מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לד"ר כהנאקרן18/03/2012
ד"ר כהנא שלום
בהריון שבוע 5 לפני חצי שנה עשיתי בדיקת CMV
CMV-IGG >10
CMV IGG < 0.4 IU/ML-NEGATIVE
CMV IGG 0.4-0.6 IU/ML-BORDERLINE
CMV IGG>0.6 IU/ML-POSITIVE
CMV-IGM NEGATIVE
EBV-IGM NEGATIVE
EBV EBNA IGG POSITIVE
300<
EBNA IGG <5 U/ML-NEGATIVE
EBNA IGG 5-20 U/ML-BORDERLINE
EBNA IGG >20 U/ML-POSITIVE
ד"ר כהנא זה 6 חודשים לפני ההריון האם אני מחוסנת מפני הידבקות?
עם נישקתי בזמן ההריון אדם שלקה בהתקררות וחש ברע האם אני בסכנה כרגע קצת דואגת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד"ר כהנא - תגובה
ד''ר אריק כהנא18/03/2012לפי הבדיקות את מחוסנת
הסיכוי להדבקה משנית מאד נמוך
ליתר בטחון את יכולה לחזור על הבדיקה כדי לראות שה Igm שלילי וה avidity גבוה מה שנצביע על חיסון קיים
תהני מההריון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזמון צטרוטיידממ18/03/2012
מה יותר חשוב- להזריק צטרוטייד ביחד עם גונדוטרופינים או להקפיד על שעת הזרקת הצטרוטייד (נוצר מצב שבו אני מזריקה כרגע את התרופות בשעות שונות)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזמון צטרוטייד - תגובה
ד''ר אריק כהנא19/03/2012העיקר שתזרקי כל אחת מהתרופות בשעות קבועות פחות או יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר כהנא מה הטלפון כדי לקבוע תורקרן18/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
- ערכי פרוגרסטרון בהיריוןמישהי18/03/2012
(בטעות שרשרתי את ההודעה גם בשאלתה של מישהי אחרת. מתנצלת)
ביום חמישי, יום אחד לאיחור במחזור, 15-16 יום אחרי ביוץ לפי בדיקות ביתיות:
בטא - 282
אסטרוגן - 650
פרוגרסטרון - 78
היום, שלושה ימים אחר כך:
בטא - 950
אסטרוגן - 675
פרוגרסטרון - 75
אני מבינה שהתקדמות הבטא יפה, אבל האם הפרוגרסטרון בסדר? למה הוא יורד? צריך לעשות משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי פרוגרסטרון בהיריון - תגובה
ד''ר אריק כהנא19/03/2012בדיקת הביטא עלתה בצורה תקינה
זאת הבדיקה החשובה
המשך מוצלח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ מתקרב - דחוף בבקשהדלית18/03/2012
שלום
בת 31, שחלות פוליציסטיות, טופלתי באיקקלומין כדור ליום.
היום ה 16 למחזור הנתונים הבאים:
זקיק שחלה ימין - 19 מ"מ
ES - 939
פרוגסטרון - 2.1
נשמע טוב, נכון?
אבל מה... רירית רחם 4.5 מ"מ :-(
למה? למה? למה?
האם כבר מאוחר מדי למחזור זה לעבות את הרירית?
