מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לרופאיםמודאגת09/09/2012
האםם הריונות כימיים נובעים מביציות לא איכותית?
בנות עם רזרבה שחלתית נמוכה עוברות הרבה כימי בגלל זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לרופאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/09/2012שלום,ישנן סיבות רבות להריונות כימיים ,ביניהן גם איכות עוברים ,איכות רירית רחם ,פגמים בהשתרשות,גורמים רחמיים ,וגורמים הורמונליים שקשורים לטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לפרופ' אשכנזי
מודאגת10/09/2012היו לי 5 הריונות כימיים
רק אחד אחרי IVF ראשון
השאר 4 תוך 8 חודשים בחודשיים ללא כל שום טיפול
האם גם כאן בגלל ביציות/עוברים/רזרבה שחלתית??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת לפרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/09/2012במקרה כזה הייתי ממליץ לך לבצע בירור בהקשר להפלות נרגלות שכולל קשת רחבה של בדיקות,יש לפנות לרופא פריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פספוס ביוץכלנית09/09/2012
האם בערכים לפני הזרעה- ביום שישי : זקיק 21 , E -980, LH-7
למחרת ביום שבת הוזרק אובריטל ב9 בבוקר
ויום ראשון בבוקר הזרעה .
האם ייתכן פספוס של הביוץ ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פספוס ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/09/2012פרח שלום,עושה רושם שתוזמנת היטב לקראת הביוץ שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרבו לבדוק דם או אולטרסאונד ביום א
כלנית10/09/2012האם יכול להיות שבייצתי כבר בשישי בלילה ואז לאובריטל אין משמעות ? אנא הייה אובייקטיבי ללא לנסות לגבות קולגה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סרבו לבדוק דם או אולטרסאונד ביום א - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/09/2012פרח שלום
ביום שישי ערכי ה-LH שלך לא העידו על ביוץ העומד להתרחש(העליה בערכי ה-LH מתרחשת 24 שעות לפחות לפני הביוץ)גם אם העליה בערכי ה-LH התרחשה בליל שישי או לקראת שבת הרי שהביוץ התרחש לפחות 24 שעות לאחר מכן ,וגם אם הוזרעת לאחר שבייצת ביום א הביצית הינה ברת הפריה ויכול להתקבל הריון.
לכן הסירי דאגה מליבך ואחד מיסודות ההצלחה בטיפול היא האמונה ברופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך !
כלנית10/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםשרון09/09/2012
שלום רב. יש לי 2 עוברים מוקפאים.אחד ביום ה3 והשני ביום החמישי. האם לי אותם באותו היום את שניהם ביחד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/09/2012שלום ,ניתן לבצע שתי החזרות בהתאם ליום ההקפאה של העובר (יום 3 ויום 5), ,או כאלטרנטיבה להפשיר לפי התכנון את העובר הראשון ולגדל אותן לעובר יום 5 במשך יומיים (בלסטוציסט ),ולהחזיר את שני העוברים ביחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נסיון להרותקטי09/09/2012
התחלתי קרינון ג'ל ב 7/9 לתמיכה בנסיון להרות באופן טבעי בדקתי והביוץ היה בערך ב5/9.
תאריך הווסת שלי 10/9.
יש לי הכתמות שהתחילו מ 7/9 ועד היום האם להפסיק לקחת את הג'ל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיון להרות - תגובה
פרופ' שלמה משיח09/09/2012אינני מבין מדוע לקחת קרינון במחזור טבעי. לדעתי את יכולה להפסיקו ולראות איך הדימום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסיון להרות
קטי09/09/2012תודה פרופסור משיח על המענה המהיר.
בשל נסיון כושל של 5 חודשים להרות והכתמות 3 ימים לפני מחזור קבוע הרופא המליץ
אני מבינה שזה מיותר נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נסיון להרות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/09/2012שלום קרין
לתופעה של דמם טרום מחזורי מספר סיבות בין היתר גם חסך בהורמון הפרוגסטרון בפזה שלאחר הביוץ(אי ספיקה של הגופיף הצהוב).לא מן הנמנע שהרופא שלך החליט באופן אמפירי להוסיף לך פרוגסטרון על מנת למנוע את התופעה בהנחה שיש לך חסר יחסי.
