מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לד"ר בידררעות29/11/2012
שלום
לקראת IVF ראשון
האחות אמרה שהטיפול שלי מתחיל ביום ה5 לוסת לבוא לבדיקת דם ואולטרסאונד וכנראה שאני יתחיל להזריק ביום ה5 לוסת..
החודש המחזור שלי קצת מוזר היה
יום שלישי בעיקרון קיבלתי זה היה מעט דם ומלא הפרשוות חומות כהות ואתמול התחיל לי הדימום המאסיבי
אני מתחילה לספור מאתמול????
אני מפחדת שהטיפול ישתבש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד"ר בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר29/11/2012תתחילי לספור מאתמול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תורמת ביצית פוטנציאלית וPCOSעמית28/11/2012
שלום דוקטור
לתורמת פוטנציאלית שלנו יש שחלה פוליציסטית
האם יש בעיה עם זה? האם היא תוכל לתרום ביצית?
וגם רצינו לדעת האם הגירוי ההורמונלי לא בעייתי עבורה?
שכן לא היינו רוצים לסכן את בריאותה
נודה מאוד לסיועך!
עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תורמת ביצית פוטנציאלית וPCOS - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/11/2012עמית שלום
בתרומת ביציות מתורמת עם שחלות פוליציסטיות יש שני בעיות,אחד לתסמונת הזו יש גם מרכיב תורשתי,ומסה"כ הביציות המתקבלות יש כמות יחסית יותר גדולה של ביציות בילתי בשלות ופחות איכותיות,יחד עם זאת העובדה שמתקבלים יותר ביציות מפצה על האיכות.
אין כל בעיה בהשראת ביציות לתורמת עם שחלות פוליציסטיות במיוחד שהשראת הביוץ נעשית עם זריקות דקפפטיל ,ובאופן הזה נמנע גירוי היתר השחלתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המהירה
עמית28/11/2012תודה רבה, רק רציתי לדעת מעבר למרכיב התורשתי, בהתייחס לנושא איכות הביציות, האם זה אומר שאנו כן עשויים לקבל כמה ביציות טובות, מתוך הרבה שהן לא טובות? אם הבנתי נכון?
האם היית ממליץ לנסות (בהתחשב בעלות) או לחפש תורמת אחרת?
המון תודה רבה!!!
עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה על התשובה המהירה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/11/2012בהחלט יש סיכוי גם לביציות תקינות ובשלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איכות עובריםיעל28/11/2012
איך נחשבים :
1) עובר בן ארבעה ימים שיש לו 4 תאים. איזה סיכוי יש להריון מעובר כזה?
2) עובר בן 3 ימים ויש לו 5 תאים. מה הסיכוי כאן?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איכות עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/11/2012יעל שלום
לעובר בן 4 תאים ביום 4 סיכויים נמוכים ביותר להשתרש,לעומת זאת לעובר בן 5 תאים ביום3 יש סיכויים סבירים להשתרשות(כ-10% )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור של חודשיים בוסת ללא הריוןס28/11/2012
שלום
אני בת 39 +2 ילדים ,ללא הצלחה להריון שלישי, עשיתי 3 הזרעות שהראשונה
נקלטה ונפלה בשבוע החמישי באופן טבעי ללא התערבות.
לאחר ההזרעה האחרונה לפני כחודשיים, קיבלתי וסת שהיא לא וסת רגילה, רק לחצי יום והפרשות חומות, עשיתי בדיקת דם להריון והיתה שלילית.
וסת אחרונה ב-5/10/12
הבדיקות שעשיתי אתמול הם:
Estradiol 1112
Progesterone 63.2
LH Urgent 13.4
HCG-B קטן מ-2
הרופא שלי אמר שאקבל וסת רק בעוד 10 ימים או לחלופין הריון.
השאלה שלי איך זה יכול להיות הריון אם בדיקת הבטא היא קטנה מ-2
והוסת האחרונה שלי היתה לפני כחודשיים.
האם אני צריכה לקבל טיפול כל שהוא?
אודה על תשובתם ס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איחור של חודשיים בוסת ללא הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/11/2012שלום לאיחור במחזור שלך ישנן שתי אפשרויות -האחת ביוץ מאוחר שהתעכב עד לפני שבוע,השניה התהוותן של ציסטות שחלתיות המעכבות את המחזור.
