מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהקרן12/09/2012
ד"ר / פרופ' שלום
הריון ראשון עם קלקסן לפי ההוראות צריך להזריק כל יום בצד אחר מזריקה בצד אך קצת למטה יותר עקב כאבים ושטף דם האם זה בסדר?
שבוע 30 יש ימים שאני מרגישה תנועות עובר יותר ואף כל היום ויש ימים הרבה פחות אך מרגישה לרגע כמה תנועות ואז כמה שעות לא האם זה שכיח בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ' שלמה משיח12/09/2012ספירת תנועות העובר זו הדרך הטובה שלך לעשות ניטור עוברי. אני מציע לספור תנועות לפחות פעמיים בכל יום (בוקר וערב). לשכב על צד שמאל ובמשך חצי שעה לספור תנועות. צריך שתהיינה 3 תנועות לפחות בחצי שעה. אם עברה חצי שעה ולא היו 3 תנועות. יש לספור עוד חצי שעה ואם לא היו 3 תנועות יש להגיע למיון לשם חיבור למוניטור ואולטרסאונד. יש להמשיך במעקב זה עד ללידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור מוקדםד12/09/2012
שלום רב,
אני בת 30. קיבלתי מחזור לפני 14 ימים. ועכשיו שוב אני במחזור.זה לא קרה לי כמעט אף פעם.
האם זה נורמלי? מה זה אומר?
תודה רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור מוקדם - תגובה
פרופ` דוד בידר12/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור מוקדם - תגובה
פרופ` דוד בידר12/09/2012זה לא נורמלי וצריך לבדוק מה קורה על ידי בדיקות דם ואולטרה-סאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור מוקדם-לד"ר דויד בידר המשך
ד12/09/2012אילו בדיקות דם לבקש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור מוקדם-לד"ר דויד בידר המשך - תגובה
פרופ` דוד בידר12/09/2012את צריכה רופא שינחה אותך ויסבר לך איך מבררים את המצב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטותיניר12/09/2012
הייתה לנו החזרה ביום רביעי עובר שהתפתח לחמישה תאים בלבד. אינסטנקטיבית החזרנו כי הרופא אמר וגם אין מה להפסיד. אבל, מאחר שזו גם לא פעם ראשונה שיש סיטואציה דומה, התלבטנו אם זה נכון להחזיר שכן על פניו אנו מבינים שאין סיכויי ממשי להריון מעובר כזה וההחזרה היא בעצם ל"צאת ידי חובה". מצד שני אם לא מחזירים אז נחסכים שבועיים של הורומונים, נחסך המתח "יצליח לא יצליח", הגוף יקבל יותר זמן להתאושש לקראת הטיפול הבא וגם ההתחלת הסבב הבא תוכל להיות כבר בחודש הבא וגם תהיה בשיקול דעת ולא "מהיום להיום"לאחר שמגלים שלא נמצאים בהריון.
מה נכון לעשות בסיטואציה כזו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התלבטות - תגובה
פרופ` דוד בידר12/09/2012למה היה עובר אחד והאם זה יום 3 אחרי שאיבה?
מה הכוונה היה בעבר דבר דומה?
אם כך את לא מגיבה טוב.
חשוב בת כמה את ואיזה טיפולים את עושה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
יניר12/09/2012היה יום שלישי לשאיבה היה עובר אחד כי שאבו לי 10 אבל רק אחד הופרה, מה כוונתך שאני מגיבה לא טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי העבר
יניר12/09/2012מה שהתכוונתי שהיו בעבר מקרים כאלה אני מתכוונת החזרה של עובר של 4 או חמש תאים שלא התפתח כמובן להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי העבר - תגובה
פרופ` דוד בידר12/09/2012לא ציינת גילך אך משהוא לא ברור אם ש כ 10 ביציות מדוע הפריה אחת ועובר לא מתפתח , זה לא ברור והיית צריכה לקבל הסברים מרומא מטפל והמעבדה.
תוצאות כאלה הן א תקינות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינוןנועה12/09/2012
שלום היום בבוקר החדרתי קרינון ולחצתי על בועת החומר חזק ומהר
והרגשתי בואת אוויר נכנסת במהירות לרחם זה היה ממש לשניה
האם הדבר מסוכן או יכול לפגוע בעובר?