לעיתים כדאי לתגבר את הביוץ באמצעות תכשירים לגדימת ביוץ שמשפרים את הסיכוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
קטי11/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרת עובריםמצפה...09/09/2012
שלום
אני 3 שבועות בדיוק לאחר שאיבה ושבועיים וחמישה ימים לאחר החזרה
בבדיקות דם להריון התשובה חיובית.
ממתי ניתן לראות שק הריון?
ממתי ניתן לראות דופק?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר החזרת עוברים - תגובה
פרופ' שלמה משיח09/09/2012שלום
שק ניתן לראות משבוע 5.5, כלומר שבועיים וחצי לאחר ההחזרה.
בשביל הדופק, צריך לחכות עוד שבוע-שבוע וחצי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופאיים היקרים דחוףףמלי08/09/2012
לפני שבועיים בדיקת הריון חיובית לאחר 3 עוברים מוקפאיים בת 28
בטא לאחר 12 יום 211
לאחר 14 ימים 516
לאחר 16 ימים 939
לאחר כמה ימים דימום
הלכתי למיון ראו שק הריון
עשו לי בטא הבטא היה 4200 כמו שצריך להיות
הדימון מאט התחזק
יום שישי הייתי אצל הרופא שלי והוא פתאום ראה עוד שק קטן כנראה שלא התפתח
ושק של 10 מ"מ
יש לי ממש בחילות חזקות וכאבי חזה והדימום נחלש והבטא עולה יפה
השאות שלי
1 האם השק השני יכול לעשות את הדימום?
2 מה הסיכוי שההריון יחזיק ??????.
תודה מראש רופאיים יקריים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לרופאיים היקרים דחוףף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/09/2012שלום בהחלט יתכן שהדמם נובע מהפרעה בהשתרשות של העובר השני,קרוב לודאי שההריון ישרוד תחת טיפול הורמונלי תחליפי מתאים,ולא אתפלא גם העןבר השני יצליח להשתרש ולשרוד ולהתפתח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופ' אשכנזי היקרשלי08/09/2012
הלוואי וכל רופאי הפריון באשר הם יכנסו לפורום הזה וילמדו ממך
מה זה להיות לא רק מקצוען,אלא גם ובעיקר- קשוב כל כך לשאלות
ובעל סבלנות למענה מעמיק וארוך לכל שואל ושואלת.
בזמנו ענית לי באופן דומה לשאלה ששאלתי כאן.
מאז,אני נכנסת לכאן רק כדי לקרוא את תשובותיך,להשכיל ולהחכים ויותר מכל-להתרגש כל פעם מחדש מהעובדה שיש רופאים כמוך שמתייחסים בשיא הרצינות והכבוד למטופלים.
מדהים
יישר כוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרופ' אשכנזי היקר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/09/2012תודה רבה מכל הלב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןשרון08/09/2012
השבוע נודע לי שאני בהריון. אני נורא מקוררת עם נזלת ושיעול ולא מרגישה טוב.. מותר לקחת דקסמול, אקמול ודברים מהסוג הזה?[
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/09/2012שלום,בשלב כל כך מוקדם של הריון כדאי להימנע מלקיחת תרופות וכל עןד החום אינו גבוה לא לקחת אקמול ולהעדיף אלטרנטיבה טבעית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעקבות תשובתך לשואלת-נלחצתי
גל08/09/2012בתחילת הריוני-שבוע 4 ו5 סבלתי מכאבי תופת שכפי הנראה מקורם בכיב קיבה או בעיה ברירית וויסות החומציות.
בביה"ח קיבלתי עירוי של זנטקס,שהיה הדבר היחיד שהציל אותי.
