מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לפרופ' בידרדניאל23/03/2012
שלום,
במשך 11 יום הרזקתי 175 יח' פיוריגון בשילוב עם אולגרוטראן. לפני השאיבה יצאו מעל 20 ביציות. נאמר לי לפני השאיבה לקחת 2 זריקות של דקופפטיל. כמוכן 2 רופאים אמרו שלקיחת דקופפטיל מקטינה סיכוים להכנס להיריון מעוברים טריים.
האם זה נכון?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר25/03/2012חשוב להוסיף אוביטרל אחרי השאיבה ושבוע אחרי השאיבה.
אז זה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך לפרופ' בידר
דניאל25/03/2012היום שאבו לי 34 ביציות בלי לתת לי אוביטרל אמרו ששחלות מנופחות מדי ולכן לא כדאי לתת את התרופה. הטיפול המשך כולל 4 פעמים ביון אסטרופאם ו3 פעמים ביום אנדומטרין.
האם זה תקין?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר26/03/2012בלי אוביטרל הסיכויים קטנים יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך לפרופ' בידר - תגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר26/03/2012גם לא הבנתי את המינון הגבוה של אסטרופם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום התחלת הזריקותנולי23/03/2012
באיזה יום של המחזור הכי מאוחר אפשר להתחיל את הזריקות לראות טיפול ivf?
והאם זה משנה אם מתחילים ביום ה3 או ה6 נאמר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יום התחלת הזריקות - תגובה
פרופ` דוד בידר25/03/2012תלוי בפרוטוקול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוטוקול קצר
נולי25/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוטוקול קצר - תגובה
פרופ` דוד בידר26/03/2012בפרוטוקול זה צריך להתחיל ביום 2 או 3.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אם אפשר שאלה ממש דחופה..לפני שאיבהעידית23/03/2012
אני מטופלת בפרוטוקול ארוך עם דקפפטיל ופיוריגון
היום הזרקתי כרגיל 1 מ"ג דקפפטיל ו100 יחידות פיוריגון. עכשו ,השאלה שלי היא -מחר אני אמורה לקחת זריקת אוביטרל לפני השאיבה,אבל אני שכחתי לשאול את הרופא אם גם מחר לפני האוביטרל אני צריכה לקחת דקפפטיל ופיוריגון.והיום יום שישי ומחר שבת ואין לי את מי לשאול אני מפחדת לעשות טעות שתדפוק לי את השאיבה.
אודה לתשובה מהירה! תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה להזרקת דקפפטיל
רחל23/03/2012אני יכולה להגיד לך שאני טופלתי בפרוטוקול קצר שכלל זריקות דקפפטיל במינון 0.1 וגונאל F בכמות של 225 ולקראת הסוף 300 אצלי מועד השאיבה נקבע ליום ראשון ונאמר לי ביום שישי בשעה 18:00 להזריק את הדקפפטיל והגונאל ובאותו היום בשעה 21:00 להזריק את האוביטרל. מקווה שעזרתי לך במידע זה ושאולי תוכלי להשליך על הטיפול שאת מקבלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אפשר שאלה ממש דחופה..לפני שאיבה - תגובה
ד''ר אריק כהנא25/03/2012על השאלה הזאת רק הרופא המטפל יכול לענות,כמי שמכיר את ההיסטוריה שלך והתגובה לטיפולים קודמים
כל תשובה אחרת תהיה לא אחראית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיטל23/03/2012
בעבר הייתי מטופלת בזריקות פיוריגון +אוביטרל לביוץ +הזרעה
יש לי תאומים
כרגע רוצה עוד הריון
כנראה שהפעם עוברים לIVF
שאלתי האם ניתן לעשות פרוטוקול IVF
כאשר יתנו לי פיוריגון בלבד כדי שיהיה ביציות לשאיבה
או שאין דבר כזה?ואני חייבת לקחת את כל כמות ההורמונים וגדולה ...
סליחה על השאלה המוזרה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ' שחר קול26/03/2012לא ניתן לבסס פרוטוקול על פיורגון בלבד, שכן חייבים למנוע ביוץ מוקדם.
לשם כך חייבים להוסיף אנאלוגים של GNRH.
למידע נוסף ראי:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה לפרופ' בידרקרן23/03/2012
פרופ' בידר שלום
הריון שבוע 5+5 כאבים בבטן תחתונה בצד שמאל אחריי הטבור כאבים כמו דקירות שהולכים ובאים בעיקר בלילה ובשעות הבוקר לפי מה שהבנתי ממך זה כנראה קשור למעיים.
אני קלקסן 40 להזכירך עברתי 3 הפלות 25 יום אחריי ביוץ עקב אי הזרקת קלקסן (קרישיות).
האם לדעתך צריך לפנות למיון מדובר בכאבים נסבלים אך לא נעימים ומטרידים?