צודק הרופא שלך ,בנסיבות הבדיקה שעברת או שקיימת אפשרות של כניסה להריון בטווח של פחות מ-10 ימים לפני שהורמון ההריון נותן את אותותיו,או שבייצת מאוחר ותקבלי מחזור עוד מספר ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך לשאלה של איחור בוסת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/11/2012כנראה במועד הצפוי לא היה ביוץ,והביוץ התרחש מאוחר יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזמון הזרעהמירי28/11/2012
שלום,
הנני ביום התשיעי למחזור לאחר הזרקת גונל 187 במשך 4 ימים.
באולטרסאונד שעשיתי הבוקר נראה זקיק אחד בגודל 21 ועוד 2 זקיקים בגדלים 12 ו- 13.
בדיקות הדם הראו:
Prog: 1.5
E2 - 2798
כיצד ניתן להסביר את ערך ה-E2 הגבוה עם זקיק אחד מוביל בלבד ובשלב כה מוקדם של החודש?
מתי מומלץ לעשות הזרעה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תזמון הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/11/2012מירי שלום
התגובה השחלתית שלך תקינה וטובה,במצב העיניינים הנוכחי הייתי נותן היום את האוביטרל ומבצע ביומיים הקרובים הזרעות עוקבות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבקטי28/11/2012
רציתי לדעת, האם מצב של חוסר הפרשות מהנרתיק מיד אחרי ביוץ כבר במשך שבוע מעיד על סיכוי שנקלט הריון?
בדרכ אני לא סובלת מיובש.
הביוץ החודש היה ממש מאוחר וכרגע יש איחור במחזור אך בשל ביוץ מאוחר(בדיקת דם הייתה שלילית) האם בכל זאת יש סיכוי???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום רב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/11/2012התייבשות ההפרשות הנרתיקיות יכולה להעיד שכנראה התרחש ביוץ,מול התשובה השלילית קשה להעלות ספקולציות אחרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקפאים -לפרופסור אשכנזישירה28/11/2012
שלום פרופסור אשכנזי היקר,
האם החזרה של מוקפאים על בסיס טבעית -יותר עדיפה לגוף? או שאין הבדל בין החזרה של מוקפאים עם פרוגינובה?
אני מבייצת טבעי וסדיר אך בכול זאת הרופא שלי העדיף שכדאי לי לקח כדורים של פרוגינובה (אגב, אתה אולי יודע מה השיקול לתת, למרות שיש ביוץ מסודר?)
תודה רבה.
עלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מוקפאים -לפרופסור אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/11/2012שלום עלמה
כל העבודות הדנות בנושא אינן מוצאות יתרון לטיפול ההורמונלי התחליפי על פני מחזור טבעי.
היתרון בטיפול ההורמונלי התחליפי מתבטא בשליטה טובה יותר על מועד ההחזרה,הנמצא בשליטתו המליאה של הרופא שלך,והמעקב והתזמון של ההחזרה פחות מסורבלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיל ההריוןאפרת28/11/2012
שלום,
היום בבדיקת אולטרהסאונד ראשונה מאז ההחזרה התגלו 2 דפקים.
הרופאה אמרה שאני בשבוע 6 פלוס 1.
אני מבולבלת, ואשמח להבין כיצד נעשה החישוב.
שאיבת הביציות נעשתה בתאריך ה26.10.12 וההחזרה נעשתה ב28.10.12
תודה על עזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גיל ההריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/11/2012לשם פישוט החישוב גי ההריון נחשב ממועד ההחזרה+שבועיים-ומכאן החישוב של +6 שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות להיסטרוסקופיה והנקהענבל28/11/2012
שלום,
עברתי היסטרוסקופיה להוצאת שארית לאחר ניתוח קיסרי (שני במספר).
קיבלתי לקחת פרוגינובה 3 פעמים ביום למשך חודשיים.
אני מניקה והבנתי שזה יכול להפסיק לי את החלב ובנוסף לא יודעים כיצד מינון כזה גבוה יכול להשפיע על התינוק.
בררתי וראיתי שישנם בתי חולים שלא נותנים בכלל את ההורמונים לאחר תהליך זה.
אני מאוד רוצה להמשיך להניק אבל חוששת ומצד שני אני לא רוצה בעיות פוריות בעתיד.
