מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפסקת מחזורדנה09/12/2012
שלום לרופאים,
בת 44 + 2 ילדים שבאו ללא כל טיפולים.
מנסה להיכנס להריון שלישי, 2 הזרעות שנכשלו + הפריה אחת שנכשלה (הופרו 2 עוברים "יפים" והוחזרו 2 אך ללא הריון).
פרופיל הורמונלי תקין לחלוטין וזרע מעולה.
המחזור שלי סדיר לחלוטין כל 25-28 ימים.
כרגע המחזור מתאחר לי (איחור של 4 ימים - ולא אני לא בהריון).
חוששת שלא אקבל יותר מחזור בגלל גילי, האם יש סיבה לדאגה?
האם אפשר יהיה להיקלט להריון ( הפריות או הזרעות ) גם כשאין מחזור ?
תודות מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפסקת מחזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/12/2012שלום דניאלה ,להערכתי העיכוב במחזור שלך הוא זמני בעקבות הטיפולים שעברת.
לדאבוני למרות היותך בעבר בהריון הסיכוילהריון מטיפול IVF בגילך נע בין1-3%* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לפרופ' אשכנזי
דנה09/12/2012תודה על התשובה.
העיכוב במחזור אינו נובע עקב טיפולים וזאת מפני שלקחתי הפסקה של כחודשיים מהטיפולים.
מה קורה במידה ואיני מקבלת מחזור? האם יש עדיין סיכויים להיכנס להריון ללא מחזור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה בין החזרת עובר לרחם ו-הזרעה תוךענת09/12/2012
ריחמית.
האם 2 השיטות זהות מבחינת הביצוע? (הזרקת הזרע עם צינורית לתוך חלל הרחם) כי ב-IUI צריך להמתין בשכיבה מעט. בעוד החזרת עובר, נעשית משום מה עם אולטרסאונד. בשביל מה אולטרסאונד?
האם ב-2 השיטות הזרע/עובר ממוקם באותה נקודה בפנים?
נראה לי שאני לא מבינה עד הסוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה בין החזרת עובר לרחם ו-הזרעה תוך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/12/2012ענת שלום
בהזרעה תוך רחמית מבוצעת הזרקת נוזל ההשבחה שבתוכו תאי הזרע לתוך הרחם ,כמות הנוזל המוזרק הינה עצומה ועולה בעשרות מונים על הכמות של הנוזל המוזרקת בעת ביצוע החזרת עוברים.שכיבה קצרה לאחר הזרעה תוך רחמית על מנת לראות שהפעולה עברה ללא תופעות לואי ותגובה בילתי רצויה.
בהחזרת עוברים לרחם ישנה חשיבות למיקום ההחזרה של העובר ומניעת פציעה של רירית הרחם כדי למנוע הפרעה בהשתרשות .לכן הפעולה נעשית בצורה מבוקרת תחת אולטרסאונד העוקב אחרי מיקום הקטטר ברחם בעת ההחזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופ אשכנזיענבל09/12/2012
שלום,
האם בדיקת מיי שפיר בודקת אוטיזם???
עוד שאלה
אני בשבוע 27 ופתאום בלילה אני מתעוררת עם כאבים ברגליים מעיין התכווצויות לאורך הרגל. מה זה ? ולמה זה קורה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרופ אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/12/2012יעל שלום ,בדיקת מי השפיר אינה בודקת אוטיזם.
התכווצויות בשרירי הרגליים הינה תופעה שכיחה בהריון בין היתר בגלל רגישות השרירים עקב הסטטוס ההורמונלי מאזן הסידן,והמגנזיום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה רמת הפרוגסטרון שצריכה להיותדנה08/12/2012
בשבועות הראשונים?
