מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לד"ר אשכנזי היקרשירי10/09/2012
דוקטור יקר!!
אני אחרי שאיבה לא מוצלחת באסותא.. בביוץ הבא אסותא יהיו בחופש ארוך ולא אוכל לעבור שם טיפול..
רציתי לדעת אם אני יכולה לבחור לעבור את התהליך בבלינסון {או בכל בי"ח אחר}
ללא תשלום ? ובמקביל לבחור את הרופא שיטפל בי באופן פרטי {בתשלום}
האם גם בבלינסון המחלקה תהיה סגורה בתחילת אוקטובר?
תודה שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - הזרעהתמרה10/09/2012
שלום,
אני בת 41, יש לי תינוק בן שנה ותשעה חודשים לאחר הזרעות.
כיום אני מנסה להביא עוד ילד מתרומת זרע. אני אחרי לידה עם ניתוח קיסרי, עברתי ניתוח להסרת הידבקויות ע"י פרופסור גולדנברג. כיום מנסה שוב בהזרעות.
בטיפול טבעי ללא הורמונים רירית מגיעה לגודל 10. ההזרעה לא הצליחה. כיום עם הורמונים גונל F 75 עם תוצאות בדיקות פרוגסטרון 1.3 אסטרדיול 2850 ורירית 6 נאמר לי להזריק באותו יום אוביטרל ולמחרת הזרעה.
השאלה האם הרירית לא דקה מדי? האם אני צריכה לבדוק שוב אם לא חזרו לי ההידבקויות?
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/09/2012תמרה שלום
אם במחזור טבעי הרירית שלך מגיעה לגודל של 10מ"מ ,יתכן שבטיפול ההורמונלי התגובה השחלתית היתה מהירה מדי ולא איפשרה לרירית הרחם להדביק את קצב הצמיחה של הזקיק/זקיקים שהגיעו ג=לבשלות לפני שהרירית הצליחה לגדול בשיעור מספיק.יתכן ויהייה צורך לתת טיול הורמונלי מתון יותר כדי שיקח יותר זמן עד להבשלת הזקיקים ואז הרירת תספיק לצמוח לגודל המתאים.
האם בנסיבות גילך והנונים האחרים לא כדאי לשקול מעבר ל-IVF* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לצוות הרופאיםקרן10/09/2012
ד"ר/פרופ שלום רב
הריון ראשון שבוע 29 התגלתה סכרת הריון לפי דברי הרופא גבולית הצלחתי לאזן כבר באותו יום של תוצאות הבדיקה את הסוכר.
משקל עובר מתאים לגיל ההריון ולא מעבר, סקירת מערכות ראשונה ומורחבת תקין לחלוטין, מי שפיר תקין לחלוטין.
האם הסכרת ברגע שהיא מאוזנת יכול לגרום לעובר בעיות נשימה , אי הבשלת ריאות, ומומים, להיוולד עם צהבת , סכרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לצוות הרופאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/09/2012שלום,מטרת איזון הסכרת היא למנוע את סיבוכי ההריון ואת התופעות שהזכרת לעובר,הבעיה המרכזית היא מקרוזומיה-עוברים גדולים לאמא סכרתית,ונכאן סיבוכים גם במהלך הלידה.
במקרה שלך ההפרעה המטבולית התגלתה בזמן ומאוזנת ע״י דיאטה בלבד,לפיכך כל הסיכויים שתמזערי את הסיבוכים למינומום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קריוטיפ לאחר טיפולים כושלים- אנא ענליאור09/09/2012
שלום רב
אני לאחר 7 טיפולים בהם שני הריונות שנפלו.
עשיתי בדיקה שנקראת קריוטיפ והתגלה המימצא הבא: קריוטיפ בלתי תקין
טרנסלוקציה רציפרוקלית בין כרוזומים 9- 16 46XXא)9:16( מה זה אומר????
הבנתי שאני צריכה מעבדות גנטיות היכן יש??? האם יש בספקטור הפרטי???
