מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לפרופ' בידרקרן16/03/2012
פרופ' בידר שלום
יש לי 2 שאלות
תחילת הריון התחלתי להזריק קלקסן 40 מ"ג משקלי 50 קילו האם כל ההריון אני אמורה להזריק 40 מ"ג כי הבטן גודלת ועולים במשקל עם למשל הגעתי במהלך הריון ל-60 קילו ומעלה אז גם מזריקים 40 מ"ג כו שהתחלתי?
האם מזריקים זריקה 1 ביום וזה מספיק ל-24 שעות עד למחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר16/03/2012צריך להזריק כל ההריון אותו מינון, זריקה אחת ביום.
זה לא משנה שהבטן גדלה ותמיד אפשר להזריק סביב הטבוק וגם המשקל לא משנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטאטלי16/03/2012
אני אחרי הזרעה
עשיתי בדיקת בטא אחרי 9 ימים מההזרעה (לא כולל יום ההזרעה)
הבטא יצאה 0
השאלה שלי האם ייתכן שבטא "פתאום" תעלה בבת אחת ל 100 למשל תוך יום?
כלומר שביום עשירי להזרעה יהיה זינוק ראשוני של בטא ואחר כך הכפלות רגילות
או שבטא ראשונית תמיד תתחיל מערכים נמוכים כמו למשל : 30
האם הבטא הראשונית באה בצורת "קפיצה" ...שיכולה להתרחש מהיום למחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגו עלי?
טלי16/03/2012מקפיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיפלנתונים נוספים15/03/2012
שלום,
אחרי שאיבה אחת והחזרה שבה הבטא עלתה ונראה שק הריון קטן (סה"כ 4 הפלות). הרופא אמר שבפעם הבאה כאשר נחזיר מוקפאים, מיד לאחר מכן הוא יעשה לי פיפל וזה עשוי לשפר את השרשת העוברים.
לפי מה שאני קוראת, צריך לעשות את הפיפל מחזור לפני ואסור אחרי החזרת עוברים.
האם זה הגיוני?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיפל - תגובה
ד''ר אריק כהנא16/03/2012הבדיקה אכן נעשית לפני החזרת העוברים בשלב מקדים להכנת הרירית ולא לאחר החזרה ,מה שיכול לגרום להפרעת הסיכוי להשראה.אני מציע שתדברי שוב עם הרופא המטפל,יתכן והיתה אי הבנה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבדלshira15/03/2012
מה ההבדל בין צילום רחם לההסטרוסקפיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדל - תגובה
ד''ר אריק כהנא16/03/2012צילום רחם נעשה במכון רנטגן.במהלך הבדיקה מועבר קוטר מיוחד דרך צוואר הרחם.
דרכו מוזרק חומר ניגוד אשר תחת שיקוף רנטגן מדגים את מבנה חלל הרחם,את החצ׳וצרות ואת מעבר החומר דרכן לאגן.
הבדיקה מבוצעת ללא הרדמה,
היסטרוסקופיה, היסטרו-רחם,סקופיה-הסתכלות. הינה בדיקה שבמהלכה מוחדר דרך צוואר הרחם סיב אופטי לתוך חלל הרחם ,סיב זה מחובר למצלמה ולמסך .הבדיקה מאפשרת היסתכלות ישירה לתוך חלל הרחם.בדיקה זאת אינה מדגימה את מצב החצוצרות.
לכל אחת מהבדיקות יש אינדיקציות משלה ובדרך כלל הינן משלימות אחת את השניה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ בידרגלי15/03/2012
שלום לך,
אני בשבוע 10 עם תאומים אחרי IVF
רציתי לדעת האם יכול להיות שהבטן שלי כבר יצאה?אבל ממש! (הריון שני)
מתי יוצא הרחם מהאגן בהריון תאומים?האם מוקדם יותר מהריון של עובר אחד?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר15/03/2012הבטן לא יצאה אלא נפוחה בעקבות ההורמונים שמנפחים את שרירי המעיים.
בדרך כלל הבטו מתחילה לצאת אחרי 12 שבועות.
