעד הבא ?נטלי30/11/2012
שלום ,
שבוע שעבר ביום ראשון 25.11 התבשר לי שאני בהריון אחרי טיפול IVF הוחדרו לרחם שני עוברים שלפי דברי הרופא והצוות הרפואי במחלקה נראים ממש טוב .
התוצאה של בדיקת הדם הייתה כמובן חיובית 164 .
אני לוקחת כתמיכה כל יום 4 פעמים אנדומטרין לנרתיק ובנוסף 4 פעמים אסטרופם ופעם ביום חוצמה פולית 5 מ"ג .
מה הצעד הבא ? מתי אפשר לראות באולטראסואנד דופק ?
ואיך אפשר לדעת את גיל ההריון ממתי סופרים ?
שאלה נוספת מה הסיכוי שזה תאומים ? מה אפשר לעשות כדי לשמור ששתי העוברים ישרדו ?
בבקשה עזרתכם בתשובה בהקדם ....
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הצעד הבא ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/11/2012שלום לקראת ה-10לדצמבר ניתן לראות דופק עובר,כעת את נחשבת לשבוע 5הריון,קיימת אפשרות גם להריון תאומים-כל מה שאת צריכה לעשות הוא למלא את הוראות הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)