ובכלל למחזורים הבאים מה ניתן לעשות כדי לעבות את רירית הרחם? (תרופתי ותזונתי)
תודה
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי פרוגרסטרון בהיריון
מישהי18/03/2012ביום חמישי, יום אחד לאיחור במחזור, 15-16 יום אחרי ביוץ לפי בדיקות ביתיות:
בטא - 282
אסטרוגן - 650
פרוגרסטרון - 78
היום, שלושה ימים אחר כך:
בטא - 950
אסטרוגן - 675
פרוגרסטרון - 75
אני מבינה שהתקדמות הבטא יפה, אבל האם הפרוגרסטרון בסדר? למה הוא יורד? צריך לעשות משהו? מהם ערכי פרוגרסטרון תקינים בהיריון והאם יש חשיבות לירידה כזאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ מתקרב - דחוף בבקשה - תגובה
ד''ר אריק כהנא19/03/2012ישנם מקרים שבהם למרות השפעה טובה של האיקקלומין על השחלה,הוא גורם לתופעה הפוכה על רירית הרחם
ניתן לשלב בטיפול תכשירי אסטרוגן דרך הפה או הנרתיק
אם זה לא עוזר כדאי לעבור לטיפול אחר
אל תרימי ידיים תוארו גם הריונות עם רירית של פחות מ 6 מים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם ביום 2 למחזורמיקה18/03/2012
פניתי לרופא נשים בגלל איחור של כשבוע במחזור. לאחר בדיקת אולטרה-סאונד הרופא אמר לי שהמחזור יגיע בימים הקרובים, והוא אכן הגיע.
יש לי בת בת 10 חודשים וכיום אני שוקלת לנסות להרות שוב.
הרופא הפנה אותי לבדיקות דם לביצוע ביום 2 למחזור. התוצאות הן:
TSH - 2.52
PROLACTIN - 122
FSH - 4.7
ESTRADIOL (E2) - קטן מ - 100
PROGESTERONE - 2.1
TESTOSTERONE - קטן מ - 1.5
מה התוצאות אומרות ? האם ניתן להכנס להריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם ביום 2 למחזור - תגובה
ד''ר אריק כהנא19/03/2012התוצאות תקינות לחלוטין
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פולית תופעות לוואי...18/03/2012
אני נוטלת חומצה פולית יומיים ברציפות של 400מקג של חברת אלטמן, היום בבוקר היתה לי בחילה נוראית והקאתי עד עכשיו אני עם בחילות . בנוסף להכל גם התחלתי לשלשל ... האם להפסיק לקחת חומצה פולית ? התחלתי לקחת את זה בגלל כוונות להכנס להיריון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה פולית תופעות לוואי - תגובה
ד''ר אריק כהנא19/03/2012הסיכוי שתופעות הלוואי נובעות מהתרופה והמינון נדירות
בכל אופן מומלץ להפסיק למספר ימים עד שתרגישי טוב
זה לא יגרום נזק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר כהנאמודאגת18/03/2012
בת 36 אמא לשניים מהריון ספונטני
כבר שנה בטיפולים IVF
פעם שאיבות יפות פעם לא
בין 3-7 ביציות
ה-FSH מתנדנד בין 11-18.3
היום יום 3 למחזור (אחרי סבב כושל)
FSH - 22.8
LH- 7.2
E2 - 106
פרגסטרון - 4.77
האם זה קשור לכל ההורמונים שהזרקתי החודש? (מנוגון+פיורגון 450 יח' ליום)?
אף פעם לא היה לי פרגסטרון גבוה כזה במחזור
האם לא אוכל להרות יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד"ר כהנא - תגובה
ד''ר אריק כהנא18/03/2012אף פעם אל תגידי אף פעם
רמות ה FSH הן גבוהות יותר מהרצוי
צריך לבצע מעקב של רמת ההורמונים ביום 3 לאחר חודש ללא כל טיפול הורמונלי ואז לצע הערכת מצב
ניתן להוסיף בדיקה חדשה הנקראת AMH אשר יכולה לתת מידע לגבי הרזרבה השחלתית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לד"ר כהנא
מודאגת19/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לד"ר כהנא
מודאגת19/03/2012תודה על העידוד :-)
עשיתי לפני כחצי שנה AHM יצא לי 0.22
אני אחרי 6 שאיבות שבכל שאיבה נשאבות בין 2-7 ביציות
בשתי שאיבות לא היו הפריות בכלל
אני בת 36 אמא לתאומים זהים מהריון ספונטני לפני 8 שנים.