אח"כ בבית נטלתי במשך 3 ימים אומפרדקס וזאת לאחר קבלת אישור מהמכון הטרטולוגי.הפסקתי במהרה כי מצפוני ייסר אותי,וממשיכה לסבול כאב.
והנה אתה אומר שבשלב כ"כ מוקדם של הריון מומלץ לא לקחת כלום.
יכול להיות שעשיתי נזק נוראי???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואוו פרופסור
גל09/09/2012תודה תודה מכל הלב על המאמר.
מצטרפת לכל המתפעלים מפועלך בפורום
באמת מרשים
ותודה מקרב לב על ההרגעה
|פרח| |סמיילי| |הוקרת תודה|* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכל זאת עוד שאלה
גל09/09/2012המאמר הוא לגבי זנטקס שהוא ממשפחת ה H2 BLOCKERS
אולם כאמור גם לקחתי אומפרדקס שכפי שהבנתי הוא ממשפחת הPPI
כלומר,לא ממשפחת מעכבי קולטני ההיסטמין אלא ממשפחת מעכבי משאבת פרוטונים.
מה ידוע לגביו??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון אחרי IVF עם הורמוניםשרון08/09/2012
שלום
אני בת 40.
ב- 23/8 היתה לי החזרת עוברים.21/8 שאביה. תחילת המחזור 11/8.
לפי בדיקת דם אמרו לי שאני בהריון.מהו גיל ההריון בשבועות?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון אחרי IVF עם הורמונים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/09/2012שלום,את נמצאת בשבוע 5
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקפאת ביציותיעל08/09/2012
אני בת 38.6 נמצאת כעת בהריון שני (הקודם הסתיים ב-missed abortion), טבעי, האם עלי לשקול לאחר הריון זה להקפיא בייציות (אהיה לקראת 40) או שאחרתי את הרכבת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הקפאת ביציות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/09/2012שלום,איני רואה יתרון במקרה שלך בהקפאת ביציות כאשר יש מקור למתן זרע,תנסי לאחר הריון זה להרות בהקדם,או לכל היותר תשתמשי באותו מקור זרע להקפאת עוברים לפי הצורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינון בגלל הכתמות לפני וסתקטי08/09/2012
היי התחלתי אתמול לקחת קרינון ג'ל 8% מכוון שיש לי הכתמות לפני ווסת ואני מנסה להיכנס להריון.אני אמורה לקחת 14 יום ולעשות בדיקת הריון.
לקחתי פעמים ויש לי כאב ראש וכאבי גב תחתון ובט באיזור הרחםן.
1.האם אני צריכה להפסיק?
2.במידה ואני רוצה להפסיק זה אפשרי? האם צריך בהדרגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/09/2012שלום,כאבים בגב או בבטן תחתונה אינם אופייניים ללקיחת קרינון,ניתן להפסיק את הלקיחה כי ממילא במקרה שלך היא מיועדת להיות טיפול תומך להליך ההורמונלי הטבעי שלך,אין צורך בהפסקה מדורגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אצלי
נעמה08/09/2012שלום פרופ' אשכנזי.
התופעות שמתוארות למעלה הן ב-ד-י-ו-ק התופעות שמהן אני סובלת מהיום השני של שימוש בקרינון. עברתי הזרעה לפני שבוע ולמחר התחלתי להשתמש ברינון, כעבור יום התחילו כאבי גב תחתון חזקים ביותר, כאבים חדים בכל האגן וכאבי ראש.
בשיחה עם הרופא אמר שאין סיבה שזה יהיה מהקרינון, אני ממשיכה בשימוש אך הכאבים לא חולפים כלל. הופעתי כשראיתי את ההודעה שכאן על אותן תופעות לוואי ממש. אולי מדובר בתופעות של תחילת הריון או השתרשות? בכל מקרה הכאבים בגב התחתון חזקים ביותר. דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גם אצלי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/09/2012ב״כ פרוגסטרון מרפה את השרירים לפיכך ניתן היה לצפות להקלה בכאבים,יתכן שמדובר ברגישות יתר לשינוי ההורמונלי הגורם לרגישות יתר של שרירי האגן ,וכלי הדם במוח ומכאן הכאב ראש,תופעות אלו הן בבחינת היוצא מהכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף בבקשהקטי08/09/2012
היי התחלתי אתמול לקחת קרינון ג'ל 8% מכוון שיש לי הכתמות לפני ווסת ואני מנסה להיכנס להריון.אני אמורה לקחת 14 יום ולעשות בדיקת הריון.