אנא עננו לי לחוצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קריוטיפ לאחר טיפולים כושלים- אנא ענ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/09/2012שלום ,הקריוטיפ שלך נובע מהשמטות מקטע של כרומוזום אחד(9)והתחברותו למקטע כרומוזום אחר(16)באופן שבכרומוזום אחד נוצר חסר ,ובכרומוזום האחר נוצר עודף(עיבוי) של הכרומוזום.במקרה שלך הטרנסלוקציה הזו הוא מאוזנת-פירושושל דבר שאצלך לא נתגלו כל מומים מולדים.
תופעה זו כרוכה בשיעור של כ-0.6% מומים מולדים ,עם סיכויי הישנות בהריון נוסף בשיעור של מעל 2% ,אולם שיעור ההפלות הוא גבוה.
בהחלט כדאי לפנות ליעוץ גנטי על מנת לתכנן את הטיפול העתידי שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיסה לחו"ל לאחר הזרעהאיתמר09/09/2012
שלום רב,
אני ואשתי בטיפולי פוריות ואמורים לעבור הזרעה. אשתי מטופלת בקלקסן 40 מ"ג עקב DVT בעבר ונטייה לקרישיות יתר.האם יש סיכון לפגיעה בבריאותה או בסיכויי ההצלחה של ההזרעה במידה ונטוס לאירופה שבוע לאחר ההזרעה?
אשמח לתשובתכם,
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיסה לחו"ל לאחר הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/09/2012שלום,אין כל סיכון להריון עתידי בטיסה שבוע לאחר ההזרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור טיפולעלמה09/09/2012
שלום רב,
אני בת 37 לאחר מחזור טיפול של מנופור 5 אמפולות ליום במשך כ-13 יום.. נצפון באולטרסאונד 5 זקיקים. היום בוצעה שאיבה ונשאבו רק 2. במחזורי טיפול קודמים בראשון נשאבו 5 והופרו 5 ובמחזור שלאחריו נשאבו 8 והופרו 5. גם בטיפול הקודם שהיה לפני שנה הזרקתי מונופור. חשוב לציין שכמות ההורמונים הפעם גבוהה יותר ממה שניתן בטיפולים הקודמים. מה יכולה להיות הסיבה? האם הגוף מגיב כל חודש בצורה שונה? מה יכולה להיות הסיבה שנצפו 5 ונשאבו רק 2 ומה הסיכוי שיהיה מה להחזיר? הייתכן שהאוביטרל לא עשה את עבודתו?
אשמח לתשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחזור טיפול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/09/2012עלמה שלום ,העובדות מלמדות שאצל הרבה מטופלות ישנן שינויים בין טיפול ,לטיפול ,ואין זה אומר שהטיפול שנראה למראית עיין הפחות מוצלח לא יביא עימו את ההריון המיוחל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאיםמודאגת09/09/2012
האםם הריונות כימיים נובעים מביציות לא איכותית?
בנות עם רזרבה שחלתית נמוכה עוברות הרבה כימי בגלל זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לרופאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/09/2012שלום,ישנן סיבות רבות להריונות כימיים ,ביניהן גם איכות עוברים ,איכות רירית רחם ,פגמים בהשתרשות,גורמים רחמיים ,וגורמים הורמונליים שקשורים לטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לפרופ' אשכנזי
מודאגת10/09/2012היו לי 5 הריונות כימיים
רק אחד אחרי IVF ראשון
השאר 4 תוך 8 חודשים בחודשיים ללא כל שום טיפול
האם גם כאן בגלל ביציות/עוברים/רזרבה שחלתית??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת לפרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/09/2012במקרה כזה הייתי ממליץ לך לבצע בירור בהקשר להפלות נרגלות שכולל קשת רחבה של בדיקות,יש לפנות לרופא פריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פספוס ביוץכלנית09/09/2012
האם בערכים לפני הזרעה- ביום שישי : זקיק 21 , E -980, LH-7
למחרת ביום שבת הוזרק אובריטל ב9 בבוקר
ויום ראשון בבוקר הזרעה .
