מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- PAPדינה20/09/2012
עשיתי בדיקת PAP כ- 24 יום לאחר תחילת המחזור. המחזור הבא הקדים, והגיע כ-6 ימים לאחר הבדיקה. (במקום 9 ימים, כפי שהייה אמור להגיע).
האם זה יכול לשבש את בהדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
PAP - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/09/2012ליה שלום
המועד שביצעת את הבדיקה לא יכול לשבש את תוצאותיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניסיון להרותריקי19/09/2012
פרופ' ערב טוב,
אני אמורה להיות מחר בביוץ ברצוני לדעת מתי כדאי לקיים יחסים על מנת לכסות את כל האפשרויות.
תודה רבה
ריקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניסיון להרות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/09/2012שלום,כדאי לקיים יחסים מחר ומחרתיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גילדינה19/09/2012
ערב טוב,
אני בת 34 ומתחילה טיפולי IVF. אני מאוד מפחדת שאולי זה מאוחר מדי מבחינת הגיל.
האם בגילי יש עדיין סיכוי טוב להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גיל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/09/2012גיל שלום,בגילך הסיכויים הם די טובים להשיג הריון בטיפולIVF
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץריקי19/09/2012
שלום לפרופ',
ביום ה- 9 ביצעתי בדיקת דם
E2 847
פרוגסטרון קטן מ 0.8
LH 11.6
ברצוני לדעת מתי אמור להיות הביוץ?
תודה רבה
גילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/09/2012גילי לא דיווחת על גודל הזקיק שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםאיריס19/09/2012
אני בת 34.5. עברתי ב-9.9 החזרה של 2 עוברים.
השאיבה נעשתה ב-6.9 והתחיל לי דימום רציני (כמו מחזור) כבר ב- 18.9 (פחות משבועיים מהשאיבה)
האחות אמרה לי להמשיך עם האינדומטרין, ושיכול להיות עדיין הריון.
מה הסיכויים לכך? אני מאוד מודאגת, כיוון שהדימום נראה לי כמו מחזור.
בנוסף הקפיאו לי עובר נוסף. באם אין הריון הפעם, האם אוכל להחזיר אותו כבר בחודש הבא או שאצטרך להמתין?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/09/2012שלום איריס,קודם כל האחות צדקה,אולם מאחר וקיבלת את זריקת האוביטרל למטרת הביוץ ב-4/9 הרי שסביר לקבל מחזור 14 יום לאחר מכן,בכל מקרה רצוי לבצע את הביטה לשלול הריון,הריון כמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת IVFא19/09/2012
שלום,
אני עושה בדיקות לפני IVF , ורציתי לדעת כמה זמן בדיקת כירורג שד ו- HIV בתוקף ,שנה או שנתיים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לקראת IVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/09/2012הבדיקות בתוקף שנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה עוברים כדאי להחזירעומרית19/09/2012
שלום,נוצרו לי 5 עוברים מטיפול IVF ראשון שלי.כמה עוברים כדאי להחזיר ומה הסיכונים מפאת גילי (40) ועם היסטוריה של הריונות אקטופיים.מהי ההמלצה?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כמה עוברים כדאי להחזיר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/09/2012בטיפול ראשון בהתחשב בגילך הייתי ממליץ לך להחזיר שני עוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור ובטא שליליתאלה19/09/2012
שלום
עברתי הזרעה לפני 16 ימים ונתנו לי קרינון
היום עשיתי בדיקת דם ולצערי היא יצאה שלילית
עדיין לא קיבלתי,
כמה זמן לאחר הפסקת קרינון אני אמורה לקבל והאם זה יכול לפגוע בטיפול הבא בגלל שזה איחר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
גלית19/09/2012היי אלה,
עד שהרופאים יענו אשתף מנסיוני. עברתי הזרעה, קיבלתי קרינון ובדיקת הדם יצאה שלישית ביום ה-14, המחזור שלי מעולם לא איחר עד החודש הזה שהייתי עם קרינון.
הפסקתי את הקרינון מייד לאחר תוצאת בדיקת הדם ולאחר כ-48 שעות המחזור מגיע.
גם לצערי כל המחזור הטיפולי הבא יידחה לפי הווסת האחרונה שהגיעה באיחור, מסתבר שאצלי רמת הפרוגסטרון הייתה 17 ומחזור לא מגיע בכאלה רמות גבוהות.
בהצלחה...
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדקתי גם פרוגסטרון
אלה19/09/2012יצא לי 21
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץרונית19/09/2012
בוקרטוב ושנה טובה.