--
אוביטרל לפני שאיבה:יום חמישי 22.11
שאיבה:יום שבת 24.11
החזרה של עובר אחד בן 4 תאים בדרגה א: יום שני 26.11
(את כל הסבב עשיתי ללא הורמונים חוץ מהאוביטרל)
אני גם לא לוקחת שום תמיכה וואגינאלית ועוקבת מידי יום ביומו אחרי ההורמונים בדם כדי לוודא שרמת הפרוגסטרון מספיקה
---
את הבטא "הרישמית אני צריכה לעשות מחר יום שבת 8.12 - אבל התחלתי לעשות בדיקות דם יומיומיות ו....גיליתי שיש בטא חיובית
---
יום ראשון 2.12 שהוא היום ה- 21 לממחזור הבטא:3.2 , הפרוגסטרון:34.62
יום שני 3.12 הבטא:3.47 הפרוגסטרון 24.6 והאסטרדיול 969
יום שלישי 4.12 הבטא:11.4 הפרוגסטרון:37.16 והאסטרדיול 1706
יום רביעי 5.12 הבטא:24.3 הפרוגסטרון 44.8 והאסטרדיול:1365
יום חמישי 6.12 הבטא 41.5 הפרוגסטרון 49.68 והאסטרדיול 1291
יום שישי 7.12 הבטא:84 הפרוגסטרון 46 והאסטרדיול 1600
--------
כל הבדיקות הללו הן לפני המועד הרישמי לבדיקת בטא שיהיה ביום ראשון 9.12
---
אני מדגישה שאני ללא תמיכה וואגינאלית של פרוגסטרון,האם זה ניראה טוב...האם רמות הפרוגסטרון סבירות? האם רמות האסטרדיול תקינות? עד לאן רמת הפרוגסטרון צריכה להגיע?
--
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה רמת הפרוגסטרון שצריכה להיות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/12/2012שלום,קודם כל מזל טוב לרגל כניסתך להריון,כל רמות ההורמונים שלך תקינים ,ומתאימים לסטטוס הפיסיולוגי בעת כניסה להריון ספונטני,רמות אלו צריכות להישמר ברמה זו בשבועות הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת בלסטוציסטיםשיר07/12/2012
שלום. שמעתי שהפשרה של בלסטוציסטים לוקחת כמה שעות.
אז אני ממתינה במחלקה כמה שעות? כמו עם עוברים בני 3 ימים?
כי לעוברי בני 3 ימים אני מחכה שעה פחות או יותר.
מה זה כמה שעות?
ומפשירים אותם רק אחרי שאני מגיעה?
או שמפשירים ואז קוראים לי להגיע להחזרה? אוףףףף הכל מסובך בטיפולים האלה.
תודה על מענה ותודה שאתם מתנדבים ועונים לנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההחזרה שלי ביום ראשון.בבקשה תענו לי
שיר07/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת בלסטוציסטים - תגובה
פרופ` דוד בידר08/12/2012ההפשרה לוקחת אותו זמן כמו בעוברים בני שלושה ימים.
צריך להגיע ואז מפשירים היות ויכול להיות מצב שמנע ממך להגיע ואז הפשירו ללא יכולת להחזיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונליקרן07/12/2012
שבת שלום,
אני בת 34.5 נשואה+2 עם מחזורים סדירים יחסית ומזהה ביוץ עם ערכות וכמו כן כאבי ביוץ , ההריונות בעבר היו ספונטניים עם קליטה מהירה, הריון אחרון לפני כחמש וחצי שנים. מנסים להרות מזה כשבעה חודשים ללא הצלחה. ביצעתי פרופיל הורמונלי נוסף (לאחר שלפני חודשיים ה E2 היה 338) ביום ה-2 למחזור להלן התוצאות:
E2 329
PROGESTERON 2.1
LH 2.1
FSH 5.7
האם הפרופיל תקין למרות רמת ה E2? מה יכולה להיות הסיבה לכך שרמת ה E2 שלי גבוהה? האם הייתם ממליצים לי לפנות לרופא פריון? האם יש לנו סיכוי להרות באופן טבעי לאור הנתונים לעיל?
כמו כן שאלה נוספת בעלי נוטל מזה כחמש שנים ברציפות כדורים למניעת נשירת שיער בשם פרופסיה, האם ייתכן והם פגעו באיכות הזרע/בכמות? הוא הפסיק ליטול אותם לפני כחודש וחצי לאחר שקראתי מאמרים שדי הלחיצו אותי בנושא.
מודה מראש על תשובותיכם.
שבת שלום וחג שמח,
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
קרן08/12/2012כדי שההודעה לא תעלם :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ` דוד בידר08/12/2012לפרופיל ההורמונלי אין כרגע משמעות.
מה שצריך לעשות זה בדיקת זרע ואחר נראה מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון ושאלה נוספת
קרן08/12/2012חג שמח,
לגבי הפרופיל ההורמונלי שלי טעיתי בהקשת הנתונים רמת הLH הינה 6 ולא 2 כפי שכתבתי מקודם.