אני שבוע 5
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/09/2012שלוםנועה
אל דאגה הבועה נכנסה לנרתיק ולא לרחם ,בכל מקרה אין לכך שום משמעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
נועה12/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חששותס.12/09/2012
היום שבוע 9+6 הריון לאחר החזרת עוברים מוקפאים ההחזרה ב 19.7 ווסת אחרונה 30.6
כל הזמן סבלתי מבחילות והקאות בבוקר ולפעמים אחר צהריים בתקופה אחרונה רק הקאות בבוקר והיום נעלמו הבחילות יש קצת עייפות אני מאוד מודאגת שחס וחלילה קרה משהו לעובר האם זה נורמלי שעכשיו בשבוע 10 יפחתו הבחילות ואפילו יעלמו לפני שבוע הייתי בבדיקה הכל היה בסדר יש דופק ועובר מתאים לגילו ברוך השם אין דימומים ,כאבים קלים כל יומיים שלושה לכמה דקות .....
אני מאוד מודאגת מהעניין של סימני הריון שפתאום פחתו
האם כדאי להיבדק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא רופאה אבל...
קטי12/09/2012כדאי להיבדק כדי שתהיה רגועה.
אם אין דימום אז סביר להניח שהכל בסדר בחילות לא חייבוות להמשך לאורך כל ההריון...
תהיה רגועה זה הכי חשוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חששות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/09/2012שלום,ירידה בבחילות בחודש שלישי להריון היא די שכיחה ,להערכתי כל הסיכוי שהכל תקין,על מנת להירגע אולי כדאי לך בכל זאת להיבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןקטי12/09/2012
בהמלצת הרופא לקחתי פעמיים נר קרינון לאחר ביוץ טבעי לתמיכה בשל דימום טרום ווסתי.גיליתי שאני בהריון האם יכול להיות נזק עקב הקרינון שנלקח ללא צורך? - לא הייתי צריכה תמיכה כך התברר והפסקתי את הג'ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
פרופ' שלמה משיח12/09/2012אין נזק בלקיחת קרינון בהריון. בכל טיפולי ההפריה נוטלים פרוגסטרון עד שבוע 10-12 ולא הוכח נזק מתרופות אלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ לאחר אסטרופןשושי12/09/2012
שלום
אני ובעלי מנסים להכנס להריון כבר כשנתיים .
המחזור שלי סדיר, אך לוקח כ: 9 עד 10 ימים ומאחר ואנו אנשים דתיים, אנו שומרים עוד 7 ימים נקיים ורק אז אני הולכת לטבול במקווה ומותרים לקיים יחסים כביכול אז שזה יוצא לאחר יום הביוץ.
בעקבות הבעיה , פנינו לגניקולגית שהורתה לי זה ההחודש הראשון ,לקחת כדור אסטרופן 2 מ"ג מהיום השני של המחזור למשך 5 ימים, במשך 3 חודשים.
כך בדיוק עשיתי החודש, והמחזור אפילו התקצר ל-8 ימים , אך עד היום (היום ה-19 מקבלת המחזור), לא בייצתי עדיין(בודקת עם ערכת ביוץ).
למיטב הבנתי האסטרופן אמור לדחות את הביוץ.
1.לכמה ימים האסטרופן דוחה ביוץ?
2.האם יכול להיות שעדיין פיספסתי את הביוץ (התחלתי לבדוק מהיום ה-15)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביוץ לאחר אסטרופן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/09/2012שלום אכן לקיחת אסטרופם עשויה לדחות את הביוץ ולהשיג את המטרה במקרה שלך,איני יכול להתייחס ספיציפית לגבי החודש,ניתן לבצע הערכה סונוגרפית והןרמונלית כדי לתת לך תשובה מדויקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש בנק שעושה את כל התהליך...?לירי11/09/2012
בהמשך לשאלתי מטה, האם יש בנק זרע שנותן מענה לכל התהליך, דהיינו מתרומת הזרע ועד להזרעה. הבנתי שיש בנות שלוקחות את התרומה ונוסעות איתה לרופא הנשים שלהם על מנת שיזריעו להן, הזרע מצוי בתוך מיכל דו חנקני וכו'.. האם יש בנק זרע שנותן שירות לאורך כל הדרך?
שנית האם סופר ספרם הוא מה שנקרא CRYOS או שזה שני בנקים נפרדים? מי עובד מול הבנק הדני?