לקחתי פעמים ויש לי כאב ראש וכאבי גב תחתון ובט באיזור הרחםן.
1.האם אני צריכה להפסיק?
2.במידה ואני רוצה להפסיק זה אפשרי? האם צריך בהדרגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דחוף בבקשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/09/2012שלום,כאבים בגב או בבטן תחתונה אינם אופייניים ללקיחת קרינון,ניתן להפסיק את הלקיחה כי ממילא במקרה שלך היא מיועדת להיות טיפול תומך להליך ההורמונלי הטבעי שלך,אין צורך בהפסקה מדורגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקים ריקים - האם מעיד על בעיה קריטית?פרופ` דוד בידר08/09/2012
שלום
באני בת 44 בעוד חודש .{יש לי 2 בנים מהריון טבעי
אני לאחר 3 הזרעות לא מוצלחות כשהאחרונה מלווה בטיפול הורמונלי .
וטיפול i v f ראשון ולא מוצלח לפני כשבוע .
קיבלתי גונל f 300 ודקפפטיל מהיום השני למחזור
ביום ה9 למחזור הנתונים של בדיקות הדם הראו
e2 = 647
progesteron=5.4
רירית בעובי 7.8
ו3 זקיקים משחלה ימנית בלבד בגודל :19 .21 .24
הרופאה אמרה לי לקחת אוביטרל באותו לילה אוביטרל וביום ה11
נתבקשתי להגיע לשאיבה
לצערי 3 הזקיקים היו ריקים..
1.האם הדבר מראה על בעיה קריטית בהמשך?
2. האם יש מצב שחודש הבא יהיו זקיקים נורמלים משחלה שמאלית
3. האם צריך לשנות טיפול תרופתי
4. אני חברת קופ"ח מכבי האם אני יכולה לבחור בית חולים שמתאים לי? וללא תשלום פרטי?
תודה רבה על תשומת הלב
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיקים ריקים - תגובה
פרופ` דוד בידר08/09/2012קודם כל לא ידוע לנו בכלל על מצבך ההורמונלי ומה יכולת השחלה ולמה את לא מצליחה להרות וזקוקה לטיפולים.
בכל אופן המחזור הטיפולי הזה הוא לא תקין, ערכי האסטרוגן נמוכים ורמת הפרוגסטרון גבוהה וזה לא מתאים לזקיקים ואם לא עשית הפסקה בין טיפול קודם לזה או לא ביצעת אולטרה- סאונד ביום ראשון של וסת יתכן וזה זקיקים שהיו כבר ורק גדלו עקב הזריקות ומזה לא יצא כלום.
היה צפוי לפי התוצאות שלא יצא כלום מהטיפול.
כדי לדעת מה קורה איתך צריך לראות מה הפרופיל ההורמונלי העדכני .
ולסיום בגילך הסיכויים להצליח בטיפולים קלושים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לזקיקים ריקים
שירי08/09/2012שלום דוקטור
ראשית תודה על תשובתך החשובה .