לפי הבנתי מדבריכם הפרופיל תקין, ואכן החשש שלי מהפרופסיה מוצדק :(, קיבלנו הפניה מרופא הנשים לבדיקת זרע, האם כדאי לבצע אותו עכשיו או להמתין עוד חודש וחצי שיעברו שלושה חודשים מלאים מאז הפסקת הפרופסיה? האם ידוע לכם על מקרים שבהם הנתונים של הזרע השתפרו וחזרו למקורם מרגע שנטילת הכדורים הופסקה?
האם ניתן לבצע את בדיקת הלוספרם לזרע דרך מכבי במעבדה זו או באופן פרטי?
ושאלה אחרונה מה הכוונה פגיעה ב DNA של הזרע? האם זה יכול לגרום חלילה באם נצליח להקלט למום בעובר?
תודה וסליחה מראש על השאלות הרבות,
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון ושאלה נוספת - תגובה
פרופ` דוד בידר08/12/2012כדאי לעשות בדיקת זרע בימים אלה
אין מה לחשוש שאם יהיה הריון מעובר יהיה פגום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לא סדיר307/12/2012
בגיל 12 התזונה שלי הייתה לקויה במשך כשנה- שנתיים בהם סבלתי מאנורקסיה.
המצב שלי לא היה חמור ולא הייתי בתת משקל מאוד גדול, גם לא אבחנו זאת ולא טיפלו בזה פשוט חזרתי לאכול כמו שצריך.
בתקופת התיכון נבדקתי אצל רופאת נשים כיוון שלא הייתי מקבלת מחזור. הביאו לי טיפול של גלולות אורטו סיקלן לחצי שנה. ואחרי שהפסקתי הייתי מקבלת מחזור כל כמה חודשים ושוב פסק לי המחזור.
בכיתה י״ב פניתי שוב לרופאת נשים שנתנה לי מרשם לגלולות לחצי שנה ומאז לא הפסקתי להשתמש בגלולות ואף עברתי לגלולות אמילי שקיבלתי מהצבא כיוון שאני מקיימת יחסי מין.
היום אני בת 20, בריאה ומשקל תקין 1.60 ושוקלת 52
האם להיות מודאגת שנפגעה לי הפוריות בגיל צעיר?
האם להפסיק שוב את השימוש בגלולות ולבדוק אם יש לי מחזור סדיר?
ואם פגעתי בביוץ שלי בגיל 12 האם ניתן לטפל בזה? לשקם את הפוריות?
לבדוק את עצמי כבר עכשיו בגיל 20 ולטפל בבעיה הזו? או שלחכות לזמן הרלוונטי של ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לא סדיר - תגובה
פרופ` דוד בידר08/12/2012יש לך והייתה לך בעית ביוץ.
אין לך שום פגיעה בפוריות.
כשתרצי להרות תצטרכי לפנות לרופא מטפל שיסדיר לך הביוץ על ידי טיפול תרופתי על מנת שתוכלי להרות.
הגלולות לא פוגעות בשום דבר.
האנורקסיה לא פגעה בפיריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור לא סדיר - תגובה
פרופ` דוד בידר08/12/2012יש לך והייתה לך בעית ביוץ.
אין לך שום פגיעה בפוריות.
כשתרצי להרות תצטרכי לפנות לרופא מטפל שיסדיר לך הביוץ על ידי טיפול תרופתי על מנת שתוכלי להרות.
הגלולות לא פוגעות בשום דבר.
האנורקסיה לא פגעה בפיריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני הזרעהסיגל07/12/2012
שלום
אני יומיים לפני הזרעה ומזריקה היום אוביטרל,
מאוד מצוננת והרגשה כללית לא טובה האם יש בעיה של זריקה בהצטננות.