אני ממש מדוכאת מהעניין ולא יודעת מה הכי טוב לעשות.
אשמח לקבל תשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תרופות להיסטרוסקופיה והנקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/11/2012שלום,לדאבוני האסטרוגן עובר בחלב,ולקיחתו מהווה הוראת נגד יחסית ,לפיכך את חייבת להיוועץ ברופא המטפל בקשר לטיפול שאת לוקחת ואם ניתן לותר עליו בנסיבות הספיציפיות שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מקומות שלא נותנים לאחר פעולה?
ענבל28/11/2012אפשר אולי להוריד מינון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יש מקומות שלא נותנים לאחר פעולה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/11/2012נכון ,לא כל המנתחים משתמשים בטיפול הורמונלי תחליפי לאחר ניתוח של היסטרוסקופיה ניתוחית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשת ומקווה לטובאלינור28/11/2012
שלום קוראים לי אלינור ואני צריכה יעוצ ב7.11 עברתי החזרת 2 עוברים ב21 בטא 623 והיום בטא2677, בבדיקת אולטרסאונד לו מצאו שק ברור רק טיםה קטנה של נוזלים והם אמרו שזה לא נראה שק אני מיואשת, בשלב כזה צריך ליראות משהו או שזה מוקדם???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיואשת ומקווה לטוב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/11/2012שלום אלינור
היום את על גבול 5 שבועות הריון(החזרה ב-7/11 ,ויתכן שמדובר בהריון תאומים,קרוב לודאי שתוך יום יומיים יופיעו שקי ההריון-בצעי ביקורת חוזרת עוד יומיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שמחה לשמוע
אלינור28/11/2012אני ממש מודה לך על העידוד תודה תודה אני שומעת ממך דברים מאוד שמחים, יום שני יש לי שוב אולטרסאונד וב"ה מקווה לבשורות טובות אמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואשת ומקווה לטוב - תגובה
פרופ` דוד בידר28/11/2012הי.
גם אני מקווה לטוב רק שהחישוב שלי אחר.
את עשית בדיקה אחרי 14 יום ולא 12 יום. כך שקשה בכלל להגיד האם זה תאומים.
בדיקה שניה עשית אחרי שבוע והיא נמוכה.
לפי החישוב שלי את בשבוע את שבוע 5 ויום שזה תחילת שבוע 6 והיה צריך לראות שק ברור.
גם אני מקווה לטוב ושנראה שק תקין בעוד מספר ימים אך אם הרומאי לא טעה בראיה שלו אז יש בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואשת ומקווה לטוב - תגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר28/11/2012הרופא שלך לא טעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדוקטור בידרלאה28/11/2012
שלום.
יש משהו שדי מטריד אותי.
אני לאחר הזרעה 5 שלא צלחה
שבוע שהזקתי פיורגון 42 והפתחו מלא זקיקים בגדלים
15, 15 , 16, 13, 12.5, 13.5
סך הכל 6 זקיקים
באותו היום האחות התקשרה ואמרה לי להזריק דקא 0.1 פעמיים בעשר בלילה במקום אוביטרל ולבוא למחרת להזרעה.
יש לי כמה שאלות
1. למיטב הבנתי זקיקים בגודל כזה לא מספיק גדולים בשביל הזרעה האם אני טועה???
2. אני ממש לא מבינה מה ההבדל בין דקא לאוביטרל.. האם הדקא גם גורם להם לבייץ?
אם כן אז למה לא נתנו לי אוביטרל כי הזקיקים לא היו מספיק גדולים. ואני חושבת שזאת הסיבה להזרעה הכושלת!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדוקטור בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר28/11/2012מטרת הדקה זה לגרום שלא יתפתח גירוי יתר שחלתי והסיבה שקיבלת על זקיקים קטנים היה החשש מהריון מרובה עוברים.
לפי דעתי ניתן היה למשוך עוד יום את הזריקות ולראות אם הזקיקים 3-4 גדלו.
בכל אופן יתכן הריון על זקיק 16 אלא שצריך גם לקחתתמיכת אוביטרל כיומיים אחרי הדקה ושבוע במינון נמוך של חצי אמפולה.הסרבן לכך היא שיהיה יותר סיכויים להרות.