אני נותנת לך את נתונים שהיו חסרים
להבנתי הפרופיל ההורמונלי שלי נורמאלי:
בדיקות מלפני כחודשיים
פרולקטין - 253
LH-3.6
FSH- 7.6
E2-178
PROGESTERON- 0.8
אלו נתונים מלפני חודשיים מיום 1 למחזור
2. זהו טיפול iv f ראשון וחודשיים לפני הזרעה עם הורמונים לשאלתך אם עשיתי אולטרסאונד זקיקים ביום השני למחזור אז אכן נעשה והרירית היתה 3.4 ללא זקיקים. ושחלות בגודל ומרקם תקין
ביום 9
פרוגסטרון 5.4
e2- 647
רירית- 7.8
הרופאה נתנה לי אוביטרל ביום ה9 כשהזקיקים היו גדולים מידי והיא נלחצה ואמרה לי לקחת אוביטרל בלילה וביום ה11 לבוא לשאיבה
השאלה אם השאיבה היתה לפני הזמן?
ואו שקיבלתי אוביטרל לפני הזמן ואולי במינון נמוך?
האם טיפול הבא מומלץ מנוגון ולא גונל f?
תודה ענקית על עזרתך להבין את הבעיה
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לזקיקים ריקים - תגובה
פרופ` דוד בידר09/09/2012לא ציינת את גילך.
לפי הנתונים של הטיפול התגובה לא הייתה תקינה.
צריך לעשות טיפול נוסף ולראות מה קורה.
הזקיקים לא מתאימים לרמות האסטרוגן בדם והפרו כסרטון גבוה ככה שלא היה סיכוי מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דוקטור אם הייתי יודעת את זה
שירי09/09/2012קודם , לא הייתי הולכת לשאיבה {ועוד ב6 בבוקר}
תודה לך
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרומת ביצית
רני10/09/2012תבדקי עם הרופא אצל אישתי נאמר לה שמחסן הביציות שלה הולך ונעלם ואחרי כ-4-5 שאיבות לא מוצלחות שבהם היא קיבלה כמות אדירה של תרופות וזריקות פנינו לתרומת ביצית וברוך השם נולדה לנו בת חמודה מומלץ בחום(רק קצת יקר מאוד).
אני ממליץ על ד"ר שוקי דור מביה"ח שיבא מומחה וראש מחלקה שטס איתנו יחד לקייב
וביצע את ההחזרה של העובר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרני תודה אתה מקסים אבל
שירי10/09/2012אתה מוזמן לשכנע את בעלי
הוא לא מוכן תרומת ביצית מכיוון שיש לנו שני בנים
הוא לא מוכן להיכנס לתהליך הזה
ואני די מבואסת מהמצב
אולי אתה תשכנע אותו אם יהיה צורך?
תודה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרומת ביצית - תגובה
פרופ` דוד בידר10/09/2012ההצעה שלך לאן הבונה.
האישה לא מסרה פרטים שנוכל לענות בדיוק כמו הרופא של איתך ולא צריך לעשות לו פרסומת כאן.
האישה יכולה לקבל ממני כל הפרטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרומת ביצית - תגובה
פרופ` דוד בידר10/09/2012העצה שלך לא נבונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריוןעופר08/09/2012
שלום
אני בן 38 ואני אחרי ניתוח וריקוצלה לפני כמעט 3 חודשים בצד שמאל והומלץ לי לקבל זירקות של INJ.SC.HUMIRA40MG לכאבי הגב התחתון שיש לי ורציתי לדעת אם שה יכול לפגוע בפירון שלי בעתיד .
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה
עופר08/09/2012תודה רבה על התשובה המהירה שלך
אני אקרא את המאמר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם במקום מי שפירריקי07/09/2012
שלום לפרופ',
האם בדיקת הדם שמחליפה את בדיקת המי שפיר ניתן להגיע לאותם תוצאות כמו במי שפיר?
תודה רבה
ליבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם במקום מי שפיר - תגובה
פרופ' שלמה משיח07/09/2012בדיקת הדם מספקת אינפורמציה על מספר קטן יותר של כרמוזומים. אולם היות והכרומוזום החשוב בקשר לדאון הוא כרמוזום 21 אותו בודקת בדיקת הדם וכן את כרמוזומי המין XY, הרי שזה מספיק. חסרון נוסף של בדיקת הדם הוא בעלות של כ-2000 דולר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקת דם במקום מי שפיר - תגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)