המחזור שלי סדיר מאוד כל 30 יום
מבייצת כל חודש (פרגסטרון ביום ה-21 בין 25 ל45 כל חודש)
אורך הוסת הוא כ-5-6 ימים
אין לי גלי חום
שום תופעות לוואי למפאוזה מוקדמת
מה עוד אפשריות שלי?
תודה לך על עזרתך הענקית... זה כל כך לא מובן מאליו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לד"ר כהנא - תגובה
ד''ר אריק כהנא19/03/2012למודאגת שלום
לפני החלטה על המשך טיפול שיהיה הכי רלוונטי והכי יקרב להריון מבחינתך,כדאי לעבור על
ההיסטוריה הרפואית
הפרוטוקול הטיפולי
איכות הביציות שנשאבו
איכות הזרע
וכו,
ני מציע שתשבי עם הרופא המטפל לדיון מעמיק בקשר לטיפול הטוב ביותר ובעל הסיכוי הגבוה ביותר לגרום לך להיות בהריון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגינובהשואלת18/03/2012
מספר שאלות לגבי נטילת פרוגינובה לעיבוי הרירית:
1. האם יש חשיבות לקחת פרוגינובה בשעות קבועות בבוקר ובערב?
2. האם כשתדירות הלקיחה היא פעמיים ביום אז חייב הפרש של 12 שעות בין כדור אחד לשני?
3. אם ביום מסויים לוקחים כדור בוקר בשעה 8:00 וביום למחרת לוקחים בשעה 12:00 האם זה יכול להשפיע על יעילות הטיפול?
סליחה על כל כך הרבה שואלת ותודה מראש על התשובות.
יום נפלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגינובה - תגובה
ד''ר אריק כהנא19/03/2012את כל תרופות הפריו עדיף לקחת בשעות קבועות ,פלוס מינוס שעתיים.
ללקיחה חד פעמית חריגה אין השפעה שלילית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר שחר קולדניאל18/03/2012
שלום,
האם הזרקת דקופפטיל במהלך טיפול IVF יכולה לפגוע בהצלחה להיכנס להריון מעוברים טריים?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לד"ר שחר קול - תגובה
פרופ' שחר קול20/03/2012אם ההזרקה מבוצעת לפי הפרוטוקול שניתן לך - אין בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידרדניאל18/03/2012
שלום,
האם הזרקת דקופפטיל במהלך טיפול IVF יכולה לפגוע בהצלחה להיכנס להריון מעוברים טריים?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר19/03/2012לא.
בדרך כלל בטיפולי הפריה חוץ גופית משתמשים בדקפפטיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםאורית18/03/2012
היי.
בת 31. ללא הריונות, מנסה כבר 8 חודשים.
אני מבצעת כבר שבוע מעקב זקיקים, מכיוון והחודש לקחתי איקקולמין מיום 5 עד 9- כדור 1 ליום.
ביו"מ 9 אצל הגניקולוג רירית רחם 7, זקיק בקוטר 11מ"מ ועוד כמה קטנים בשחלה שמאלית.
ביו"מ 11 רירית רחם 4.7, זקיקים בקוטר 19 מ"מ +12 מ"מ+ 12 מ"מ בשחלה שמאלית. באותו הערב עשיתי דיקור סיני ואכלתי סלק.
ביו"מ 13 רירית רחם 7.7 מ"מ, זקיקים בקוטר 21 מ"מ+ 15 מ"מ+ 14 מ"מ, נצפה מעט נוזל בדוגלס.
הבוקר, יו"מ 15 רירית רחם 7.6 מ"מ, זקיק בקוטר 23 מ"מ+16 מ"מ+ 14 מ"מ, ללא נוזל בדוגלס.
לציין שה-US לא בוצעו לאורך כל הבדיקות ע"י אותה טכנאית אלא כל פעם מישהי אחרת.