האם אני צריכה לדאוג כי למעשה זה פעם ראשונה עם קלקסן ואיני יודעת למעשה מה זה הריון תקין
האם הכאבים זה דבר שכיח בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר25/03/2012עניתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' בידרקרן22/03/2012
פרופ' בידר שלום
תחילת הריון שבוע 5+4 ימים לראשונה מרגישה עייפות ודקירות באיזור שחלה שמאלית שהולכים ובאים . אולטרסאונד עןד 10 ימים
מה פירוש הדקירות בשבוע כל כך מוקדם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר25/03/2012יש מספר סיבות והשכיחה היא פעילות המעיים.
לא תמיד ברור אם זה באמת מהשחלה.אך יש לך סימני הריון טובים והיתר לא משנה.
אין משמעות לדקירות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלירונית22/03/2012
שלום,
לאחר שנה של ניסיונות להיכנס להריון עשינו בדיקות פוריות ונמצא כי התוצאות של בעלי תקינות, אך נאמר לי כי התוצאות שלי לא תקינות.
לפי בדיקה שנעשתה ביום השלישי למחזור-
Prolactin | mIU/l | *
346
LH - Luteinizing Hormone | IU/l | *
19.2
FSH | IU/l | *
9.6
Estradiol (E2) | pmol/l | *
200
Progesterone | nmol/L | *
2.1
Testosterone Total | nmol/l |
1.9
ופרוגסטרון ביום ה22 למחזור- 1.5
נאמר לי כי ההורמונים שלי נמוכים והרופא נתן לי לקחת 5 ימים איקוקלומין.
רציתי לדעת האם האיקקלומין אכן נחוץ לפי התוצאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ' שחר קול26/03/2012התוצאות מתאימות למצב של חוסר ביוץ.
איקקלומין עשוי להביא לביוץ והריון בעקבותיו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיה21/03/2012
אני עומדת לעבור לפרסקופיה כדי לאבחן סופית אם מדובר ברחם דו קרני או מחיצה.
האם זהו ניתוח מסובך? האם יש סיכוי לפגיעה ברחם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספה
מיה21/03/2012שכחתי להוסיף, שהרופא רוצה לעשות היסטרוסקופיה ניתוחית אם יתברר שזו אכן מחיצה.
האם עדיף להשאיר את המחיצה או להוריד אותה לקראת טיפולי IVF?
האמת היא שהלפרוסקופיה קצת מלחיצה אותי, אבל הבנתי שאין ברירה לפני שמורידים את המחיצה.האם הבנתי נכון?
תודה וסליחה על כל השאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהיעלי21/03/2012
היום הוחזרו 2 עוברים (איקסי).
האם מתן פרוגינובה 3 פעמים ביום + קרינון פעמיים ביום יכול לפגוע בעוברים ולהוריד את סיכויי ההצלחה.
בנוסף, קיבלתי דוקסילין אנטיביוטיקה אחרי השאיבה לחמישה ימים - הנוהג המקובל, האם זה יכול לפגוע בעוברים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר21/03/2012מתן פרוגינובה לדעתי מיותר.
המינון של קרינון הוא אחד ליום ולא שניים.
הדוקסילין ניתן רק לנשים אם בעיות של חצוצרות.
התרופות לא פוגעות בעובר ולא בסיכויים רק שרובם מיותרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידרלירון21/03/2012
פרופ' בידר שלום רב
בעקבות הפלות חוזרות בשבוע 5 עשיתי בירור מקיף בזמנו עוד לפני שנבדקתי כתבת לי כי לפי דעתך יש בעיית קרישיות ואכן צדקת דעתך חשובה לי מאוד
מה שלא יצא תקין
APCR 1.78 RATIO
ערכים תקינים (2.10-3.50) ורשום בעברית הפלות
פקטור 8 175.20%
ערכים תקינים (50.00-150.00)
פקטור 5 -הטרוזיגוט
עכשיו אני בהריון בשבוע 5+3 ומזיקה קלקסן 40 מ"ג האם לדעתך לאור הנתונים הללו האם קלקסן 40 הוא טיפול מספיק חזק למניעת היווצרות קרישי דם או צריך לשלב עוד מדללים כגון קומדין או אספרין. אני פוחדת שקלקסן בלבד לא יספיק להחזיק הריון. משקל 52* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר21/03/2012קומדין אסור בהריון.
קלקסן מספיק.
אני חושב שילך בסדר.
האם יש תופעות של הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר
קרן21/03/2012פרופ' בידר שלום
ראשית תודה על תשובתך . בנוגע לשאלתך עם יש תופעות הריון ? אני לא מרגישה כלום לא בחילות לא הקאות לא רגישות בחזה לא עייפות רק מידי פעם כאבי שיניים וחוש ריח חזק יותר
האם זה שאין בחילות ושינוי בחזה אומר משהו?