לפעמים מרגישים יותר את גודל הבטן בהריון תאומים אך לא בהכרח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם להורמונים עקב אי קבלת מחזומעיין15/03/2012
לפני כארבעה חודשים הסרתי התקן מירנה, קיבלתי דימום קל לאחר מכן וחודש אחריו דימום כבד של מחזור. מאז לא קיבלתי מחזור, כבר חודשיים. לפני כשבוע עשיתי בדיקת דם להורמונים ולהלן התוצאות: progestron 4 pmol/L E2 632 pmol/L FSH 48.3 IU/L LH 78.5 IU/L
קראתי שרמות גבוהות של fsh אינן טובות. מה פשר התוצאות? מה עלי לעשות? יש לציין שאני בת 39* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם להורמונים עקב אי קבלת מחזו - תגובה
פרופ' שחר קול15/03/2012הכל תלוי בהקשר.
תוצאות הבדיקה שלך מתאימות למצב שלפני ביוץ.
כדי שרמת ה - FSH תייצג הרזרבה השחלתית, יש לבצע את בדיקת הדם ביום 2 - 3 למחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' בידרקרן15/03/2012
פרופ' בידר שלום
פרופ' בידר בבקשהזהו הריון יקר הפעם בבקשה אם תוכל לענות לי על שאלותיי
עקב הפלות חוזרות כתוצאה מקרישיות לא הצלחתי להרות ועשיתי הזרעה ראשונה אתמול בטא חיובית 66
עכשיו אני מזריקה 40 מ"ג קלקסן ומרישה עדיין כאבים בשחלה שמאלית כמו ב-3 ההריונות הקודמים האם אתה מאמין שזה אמור לעזור הפעם?
האם אתה חושב שצריך להגביר מינון או 40 זה מספיק (51 קילו)?
בבדיקה הפרוגסטרון היה 128 גבוהה יותר מהריונות הקודמים שהיו בין 10 ל-20.
לוקחת תמיכת קרינון האם זו תמיכה מספיק חזקה ופעם ביום בבוקר זה מספיק?
בניגוב אני רואה כמו ריריות קטנות שבקושי רואים בצבע חום אדום זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר15/03/2012לא צריך יותר תמיכה חוץ מקרינים.
לערכים של פרוגסטרון אין שום משמעות כשלוקחים פרוגסטרון בכל דרך שהיא.
40 צריך להספיק ואם הסיבה באמת בעיה בקרישיות זה צריך לעזור , אלא שלא תמיד ברור מהי הסיבה האמיתית להפלות ואם זה לא יתקדם כמו שצריך אז זה לא עניין של הטיפול אלא בעיה אחרת שקשה לעלות עליה במסגרת הבדיקות הקיימות.
נקווה רק לטב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר
קרן15/03/2012פרופ' בידר שלום
האם קרינון פעם אחת ביום בבוקר זה מספיק?
ביום ההזרעה רירית הרחם היה 6 האם זה תקין להחזיק הריון?
יש לי כאבים שבאים והולכים בשחלה זה שכיח? כי זה היה בהריונות הקודמים ללא קלקסן אך אני חשה יותר טוב מהריונות קודמים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר15/03/2012אחד ביום מספיק.
אין משמעות לרירית רחם אלא עד הביוץ.
כאבים יכולים להיות וגם להם אין שום משמעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי שפירגל15/03/2012
בוקר טוב,
לאחר תרומה כפולה וברוך השם יש הריון, עשיתי חלבון עוברי שיצא תקין (תורמת בת 28)
אבל עדיין חוששת ופוחדת ומתלבטת לגבי מי שפיר.
אשמח לדעת את חוות דעתכם ,
1. מה לעשות? והאם כדאי בכל מקרה לעשות?
2. במידה ומחליטה לעשות מי שפיר בבי"ח האם אני חייבת לציין שאני מתרומת ביצית? חייבת להביא להם את תוצאות חלבון העוברי?(כי שם רשום גיל התורמת)
3. עד איזה שבוע אפשר לעשות חלבון עוברי?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכוונה, עד מתי ניתן לעשות מי שפיר?