אם התגובות שלך הן של גירוי יתר ונכשלת בהרעות תעברי להפריה חוץ גופית שם ניתן יותר טוב לשלוט על המצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאיםדנה28/11/2012
לצערי יש לי כשלונות חוזרים בטיפולי הפריה,את בני הראשון הריתי לאחר טיפול הפריה אחד מוצלח,
מאז 3 הפריות טריים שנכשלו+הרבה טיפולי מוקפאים כאשר 4 מהם הצליחו והביאו הריונות שנפלו (2) וכמיים(2)
עכשיו אחרי הפרית טריים,ההפלות על רקע בלתי מוסבר כמו כן גם הכשלונות.
הוחזרו 2 עוברים לפני שבוע,במצב מצויין רירית טובה מאוד,כל הנתונים תמיד אופטימלים,יש מוקפאים והעוברים מצליחים לגדול לבלסטוציסטים.
האם הפעם למרות הכשלונות הקודמים יש סיכוי טוב כן להצליח?(הגוף כבר רגיל להכשל,ואני כבר די פסימית)
היה שינוי קל בפרוטוקול בנוסף לתמיכה ניתנו גם פרנדינזון ופרוגינובה,בוצע גם AHA/האם זה יכול לעזור?(אני בת 34)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לרופאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/11/2012דנה שלום
בסה"כ כל הפרמטרים שהזכרת הינם סמנים פרוגנוסטים מצויינים להצלחה ,והרופא שלך נקט בכל גישה מסייעת להשתרשות תקינה כולל AHA -איחולי הצלחה בפעם הזו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםענבל28/11/2012
אני חוששת שיש לי דליות, וריד, בפות, ליד הדגדגן.
האם אפשר לעשות משהו כדיי שזה ייעלם? אולי קרח?
שלום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/11/2012מיכל -ממליץ לך לפנות לבדיקה גנקולוגית על מנת לזהות את הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מזריקה 4 מונופור + דקפפטיל 1טלי28/11/2012
בו זמנית, אחד האחרי השני. האם זה בסדר? בלי מירווח זמן..
לא בדקו לי אולטרסאונד זקיקים ביום ה2 של המחזור, כי אני מבוגרת, מניחה שגם זה תקין.
ובכלל, כמה פרוטוקולים יש? האם זה רק מכלול של מינונים, כי כל התרופות זהות פחות או יותר.
ומי שעברה 8-9 טיפולי ivf, זה אומר שכל פעם ניסו לה משהו אחר...? או לא בהכרח. הנושא מרתק!! והפורום מכובד מאוד!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני מזריקה 4 מונופור + דקפפטיל 1 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/11/2012טלי שלום ,קיימים מספר פרוטוקולים והרופא שלך בחר לך את אחד מהפרוטוקולים הקצרים שהוא מוצלח ביותר,לקיחה בו זמנית של התכשירים ההורמונליים היא בהחלט תקינה-בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנק זרע פרטי או מסחטת כספיםנילי27/11/2012
אם הסיפור על הרשלנות המחרידה אצל הבנק של משיח (ולפי התגבות של פרופסור משיח ופרופסור אשקנזי נראה שיש דברים בגו) נכונה אז נכל להסיק הרבה דברים שקשורים לתעשיה גורפת ההון הזאת. אם לא, אז נישאר עם סימן שאלה. אני זוכרת שליפני כמה זמן היה כתוב על תביעה של משהי שקבלה זרע פגום ויצא לה ילד עם בעיה. מענין מה יקרה לעובר הזה. אמן שיהיה בריא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לתותי ונילי:מאפוא כל הרוע והעוינות?
פרופ' שלמה משיח28/11/2012לתותי ונילי.
מאפוא באו כל הרוע והעוינות שבכתיבתכן. האם ממרירות אישית על כל העולם? הרי אינכן מכירות אותי או את חברי. ניראה לי גם שאף אחד מקרוביכם לא התנסה בטיפול (כי אז הייתן כותבות אחרת) אצלי. אולי המניע הוא בתחרות של אינטרסנטים אחרים. אני מופיע בשמי ואתן מסתתרות מתחת לאנונימיות של הפורום ויורות בגב של מי שמשקיע כל זמנו וידיעותיו בקידום טיפולי הפוריות והענקתם למירב הניזקקות בישראל. בושו לכן!!!
פרופ׳ משיח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)