רק יש לי קצת כאבים קלים בבטן תחתונה בצלקת באיזור שעברתי ניתוח לתיקון רפלוקס בדרכי השתן לפני 30 שנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר22/03/2012לא חייבים להיות בחילות ומה שאת כותבת זה די מבטיח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשתקרן20/03/2012
אני בת 27 ילדה בת 8 מנשואיים ראשונים
נשואיים שניים בעיית זרע אצל בעלי
הפרריה ראשונה הריון תאומים דימום בשבוע 13 ובשבוע 15 פתיחה וצירים העוברים נשלפו החוצה ועד הרגע האחרון היה להם דופק חשש להפרדות שילייה
לאחר ההפלה עשייתי בדיקת דם לקרישות יתר וגילו לי פקטור 5
הפרייה שניה שלילי
הפרייה שלישית שלילי
הפרייה רביעית שלילי
הפריה חמישית הריון
שוקלת 68 מזריקה קלקסן 40 מ"ל הכול בסדר עד שבוע 11 אין דופק העובר מתאים לשבוע 11......והזרקתי מהביוץ קלקסן 40 מ"ל
השאלות שלי כאלה
1 האם ההפלות תואמות אחת לשנייה או יכול להיות שזה צרוף מקרים?
2 האם יכול להיות שההפלה נגרמה עקב מינון קלקסן לא תואם למשקל גופי?
3 האם יש סיכוים שהריון הבאה היה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
קרן20/03/2012שלום לך
תהיה חזקה גם לי יש בעיית פקטור 5 . אני מהביוץ מזריקה 40 מ"ג משקלי פחות מ-50 אומנם אני לא רופאה ויש כאן רופאים נהדרים שיענו לך אבל לפי הבנתי מתן קלקסן זה קשור למשקל גןף .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לי למה מדלגיים אליי
קרן21/03/2012קרן מאמי תודה את ממש מעודדת אותי מקווה לטוב:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לי אני בלחץץץץץ
קרן22/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים מוקפאיםיעל20/03/2012
שלום רב,
במחזור החזרת מוקפאים הופשרו עוברים שהוקפאו ביום 2 והוחזרו ביום 4.
העוברים הוחזרו לאחר הכנה של הרחם מראש (פרוגינובה מיום שלישי למחזור, ופרוגסטרון ארבעה ימים לפני ההחזרה). רירית 10 מ"מ
לא נעים לי להגיד, אבל נראה לי שהרופא התבלבל בספירת הימים והתכוון בעצם להחזיר ביום 5 - שורה תחתונה העוברים היו בין מורולה לבלסטו׳.
שאלתי היא האם נגרם נזק או ירידה בסיכויים שהוחזרו ביום 4 ולא ביום5??
האם אין בעיה עם התזמון? הרחם מוכן להשרשה? לא היה צריך לחכות עוד יום, ואז לבצע את ההחזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עוברים מוקפאים - תגובה
ד''ר אריק כהנא20/03/2012קרוב לוודאי שהחלון של ה24 שעות,אם הוא באמת נכון לא גרע משמעותית מהסיכוי להריון במידה ומדובר בעוברים איכותיים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גילמיה20/03/2012
אני בת 34.5, עומדת להתחיל טיפולי IVF.
רציתי לדעת אם בגיל הזה לא מאוחר מדי להיכנס להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל - תגובה
פרופ` דוד בידר20/03/2012לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' בידרקרן20/03/2012
פרופ' בידר שלום
תחילת הריון שבוע 5 לאחר 3 הפלות בשבוע 5 עקב פקטור 5 עכשיו אני עם קלקסן 40 מ"ג ורציתי לדעת מה זה אומר כאב קל בבטן תחתונה שהולך ובא אך מורגש בעיקר בשינה.
האם זה עקב התרחבות של הרחם וכבר בשבוע כזה מרגישים כאב קל בבטן תחתונה? ולמה בעיקר מורגש בשינה ?
כל כאב קטן שאפילו שהוא נסבל מלחיץ אותי כי אני עד עכשיו הרגשתי כאבים של הריונות לא תקינים. רק ההבדל שבהריונות קודמים זה היה כאב לא נורמלי
בטא ופרוגסטרון כפי שענית לי בסדר כרגע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר20/03/2012כאבי הבטן הקלים שאת מתארת הם בעיקר עקב פעילות המעיים שמשתנה בהריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננות 6 ימים לאחר החזרת עובריםש20/03/2012
שלום
סליחה על השאלה המעט מביכה. אני 6 ימים לאחר החזרת עוברים. אתמול בערב אוננתי לא יכולתי להתאפק. האם פגעתי בסיכויי ההשתרשות?.
תודה ושוב סליחה על השאלה המביכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות 6 ימים לאחר החזרת עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר20/03/2012ההשרשה הייתה מזמן כך שהתאפקת מספיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)