תודה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש בנק שעושה את כל התהליך...? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/09/2012שלום,לפי תקנות בריאות העם הזרעה עם זרע תורם יכולה להתבצע אך ורק בבית חולים או במוסד מורשה,ולא במרפאתו של הרופא,כך שאם הדבר נעשה זה בניגוד להוראות,אין לבלבל בין בנק הזרע סופרם והבנק האחר מדובר בשני בנקים שונים ,כל אחד תחת ניהול אחר(כאמור-סופרם בניהולם של פרופ׳ משיח,ופרופ׳ אשכנזי),בסופרם ניתן לבצע את כל התהליך במסגרת בנק הזרע ״סופרם״ הנמצא בבית הרופאים ברח׳ רינס בת״א
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת יתר של אנדומטריןמירי11/09/2012
שלום רב,
אני אחרי לידה (אחרי 2 הריונות שכשלו). לפני ההריון, רופא הנשים שלי נתן לי זריקות חד פעמיות (שבשבילן לא עשיתי כל בדיקה לפני זה). לאחר הזריקות נכנסתי להריון. ומיד אח"כ המליץ הרופא על כדורי אנדומטרין בנטילה ואגינאלית - כתמיכה הורמונאלית להריון. נטלתי את הכדורים הללו למשך 4 וחצי (!!) חודשי הריון ראשונים, פעמיים ביום. רק בדיעבד (לאחר שקראתי באינטרנט) הבנתי שאסור ליטול את ההורמון הזה לאחר שבוע 12. הרופא לא אמר לי כלום, וכששאלתי אותו, אמר "אז תפסיקי ליטול". שאלתי היא - האם לא נגרם לי, או חלילה לעובר, נזק מנטילת יתר של האנדומטרין? מה קורה לתינוק שנולד לאחר החדרה ואגינאלית (עודפת) של החומר הזה?? אנא תשובתכם הישירה, ללא עידון הבשורות.
תודה רבה, מירי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נטילת יתר של אנדומטרין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/09/2012שלום,לידיעתך העובר חשוף בכל מהלך ההריון לפרוגסטרון ממקור שליתי,כך שהתןספת שקיבלת היא שולית וחסרת משמעות,ולא יכולה לגרום לשום נזק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומיןnaama11/09/2012
אני בת 27, בריאה, לפני 8 חודשים הפסקתי גלולות ומיד נכנסתי להריון ועברתי הפלה טבעית.
מאז המחזורים שלי היו כל 6 שבועות חוץ מהאחרון שהיה 5 שבועות.
המחזור האחרון שלי היה ב 15/8 והיום הייתי בבדיקה שגרתית אצל הרופא נשים שלי שאמר שלא נראה ביוץ באופק.
בנוסף אמר שעובי רירית 5 מ"מ, בנוסף רשם שיש לי שחלות PCO..
הוא נתן לי לעשות בדיקת מעקב זקיקים, פרוגסטרון, פרופיל הורמונלי ורשם לי איקקלומין.
האם זה לא מוקדם מדי לקחת אקקלומין בגילי ? אני ובעלי מנסים בסה"כ 8 חודשים.
עצם האבחנה של שחלות PCO - זה אומר שלא אוכל להיכנס להריון ללא שימוש בכדורים הורמונאליים ?
ועצם זה שכבר נכנסתי להריון לא אומר שאני כן יכולה לבייץ ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איקקלומין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/09/2012שלום,בין המאפיינים של שחלות פוליציסטיות הינם הפרעות בביוץ ואי סדירות של מחזור הווסת,לכן אין זה אומר שאין לך סיכוי בתנאי שמתרחש ביוץ להרות באופן ספונטני,אולם חתכן שלדבר ידרש זמן רב יותר.