בדיקות הורמונליות לפיריון שבוצעו כמה מחזורים קודם תקינות לחלוטין. בדיקת זרע תקינה. אין בעיית ביוץ. מהן הסיבות לנוזל בדוגלס אם טרם היה ביוץ? האם אפשרי שזהו נוזל זרע שנשאר מקיום יחסים?
ללא הורמונים יש לי מחזור של 25-27 יום. מאתמול כאבים (כנראה כאבי ביוץ בצד שמאל)
מבקשת תשובה מהירה - לא רוצה לפספס את הביוץ.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב זקיקים - תגובה
ד''ר אריק כהנא19/03/2012את נמצאת מועד המתאים לקיום יחסי מין או להזרעה
כדאי שתבקשי תשובות מהרופא המטפל כדי שלא תפלי בין הכיסאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בשתןאתי18/03/2012
פוליציסטית...
האם דלקת בשתן או יותר נכון תחילתה יכולה לעכב/להקדים מחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בשתן - תגובה
ד''ר אריק כהנא19/03/2012בדרך כלל אין קשר בין דלקת בשתן למחזור
תרגישי טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי להיכנס להריוןגל18/03/2012
שלום,
האם ניתן להיכנס להריון (באופן טבעי) כאשר לאישה יש שחלות פוליציסטיות, רירית רחם דקה של 3.1 מ"מ ורחם דו קרני?? מהם סיכויי ההצלחה במצב זה?
האם נדרשת עזרה במצב זה?
מה הסיכוי לסיים את ההריון ללא סיבוכים?
האם קיימים טיפולים לפני כניסה להריון כדי לפתור את המצב הזה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי להיכנס להריון - תגובה
ד''ר אריק כהנא18/03/2012צריך לבצע מעקב רציף
במידה ואות׳ם נתונים חוזרים על עצמם כדאי לשלב טיפול הורמונלי להשריית ביוץ
נושא מבנה הרחם חשוב,אך צריך קודם כל להוכיח שניתן להגיע למחזורים ביוציים עם איכות זרע תקינה
בהחלט אפשר להתחיל ולסיים הריון עם רחם דו קרני
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 41.5, רוצה להרות מתרומת זרעתולי18/03/2012
שלום,
אני רווקה בת 41 וחצי. לאחר שגמלה בליבי ההחלטה שלא לוותר על הורות, בחרתי תורם וביצעתי שתי הזרעות. לצערי שתי התשובות שליליות. בהזרעה השנייה אף קיבלתי טיפול תומך בדיקור סיני, לפני ואחרי ההזרעה.
הרופא שלי טוען כי הוא רוצה להמשיך בהזרעות, באופן טבעי, ללא מתן הורמונים (למעט אורביטרל) למשך כ4 הזרעות ורק אח"כ לתת הורמונים, להמשיך בהזרעות ורק לאחר מכן לעבור לIVF.
אני אמנם לאחר שני ניסיונות כושלים בלבד אבל עניין הגיל הוא מאד משמעותי.
האם עלי ללחוץ על הרופא לבצע IVF? גם כאן הרי הסיכויים להכנס מייד להריון לא גבוהים, והתחשב בגילי זה לא משהו שהייתי מעוניינת לדחות עוד ועוד.
תודה על מתן התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
תולי18/03/2012ברצוני לציין כי מצבי הגופני תקין, FSH=4.1 .
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת - תגובה
ד''ר אריק כהנא18/03/2012לכל רופא יש את הגישה שלו
באופן עקרוני ההתייחסות לאישה בגילך מכתיב לוח זמנים קצר יותר בין תוכנית טיפול אחת לזאת שאחריה
לפני IVF רצוי לבצע הזרעה אחת או שתיים עם גרוי הורמונלי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר כהנא תודה על התשובה המהירה!
תולי18/03/2012למעשה התייעצתי עם רופא נוסף אשר דעתו היתה שאין זמן להמשיך בדרך טבעית והוא אכן נתן לי גונל F לקחת מהמחזור הקרוב ושוב בהזרעה.מה הסיכוי להרות?...
תודה, לילה טוב ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)