מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ביוץליאל03/09/2012
פרופ' צהריים טובים,
לאחר כמה זמן מהביוץ (באופן טבעי ללא תמיכה הורמונלית) ניתן לבצע בדיקת דם לזיהוי הריון
תודה רבה
ליאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/09/2012תוך 12-14 יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףףשימרית03/09/2012
בן זוגי ואני קיימנו יחסים לא מוגנים החודש עם משגל נסוג יש לי איחור במחזור ישלושה ימים ובדיקת שתן להריון שעשיתי שלילית כשאני מכניסה טמפון יש רק נקודת דימום קטנה מאוד.האם יכול להיות הריטן?אני מודאגת מאוד.וגם רציתי לשאול על הפסקת הריון בכדורים מה הפרוצדורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דחוףףףף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/09/2012שלום,בצעי בדיקת דם להריון אם לא תקבלי וסת בעוד יומיים,במידה ואת בהריון תפני לרופא.שיכוון אותך כיצד לעבור את הפסקת ההריון באמצעות כדורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שימרית03/09/2012ביצעתי היום בדיקת דם ולשמחתי זה שלילי..האם זה בסדר? כי עדיין יש איחור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/09/2012אין כל בעיה ,תמתיני למחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאות בישראלמיטל03/09/2012
קראתי מאמר על פונדקאות בישראל אבל לא צויין איפה כדאי לעבור את החלק הרפואי אשמח לקבל המלצה כי לנו אין ריקע בפוריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פונדקאות בישראל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/09/2012שלום,בשלב ראשון עלייך לעבור את אישור ועדת הפונדקאות של משרד הבריאות,לצורך העניין עלייך לבחור ברופא פריון ,לאחר אישור הועדה יש לפנות לגוף העוסק בפונדקאות ומוצא פונדקאית מתאימה ,ומסדיר את כל הצדדיפ המשפטיים והפיננסים,שכל אלו יושלמו הטיפול המשולב בך ובפונדקאית יבוצע בו זמנית כדי להכשיר את הפונדקאית להחזרת הביצית המופרית בעיתוי האופטימלי לרחמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 12 יום לאחר החזרהרונית03/09/2012
אתמול, 12 יום לאחר החזרת 2 עוברים תקינים ביצעתי בדיקת בטא
התוצאה היתה 150 - האם תקין?
כמו"כ, אתמול בשעות אחר הצהריים התחיל לי דימום קל מאוד שנפסק לאחר כמה שעות.
(מדובר בדימום ממש ממש קל ) האם מצביע על בעיה?
כמו"כ מדי פעם הרגשתי כאבי בטן כמו של לפני מחזור- האם תקין?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 12 יום לאחר החזרה - תגובה
פרופ' שלמה משיח03/09/2012ראשית מזל טוב על ההריון. תוצאת הבטה טובה ולכן אני מקווה שההריון תקין. הייתי מגביר את התמיכה (אנדומטרין, או אוטרוגסטן).
בכל מקרה, יש לבצע בדיקת בטה חוזרת והיא שתעיד על תקינות ההריון. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
רונית03/09/2012ולגבי הכאבי בטן, מעורר חשש או נורמלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/09/2012שלום,כאב בטן המדמה כאבי מחזור מאוד אופייני לשלב הראשון של ההריון,יחד עם זאת צריך לנהל מעקב,היות ויתכנו סיבות נוספות לכאבי הבטו ,במיוחד לאור האירוע של ההכתמה הדמית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם חסימה יכולה להיפתח ללא התערבותנויה03/09/2012
במקרה של חסימת חצוצרות כתוצאה מהידרוסלפינקס/סקטוסלפינקס- האם החסימה יכולה להיפתח מעצמה עם הזמן או שרק צינתור יכול לעזור במקרה זה?
2. האם יכול להיות מצב של הידרוסלפינקס ללא חסימת חצוצרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם חסימה יכולה להיפתח ללא התערבות - תגובה
פרופ' שלמה משיח03/09/2012עניתי כבר על השאלה באם הידרוסלפינקס עשוי להיות עם חצוצרות פתוחות. באשר לפתיחה של הידרוסלפינקס: התשובה היא, לצערי, שלילית: אם יש חסימה בקצה המרוחק של החצוצרה, הסכויים שתיפתח ספונטנית-קלושים. בשורה רעה נוספת: גם צינטור אינו עוזר לחסימה מרוחקת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינוןגלית02/09/2012
שלום למומחים,
בת 38, מחזור הזרעה רביעי בוצע היום בצהריים. לאחר טיפול בגונאל 187,
היו סה"כ שלושה זקיקים כ-20 מ"מ כל אחד.
קיבלתי קרינון כתמיכה שנאמר לי להתחיל לאחר ההזרעה. מתי להתחיל? כבר היום? מחר?
תודה..
בנוסף, הזרע הוא זרע מבנק זרע פרטי, האם יכול להיות שהזמן שעובר בין איסוף מנת הזרע להזרעה (כ-45 דקות) פוגעים בסיכויים?