האם ייתכן פספוס של הביוץ ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פספוס ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/09/2012פרח שלום,עושה רושם שתוזמנת היטב לקראת הביוץ שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרבו לבדוק דם או אולטרסאונד ביום א
כלנית10/09/2012האם יכול להיות שבייצתי כבר בשישי בלילה ואז לאובריטל אין משמעות ? אנא הייה אובייקטיבי ללא לנסות לגבות קולגה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סרבו לבדוק דם או אולטרסאונד ביום א - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/09/2012פרח שלום
ביום שישי ערכי ה-LH שלך לא העידו על ביוץ העומד להתרחש(העליה בערכי ה-LH מתרחשת 24 שעות לפחות לפני הביוץ)גם אם העליה בערכי ה-LH התרחשה בליל שישי או לקראת שבת הרי שהביוץ התרחש לפחות 24 שעות לאחר מכן ,וגם אם הוזרעת לאחר שבייצת ביום א הביצית הינה ברת הפריה ויכול להתקבל הריון.
לכן הסירי דאגה מליבך ואחד מיסודות ההצלחה בטיפול היא האמונה ברופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך !
כלנית10/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםשרון09/09/2012
שלום רב. יש לי 2 עוברים מוקפאים.אחד ביום ה3 והשני ביום החמישי. האם לי אותם באותו היום את שניהם ביחד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/09/2012שלום ,ניתן לבצע שתי החזרות בהתאם ליום ההקפאה של העובר (יום 3 ויום 5), ,או כאלטרנטיבה להפשיר לפי התכנון את העובר הראשון ולגדל אותן לעובר יום 5 במשך יומיים (בלסטוציסט ),ולהחזיר את שני העוברים ביחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נסיון להרותקטי09/09/2012
התחלתי קרינון ג'ל ב 7/9 לתמיכה בנסיון להרות באופן טבעי בדקתי והביוץ היה בערך ב5/9.
תאריך הווסת שלי 10/9.
יש לי הכתמות שהתחילו מ 7/9 ועד היום האם להפסיק לקחת את הג'ל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיון להרות - תגובה
פרופ' שלמה משיח09/09/2012אינני מבין מדוע לקחת קרינון במחזור טבעי. לדעתי את יכולה להפסיקו ולראות איך הדימום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסיון להרות
קטי09/09/2012תודה פרופסור משיח על המענה המהיר.
בשל נסיון כושל של 5 חודשים להרות והכתמות 3 ימים לפני מחזור קבוע הרופא המליץ
אני מבינה שזה מיותר נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נסיון להרות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/09/2012שלום קרין
לתופעה של דמם טרום מחזורי מספר סיבות בין היתר גם חסך בהורמון הפרוגסטרון בפזה שלאחר הביוץ(אי ספיקה של הגופיף הצהוב).לא מן הנמנע שהרופא שלך החליט באופן אמפירי להוסיף לך פרוגסטרון על מנת למנוע את התופעה בהנחה שיש לך חסר יחסי.
לעיתים כדאי לתגבר את הביוץ באמצעות תכשירים לגדימת ביוץ שמשפרים את הסיכוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
קטי11/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרת עובריםמצפה...09/09/2012
שלום
אני 3 שבועות בדיוק לאחר שאיבה ושבועיים וחמישה ימים לאחר החזרה
בבדיקות דם להריון התשובה חיובית.
ממתי ניתן לראות שק הריון?
ממתי ניתן לראות דופק?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר החזרת עוברים - תגובה
פרופ' שלמה משיח09/09/2012שלום
שק ניתן לראות משבוע 5.5, כלומר שבועיים וחצי לאחר ההחזרה.
בשביל הדופק, צריך לחכות עוד שבוע-שבוע וחצי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופאיים היקרים דחוףףמלי08/09/2012
לפני שבועיים בדיקת הריון חיובית לאחר 3 עוברים מוקפאיים בת 28
בטא לאחר 12 יום 211
לאחר 14 ימים 516
לאחר 16 ימים 939
לאחר כמה ימים דימום
הלכתי למיון ראו שק הריון
עשו לי בטא הבטא היה 4200 כמו שצריך להיות
הדימון מאט התחזק
יום שישי הייתי אצל הרופא שלי והוא פתאום ראה עוד שק קטן כנראה שלא התפתח
ושק של 10 מ"מ
יש לי ממש בחילות חזקות וכאבי חזה והדימום נחלש והבטא עולה יפה
השאות שלי
1 האם השק השני יכול לעשות את הדימום?