מטרת הרופא שלך לקצר את התהליך ולהשתמש בתרופה מצויינת להשראת ביוץ ,אשר עשויה להשיג שתי ציפורים בעת ובעונה אחת -הסדרת המחזור ע״י גרימת ביוץ,וכניסה להריון בטווח זמן קצר יותר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופסור אשכנזי היקרשירי11/09/2012
בעקבות התכתבותנו כאן בפורום
הגעתי לבלינסון היום בבוקר ועד שסיימתי עם האחות
אתה כבר לא היית
מקווה מאד לפגוש אותך מחר
בבוקר..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפרופסור אשכנזי היקר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/09/2012להתראות מחר ,תגיעי יותר מוקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיאשתמלי11/09/2012
שלום רופאים יקריים ילדה מנשואים ראשונים לידה טבעית בזמן
נשואים שניהם בעיית זרע 3 הפלות חוזרותת
1 הפלה שבוע 15 תאומים דימום ירידת מים והעוברים נשלפו החוצה
לאחר זה עשו לי בדיקת קרישות וגילו לי פקטור 5
נאמר לי שאני היה בהריון להזריק 40 קלקסן
הריון שני עובר ללא דופק בשבוע 11
הלכתי להתייעץ עם קומפרמינץ והוא אמר לי שהקלקסן נמוך להתחיל להזריק 80 מהריון הבאה
הריון 3 התחלתי להזריק קלקסן 80 הפלה בשבוע 5 דימום ראו שק ולאחר כמה ימים השק נעלם
בדיקת קרטיופ לשתינו תקינה
היסטרוסקופיה תקינה
רופאים יקריים אני כבר מיואשת לגמריי
כל הטיפולים זה IVF
השאלות שלי
1 יכול להיות שהפלות נגרמות בגלל שהזרע חלש??
2 מה הסיכוי שהריון הבאה היה תקין?????
תודה רבה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיאשת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/09/2012שלום,אני מעריך שביצעת את כל הנדרש בבירור הפלות,ולכן מה שנותר זה להמשיך לנסות ולא להתייאש.באשר לזרע מאחר וציינת שישנה בעיית זרע וקרוב לודאי מבוצע ICSI שת מבצעת IVF הייתי מציע לבצע בדיקת זרע להלוספרם לבדיקת שיעור השברים ב-DNA של הזרע ואם הוא חצה את רף ה-30% לדעתי יש לבצע בחירת זרע בשיטת IMSI)בבר אילן ביום שאיבת הביציות דבר המקטין בשיעור של 66% את שיעור תאי הזרע הפגומים המוזרקים לביציות ומכאן ירידה בשיעור ההפלות.
את בדיקת ההלוספרם לשברים ב-DNA ניתן לבצע במעבדת ״סופרם״* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתאורלי11/09/2012
וסת אחרונה 4.8
בדיקת דם 9.9 בטא 324
בדיקת דם 11.9 בטא 721
האם הבטא עלתה בסדר ???
איזה שבוע אני.???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מודאגת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/09/2012שלום הביטה עלתה מצוין ,את מצויה בשבוע 5
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמות פרוגסטרוןאיילה11/09/2012
שלום אני שבוע לאחר הזרעה אתמול בערב התחלתי לקבל קרינון (תמיכה פרוגסטרון) עקב הכתמה שהופיעה 5 ימים מההזרעה היום בבוקר עשיתי בדיקה
מה משמעות התוצאות תודה
PROGESTERONE - 119.1 nmol/L
ESTRADIOL (E-2) - 725 pmol/L* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רמות פרוגסטרון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/09/2012שלום ,ערכי הפרוגסטרון והאסטרוגן שלך תקינים ומתאימים בהחלט לשלב המחזור(לאחר הביוץ) בו את מצויה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתס.11/09/2012
היום שבוע 9+6 הריון לאחר החזרת עוברים מוקפאים ההחזרה ב 19.7 ווסת אחרונה 30.6
כל הזמן סבלתי מבחילות והקאות בבוקר ולפעמים אחר צהריים בתקופה אחרונה רק הקאות בבוקר והיום נעלמו הבחילות יש קצת עייפות אני מאוד מודאגת שחס וחלילה קרה משהו לעובר האם זה נורמלי שעכשיו בשבוע 10 יפחתו הבחילות ואפילו יעלמו לפני שבוע הייתי בבדיקה הכל היה בסדר יש דופק ועובר מתאים לגילו ברוך השם אין דימומים ,כאבים קלים כל יומיים שלושה לכמה דקות .....
אני מאוד מודאגת מהעניין של סימני הריון שפתאום פחתו
האם כדאי להיבדק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מודאגת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/09/2012שלום ,לעיתים קרובות הבחילות המאפיינות את השבועות הראשונים של ההריון הולכות ופוחתות לקראת החודש השלישי של ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)