תודה רבה, דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/09/2012שלום,אין חשיבות מהותית אם תחילת הטיפול תהיה ביום ההזרעה או למחרת,להליך הכנת הזרע והעיכוב של כשעה אין השפעה שלילית על סיכוייך להרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה עוברים - דחוףלילי02/09/2012
שלום רב,
אני נמצאת ביום ה-9 להחזרת 2 עוברים טריים בלסוציטס. לוקחת כול יום 400 מ"ג אוטרוגסטן-ופעמים ביום, אסטרופאם
ביום חמישי הקרוב אמורה לבצע בדיקות דם.
היום התחילו קצת דימומים (מעט חומים ומעט אדומים)- האם זה מעיד על כשלון?
זה הטיפול השלישי , אף פעם לא קיבלתי ווסת כל כך מוקדם.
האם להפסיק את התמיכה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרה עוברים - דחוף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/09/2012שלום,תמשיכי את טיפול התמיכה כח עוד לא הופיע דמם ויסתי מוגבר ,בצעי את בדיקת הדם להריון במועד שנקבע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מונופורמורן02/09/2012
מתחילה טיפול IVF נתבקשתי לקנות מונופור
שפתחתי את האריזה שמתי לב שיש בפנים רק קפסולה ותמיסה.
האם אני אמורה לקנות / לקחת מזרק מהאחות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מונופור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/09/2012שלום,לצורך הזרקת המנופור את צריכה מזרקים ומחטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעילות גופנית אחרי החזרהshla02/09/2012
בת 39, ללא הריונות קודמים. היום בוצעה החזרה של שני עוברים, IVF רביעי.
בעוד שבוע מתקיים אירוע ספורט שהתכוונתי להשתתף בו. אני מתאמנת באופן קבוע והמשכתי לכל אורך הטיפולים. הייתי מאוד רוצה להשתתף אך אני לא רוצה ליטול שום סיכון שאינו הכרחי. שאלתי היא - האם קיים סיכון כלשהו בהשתתפות שלי בעוד מספר ימים באירוע שדורש מאמץ פיסי גבוה מאוד לאורך זמן ממושך, גם אם הגוף שלי רגיל למאמץ כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פעילות גופנית אחרי החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/09/2012שלום,ניתן לבצע כל פעילות ספורטיבית שאינה אירובית מותרת ואינה מזיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
shla02/09/2012צר לי אך לא ממש הבנתי את התשובה. מדובר בפעילות אירובית בעצימות גבוהה (קיקבוקסינג). האם לוותר בכלל, לעשות באופן חלקי או שאפשר להתאמן כרגיל?
תודה רבה על התשובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/09/2012במצב עניינים זה לדאבוני עלייך לותר על הפעילות הזו לטובת הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההויתור כ"כ חסר חשיבות בנסיבות אלה
shla03/09/2012העיקר שיצליח!!! תודה על התשובות המהירות וההתייחסות הרצינית !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת קרינון על בדיקת הריון ביתית?אביבה02/09/2012
16 יום אחרי הזרעה וקבלת אוביטרל (טיפול מקדים במנופור). מחדירה כל יום קרינון 8% בג'ל.
עשיתי הבוקר בדיקת הריון ביתית ויצאה חיובית. האם הקרינון יכול להשפיע על התוצאה?
רק מחר אעשה בדיקת דם כדי לדעת בוודאות.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
השפעת קרינון על בדיקת הריון ביתית? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/09/2012שלום,הקרינון הוא הורמון הפרוגסטרון,אין לא כל השפעה על הורמון הביטה של ההריון,כך דאת בהריון ,בנתיים תמשיכי לקחת את הקרינון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת הבהרה לגבי מונחיםשלי01/09/2012
שק הריון,שק חלמון,קוטב עוברי. מה פרוש כל אחד מהם?
האם בהריון תקין כאשר רואים שק הריון,צריכים לראות בהכרח שק חלמון וקוטב עוברי?
אני יודעת שדופק נצפה אחרי כל הנ"ל. אבל אם תוכלו להסביר מה פשר שלושת המונחים הללו,הקשר ביניהם,סדר הופעתם וכד'..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מבקשת הבהרה לגבי מונחים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/09/2012שלום,התפתחות התאים העובריים מביאה ליצירת טרופובלסט המתפתח לשליה,חלק אחר מתפתח לדיסק גרמינלי שממנו יווצר העובר,מבחינה סונוגרפית סדר התפתחות הוא ,בראשונה מופיע שק ההריון הניתן לזיהוי לקראת שבוע5 להריון,לאחר מכן ניתן לזהות את שק החלמון-בשבוע5+,ולאחר מכן מהתפתחות הדיסק הגרמינלי מתפתח העובר(המזוהה באולטראסאונד-קוטב עובר)ולקראת שבוע 6 ניתן לזהות בקוטב העוברי את הדופק העוברי.