לפני הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/12/2012סיגל שלום
אין כל בעיה להזסריק בעת הצטננות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב גיל הריון-שואלת שוב...ז.07/12/2012
בוקר טוב, אני אחרי הפריה מוצלחת-בינתיים לשמחתי שלוש בדיקות בטא שהכפילו עצמן כל יומיים. כרגע מחכה לבדיקה של גילוי שק הריון ודופק. רציתי לדעת מתי אוכל לבצע את הבדיקה ובאיזה שבוע אני נמצאת, אם השאיבה הייתה בתאריך ה-8/11 וההחזרה בתאריך ה-11/11(תאריך מחזור אחרון ב-24/10). תודה רבה וחג שמח, ז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חישוב גיל הריון-שואלת שוב... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/12/2012שלום,את נמצאת בשבוע השישי להריון ,ניתן יהייה לראות דופק כבר ב-10/12
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק להגיד תודה
ז.07/12/2012תודה רבה על המענה המהיר ועל כך שאתם פה...שבת שלום, ז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכולם!אסטרופן תחליף לפני החזרהשרונה06/12/2012
טריים תרומת ביצית .קראתי על אסטרופן וקצת ניכנסו בי חרדות !האם אני יכולה להחליף בדרך טבעית כמו תזונה נכונה או קפסולות ? או להמשיך את האסטרופן 3 ביום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום לכולם!אסטרופן תחליף לפני החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/12/2012להמשיך את האסטרופם 3ביום ללא חשש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה פרופ' אשכנזי
שרונה07/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוברים מוקפאים וביוץשיר06/12/2012
שלום לרופאים
אני עוברת מחר החזרה של מוקפאים ואני לוקחת פרוגונובה. איך הגוף יידע ליקלוט תעוברים אם אין ביוץ? כי הבנתי שהפרוגונובה מבטלת את הביוץ.
אז איך הגוף ייידע ליקלוט היריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עוברים מוקפאים וביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/12/2012עלמה שלום ,בשלב מסויים את תקחי גם תכשיר פרוגסטטיבי אשר יכשיר את רירית הרחם לקליטת עובר בהליך הורמונלי אנלוגי המדמה את רצף האירועים ההורמונלים בהליך ביוצי רגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמונים + צטרוטיידמיכל06/12/2012
שלום ,
אני מזריקה כבר 4 ימים מונופור 5 אמפולות .
היום עשיתי בדיקת דם והתוצאות היו-
E2 - 372
LH - 6
PROGEST - קטן מ- 1.7
הרופא ביקש שאמשיך עם אותה כמות הורמונים אבל בשבת וראשון בבוקר אזריק צטרוטייד .
מה המטרה של הצטרוטייד ?
בדרך לשאיבה החודש .....
הורמונים + צטרוטייד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/12/2012שלום,מטרת הצטרוטיד למנוע עליה מוקדמת של הורמון ה-LH העלולה לשבש את ההליך ההורמונלי ולדמות ביוץ מוקדם המתבטא בעליית הפרוגסטרון בטרם עת המשבשת את התפתחות התקינה של רירית הרחם, והבציות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב גיל הריון-לאחר הפריהז.06/12/2012
ערב טוב, אני אחרי הפריה מוצלחת-בינתיים לשמחתי שלוש בדיקות בטא שהכפילו עצמן כל יומיים. כרגע מחכה לבדיקה של גילוי שק הריון ודופק. רציתי לדעת מתי אוכל לבצע את הבדיקה ובאיזה שבוע אני נמצאת, אם השאיבה הייתה בתאריך ה-8/11 וההחזרה בתאריך ה-11/11(תאריך מחזור אחרון ב-24/10). תודה רבה וחג שמח, ז.
חישוב גיל הריון-לאחר הפריה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/12/2012שלום ,את בשבוע שישי להריון ,ניתן יהייה לצפות לדופק כבר ביום ב הקרוב 10/12
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 20 זקיקים לתורמת ביצית לפני שאיבהאיתי06/12/2012
אנחנו בהליך פונדקאות עם תרומת ביצית בהודו. התבשרנו שלתורמת ביצית יש בסריקה לפני שאיבה 20 זקיקים. האם זה בסדר? מדובר בתורמת בת 19 בריאה דרום אפריקאית.
כמה ביציות טובות יכולות להישאב מ20 זקיקים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 20 זקיקים לתורמת ביצית לפני שאיבה - תגובה
פרופ' שלמה משיח06/12/2012זה מצוין ויש להניח שיישאבו כ-15 ביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא לאחר אוביטרל-מדוע לא עונים?לילי06/12/2012
למטה ההודעה המלאה-כותרת-"ערך בטא לאר אוביטרל"
בטא לאחר אוביטרל-מדוע לא עונים? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/12/2012O.K
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)