2 מה הסיכוי שההריון יחזיק ??????.
תודה מראש רופאיים יקריים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לרופאיים היקרים דחוףף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/09/2012שלום בהחלט יתכן שהדמם נובע מהפרעה בהשתרשות של העובר השני,קרוב לודאי שההריון ישרוד תחת טיפול הורמונלי תחליפי מתאים,ולא אתפלא גם העןבר השני יצליח להשתרש ולשרוד ולהתפתח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופ' אשכנזי היקרשלי08/09/2012
הלוואי וכל רופאי הפריון באשר הם יכנסו לפורום הזה וילמדו ממך
מה זה להיות לא רק מקצוען,אלא גם ובעיקר- קשוב כל כך לשאלות
ובעל סבלנות למענה מעמיק וארוך לכל שואל ושואלת.
בזמנו ענית לי באופן דומה לשאלה ששאלתי כאן.
מאז,אני נכנסת לכאן רק כדי לקרוא את תשובותיך,להשכיל ולהחכים ויותר מכל-להתרגש כל פעם מחדש מהעובדה שיש רופאים כמוך שמתייחסים בשיא הרצינות והכבוד למטופלים.
מדהים
יישר כוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרופ' אשכנזי היקר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/09/2012תודה רבה מכל הלב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןשרון08/09/2012
השבוע נודע לי שאני בהריון. אני נורא מקוררת עם נזלת ושיעול ולא מרגישה טוב.. מותר לקחת דקסמול, אקמול ודברים מהסוג הזה?[
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/09/2012שלום,בשלב כל כך מוקדם של הריון כדאי להימנע מלקיחת תרופות וכל עןד החום אינו גבוה לא לקחת אקמול ולהעדיף אלטרנטיבה טבעית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעקבות תשובתך לשואלת-נלחצתי
גל08/09/2012בתחילת הריוני-שבוע 4 ו5 סבלתי מכאבי תופת שכפי הנראה מקורם בכיב קיבה או בעיה ברירית וויסות החומציות.
בביה"ח קיבלתי עירוי של זנטקס,שהיה הדבר היחיד שהציל אותי.
אח"כ בבית נטלתי במשך 3 ימים אומפרדקס וזאת לאחר קבלת אישור מהמכון הטרטולוגי.הפסקתי במהרה כי מצפוני ייסר אותי,וממשיכה לסבול כאב.
והנה אתה אומר שבשלב כ"כ מוקדם של הריון מומלץ לא לקחת כלום.
יכול להיות שעשיתי נזק נוראי???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואוו פרופסור
גל09/09/2012תודה תודה מכל הלב על המאמר.
מצטרפת לכל המתפעלים מפועלך בפורום
באמת מרשים
ותודה מקרב לב על ההרגעה
|פרח| |סמיילי| |הוקרת תודה|* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכל זאת עוד שאלה
גל09/09/2012המאמר הוא לגבי זנטקס שהוא ממשפחת ה H2 BLOCKERS
אולם כאמור גם לקחתי אומפרדקס שכפי שהבנתי הוא ממשפחת הPPI
כלומר,לא ממשפחת מעכבי קולטני ההיסטמין אלא ממשפחת מעכבי משאבת פרוטונים.
מה ידוע לגביו??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון אחרי IVF עם הורמוניםשרון08/09/2012
שלום
אני בת 40.
ב- 23/8 היתה לי החזרת עוברים.21/8 שאביה. תחילת המחזור 11/8.
לפי בדיקת דם אמרו לי שאני בהריון.מהו גיל ההריון בשבועות?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון אחרי IVF עם הורמונים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/09/2012שלום,את נמצאת בשבוע 5
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)