באשר לשק החלמון הוא שק קרומי המחובר לעובר בשלבים המוקדמים של ההריון. שק החלמון משמש מקור תזונה וכן מקום ייצור לכדוריות הדם האדומות לפני התפתחות מחזור הדם הפנימי של העובר. בהמשך ההריון שק החלמון הופך לצינור דק שעובר דרך הטבור. אצל בני אדם, שק החלמון הוא החלק הראשון של שק ההריון שניתן לזיהוי בבדיקת אולטרסאונד סביב חמישה שבועות להריון ונוכחתו מהווה אחד הסימנים להריון תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' אשכנזי-כבוד!!
שלי02/09/2012אני רוצה להודות לך מכל הלב על תשובתך.
תשובתך ארוכה,מפורטת,לא החסרת ממני פרטים גם אם מדובר במונחים רפואיים מקצועיים.
אני חייבת לאמר שהשתאיתי מתגובתך כיוון שבד"כ כמטופלת אני חשה שלרופאים יש נטיה להתייחס למטופלים בסוג של התנשאות,במובן שהם מקצרים בתשובות מתוך הנחה של- מה כבר המטופלת תבין...
בתשובתך יש משום כבוד למטופלת ואי זלזול באינטילגנציה שלה.
אני כל כך מעריכה זאת.
עושה רושם שמעבר להיותך רופא,לא שכחת גם להיות אדם. מענטש!
תודה רבה,הרחבת את ליבי (ואת השכלתי).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופ' אשכנזי-כבוד!! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/09/2012תודה רבה על המילים החמות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת למילותיה של אביבית
רוני04/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מצטרפת למילותיה של אביבית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/09/2012שוב תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה -השבחת זרע.טליה01/09/2012
ערב טוב, רציתי לדעת האם השבחת זרע שנעשית בזמן הזרעה שונה מזו שלקראת הפרייה חוץ גופית?
שאלה -השבחת זרע. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/09/2012שלום,,תהליך הכנת הזרע לצורך הזרעה שונה מתהליך הכנת הזרע לצורך IVF,בשני התהליכים נעשית הפרדת זרע איכותית יותר לצורך הטיפול היעודי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזה icsigabi01/09/2012
איזה טיפול זה ??
מזה icsi - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/09/2012שלום ICSI (intra
( cytoplasmatic sperm injection )
זוהי פרוצדורה מעבדית הנעשית בעת ביצוע הפריה חוץ גופית,שבאמצעותה מוחדר הזרע באמצעות מיקרופיפטה תחת מיקרוסקופ לתוך הביצית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לרופאיםgabi01/09/2012
בת 33 צריכה להתחיל טיפול הפרייה
מה עושים כאשר לא יודעים מתי יום הביוץ איזה כדור לוקחים בד"כ ומתי ??
עד כמה ילדים בדכ קופח מממנת טיפולים יש לי 2מהפרייה
שלום לרופאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/09/2012שלום,הקופות המשלימות מאפשרות טיפול לילד השלישי והרביעי,
באשר לביוץ הוא נקבע ע״י גודל הזקיקים,ורמות ההורמונים,גרימת הביוץ נעשית ע״י זריקת אוביטרל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת BETAלא יודעת מה01/09/2012
אני לאחר החזרת 2 מוקפאים ב-22/8. עם תמיכה של 3 אסטרופם+פעמיים ביום 2 נרות אוטרוגוסטן.
נאמר לי לעשות בדיקת BETA ביום שני הקרוב,12 יום לאחר ההחזרה.
לא התאפקתי ועשיתי בדיקה ביתית היום,שיצאה שלילית..האם עוד יש סיכוי?
בפעם הקודמת שעשיתי החזרת מוקפאים עשיתי בדיקה ביתית ביום ה-13 לאחר ההחזרה ויצאה חיובית,ויום למחרת BETA שיצאה חיובית...
האם יכול להיות שעשיתי את הבדיקה הביתית מוקדם מדי?יש לי עוד סיכוי ל-BETA חיובית או שכבר אפשר להספיד את סבב המוקפאים הזה?...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לקראת BETA - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/09/2012שלום,במקומך הייתי מבצע בדיקה נוספת בתאריך המיועד,ובינתיים ממשיך בטיפול ההורמונלי התמיכתי,עדיין קיים סיכוי שאת בכל זאת בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי חששותיי התאמתו
לא יודעת מה03/09/2012ובדיקת הדם יצאה שלילית..
כמובן שנאמר לי להפסיק עם התמיכה, ולחכות לבואו של המחזור.
מבחינה עקרונית,האם ישנה בעיה להמשיך מיד בטיפול לסבב מוקפאים?כלומר מהמחזור הקרוב, במקום להמתין גם למחזור הבא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לצערי חששותיי התאמתו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/09/2012שלום,צר לי על הכשלון במחזור הנוכחי,אין כל בעיה להמשיך למחזור מוקפאים
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)