אחרי 7 הזרעות, 6 הפרייות ואחד מוקפאים. תמיד בטא 0 . אין בעיה נראית לעיין.
עשיתי צילום רחם, היסטרוסקופיה - תקינים. קרישיות יתר נבדקה- אין בעיה.
בכל הפריה- 8-12 ביצייות נשאבות , תמיד רק 3 עוברים - יפים -8-9 תאים מוחזרים. לא הצליחו להקפיא פרט לפעם אחת.
האם יש עוד בדיקות כלשהן שעלי לבקש לעשות? האם במצב הזה לא נשאר אלא להמשיך לנסות? אני חוששת שמא אולי משהו מתפספס אצלי. אני מטופלת בבית חולים ציבורי , עברתי אצל כל הרופאים וגם התיק שלי היה בדיון מחלקתי. ניסיתי פרוטוקולים קצרים, ארוכים, עברתי מגונל לפיוריגון(100) .
אשמח לעצתכם. תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ייעוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/09/2012שלום קרן
בין הנתונים שמסרת לא ציינת את גילךשזהו נתון מהותי,ראוי לציין ששיעורי ההפריה שלך נמוכים 25-35% דבר שיכול להצביע על בעיה באיכות הביציות או הזרע.לא ציינת אם קיימת בעית זרע ,ואם מבוצע ICSI ,בל מקרה הייתי מבצע את הדברים הבאים:
1.הייתי מבצע פיפל לפני תחלת הטיפול
2.הייתי בודק את הזרע לבדיקת הלוספרם לבדוק את שיעור השברים ב-DNA של הזרע ,ואם מוגבר שוקל את האשרות של בחירת זרע בשיטת IMSI לצורך ביצוע ICSI
3.מנסה לגדל עובר עודף באם יתקבל לבלסטוציסט -עובר של יום 5-6 ךצורך החזרה נוספת
4.שוקל אם לבצע AHH-לשנץ את מעטפת העובר לצורך עזרה בהשתרשותו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' אשכנזי
רונית19/09/2012מתנצלת , עניתי קודם במקום הלא נכון...
ראשית, אני שמחה שאתה ענית. שכחתי מספר פרטים חשובים.
אני בת 37, מנסה להכנס להריון מתרומת זרע. לדברי המעבדה הזרע תקין.
החלפתי את התורם 3 פעמים עד כה.
מחזירים לי את העוברים בכל פעם לאחר 3 ימים מהשאיבה. בהחזרת המוקפאים החזירו 2 בלסטוציסטים- טובים מאוד לדבריהם. בהחזרה האחרונה לפני כשבועיים בוצע-AZH לעוברים. בשני הפרוטוקולים האחרונים הוסף לי גם פרדניזון. ללא הצלחה.
אחוזי הפריה נמוכים מאוד. הם אומרים שאין מה לבצע ICSI כי ככל הנראה הביציות לא איכותיות. מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/09/2012שלום קרן,העובדה שהתפתחו בלסטוציסטים מעידה שמעבר לכל ספק האיכויות המשותפות של הזרע והביציות הן טובות ומנבאות פוטנציאל טוב להרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי אפשר לערוך בדיקה ביתית?ד``ר אליעזר גירש19/09/2012
ביום רביעי 12/9 החזירו לי 3 עוברים מופשרים שלדברי הרופאה "התפתחו יפה".
אין לי בעיה חריגה מלבד בעיית הביוצים. ורציתי לשאול מה הסיכוי שהטיפול יצליח? יש לציין שזהו טיפול שני, בפעם הקודמת החזירו לי 2 עוברים טריים והטיפול נכשל?
מתי אפשר לערוך בדיקה ביתית? אני לא עומדת במתח!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאחר החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/09/2012שלום שלי
לשלושה עוברים שהופשרו יש סיכוי מצטבר של כ-16-20% להשגת הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' אשכנזי
רונית19/09/2012ראשית, אני שמחה שאתה ענית. שכחתי מספר פרטים חשובים.
אני בת 37, מנסה להכנס להריון מתרומת זרע. לדברי המעבדה הזרע תקין.
החלפתי את התורם 3 פעמים עד כה.
מחזירים לי את העוברים בכל פעם לאחר 3 ימים מהשאיבה. בהחזרת המוקפאים החזירו 2 בלסטוציסטים- טובים מאוד לדבריהם. בהחזרה האחרונה לפני כשבועיים בוצע-AZH לעוברים. בשני הפרוטוקולים האחרונים הוסף לי גם פרדניזון. ללא הצלחה.