גל15/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי שפיר - תגובה
פרופ` דוד בידר15/03/2012את צריכה לידע את הרופא המטפל לגבי גיל התורמת.
בגיל 28 אין צורך במי שפיר אם כל מעקב ההריון תקין.
חלבון עוברי עושים בין שבוע16-19 ויש לציין גיל צורמת.
אפשר גם לעשות , במידת הצורך , מי שפיר ולקבל תשובה תוך יממה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להיריון...15/03/2012
שלום רב, אני ובעלי נשואים קצת יותר מחצי שנה , ומנסים להכנס להריון ישר אחרי החתונה.אני מאוד צעירה בת 20 בעלי בן 28.עכשיו אנחנו בחודש השביעי אחרי החתונה , אני מכירה הרבה זוגות שהתחתנו באותה תקופה שאנחנו התחתנו והרבה מהם כבר בהיריון בחודש מתקדם....זה ממש מלחיץ אותי.מה הסיבה שאנחנו לא מצליחים? בד"כ אנחנו מקיימים יחסים בתקופת הביוץ . החודש לדוגמא קיימנו יחסים יום כן יום לא , בתקופת הביוץ... האם יכול להיות שגם אם קיימנו יחסים לא ביום הביוץ ממש אלא יום לפני אפשר לצפות להריון?יש לציין שנטלתי גלולות אך ורק לפני החתונה לצורך הסדרת המחזור בשביל המקווה לתקופה של חודש בערך....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה להיריון - תגובה
פרופ` דוד בידר15/03/2012יש זוגות שמצליחים להרות קצת יותר מאוחר אך בכל זאת אם הוסת שלך סדיר כדאי לבצע בדיקת זרע בשלב ראשון ואם הוסת לא סדיר צריך לראות מה קורה עם הביוץ.
אם בדיקת הזרע תקינה ומחזורי הוסת סדירים יש לנסות עוד חודשיים שלושה לפני פניה ליעוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר כהנא האם אתה עוששה מעקב הריון?קרן15/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ד"ר כהנא האם אתה עוששה מעקב הריון? - תגובה
ד''ר אריק כהנא15/03/2012קרן שלום
אני עושה מעקב הריון,אבל רק באופן פרטי,בהתאם לביטוח הרפואי יש החזר על חלק מהביקור, עד 3 ביקורים לשנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר כהנאקרן15/03/2012
ד"ר כהנא שלום
15 יום לאחר הזרעה בטא חיובית אך יש לי שוב כאבים בשחלה השמאלית ועד אתמול כאבים בצדדים כמו כאבי ווסת אך פסקו. זה אותם תופעות כמו ההריונות הקודמים שלי שהסתיימו לאחר בדיקת בדיקת בטא שנייה עקב אי לקיחת קלקסן
הפעם אני עם קלקסן 40 מ"ג זריקה ביום האם זה אמור הפעם להחזיק אני קצת דואגת ופוחדת שתהיה הפלה גם עם קלקסן .
האם קלקסן 40 מ"ג לדעתך זה אמור להספיק לקרישיות יתר פקטור 5 כאשר משקלי 50 ק"ג ?
האם כאב בשחלה בשלב כה מוקדם זו תופעה נורמלית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד"ר כהנא - תגובה
ד''ר אריק כהנא15/03/2012קרן שלום
אם הביוץ היה בצד שמאל כנראה ששם נמצא הגופיף הצהוב,בהחלט יכולה להיות תחושה לא נעימה אפילו עד רמת כאב קל
בדרך כלל כמות הקלקסן שאת מקבלת מתאימה למשקלך
תשמרי על אופטימיות
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםטלי15/03/2012
שלום,
בקרוב בת 44. מנסה להכנס להריון ראשון. במעקב זקיקים לקראת הזרעה. המחזור האחרון שלי היה ארוך במיוחד. בבדיקה שנערכה ביום השני של המחזור ה-FSH היה 20. במהלך אותו מחזור בדיקה נוספת היתה 73. שאלה אחת: מה משמעות הזינוק ברמת ה-FSH באותו מחזור??? עוד אוסיף כי כמה ימים לפני תחילת אותו מחזור ביצעתי בדיקת AMH שהיתה 0.25 ושאלה נוספת: באותו מחזור הביוץ הופיע לאחר כחודש. וכעת נאמר לי כי המחזור הנוכחי יהיה קצר יחסית, אני פחות משבוע מאז התחילה הווסת והיום לפי האולטראסאונד הרופא אמר לי היום שאני קרובה מאוד לביוץ וככל הנראה מחר או מחרותיים אעבור הזרעה. במהלך היום הודיעו לי כי בדיקות הדם מצביעות על רמת אסטרוגן נמוכה וכי עלי להתייצב שוב מחר לאוטלטרסאונד ולבדיקת דם. מה משמעות הפער בין הנתון החזותי של אוט-טו-טו- ביוץ שנצפה באולטראסאונד לבין ממצא בדיקת הדם???תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
פרופ` דוד בידר15/03/2012בערכים כאלה של FSH השחלה לא מתפקדת וסיכוייך להריון הם רק בתרומת ביציות.