אחוזי הפריה נמוכים מאוד. הם אומרים שאין מה לבצע ICSI כי ככל הנראה הביציות לא איכותיות. מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/09/2012קרו,יותר מהכל העובדה שהעוברים התפתחו לשלב של בלסטוציסטים מעידה שהאיכויות המשותפות של הביציות והזרע בס״ה תקינים-בתנאים כאלו סיכוייך להרות הינם טובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/09/2012קרו,יותר מהכל העובדה שהעוברים התפתחו לשלב של בלסטוציסטים מעידה שהאיכויות המשותפות של הביציות והזרע בס״ה תקינים-בתנאים כאלו סיכוייך להרות הינם טובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת יעוץמלי19/09/2012
שלום אני בת 28
הייתה לי הפלה בשבוע 5 היה לי שק הריון אבל דימומים חזקים והשק נפל לבד
ביום חמישי הייתי אצל הרופא שלי והוא אמר שלא צריך לא כדורים ולא גרידה כי זה ירד לבד ושאלתי אותו מתי צריך להגיע לי המחזור והוא אמר בעוד שבועיים
ואם לא יגיע לי המחזור שאני יגיע אליו והוא יתן לי כדורים שמקדימים את המחזור
השאלות שלי
1 האם זה בסדר לשתות כדור כזה לאחר שבועיים של הפלה?
2 לאחר הפלה כזאת יש לי סיכוי שיקלט לי המוקפאים שניששארו לי?
תודה רבה רופאים יקריים וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חייבת יעוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/09/2012שלום גל
1.אין כל בעיה עם לקיחת כדורים להסדרת המחזור לאחר הפלה מוקדמת כמו במקרה שלך
2.בהחלט יש סיכוי טוב לעוברים המוקפאים שמקורם במחזור שבו התרחשה ההפלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה פרוגינובה צריך לקחת אחרי הורדתשרונה18/09/2012
מחיצה ברחם??? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכמה ימים?
שרונה18/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כמה פרוגינובה צריך לקחת אחרי הורדת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/09/2012שלום ,המינון המקובל הוא בין כדור אחד לשניים למשך כ-3-4 שבועות כשבשבוע האחרון מוסיפים תכשור פרוגסטרון לגרימת מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה פרופ' אשכנזי את הפרוגסטרון
שרונה18/09/2012בשבוע האחרון הכוונה לנרות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה פרופ' אשכנזי את הפרוגסטרון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/09/2012כן נרות הפרוגסטרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםריקי17/09/2012
פרופ' שלום,
גיל 36
לאחר קבלת המחזור בערך כ 6 ימים לאחר מכן יש לי דימום בניגוב מדוע זה ?
בעבר לו היו לי דימומים מדוע זה קורה?
תודה רבה
גילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/09/2012שלום,דמם שהופיע לאחר המחזור נקרא מטרורגיה(metrorrhagia) ויכול להיגרם מהפרעה הורמונלית פונקציונלית,גורם אורגני ברחם,צוואר הרחם,הנרתיק,הריון ,הריון מחוץ לרחם.
עלייך לפנות לרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא גבוההת.ט17/09/2012
שלום
אשמח לעזרתך. אני אחרי IVF שהוחזר בו עובר אחד (בשל הפלות חוזרות ולידת עובר קטן)
14 יום אחרי החזרה
E2 6100
Prog גדול מ 190
beta 402
17 יום אחרי החזרה
E2 5564
Prog גדול מ 190
beta 1528
האם הערכים תקינים? הבטא לא קפצה יותר מדי ?
האם עליי לבדוק שוב?
יש סיכוי שהעובר התפצל?
תודה רבה ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא גבוהה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/09/2012שלום,אכן ערכי הביטה גבוהים,את צריכה להמשיך במעקב יתכן שמדובר בהריון תאומים(זהים)שמתרחש מהתפצלות הדיסק העוברי.
במידה ובביקורות חוזרות עלית הביטה תחרוג במידה קיצונית יהייה צורך בשלילת הריון מולרי(הריון לא תקין)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה - בטא שלישית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/09/2012תוצאות מצויינות,אין צורך לבצע ביטה נוסף,בעוד מספר ימים לבצע אולטרסאונד כדי לראות בכמה שקי הריון מדובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנופור 75 בראש השנהקרן17/09/2012
חסר לי למחר (יום שלישי) 2 אמפולות של מנופור 75.
בית המרקחת של קופת חולים מאוחדת, שבו אני רוכשת את התרופות, סגור עד יום רביעי בבוקר בשל החג.
מה עושים ?
אשמח לכל עזרה
תודה
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)