מעקב נכון של המעקב צריך לכלול בדיקת אסטרוגן ופרטגסטרון.
במידה ואין עליות נכונות של ההורמונים אז לא יהיו תהליכי ביוץ תקינים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץאדר14/03/2012
שלום,אני אמא לילד בן שנה ו7 חודשים.הריון ראשון היה עם זריקות והזרעה מכיוון שלא קיבלתי מחזור ולא בייצתי (שחלות פוליצסטיות),לאחר 5 חודשי זריקות והזרעה כפולה נכנסתי להריון.כ 4 חודשים לאחר הלידה קיבלתי מחזור ושמתי התקן (אסור לי גלולות בשל מחלה תורשתית-קרשיות)ומאז המחזור מגיע כל ודש אך לא סדיר.פעם 23 יום פעם 34 יום וכו'.לפני כ-3 ימים הוצאתי את ההתקן ע"מ להכנס להריון נוסף.קניתי ערכת ביוץ ביתית אך איני יודעת מתי להתחיל לבדוק מכיוון שהמחזור לא סדיר...האם יכול להיות לי ביוץ?ומתי עלי להתחיל לבדוק?באיזה יום?
תודה
אדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ - תגובה
ד''ר אריק כהנא14/03/2012הביוץ מתרחש (אם יש ביוץ) כ 14 ימים לפני הוסת
לכן כאשר אורך המחזור הוא 23 יום הביוץ יתרחש ביום 23-14 כלומר ביום 9 או 10 למרו שבדרך כלל מחזורים קצרים מ 24 ימים הם לא ביוציים.
במחזור. של 32 יום עליך להפחית 14 מ32 כך שהביוץ המשוער יהיה ביום 18
את צריכה לכוון פעילות בין יום 10 ליום 18בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא חיוביתאיילה14/03/2012
ברוך השם אחרי החזרת עוברים יש לי בטא 61 כל כמה זמן עושים בדיקת דם לברר האם עולה הבטא באופן תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא חיובית - תגובה
ד''ר אריק כהנא14/03/2012בשלב ראשון כדאי לחזור על הבדיקה אחרי יומיים
בדרך כלל הערך צריך להכפיל את עצמו
לאחר מכן המשך הוראות מרופא מטפל
המשך מוצלח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנושאי ,תוצאות ביוץ ואי פריוןרוני14/03/2012
שלום,
התחלתי תהליך של בירור פיריון, רציתי לברר בקשר לתוצאות הבאות:
יום 13
מעקב זקיקים- זקיקים בגודל 11
E2 393
פרוגסטרון 1
יום 15
זקיקים בגודל 15
E2 630
פרוגסטרון קטן מ 0.8
נראה לי שיש איזשהו ניגוד בין התוצאות. אני צודקת?
האם תקין?
תודה רבה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנושאי ,תוצאות ביוץ ואי פריון - תגובה
ד''ר אריק כהנא14/03/2012אין ניגוד
התוצאות מצביעות על התפתחות תקינה של הזקיקי לפחות נכון לשלב זה
כדאי להיות בקשר עם הרופא המטפל להמשך הנחיות והבהרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)